Кожен будинок старої частини центру Львова має свою особливу історію. В одному із них може розпочатися ваша ⠀ Поєднання розкоші і аристократизму, вишуканості та вічної класики знайшли своє відображення у 3-кімнатній квартирі в австрійському будинку на вулиці Коцюбинського. ⠀ Дизайнерський ремонт дозволить вам відчути королівський смак у власному помешканні. Тільки уявіть - 3 просторі кімнати на 1 поверсі з окремим входом з внутрішнього двору, гардероб, комірчина, додатковий гостьовий санвузол, невеличка тераса з саджанцями на вулиці. У інтерʼєрі справжня позолота, люстри виконані під індивідуальне замовлення в Італії та оздоблені камінням Swarovski, а паркет виготовлений з натурального дуба. ⠀ Тут буде затишно в будь-яку пору року, адже у коридорі, кухні, гардеробі та двох санвузлах є підігрів підлоги з окремим регулюванням, а товсті стіни добре утримують тепло всередині та захищають від спеки ззовні. Квартира з індивідуальним опаленням газовим котлом Viesmann. В житлових кімнатах встановленні радіатори, в яких можна налаштувати температуру та час опалення. ⠀ Вам не потрібно хвилюватися за квартиру, коли вас немає вдома, адже вся вулиця під відеонаглядом, а квартира під охороною компанії Ефорт. Броньовані вхідні двері захистять від непроханих гостей, а датчики затоплення, які встановлені у ванній кімнаті та санвузлах вбережуть від протікання. ⠀ Сімейні вечори чи затишні посиденьки з друзями тут стануть ще теплішими, адже у серці вашого дому - вітальні, вас зігріє вогонь від каміну з натурального каменю. ⠀ Дихайте тут на повні груди, адже тут є система очищення повітря та встановлений кондиціонер. Побутова техніка якісних європейських виробників: Smeg, Liebherr, Viesmann, Bosch, фільтр води, італійська сантехніка. У цьому домі вас не потурбує шум міста, а зручна локація мотивуватиме гуляти частіше. Зовсім поруч парк Культури та відпочинку, Ботанічний сад. 3 хвилини до дитячого садка та лінгвістичної гімназії. А ще в цьому будинку творив український письменник Михайло Коцюбинський Хто-зна, можливо це місце надихне і вас. При продажі квартири залишаються всі меблі і техніка на кухні. А меблі по кімнатах до обговорення.

Коцюбинського вул., 19
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири по вул. Коцюбинського. Франківський район. Ближній центр. Житлова площа 60 кв.м Продаж 2х кімнатної квартири з усією побутовою технікою та меблями. -підігрів підлоги на кухні та у санвузлі; -дві великі ізольовані кімнати; -два великих балкони; -паркомісце у внутрішньому дворику. Побутова техніка: пральна машина, посудомийна машина, духова шафа, мікрохвильова піч, пилосос, двуконтурний котел, праска,пилосос, холодильник, мультиварка. Велика та світла квартира у затишному та тихому районі Львова. 5 хв пішки до центра міста. Закритий задній дворик з парковкою та місцем відпочинку. З документами все в порядку. При потребі можу надіслати відеоогляд. Комісія з покупця 5%

Продаж 2х кімнатної квартири по вул. Коцюбинського
olx.ua

Продаж чудової квартири по вул. Коцюбинського тиха вулиця, ближній центр поруч парк. Квартира має площу 70м.кв. перепланована з 3-х кімнат в 2-і окремі кімнати та велику кухню студіо. В квартирі зроблений якісний дорогий ремонт, частина мебель робилась під заказ. Висота 3.20м. Опалення інд.газове, коридор санвузол та кухнястудія вмонтованно підігрів підлоги. Є балкон відокремлений. Продаж повністю зі всією технікою та меблями. Також є підвал. Вартість 130тис.дол. торг. Також є відео. Більш детальніше телефонуйте Юрій.

Продаж чудової квартири ближній центр, парк вул. Коцюбинського
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ! КВАРТИРА! КОЦЮБИНСЬКОГО! По документах підвал - 38 м. кв. Вхід парадний, окремий з внутрішнього двору (двір світлий, доглянутий) Кухня +дві ізольовані кімнати. Підігрів підлоги. Опалення індивідуальне ( електричний котел) Вікно в кімнаті виходить на сходову. Квартира в стадії закінчення ремонту. Висота приміщення 2,8 м +- Чистий продаж. КЛЮЧІ!

ПРОДАЖ! Вітовського/Коцюбинського!
olx.ua

Будинок квартира з ремонтом в новозбудованому будинку по вулиці Коцюбинського Площа 104 м.кв 4 поверхи 5 кімнат ,кожна з туалетом ( ідеально під бізнес) Є свій дворик перед входом на позаду будинку Все збудовано офіційно, є всі міські комунікації . Все що на фото - залишається

Продаж квартири-будинку в центрі львова торг
olx.ua

Житлові комплекси у Львів