Продам квартиру-студию в центре Харькова между двух станций метро Центральный Рынок и Южный Вокзал. Кирпичный дом, потолки 3,50 позволили сделать дополнительное спальное место, Капитальный ремонт, мебель и техника. Состояние Зайти и жить! вся инфраструктура в пешей доступности, рядом Центральный рынок, вокзал, супермаркеты. Торг Сотрудничаю, показ по договоренности

Коцарська вул., 19
rieltor.ua

Срочно!!! Продам 1 к квартиру район Південного вокзала по вул Кацарська 33. Квартира з індівідуальним опаленням в жилому стані обща площа 25 м. кв, лічильники на світло, газ, вода., дуже економна в використанні. Зачинений двір. Від. метро Південний вокзал 5 хвилин пішки. Всі питання обговорюються по телефону. Розглянемо ваші пропозиції. Показую за домовленістю.

Продам 1 к квартиру  район ЮЖД!!!
olx.ua

код:80694 Продається 2-кімнатна Запрошуємо вас у власний оазис комфорту та затишку, що втілює всі ваші мрії про ідеальне житло! Ця чарівна квартира розташована на другому поверсі в затишному дворі з асфальтованими доріжками та автоматичними воротами, що забезпечує максимальний рівень безпеки та комфорту. Підїзд до будинку завжди чистий та охайний, приділяючи особливу увагу вашому комфорту. Ви зможете насолоджуватися бездоганними панорамами з вікон, відчуваючи себе справжнім володарем царського будинку з дубовим паркетом і вражаючою висотою стель. Квартира вже повністю готова до вашого переїзду - індивідуальне газове опалення та колонка забезпечать вам затишок і тепло у будь-яку погоду. Якісна побутова техніка від відомих брендів Bosch та Daikin гарантує ваш комфорт і безпеку. А ще, усі меблі виготовлені зі смаком та функціональністю від відомого бренду IKEA, створюючи атмосферу затишку та розкоші. Насолоджуйтеся життям без зайвих клопотів, адже тут все зроблено для вашого комфорту і задоволення! Розташування цієї квартири просто ідеальне - всього за 7 хвилин від двох станцій метро, що дозволить вам швидко та зручно дістатися до будь-якого місця у місті.

Коцарская улица, 38, Холодногорский, Харьков, Харьковская 45000.0 EUR
dom.ria.com

Житлові комплекси у Харків