Продам унікальну простору 3-к квартиру в ЖК Воздвиженка Знаходиться в історичному центрі нашого міста за адресою Подільський район, Поділ, вулиця Кожум`яцька 20-А. До метро Контрактова всього 10 хвилин, до Контрактовані площі 15 хвилин. Квартира розміщена на 5 поверсі цегляного будинку Бізнес класу та займає площу 105.1м2. Всередині вільне планування, а отже Ви самі зможете зробити квартиру своєї мрії. На фото є можливий план: - 3 окремі кімнати - простора кухня - 2 с/в - передпокій Ця квартира унікальна тим, що у ній є своя вежа, висота якої досягає 5м. в ній можна облаштувати зону відпочинку чи щось інше.. ЖК Воздвиженка - це сучасний житловий комплекс будівлі якого зводились відповідно ексклюзивним проектам, тому тут не знайдеться двох абсолютно однакових споруд. Архітектура одних будинків витримана у стилі неокласицизм, інших – у стилі модерн, або українського бароко. Розвинена інфраструктура комплексу дозволить Вам не тратити багато часу на дорогу, щоб поїхати кудись до ресторану чи сходити в салон краси чи інші заклади так як це все є в комплексі. Поруч є школа та дитячі садки. Телефонуйте, пропозиція БЕЗ КОМІСІЙНИХ для покупця.

Кожумяцька вул., 16
rieltor.ua

Ключі на руках!!! Перегляд по домовленності!!! Видова, дворівнева, 5-и кімнатна квартира, з видом на Андріївську церкву, Андріївський узвіз та пейзажний сквер. Квартира одна на поверсі, знаходиться в центральному будинку комплексу Воздвиженка (будинку Ратуша), індивідуальне опалення (газовий котел), 2 санвузли. У квартирі зроблений ремонт з раціональним плануванням, яке має мінімум несучих стін, що дозволяє зробити перепланування під свій дизайн. Торг доречний!!!

Кожумяцька вул., 18
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Жк Подол град. Жилой комплекс находится в самом историческом центре нашей столицы на Воздвиженке. Общая площадь квартиры составляет 50,9 м2. : - большая спальная комната, - кухня-студия, - совмещенный с/у, - балкон. Состояние квартиры от застройщика. Окна выходят во двор, и на холмы, что позволит вам наслаждаться размеренной и уединенной жизнью города. В доме автономная котельная, газ. Дом находится на 2 линии, двор без машин, отличный вид из окон на парк. Дом 21 (строительный адрес: Кожемяцкая 30/2). Застройщик Київміськбуд. Отличная инфраструктура, красивый парк, Андреевский спуск 5 минут ходьбы, до метро Контрактовая площадь 10 минут пешком. ЖК Подол Град – престижный комплекс бизнес класса. В доме презентабельное парадное, детская площадка во дворе, охрана. Есть возможность приобрести квартиру по переуступке. Звоните в удобное для Вас время. С уважением, Катерина.

Кожумяцька вул., 30/2
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

• Елітна новобудова котеджного типу , квартира 84 м2, без ремонту, • ЖК Воздвіженка - Комплекс рошташований в історичному місці - Поділ • Інфраструктура : "Контрактовая площа" 10 хвилин пішки до метр, поруч Житній ринок, супермаркети, набережна Дніпра, прогулочная променада

можливий продаж по єОселя
Кожумяцька вул., 14
rieltor.ua

‼️Актуальна пропозиція ‼️ - Пропонується квартира в історичній частині Подолу з ремонтом. - Квартири в самому серці культурного центру "Воздвиженка” - Дизайнерська трьохкімнатна квартира - В квартирі вже встановлени меблі та техніка преміум класу. Вул. Кожумяцька, 16А Поверховість - 1/4 Площадь - 82м2 Житлова площа - 42м2 Висота стель - 3.3м Ціна - 190 000$ Ціна за м2 - 2 317$ Перегляди в будь-який зручний час.

‼️Купить квартиру, Вул. Кожумяцька, 16А, ЖК Воздвиженка‼️
olx.ua

Без Комісії! Пропоную видову двокімнатну квартиру на Воздвиженці, Поділ, унікальна можливість стати власником ексклюзивної квартири на історичній вулиці Кожумяцька 20, що розташована на Воздвиженці, пропонує незвичайне поєднання старовинної київської атмосфери та сучасних комфортів. Цей прекрасний дім може стати втіленням вашого власного смаку та стилю. Підїзди охайні, мають кодовий замок для вашої безпеки. У дворі розташований магазин, що приносить комфорт та зручність вашому повсякденному життю. Поруч - все необхідне: спортивний клуб «Спорт Лайф», Поліклініка, метро Контрактова площа, супермаркети "АТБ", «Сільпо», багато ресторанів та закладів, історичний центр Київа, Андріївський узвіз та історичний «Житній» ринок. Ціна: 157000$ Код обєкта: 4099

Продаж 2к квартири, Поділ, Воздвиженка, Контрактова площа, Кожумяцька
olx.ua

"ВОЗДВИЖЕНКА". Найкрасивіший мікрорайон Подолу, що розташований між горами Поскотинка, Замкова та Пейзажною алеєю, пентхаус по вул. Кожумяцька, два рівні, одна квартира на поверсі, кухня-студія, дві спальні кімнати, два сан.вузли, гардеробні кімнати, чотири відкритих балкони, індивідуальний котел на опалення. Вид на Воздвиженський свер та Андріївську церкву. Новий будинок 2008 будівлі (монолітно-каркасна технологія із заповненням цегли) в престижному ЖК Воздвиженка; чисті парадні, доглянутий двір,ліфт.

Продаж Воздвиженка Поділ 3-кім з ремонтом на Кожум"яцькій 20
olx.ua

Продаж 3к квартири, вул. Кожумяцька, Подільський р-н, Воздвиженка.Продажа 3к квартиры, ул. Кожемяцкая, Подольский р-н, Воздвиженка.- Планування: три кімнати, кухня , гостьовий санвузол та ванна кімната.- Загальна площа квартири 82.5кв/м, висота стелі 3.30 м.Це сучасний житловий комплекс з будинками, зведеними за ексклюзивними проектами, що дозволяє уникнути повторень. - Архітектура будинків може бути в стилі неокласицизму, модерну або українського бароко. - Розвинена інфраструктура комплексу дозволить вам економити час на дорогу до ресторанів, салонів краси та інших закладів, оскільки все необхідне знаходиться в комплексі. - Поблизу є школа та дитячі садки.- Комунікації: газотеплопостачання, водопровід, каналізація. -Переваги обєкта: раціональне планування (квартира виходить на дві сторони); - привабливе локальне розташування в центральній частині міста на місцевості Воздвиженка; - відмінна транспортна доступність: відстань до ст.м. Контрактова площа, зупинки міського транспорту 1 км. (10 хвилин пішої ходи); - високий рівень інфраструктури та інвестиційна привабливість дають можливість для комфортного проживання та ведення бізнесу; - наявність наземної та підземної парковки; - прибудинкова територія під цілодобовою охороною та відеоспостереженням.- є своє паркомісце#3159.17349022

Продаж 3к квартири, вул. Кожумяцька, Подільський р-н, Воздвиженка
olx.ua