Продається простора квартира в малоквартирному цегляному будинку, з хорошим розташуванням. Квартира одна на площадці- перепланована з 2-ох та 3-ох кімнатних квартир. Ще можливе перепланування. Висота стель-2.7-2.9метри. Зверху високе горище, двоскатний дах, накрито металевим листом. Квартира потребує ремонту, опалення центральне. Вікна металопластикові, є чотири засклених лоджії, дві з кладовими. Підлога- всюди паркет. Два окремих великих санвузли. Дана пропозиція є цікавою під облаштування офісу завдяки зручному розташуванні будинку та невеликій кількості сусідів. Затишний, облаштований та закритий двір. Поруч вся інфраструктура- навчальні заклади, торгові центри, ринок, автовокзал.

Князя Острозького вул., 42
rieltor.ua

Пропоную придбати однокімнатну квартиру в Центрі по вул. Острозького в будинку клубного типу. Будинок збудований з якісних будматеріалів, цегляний та зовні утеплений. Є ліфт. Будинок введений в експлуатацію. Для поціновувачів центральної частини міста це те що треба. Загальна площа квартири 42кв.м.

Князя Острозького вул., 36
rieltor.ua

Квартира у новобудові, не кутова. Під індивідуальне опалення. Стан після забудовника. Комфортний третій поверх. Будинок збудований з цегли та зовні утеплений, перестінки цегляні. Зручне розташування у Центральній частині міста. Будинок класу «еліт» збудований з високоякісних будматеріалів. У будинку є пасажирський ліфт. Єдина пропозиція однокімнатної квартири в даному будинку. Не втрачай свій шанс стати власником цієї чудової квартири

Князя Острозького вул., 50
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-к. квартира у центрі міста вул. Князя Острозького (р-н Центральний) Код квартири # 23174395 ● 5 поверх з 5; ● площа – 30 кв. м; ● вторинний житловий фонд; ● центральне опалення. Затишна квартира у цегляному будинку з роздільним плануванням. Перевагою є вдале розташування – в самому центрі міста, поряд – розвинута інфраструктура, магазини, школи, садочки, кафе, зручна транспортна розв’язка. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Острозького Князя, 53
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири близько центру, вул.Острозького. Будинок цегляний, 90-х років забудови, опалення централізоване. Квартира з гарним плануванням, окремі кімнати і роздільний санвузол, в житловому стані. До квартири ще є підвал. Зручне місцерозташування, поруч школа, садочок, ринок, магазини, зупинка. Телефонуйте щоб домовитися про огляд!

Князя Острозького вул., 60
rieltor.ua

Квартира розташована на 1 поверсі. Можливо під комерцію. Кімнати окремі, санвузол окремий, є кладовка, високі стелі. Колонка на гарячу воду. Ключі - показ в зручний для вас час.

Острожского Князя улица, 40, Центр, Тернополь, Тернопольская 37000.0 USD
dom.ria.com

Продається сучасна 3кім квартира у центрі міста. Будинок зданий в експлуатацію, можна розпочинати ремонт. Вид на місто, вікна панорамні.Кімнати окремі. Закритий двір

Острожского Князя улица, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 67500.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-х кімнатна квартира, центр, вул. Кн. Острозького, загальною площею 64 кв.м., цегляний будинок, внутрішній двір, місця для паркування. Перший поверх, двостороння, можливість зробити комерційне приміщення.

Острожского Князя улица, 64, Центр, Тернополь, Тернопольская 48000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-х кімнатна квартира по вулиці Острозького в центрі міста, загальною площею 52 м2. знаходиться на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира з хорошим ремонтом, роздільним санвузлом та окремими кімнатами. Є балкон та з усіх кімнат вигляд у внутрішній двір. Встановлене індивідуальне опалення.

Острожского Князя улица, 45, Центр, Тернополь, Тернопольская 48000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-х кімнатна квартира по вулиці Острозького в центрі міста, загальною площею 52 м2. знаходиться на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира з хорошим ремонтом, роздільним санвузлом та окремими кімнатами. Є балкон та з усіх кімнат вигляд у внутрішній двір. Встановлене індивідуальне опалення.

