Представляємо вам чудову можливість придбати простору та затишну квартиру, яка вразить вас своєю функціональністю та унікальним дизайном. Ця дворівнева квартира не лише пропонує комфортне життя, але і створює неповторну атмосферу домашнього затишку. Зручне розташування кухні та вітальні на першому поверсі створює прекрасну атмосферу для сімейних обідів і вечірніх зустрічей. На другому поверсі знаходяться дві просторі спальні, невелика гардеробна і ванна кімната, що забезпечує ваш комфорт і приватність. Інфраструктура: Розташування в добре розвиненому районі з усією необхідною інфраструктурою, включаючи ТРЦ Подоляни, забезпечить вам доступ до магазинів, ресторанів та розважальних закладів всього за 10 хвилин пішки. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час.

Курбаса Л. вул., 9а
rieltor.ua

Нова пропозиція! Продаж красивої 3 - х кімнатної квартири по вулиці Леся Курбаса, район 28 і 29 школи на бамі, на 2 поверсі у цегляному, утепленому будинку. Хороший, добротний ремонт, встановлено індивідуальне опалення (є регулятор тепла), продається зі всіма меблями та побутовою технікою. Теплі підлоги у ванній кімнаті та кридорі. Велика, простора кухня - 13.7 м.кв. Якісні 5-камерні вікна, не пропускають холоду та шуму. У квартирі якісні деревяні двері, на підлозі плитка та паркет. Ремонт у світлих, пастельних тонах, стеля натяжна по всій квартирі. Є простора, засклена лоджія. Двір закритого типу, облаштовано прибудинкову територію, є паркомісця, дитячий майданчик. Хороша локація: поруч дві школи, садочки, транспортна зупинка, ТРЦ Подоляни. Квартира варта Вашої уваги. Дзвоніть та домовляйтеся про огляд.

Леся Курбаса, 7
rieltor.ua

Продається простора дворівнева квартира, сонячна сторона. Будинок побудований в 2008 році, тому ремонт зроблено давніше, в квартирі ще ніхто не проживав. Зручне місце розташувння, поряд зупинка громадського транспорту, ТЦ " Подоляни".

Курбаса Леся улица, 7, Аляска, Тернополь, Тернопольская 90000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира з узаконеною добудовою, індивідуальним оп.Утеплена.Вікна-деревяні склопакети, на добудові-пластикові.Залишаються шафи-купе, кухня.

Курбаса Леся улица, 2, Аляска, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Квартира тільки після косметичного ремонту Два бойлери Гарна панорама з вікна Поруч багато шкіл та садочків 5 хв пішки до ТЦ Подолляни

Курбаса Леся улица, 6, Аляска, Тернополь, Тернопольская 49999.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна жила квартира, в обжитому будинку і гарному мікрорайоні. З меблями . Без комісії

Курбаса Леся улица, 2, Аляска, Тернополь, Тернопольская 25500.0 USD
dom.ria.com

Продається чотирьохкімнатна квартира в хорошому, житловому стані.Вікна поміняні.Паркет.Опалення централізоване.Комфортний поверх.Реальним клієнтам -торг!

Курбаса Леся улица, 2, Аляска, Тернополь, Тернопольская 42000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 64 м2 з функціональним плануванням, заскленою лоджією, повністю готова до проживання з меблями та технікою в Північному р-ні за вул. Курбаса Леся. Код квартири - #22882509 • 6 поверх з 10 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • з ремонтом; • меблі та техніка; • лоджія. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено індивідуальне опалення від газового котла, засклений утеплений балкон, зроблений якісний косметичний ремонт. Квартира не кутова, має роздільне планування – 2 окремі спальні кімнати з міжкімнатними дверима, вітальня, мебльована кухня площею 11 м2, санвузол роздільний з ванною кімнатою. Хороший, тихий район поряд з торговим центром Подоляни, 2 школи та дитячі садки. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-64-m2-z-remontom-lodzhiyeyu-ta-io-za-vul-kurbasa-lesya Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

3-к. квартира 64 м2 з ремонтом, лоджією та і/о за вул. Курбаса Леся
olx.ua

Продається 3 кімнатна дворівнева квартира по вул. Л.Курбаса, хороше планування. Ремонт Венеціанка, декоративна штукатурка, паркет, ламінат та плитка, 2 туалети, ванна. Ремонт - венеціанка, декоративна штукатурка. Над кватирою є ще кладовка, можна доробити з верху поверх, ще є великий підвал. Ліфта немає. Готовий працювати з рієлторами.

ТЕРМІНОВО!!!  3 кім. квартира Тернополі 95.5м2   (ВЛАСНИК)
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль