Продаж просторої однокімнатної квартири загальною площею 51,4 кв. м.. Квартира розташована на вул. Львівська. Гарне місцерозташування, розвинена інфраструктура, поруч університет. Квартира після забудовника. Простора кухня з лоджією з панорамними вікнами і спальня з великою нішею, яку можна перепланувати у гардеробну. Квартира неуцтвом, сонячна, вікна виходять на південну сторону. Огляд у зручний для Вас час! Телефонуйте!

Львівська вул., 22
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира з функціональним плануванням загальною площею 52 м2 у новобудові за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #21830297 • 6 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має роздільне планування: окрема житлова кімната, кухня площею 10 м2 має вихід на утеплену засклену лоджію з панорамними вікнами, санвузол сумісний. Зручне розташування, поруч садочки, школа, магазини, хороше транспортне сполучення, зупинки громадського транспорту. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська вул., 1
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира з функціональним плануванням загальною площею 52 м2 у новобудові в затишному районі з розвиненою інфраструктурою за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #16504533 • 6 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має роздільне планування: окрема житлова кімната, кухня площею 9 м2 має вихід на утеплену засклену лоджію з панорамними вікнами, санвузол сумісний. Зручне розташування, поруч садочки, школа, магазини, хороше транспортне сполучення, зупинки громадського транспорту. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська вул., 22
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаються 1-кімнатні апартаменти загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14375367 • 7 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електичне); • комунікації; • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus-7-p Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14373565 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електричне); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), зроблено перестінки, встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти-студія мають житловий простір з панорамними вікнами та сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6
rieltor.ua

Продається 2-к. квартира-сирець, 72 м.кв за вул. Львіська (р-н Дружба) Код квартири: # 23264627 ● площа – 72 кв. м ● 10 поверх з 10 ● у новобудові Простора квартира з роздільним плануванням у цегляному будинку. Квартира – сирець, що дозволить облаштувати її відповідно до ваших уподобань. Знаходиться у районі з розвинутою інфраструктурою. Поряд з будинком – магазини, зручна транспортна розв’язка. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська вул., 29
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 27 м2 з чудовими краєвидами з вікон на приватну забудову та озеро за вул. Львіська (р-н Дружба). Код квартири - #14373777 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-27-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська, 6
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 92 м2 з відкритим балконом та гарним краєвидом у цегляній новобудові, розташованій в спокійному районі за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #17034909 • 7 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • комунікації запущені; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • після забудовників. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені металопластикові вікна та сучасні вхідні двері. Будинок з потужними кабелями електропостачання, а надійною димовідвідною системою та індивідуальним газовим опаленням. Зроблені чорнові ремонтні роботи, штукатурка стін по маяках, стяжка підлоги, розводка електрики, встановлений газовий котел та радіатори опалення. Квартира має зручне роздільне планування – окремі житлові кімнати, кухню 17 м2, роздільний санвузол. Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд.

Львівська вул., 14
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира у новобудові з виглядом на парк, знаходиться на 8 поверсі Квартира велика 78 м.кв., дві спальні, кухня, два роздільні санвузли, місце для гардеробу Квартира дуже видова та гарна, з великою лоджією і панорамними вікнами. Знаходиться у ЖК Затишний дім. Зручне місце розташування. Поруч парк, університет ЗУН. Неподалік магазини, ринок, кіоск, аптеки, школа, Макдональдс, кафе, дитячий майданчик, зупинка транспорту, відділення банку, банкомат. Переоформлення безкоштовно по дольовій участі, . Телефонуйте, і ми покажемо вам квартиру у зручний для вас час!