Острожского Князя улица, 45, Центр, Тернополь, Тернопольская 48000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається двохкімнатна квартира в хорошому стані, яка знаходиться в самому центрі міста. Квартира світла та затишна. Поставлені металопластикові вікна, деревяні двері. У квартирі дві кімнати. Вікна на дві сторони, у двір. Гарний краєвид з вікна. Двір будинку доглянутий та відремонтваний. Розвинена інфраструктура. Все необхідне для вашого комфорту у пішій доступності. Телефонуйте, і ми радо вам відповімо на всі запитання! до центру 5хв пішки, розвинена інфраструктура, красиві краєвиди з вікна, тепла, світла, в будинку зроблено новий дах і відремонтовано двір

Острожского Князя улица, 53, Центр, Тернополь, Тернопольская 34000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную вашій увазі 2-рівневу квартиру в самому серці Тернополя. Це просторе та затишне житло, що вражає своїм функціональним плануванням та відмінним розташуванням. На першому рівні ви знайдете простору вітальню, повністю обладнану кухню і санвузл. Другий рівень пропонує приватну атмосферу з додатковою спальнею або робочим простором. Ця квартира ідеально підходить для сімейного життя або для тих, хто цінує комфорт та центральне розташування. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Острожского Князя улица, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 67000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з ремонтом та індивідуальним опаленням Не кутова, затишний двір Поблизу школа садочок, магазини, центральний ринок Дві спальні і кухня обєднана з залою

Острожского Князя улица, 40, Центр, Тернополь, Тернопольская 69000.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 927 000 Пропонується в оренду 2 кімнатна квартира по вул. Князя Остозького, загальною площею 75 кв. м. Простора та затишна квартира. З усіма меблями та технікою. Поруч розвинена інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-927-000-DR.

Острозького, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 51000.0 USD
dom.ria.com

Острожского Князя улица, 21, Центр, Тернополь, Тернопольская 22500.0 USD
dom.ria.com

Продається двокімнатна квартира з автономним опаленням в центрі (в.Острозького). В будинку створено ОСББ , є можливість побудови мансарди і гаража. Є діючий камін. Можливий обмін.

Продається двокімнатна квартира з І/О в центрі.
olx.ua

/ Є Оселя + /. * Елітне житло / Під час будівництва використовувались якісні дорогі матеріали. Будинок цегляний, внутрішні стіни також з цегли. Зовнішнє утеплення. Сучасне двостороннє планування. Панорамні вікна. Під індивідуальне опалення./ * Центр міста вул.К.Острозького- вул. Гайова /.Неподалік: центральний ринок , торгові та розважальні центри, автобусна станція, школа, дитячий садок та ін./ Хороша транспортна розв"язка.

2-к квартира  в центрі (Право власності)
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира по вулиці Острозького, центр, поблизу супермаркету Novus. Цегляний будинок, встановлене індивідуальне опалення. Квартира загальною площею 58 кв.м., у якій усі кімнати окремі та роздільний санвузол. Є усе необхідне для комфортного проживання або здачі в оренду. Усі меблі залишаються.

Продається 2-х кімнатна квартира Центр
olx.ua

ID: 2 723 246 Пропонується на продаж двокімнатна квартира по вулиці Князя Острозького. У квартирі встановлено панорамні енергозберігаючі вікна які додають багато світла та простору. Також у квартирі вже зроблено стяжку, поштукатурено стіни, заведено усі комунікації (газ, світло, вода). Планування: коридор, дві кімнати, кухня, ванна кімната, c/в. Будинок збудовано з дотриманням усіх норм будівництва. Матеріал забудови (керамічний блок із зовнішнім утепленням стін). В будинку також працюючий ліфт. У вартість також входить кладова кімната на поверсі. Робиться ремонт та в березні 2024 р. вже буде з ремонтом та ціна буде вища. Інфраструктура: магазин, аптека, школа, садочок, неподалік зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення із будь-якою частиною міста. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-723-246-LX.

Продаж Вул. Острозького
olx.ua

Продається 3км квартира в центрі міста, вул. Острозького Опалення індивідуальне, квартира не кутова, середній 3 пов з 5, загальна площа 58кв м, кімнати окремі, є балкон. Квартира в житловому стані, меблі залишаються!!!

Продається 3км квартира вул. Острозького
olx.ua

Продається 1кімнатна квартира по вул .Островського загальною площею 25метрів , індивідуальне опалення ,самий центр, автовокзал, ринок , зупинка , можливо під комерцію , аптека ,магазин , ремонт одягу, питати Олега 09******20

Продаж квартири 1 кімнатної
olx.ua

Продається нова однокімнатна квартира, в престижному районі Тернополя по вул Острозького. Будинок клубного типу, 4 поверх з 5 . В квартирі зроблений якісний ремонт . Також присутня гардеробна кімната. площа 38,8м2 БЕЗ КОМІСІЇ!!!!

Квартира однокімнатна ВЛАСНИК
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира в центрі Тернополя, вул. Острозького, на останньому поверсі. Централізоване опалення. Квартира чиста, світла, з ремонтом, вікна німецькі профілю Rehau, якісні деревяні міжкімнатні двері, заходь і живи. Ідеально для молодої сімї чи здачі в оренду, поруч школа, дитячий садок, центр! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-796-603-LX. Андрій Ігорович АН Оранта, +38**************28.

Продаж 2 кім. квартири на вул. Острозького
olx.ua

Географія Тернопіль