Продам 3-кімнатну квартиру на Ластівці по вул. Донецька, розташовану на восьмому поверсі девятиповерхового будинку, Довгинцівський район Основна інформація про квартиру: Розташування - зручний спальний район, з розвиненою інфраструктурою та всім необхідним для комфортного проживання. Поруч Варус, магазини, школи та садки, зупинки транспорту Планування - двостороннє, некутове, з роздільними кімнатами, двома лоджіями, більшою кухнею (8.6м), роздільним санвузлом. Стан - житловий, замінена сантехніка у ванній кімнаті, мінялися вікна на лоджіях на металопластикові, встановлений кондиціонер, бойлер, є лічильники на воду, металеві вхідні двері, новий ліфт у будинку. Не упустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Зателефонуйте нам зараз для деталей та організації перегляду. Наша команда готова допомогти вам зробити правильний вибір!

Донецька вул., 3
rieltor.ua

Продается 2-х ком. квартира ,на "Ласточке", по ул. Донецкая №7, квартира в хорошем состоянии, заменены все окна и балкон , на металлопластиковые ,(балкон утеплен), утеплена внешняя стена ,качественными материалами, есть бойлер, кондиционер. В комнате , и спальне натяжные потолки, частично ламинат, встроенная кухня, есть перегородка с соседями, квартира теплая , чистая , ухоженная, рядом , АТБ, "Варус" , школа , садик. Все документы в порядке, прописанных нет, готовы к торгу !!!

Продается двухкомнатная  кв. на "Ласточке" !!!
olx.ua

Продаю двухкомнатную квартиру на Ласточке. - адрес Донецкая 1 - квартира требует ремонта - комнаты раздельные - этаж 9/9 - общая площадь 45 м.кв Записывайтесь на просмотр!

Продаю двухкомнатную квартиру на Ласточке
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Географія Кривий Ріг