Львівська вул., 22
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Простора квартира 78 кв.м., у цегляному будинку, розташованому в спокійному місці, де навкруги багато зелені, приватні забудови й водночас недалеко до зупинки громадського транспорту та всієї необхідної інфраструктури. Затишна, сонячна квартира: дві повноцінні кімнати практичної квадратної форми з лоджією та окрема кухня з балконом. Лоджія з панорамними вікнами, протяжністю на дві кімнати, звідки відкривається прекрасний краєвид на ліс. Великий коридор. Є можливість перепланування площі квартири за власним смаком. В під"їзді зроблено ремонт в світлих тонах. На площадці чотири квартири. Будинок оснащений ліфтом. Підведені всі комунікації, завершується благоустрій прибудинкової території. Поряд "McDonalds", різнопрофільні магазини, Західноукраїнський національний університет, 12 хв. пішої ходи до міського озера і парку "Сопільче". Здача будинку планується у листопаді 2023 року. Договір дольової участі повністю сплачено, перепис для покупця безкоштовний! Можливий торг.

Львівська вул., 22
rieltor.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Ексклюзив! Продаж просторої квартири, в цегляному, утепленому ззовні та зсередини будинку. Квартира на 10-му поверсі, загальною площею 104.7 м², з чудовим виглядом на панораму міста, де проглядається озеро. В квартирі поштукатурено стіни, цегляні перестінки, залито стяжку, встановлено індивідуальне опалення та радіатори, можна розпочинати власний ремонт. Кімнати великі, всі окремі, 2 балкони, санвузол роздільний, просторий коридор, чудова квартира для сімї. Затишне місце з всією необхідною інфраструктурою, поряд парк, озеро, автобусна зупинка, аптеки, продуктові магазини та різні інші послуги.

Львівська вул., 8
rieltor.ua

Ексклюзив! Продаж просторої квартири, в цегляному, утепленому ззовні та зсередини будинку. Квартира на 10-му поверсі, зверху є повноцінний технічний 11й поверх. Загальна площа 104.7 м², квартира з чудовим виглядом на панораму міста, де проглядається озеро. В квартирі поштукатурено стіни, цегляні перестінки, залито стяжку, встановлено індивідуальне опалення та радіатори, можна розпочинати власний ремонт. Кімнати великі, всі окремі, 2 балкони, санвузол роздільний, просторий коридор, квартира не кутоа, чудова квартира для сімї. Затишне місце з всією необхідною інфраструктурою, поряд парк, озеро, автобусна зупинка, аптеки, продуктові магазини та різні інші послуги. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-692-823-LX. Андрій Ігорович АН Оранта, +38**************28.

Продаж 3 кім. квартири на вул. Львівська 104.7 кв.м.
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира без посередників в ЖК Львівський. Це комфортне планування 3-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 3-кімнатної квартири - 99.1 м². Квартира розташована на 2 поверсі 11-и поверхового будинку. Здача ЖК Львівський заявлена в 4 кварталі 2024 року. ЖК Львівський знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Тернопіль, Львівська, 29. Забудовник - Тернопіль Будконтроль.

Львовская улица, 29, Дружба, Тернополь, Тернопольская 61938.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 2-кімнатна квартира в ЖК Львівський. Сучасне планування площею - 63.2 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 1 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Тернопіль, Львівська, 29. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Тернопіль Будконтроль.

Львовская улица, 29, Дружба, Тернополь, Тернопольская 42660.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Львівський. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Тернопіль, Львівська, 29. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 1 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Львівський можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Тернопіль Будконтроль.

Львовская улица, 29, Дружба, Тернополь, Тернопольская 48060.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК Львівський. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 70.2 м². Квартира розташована на 1 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Львівський заявлена в 4 кварталі 2024 року. ЖК Львівський знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Тернопіль, Львівська, 29. Забудовник - Тернопіль Будконтроль.

