Продам двокімнатну квартиру в центрі міста. Квартира знаходиться в цегляному будинку на зручному другому поверсі. Не кутова. В під’їзді всього 10 квартир по 2 на площадці. Загальна площа квартири 61,5м2 Продумане планування - кімнати роздільні великої площі 18.2м2 та 16.2м2, кухня 9.1м2. Засклена, простора лоджія і не засклений балкон. Всі вікна металопластикові. Є домофон. В будинку діюче ОСББ. Затишний двір. В пішій доступності: магазини, ринок,парк, школа та садок, ТРЦ, зупинка громадського транспорту. Перегляд у зручний для Вас час.

Замкова вул., 10
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира без посередників в ЖК Central City apartments. Це комфортне планування 3-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 3-кімнатної квартири - 120.83 м². Квартира розташована на типовому поверсі 9-и поверхового будинку. Здача ЖК Central City apartments заявлена в 4 кварталі 2024 року. ЖК Central City apartments знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Рівне, рн Центр, Замкова, 34а. Забудовник - Будівельна компанія Стоград.

Замковая улица, 34А, Центр, Ровно, Ровенская 118413.0 USD
dom.ria.com

Продаж двокімнатної квартири в Центрі. Надійний забудовник Стоград! Чистова стяжката штукатурка. Автономне газове опалення.

Замковая улица, 34, Центр, Ровно, Ровенская 72000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2-во кімнатна квартира в новобудові. ЖК CENTRAL CITY Apartments. Вул. Замкова. 1-й житловий поверх над комерцією. В квартирі розведені комунікації електроенергії, газу, водопостачання та водовідведення, двоконтурний котел та радіатори. Площа -62м². Вартість - 71300$. Будинок зданий в експлуатацію. Телефонуйте. В наявності інші пропозиції

2-во кімнатна квартира в новобудові. Центр міста
olx.ua

Продаж квартири у новобудові, з автономним газовим опаленням, стан після будівельників. Зручна лакація по вул. Замкова Будинок ЖК Стоград. Будинок здан у експлуатацію. Право власності.

Продаж двух кімнатної квартири в центрі міста
olx.ua

Житлові комплекси у Рівне

Географія Рівне