Продам КЛАСНУ 1-к квартиру 41м2 з новим РЕМОНТОМ. Ірпінь Однокімнатна квартира 40,5м2 сучасного планування: передпокій 4м2, гардероб 2,5м2, санвузол 3,5м2, спальня – 16м2, кухня-студія – 15м2. Квартира розташована на 4-му поверсі, вікна на південний захід. Повна розвинена інфраструктура міста. Будинок 9-ти поверховий розташований в екологічно чистому районі в оточенні соснового лісу. Також у дворі житлового комплексу велика прибудинкова територія типу, дитячий майданчик, паркування, зелені насадження, зони відпочинку для дорослих та дітей. У квартирі новий якісний ремонт у світлих тонах раніше ніхто не проживав. Ціна квартири - 43000$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%, можливий предметний торг реальному покупцю. Додаткова інформація за телефоном. З повагою, Янковський Сергій, АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/7
rieltor.ua

Продаж євро 2к квартири з новим ремонтом, меблями та технікою в ЖК Фортуна. Загальна площа квартири 40 м². Квартира розташована на 5 поверсі 10поверхового будинку. В квартирі зроблений якісний ремонт, багато точок освітлення, виконана гідроізоляція санвузла та тепла підлога. В квартирі встановлена нова дорога кухня та велика вмістка шафа-купе з фасадами МДФ та фурнітурою BLUM. В квартирі новий холодильник, нова духова шафа, посудомийка, варильна газова поверхня, пральна машина і тд. Буде замінений диван на новий або на ліжко, також буде новий письмовий стіл в кімнаті. Міжкімнатні двері Rodos з магнітними замками. Квартира тепла та затишна. Опалення індивідуальне газове, двоконтурний газовий котел. Додатково прозапас встановлений бойлер. В квартирі встановлений датчик тепла. Мінімальні комунальні платежі. Комплекс має велику закриту територію зі своєю інфраструктурою. Поряд садочки та школи, магазини, супермаркети, медичні заклади. В 2 хвилинах зупинка громадського транспорту по місту та на Київ. Квартира дійсно хороша та варта вашої уваги. Деталі за телефоном.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 21
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом в ЖК "Фортуна", вул. Григорія Сковороди 25, місто Ірпінь. БЕЗ КОМІСІЇ! Квартира розташована в розвиненій локації міста, житловий комплекс закритого типу (вхід обмежений, без вїзду авто). Територія ЖК "Фортуна" знаходиться під охороною та відеонаглядом, є місце для паркування автомобіля, комерційні приміщення з чинною побутовою інфраструктурою на перших поверхах, дитячі майданчики, футбольне поле, зелений двір, поряд зупинка громадського транспорту. Поряд є все необхідне для сучасного вашого життя: - дитячий садок; - супермаркети (Фора, TRASH, АТБ); - аптеки; - нова пошта; - парк; - зупинка громадського транспорту до станції метро Академмістечко. Характеристики квартири : - площа 36,9 м2 (житлова - 16,3 м2, кухня - 12,5 м2); - поверх 10/10, - індивідуальне газове опалення; - тепла підлога у ванній кімнаті. Розглядаємо безготівковий розрахунок, державні програми ЄВідновлення та ЄОселя. Запрошую на перегляд цієї затишної квартири!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 25
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру Загальна площа 37,8м2 Квартира з ремонтом Індивідуальне газове опалення Тарифи житлові Поруч є вся необхідна інфраструктура: супермаркети, магазини, кафе. Зручний виїзд в Київ,в 1 хв зупинка маршрутного таксі. Ціна 42900$ Держ.Програми - так !

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 11
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру без ремонту В ГОТОВОМУ будинку. Загальна площа 39,4 м2 Кухня 19м2 6 поверх/ 9 Індивідуальне газове опалення Всі комунікації функціонують Тарифи житлові Поруч з ЖК є вся необхідна інфраструктура:супермаркети, магазини, кафе та салони краси. В 2 хв зупинка маршрутного таксі та дит.садок Ціна 35000$ Оформлення 2% Ключі на руках, перегляд в будь-який час.

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/4
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири в ЖК Синергія 3+. Будинок розташований за адресою: м.Ірпінь, вул.Сковороди. Квартира розташована на 9му поверсі 9поверхового будинку , загальна площа її складає 91 м2. Панорамні вікна через які відкривається прекрасний вид. В квартирі зроблений сучасний і стильний ремонт. В квартирі все нове. Ремонт робився для себе,тому використовувались дорогі і якісні матеріали. В квартирі майже все автоматизоване: автоматизовані штори, автоматизована система від затоплення, автоматизація з вимірюванням температури в кожній кімнаті, сигналізація Ajax, вентиляція. В квартирі є система автономної гарячої води, навіть без світла та газу. Кондиціонери в кожній кімнаті. Всі змішувачі вбудовані. Два санвузли, є ванна та окремий душ. Окремо встановлена система кондиціонування. Кожен контур опалення теплої підлоги, система рекуперації тепла, контроль вологості. В квартирі відсутні радіатори, по всій квартирі тепла підлога. Супер економний котел конденсаційник (вартість 3 тис євро) Вікна замінені від на вікна преміальної якості, профіль Сінего Рехау Вхідні броньовані двері. Міжкімнатні двері Родос зі вставками скла. Масив дерева. В кімнатах підлога вініл Німеччина. Плитка 1200*1200 Італія Підвіконня із мрамора. Квартира варта свої ціни та вашої уваги!