Львовская улица, 29, Дружба, Тернополь, Тернопольская 47385.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 579 162 Пропонується на продаж трикімнатна квартира по вулиці Львівській. У вартість квартири входить: - Будинок цегляний, з цегляними пере стінками, утеплений пінопластом 10-15 см. Товщина зовнішньої стіни 80 см. - Штукатурка стін по маяках, суха стяжка (включаючи балкони та лоджії). - Вікна металопластикові, 6 ти камерний профіль, з потрійним склопакетом, два скла енергозберігаючі. (висота вікон 1, 80 м). - Засклені балкони та лоджії. - Лічильники на газ, воду, світло сучасного типу. - Розводка електрокабелів по квартирах. - Кабелі домофона, інтернету та кабельного телебачення (заводиться у квартиру). - Вхідні двері (металеві, протипожежні з декоративними накладками МДФ). - Ліфти з нержавіючої сталі. - Надається можливість зміни планування квартири в процесі будівництва (за погодженням архітектора). - Встановлення розводки і/о в процесі будівництва (за окремі кошти пайовика). - Вентиляційні канали для котлів від і/о. - Передбачена безплатна стоянка для авто. - Дитячий майданчик з поділом на дитячу і спортивну зони. Будинок розташовано в екологічно чистій парковій зоні, свіже повітря та неймовірний краєвид з вікна. Чудове місце для відпочинку усією сімєю. Зручне розташування, поруч із будинком знаходиться вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, заклади харчування, школа та садочок. Поруч із будинком знаходиться зупинка громадського транспорту що забезпечує зручне сполучення із будь-якою частиною міста, до центру міста 7 хв на авто. Також є можливість розтермінування на 1 рік. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-579-162-DR.

Львовская улица, 1, Дружба, Тернополь, Тернопольская 2367500.0 UAH
dom.ria.com

Квартира кухня-студіо. Дуже зручне компактне планування. Великі панорамні вікна виходять на південь. В квартирі зроблено всі чорнові роботи. Є кондиціонер, бойлер на гарячу воду. Новий будинок, ззовні утеплений, розташований в дуже зручному місці.

Львовская улица, 1, Дружба, Тернополь, Тернопольская 36700.0 USD
dom.ria.com

Смарт Квартира кухня-студіо. Дуже зручне компактне планування. Великі панорамні вікна виходять на південь. В квартирі зроблено всі чорнові роботи. Є кондиціонер, бойлер на гарячу воду. Новий будинок, ззовні утеплений, розташований в дуже зручному місці.

Львовская улица, 1, Дружба, Тернополь, Тернопольская 33500.0 USD
dom.ria.com

Власник! Прекрасний варіант як собі так і під здачу. Можливий перепис по дольовій участі. Всі питання по телефону.

власник
Львовская улица, 6, Дружба, Тернополь, Тернопольская 23500.0 USD
dom.ria.com

Квартира-студія.Дизанерський ремонт.Вінілове покриття в кімнаті з підігрівом.Стеля -гіпсокартон.Без меблів.Переоформлення документів оплачує продавець.Комісійні -покупець.Торг присутній.Показ по домовленості.Ключ в агеції.

Львовская улица, 6, Дружба, Тернополь, Тернопольская 32000.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира по вул. Львівська. Район Дружба. Новобудова. Будинок цегляний. Зданий. Квартира компактна . Складається з кухні студії , коридору та санвузла. Дуже зручне місце розташування. Все, необхідне для комфортного проживання, є поруч. Показуємо за попередньою домовленістю. Телефонуйте!!!

Львовская улица, 6, Дружба, Тернополь, Тернопольская 23500.0 USD
dom.ria.com

Увага, свїжа пропозиція! Сира квартира в будинку, який інтенсивно добудовується.Прекрасне планування, яке дозволяє зробити 2-і кімнати. Цегляний , якісний будинок.Панорамна лоджія.Шикарний вигляд на ліс.Квартира світла, простора. Нічого не заступає і не буде заступати. Великий плюс -гарна парковка, що на сьогодні є проблемою для багатьох будинків. Не кутова. Поруч зупинка.

Львовская улица, 29, Дружба, Тернополь, Тернопольская 35000.0 USD
dom.ria.com

Продається смарт квартира .Може бути як під квартиру так і під офіс.Хороший варіант для оренди, знаходиться навпроти Економічного університету.

Львовская улица, 1, Дружба, Тернополь, Тернопольская 22800.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 54 результатів

Географія Тернопіль