Продаж 3к сталінки з автономним опаленням Чудовий варіант для тих, хто прагне заїхати в квартиру з ремонтом, меблями і технікою! Квартира 3-х кімнатна, з двома окремими спальними кімнатами і великою залою. Встановлені якісні металопластикові вікна. Наявність газової колонки дозволить використовувати необмежену кількість гарячої води, і не переплачувати за невикористану. Автономне опалення дозволить регулювати тепло в квартирі в будь-який період. Два кондиціонери також залишається для комфортного проживання. В якості приємного БОНУСу в квартирі залишаються абсолютно усі меблі та техніка! Будинок типу «сталінка», тому квартира дуже тепла. Встановлені лічильники на воду, газ та світло, що допоможе контролювати витрати. Поряд знаходиться все що необхідно для комфортного життя: АТБ, аптеки, банки, ресторани, декілька дитячих садочків і школи. Пʼять хвилин до Автовокзалу. Зручна транспортна розвязка: 1 хвилина до зупинки громадського транспорту; Є можливість придбати гараж в дворі. Чудовий варіант для великої сім’ї, або вдала інвестиція для здачі квартири в оренду для проживання чи бізнесу. Телефонуйте зараз, і записуйтесь на перегляд.

Дніпровське шосе, 26
rieltor.ua

3-х комн.квартира по ул.Днепр.шоссе! Светлая, просторная квартира с современным ремонтом, продается со всей мебелью и техникой - заезжай и живи! Технические характеристики: * Общая площадь - 60м2; жилая - 40 м2; кухня - 9 м2. *Пол - плитка+ламинат; * качественная сантехника, Важные плюсы квартиры: * современный ремонт, вся мебель и техника в идеальном состоянии. * две отдельных комнаты и одна проходная, комфортно зонирует пространство. * 5 этаж в 9-ти этажном доме . * большая кухня 9 м2 - мечта любой хозяки; * установленные все счётчики (свет, газ, вода)- будут экономить Ваш семейный бюджет. * квартира в аренде не была. * удобное расположение, в пешей доступности магазины, школы, транспортная развязка; Документы готовы к сделке. Цена договорная. Звоните, договоримся о просмотре! Тел. 0687227171

Дніпропетровське шосе, 65
rieltor.ua

Продаётся двухкомнатная квартира расположенная на девятом этаже, девятиэтажного дома, по адресу улица Днепровское шоссе дом 46. Долгинцевский район. Квартира в жилом состоянии, комнаты раздельные, большие, есть балкон. Туалет и ванная раздельные. Ванная комната в кафеле, трубы пластиковые. Рядом с домом есть остановка, продуктовый магазин, к АТБ идти 8-10 минут пешком. Хороший вариант для семейной пары. Квартира ждёт своих новых владельцев, возможно это будите именно Вы, спешите, звоните, будем рады показать.

Дніпровське шосе, 46
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-кімнатної "сталінки" на Автовокзалі по вулиці Дніпровське (Дніпропетровське) шосе! 4-й поверх! Адекватні сусіди! Підїзд весь з новими вікнами та чистий (без неприємних запахів)! Квартира простора та тепла! Всі кімнати та санвузол роздільні! Вікна замінено на метало-пластикові! Замінено сантехнічні комунікації! Коридор, кухня, санвузол, одна кімната стіни виведені під ремонт вже чи готове до проживання! Усі лічильники встановлені: вода, газ, електроенергія, опалення. У 5-хвилинній доступності магазини, школи, садки, зупинка через дорогу! Квартира буде порожня без меблів під Вас, на чому ми Вам заощаджуємо Ваші гроші!

власник
Дніпровське шосе, 1
rieltor.ua

Продам Трехкомнатную Сталинку на Автовокзале улица Днепропетровское шоссе дом 2.Отдельные комнаты, высокие потолки,двухсторонняя ,в середине четырехэтажного дома!Поменяны окна,трубы,на все счетчики,хорошая входная дверь,санузел -кафель, кондиционер.Рядом остановка,магазины,не проездной двор.06******38.

Продам Трехкомнатную Сталинку на Автовокзале .
olx.ua

ПРОДАЄТЬСЯ 3-х кімнатна квартира в районі Автовокзалу по вул. Дніпровське шосе, буд, 7. 3-й ПОВЕРХ 9-ти поверхового будинку з ліфтом. Загальна площа 57,6 кв.м. 2 балкони. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Вікна виходять на дорогу. Стан квартири -житловий. Металопластикові вікна у всіх кімнатах (крім кухні), Елек. бойлер. Лічильники на газ, електрику та воду. Труби подачі води, каналізації та опалення -пластикові. Підлога у кімнатах – паркет. Інфраструктура у кроковій доступності: 2 хвилини пішки до зупинки громадського транспорту «Автовокзал», супермаркет «АТБ» (4 хвилини пішки) та багато інших магазинів (продуктові, з товарами для ремонту оселі), дитячий садок, школи, аптеки, відділення «Ощадбанку» (через дорогу) та Приватбанку. Парк «Ювілейний» (6 хвилин пішки). Боргів і зареєстрованих немає. Квартира та документи до продажу готові. Продаж від власника.

