Продаж 1 кімнатної квартири, Павлокічкас, вул. Історична. Гарна інфраструктура поруч з будинком: супермаркет, ринок, магазини, дитячий садочок, школа, зупинки транспорту, 10 хвилин від пр. Металургів. У всій квартирі був зроблений євроремонт. Замінені усі комунікації. Мебльована кухня з сучасною технікою. Є балкон. Ідеальний варіант для сімейної пари, чи однієї людини. Запрошуємо на перегляд!

Компресорна вул., 28а
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Квартира розташована у самому центрі Павло-Кічкаса. Зручна транспортна розвязка, поряд розташована вся інфраструктура: супермаркети, ринок, великий доглянутий парк, школа, дитячий садок, банк, кафе. Квартира тепла та світла. Розташована на першому поверсі двоповерхового будинку.Гарний великий двір, є місце, де залишити авто, також є і де погратися дітлахам під Вашим доглядом. Гарний сучасний ремонт зроблений два роки тому. Пластикові вікна, натяжні стелі, нові батареї. Залишається всі меблі та техніка. У будинку ОСМД, низькі тарифи. На всі запитання із задоволенням відповімо. Телефонуйте та записуйтесь на показ квартири. Безкоштовні юридичні консультації від юриста-практика агентства нерухомості З повагою АН Avangard!

Компресорна вул., 31
rieltor.ua

Продаю 2-х кімнатну квартиру на Павло-Кичкасі Зупинка транспорту "Молодіжна Квартира на Вул "Компресорна 31 кв 10 До зупинки іти 2 хв До ринку, атб, аптеки, школа, садок 3 хв Квартира на 2 поверсі Балкон є Загальна площа 48,42 кв. М 1 кімната 19.71 кв.м 2 кімната 10.81 кв.м Коридор 5.12 кв.м Кухня 7.9 Вана 1.7 Потрібен ремонт, але стан жилий Лічильники встановлені Колонка газова Вартість 21 тис.дол.

власник
Продажа 2-х кімнатна квартира Заводський район
olx.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Географія Запоріжжя