Продається велика 2-ох кімнатна квартира в м.Івано-Фоанківськ,вул.Довбуша 204,біля «Зеленого Господарства»,зроблена чистова стяжка, газовий лічильник,3-їй поверх 4-ох поверхового будинку,поряд на площадці ще продається 1-км квартира,є можливість для об’єднання в одну велику квартиру,будинок повністю заселений,документи всі в наявності,територія облагорожена,шлагбаум,звертайтесь в Telegram,Viber,Watsap, 07541789022

власник
2-ох кімнатна квартира від власника
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-926-453-DR. Продається 1-кімнатна квартира в новобудові ЖК "Акварель" (35, 72 м²) з кухнею 13, 58 м² у місті Івано-Франківськ. Квартира без внутрішніх робіт, затишна та комфортна, розташована на 3 поверсі 4-поверхового будинку. Не втрачайте шансу придбати своє житло в найбільш затишному місці міста! Зателефонуйте зараз, і кваліфіковані фахівці нададуть вам повну інформацію!

Довбуша улица, 1, Арсенал, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 22000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-926-473-DR. Продається 1-кімнатна квартира без оздоблювальних робіт, 37.20 м². Розташування: вул. Довбуша, м. Івано-Франківськ, Княгинин. Квартира на 3 поверсі 4-поверхового будинку, кухня - 11.30 м². Квартира комфорт-класу. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири! Зателефонуйте зараз!

Довбуша улица, 204, Княгинин, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 26900.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1-км квартира від власника, р-н Біля «Зеленого господарства», чистова стяжка , газовий лічильник, всі квартири заселені, тихий двір, шлагбаум , вїзд з пульта, до центру 15 хв, до Аеропорту 5 хв, обок продається 2-ох км квартира на площадці, є можливість обєднати у велику 3-ох кімнатну, є відпочинкова зона, мангал, дитячий майданчик, вайбер.

власник
Довбуша улица, 204, Чукаловка, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 26900.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири з ремонтом по вулиці Довбуша в місті Івано-Франківськ, здана та обжита новобудова, індивідуальне газове опалення, знаходиться на комфортному третьому поверсі з пяти. Будинок без ліфта!!! Меблі та техніка частково залишається Тихий та спокійний район, поруч є всі необхідні обєкти інфраструктури для комфортного проживання, поруч автобусна зупинка (їздить комунальний транспорт). Для огляду та покупки - Телефонуйте !

1 кімнатна квартира . ціна 40000$
olx.ua

Пропоную бюджетний варіант квартири в зданому будинку. Дві окремі кімнати , можна приступати до ремонту. 3/5 поверх, площею 68.40 м². Кухня 16.50 м². Квартира комфорт-класу Будинок в мікрорайоні, що активно забудовується малоповерхівками. Зручно добиратися до центру Івано-Франківська. В мікрорайоні курсує комунальний транспорт. Не втрачайте можливості стати власником цієї затишної квартири!

Квартира в зданому будинку, сирець. вул. О. Довбуша р-н Чукалівка
olx.ua

Наше житлове спорудження із закритим двором пропонує широкий вибір розваг для дітей та спортивних майданчиків для всієї родини. Цей комплекс включатиме кілька будівель, кожен з яких має 4 поверхи і ліфт для зручності мешканців Наш комплекс закритого типу з дитячим та спортивним майданчиками. Складатиметься з декількох будинків , які будуть мати 4 поверхи з ліфтом Адреса - вул.Довбуша(Чукалівка)

1 кім. квартира, кухня-студія, вул.Довбуша бічна Коновальця
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру без ремонту площею 68.40 м². Кухня 16.50 м². Без комісії. Розташована квартира на 3 поверсі 5-поверхового будинку комфорт-класу в мікрорайоні Чукалівка на вулиці Довбуша, в околицях міста Івано-Франківськ. Не втрачайте можливості стати власником цієї затишної квартири! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-909-644-LX.

Продаж 2-кім квартири вул.Довбуша (р-н Коновальця)
olx.ua

Продається двокімнатна квартира по вул. Довбуша Загальна площа 99.7 м2 Перший поверх 62.4 м2 Другий поверх 37.3 м2 Є можливість зробити другий поверх Будинок здано та заселено Для перегляду телефонуйте

Двокімнатна квартира
olx.ua

Доступне житло у передмісті, транспортна розвязка. За 10 хв ви доберетесь до центру міста, поруч збудовано котеджне містечко. Комунікації всі міські. Можливе розтермінування без зміни ціни. Додатково по телефону.

Довбуша улица, Чукаловка, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 18700.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Квартира має зручне планування, що сприяє максимальному використанню простору. Простора вітальня, затишна кухня, комфортна спальня та сучасна ванна кімната. Ідеально розташована на четвертому поверсі, що забезпечує зручний доступ та мінімізує шум від транспорту . незважаючи на те шо будинок мало поверховий у наявності є ліфт. Чудовий вид з вікон, близькість до магазинів, ресторанів та громадського транспорту, а також можливість паркування.

Довбуша улица, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 23500.0 USD
dom.ria.com

Географія Івано-Франківськ