власник
Автовокзал. 3 кімн. 3-й ПОВЕРХ. Продаж.
olx.ua

Пропонуємо до продажу 2кімнатну "сталінку" Довгинцевський район, Дніпровське шосе, 24. Про об"єкт: - Загальна площа 42 кв.м. - 2 житлові кімнати 17,7 + 8,7 кв.м. - Кухня 5,4 кв.м. - Висота стелі 2,80 м. Планування об"єкту: - 1 поверх 3поверхової "сталінки". - Одностороння, на захід. - Усі вікна на "червону лінію" - Зручно як під житло,так і під об"єкт бізнесу. Комунікації: - В наявності всі комунікації житлового приміщення. - Лічильники. Особливості квартири: - Квартира повністю під ремонт. - Вже почато роботи. Міський транспорт: - Транспортна розв"язка автовокзалу. - Поряд сам автовокзал. - Вигляд з вікон квартири на будівлю Довгинцівської райради. Наша ціна на сьогодні 17 000 $ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Катерина - 06*********19 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями. З повагою, команда Credo!

Продаж 2кімнатної квартири на "Автовокзалі"
olx.ua

Продається квартира по вулиці Дніпропетровське шоссе 28. Будинок відремонтований в 2000х. Гарне планування кімнат, все роздільно. Дуже гарно гріють батареї. Усюди нові труби, вікна метало пластикові, частково мебльована. В дуже гарному стані, заходь та живи. Біля дому достатньо місця для паркування автівок. 2 ліфти. Продаж від власника. Телефонуйте записуйтесь на оглядини.

власник
Квартира 2х кімнатна 3й поверх
olx.ua

Квартира розташована на, відмінному, 2 поверсі девяти поверхового будинку по вул. Дніпровське шосе. Поруч зупинки громадського транспорту, школа, до супермаркетів АТБ, ВАРУС, Аврора тощо 5 хвилин пішки. Чудове, охайне подвіря, доброзичливі сусіди. Підлога і стіни в усіх кімнатах робились під рівень, для себе. М/п вікна, труби. Індивідуальне газове опалення, з наявними всіма документами. Лічильник на газ, на світло двух тарифний. Телефонуйте, обовязково домовимось!!!

Двокімнатна з автономним опаленням, 2/9 поверх.
olx.ua

Продається 3к квартира по вул. Дніпропетровське Шоссе. Розташована на першому поверсі, двостороння, має 2 входи, один, з яких обладнаний пандусом. С/в роздільний, велика кухня, дві окремі кімнати і простора вітальня. Як бонус - погріб у прихожій. Квартиру можна придбати як для проживання, так і для бізнесу (офіс, приватна школа, реабілітаційний центр та ін). Реальному покупцю торг на місці. Квартира готова до продажу. Чекаємо на Ваш дзвінок

3к по Дніпропетровському  Шоссе
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

3-х кімн.квартира по вул.Дніпро.шосе р-н Розвилки! Світла, простора квартира з сучасним ремонтом, продається з усіма меблями та технікою ! Технічні характеристики: * Загальна площа 60м2; житлова 40 м2; кухня 9 м2. *Підлога - плитка+ламінат; * якісна сантехніка, Важливі плюси квартири: * сучасний ремонт, всі меблі та техніка в ідеальному стані. * дві окремі кімнати та одна прохідна, комфортно зонує простір. * 5 поверх у 9-поверховому будинку, квартира дуже тепла. * велика кухня 9 м2 - мрія будь-якої господині; * встановлені всі лічильники (світло, газ, вода)-заощаджуватимуть Ваш сімейний бюджет. * квартира в оренді не була. * Зручне розташування, в пішій доступності магазини, школи, транспортна розвязка. Документи готові до продажу.Прописаних немає. Купивши цю квартиру Ви будете задоволені - в оточенні є все для комфортного життя! Телефонуйте, домовимося про перегляд! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 3-х комн. квартира по ул.Днепр.шоссе ! Светлая, просторная квартира с современным ремонтом, с мебелью и техникой - заезжай и живи! Технические характеристики: * Общая площадь - 60м2; жилая - 40 м2; кухня - 9 м2. *Пол - плитка+ламинат;, * качественная сантехника, Важные плюсы квартиры: * современный ремонт, вся мебель и техника в идеальном состоянии. * Две отдельных комнаты и одна проходная, комфортно зонируете пространство. * удачный 5 этаж 9 этажного дома, квартира очень теплая. * большая кухня 9 м2 - мечта любой хозяйки; * установленны все счётчики (свет, газ, вода)- будут экономить Ваш семейный бюджет. * квартира в аренде не была. * удобное расположение, в пешей доступности магазины, школы, транспортная развязка; Документы готовы к сделке. В квартире никто не прописан. Цена договорная. Звоните, договоримся о просмотре!

Продаж 3к вул.Дніпропетровське шосе| Ремонт, меблі, техніка|
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру "сталінку" з автономним опаленням на вул.Дніпровське шосе район "Автовокзалу". Квартира на 2-му поверсі 3-х поверхового будинку на дві сторони, кухня зєднана з вітальнією, санвузол сумісний, зроблений капітальний ремонт, два балкони. Квартира продається з меблями та технікою, на фото видно. Подробиці по телефону.

Продам 2-х кімн. кв. р-н "Автовокзал"
olx.ua

Географія Кривий Ріг