Продаж повноцінної двокімнатної квартири в центрі Ворзеля, вул. Кленова, 11Б. Будинок 2015р побудований з червоної цегли, утеплений пінопластом. Дуже теплий. Всі комунікації центральні. Індивідуальне газове опалення. Поруч в кроковій доступності дві школи, два дитячих садочки, супермаркет Фора, магазини, аптеки, перукарні, пологовий будинок, пошта, кав’ярні, зупинка електрички та багато іншого для комфортного проживання. Зручний виїзд на трасу до м. Києва. Квартира розташована на 2му поверсі 5ти поверхового будинку. Загальна площа 60,4 м2, житлова 32.1м2. Зроблений якісний ремонт, повна комплектація меблів та техніки для проживання. - Прихожа 8м2 - шафа з двома секціями для верхнього одягу та шухлядами, відділення для взуття. Полиці для сумок, дзеркало, вішалка. - Кухня 14 м2 – мебльована (частково), газова плита, холодильник, стіл. Лоджія. - Кімната 1: 13,8м2 - комод, телевізор, розкладний диван, стіл. - Кімната 2: 18,3 м2 - двоспальне ліжко, тумбочки. - Санвузол суміжний 4,2 м2 – пральна машина, душова кабіна, унітаз, сушарка для рушників. - Хламидник (кладовка) 2,0 м2. По проекту був с/в, є можливість зробити другий санвузол. Мінімальне оформлення, без комісії для покупця. Додаткова інформація по запиту.

Кленова, 11Б
rieltor.ua

Затишна однокімнатна квартира в мальовничу містечку Ворзель. Поруч парки та інфраструктура. Будинок на газовому опаленні. Квартира знаходиться на 2 поверсі. В квартирі зроблений затишний ремонт. Всі меблі та техніка залишаються. Мінімальне оформлення 2 %. Без комісії для покупця. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону .

Затишна однокімнатна квартира
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

смт. Ворзель, вул. Кленова, 45а/2 ЖК Ворзель Парк 2 кк з ремонтом та меблями в квартирі є два балкони. Площа - 47,2 кв.м. Житлова - 20,9 кв.м. Поверх 5/7 поверхового будинку Опалення - інд. газове всі тарифи житлові,будинок повністю заселений. В ціну також входить - кладове приміщення з ремонтом- 7 кв.м. Поруч з ЖК вся інфраструктура школа,дитячий садок,зупинка міського транспорту,ЖД вокзал. Телефонуйте перегляд в будь який зручний для вас час 09********93 Катерина Держпрограми - так

Продаж 2к кв  48м2 ЖК Ворзель парк,+кладовка 7м2
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1кімнатну квартиру в Ворзелі,36,1мкв,на 1поверсі 7поверхового будинку,вул Кленова,гарний стан, повна комплектація: меблі, техніка, інтернет,житлові тарифи, індивідуальне опалення.Гарна транспортна розвязка (поруч зупинка маршруток,неподалік електрички),магазини,маркет,школа,парк,садок і Фора -неподалік,Можлива продаж по сертифікату,програми,іпотека.40500$,торг.Марія:09******87.Покази в любий день.

Продаж квартири з ремонтом від хазяїна!
olx.ua

Житлові комплекси у Ворзель

Географія Ворзель