Григорія Сковороди вул., 13/7
rieltor.ua

Продаж 1кімнатної квартири 33,5 м2 в ЖК Синергія 3+. Квартира внутрішня з видом на захід сонця. В комплексі всі центральні комунікації з житловими тарифами. В комплексі є вся необхідна інфраструктура. Мінімальне оформлення готові продати під держ програми Деталі за телефоном

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 13/5
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в комплексі Синергія 3, що розташований в місті Ірпінь в новому заселеному мікрорайоні. Квартира на 2-му поверсі 37м2. Продається з меблями та технікою. Квартирі індивідуальне газове опалення. Поруч проходить громадський транспорт міський та до Києва. Вся необхідна інфраструктура в пішій доступності.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 11/6
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири з сучасним ремонтом в в новобудові ЖК Фортуна. Квартира розташована на комфортному 3 поверсі. Та має гарний вид з вікон у двір на зелену зону. Зроблений якісний ремонт з використанням екологічних матеріалів. В оселі є окрема спальна кімната з двоспальним ліжком та величезним шкафом купе, кухня-вітальня з диваном та повністю укомплектованою кухнею ( духова шафа та варильна поверхня та холодильник BOSH, мікрохвильова піч SAMSUNG, вбудована витяжка). В квартирі газове індивідуальне опалення, встановлений двуконтурний котел Tiberis. Стильний суміжний санвузол: повноцінна ванна, пральна машина INDESIT, інсталяція, цільнолита столешня зі штучного каменю. Wi-fi. Дуже зручний великий диван для зустрічі гостей . Квартира повністю готова для комфортного проживання! Житловий комплекс розташований в розвиненій локації міста, комплекс закритого типу (вхід обмежений, без вїзду авто). Територія ЖК Фортуна знаходиться під охороною та відеонаглядом, є місце для паркування автомобіля, дитячі майданчики для дітей різного віку, футбольне поле, зелений двір з прогулянковими алеями, поряд зупинка громадського транспорту. Також на території є магазин Коло, салони краси, кавярня, заклади по розвитку дитини. Розглядаємо готівковий та безготівковий розрахунок, державні програми ЄВідновлення та ЄОселя. Звертайтесь, сплануємо перегляд в будь-який зручний для Вас час, зможемо підібрати для Вас найкращий варіант і бути у супроводі від початку перегляду до завершення угоди!

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 25
rieltor.ua

Широкоформатні вікна. У квартирі завжди буде світло та сонячно. Продаж під Сертифікат і Держ программу - так! Єоселя - ні. Утеплений будинок. Квартира не кутова. Дуже тепла. Кухня 16 метрів. Зроблено стяжку підлоги, встановлені лічильники, гарні добротні вхідні двері, енергозберігаючі вікна. Автономне опалення – двох контурний газовий котел. І ЖК кілька продуктових супермаркетів, рибний магазин, державний дитячий садок, безліч розвивалок для дітей, кафешки та ресторани, спортивний зал тощо. Зупинка маршрутки також майже під будинком.

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/1
rieltor.ua

Житлові комплекси у Ірпінь

Продам однокімнатну квартиру площею 38,6м2 з гарним ремонтом, меблями та технікою в м. Ірпінь, вул. Г.Сковороди,17. Індивідуальне газове опалення, кондиціонер, тепла підлога скрізь, крім кімнати. Все, що на фото залишається новим господарям, тобто Вам. Чудовий комплекс для життя с красивою зеленою закритою територією, дитячими та спортивними майданчиками. Магазини, поліклініка, місця відпочинку, дитячий садок, маршрутна зупинка до ст. м. Академмістечко - все поруч. Поспішайте здійснити свою мрію – стати власником дуже привабливої нерухомості. Ціна: 49000$. Іпотека, держпрограми - ТАК. Є торг. Телефонуйте, пишіть. Завжди на звязку у Viber та Telegram. Ми будемо раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Клієнти кажуть, що з нами безпечно, якісно, вигідно! АН Квартал.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 17
rieltor.ua

Євро двокімнатна квартира ЖК Синергія 3+ Площа 42 м2 Поверх 6/9 В квартирі виконано ремонт в світлих тонах, зроблено кухню під індивідуальне замовлення, ще буде встановлена варильна поверхня, духова шафа та штори. Водяна тепла підлога по всій квартирі. Ціна 52000$ Іпотека - так! Сертефікат - так!

Григорія Сковороди вул., 13/3
rieltor.ua

1-кімнатна квартира з новим якісним ремонтом Оформлення мінімальне - 2% Монолітно-каркасна технологія будівництва, стіни з газоблоку, будинок побудований у 2021 році, утеплений мінеральною ватою та пінополістиролом. Індивідуальне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, лічильники на газ, електрику і воду. Новий сучасний ремонт, стіни пофарбовані, натяжна стеля, на підлозі керамічна плитка та ламінат, встановлена розсувна система. Квартира частково укомплектована побутовою технікою та меблями: - вбудована кухня з технікою (духова шафа, варильна газова поверхня, витяжка); електрокамін; - шафи для одягу; - гардероб.

Григорія Сковороди вул., 13/6
rieltor.ua

2 кімнатна квартира у зданому будинку в експлуатацію. Квартира з автомним опаленням, встановлений двоконтурний газовий котел, лічильники. Будинок заселений, облагороджена територія, є парковка у дворі, дитячий майданчик. У пішій доступності зупинка містом, до Києва, продуктові магазини, басейн, парк, магазини, продуктові супермаркети, аптека, кафе, відділення пошти. Є розстрочка, можливий продаж під Е-оселю, сертирфікат, держ. програми. Встановлено лічильники на електрику, воду, газ. Дуже затребуваний район, зручний для проживання, вся інфраструктура міста під рукою, в тому числі відділення банку, пошти, парк, зупинка, дитячий садок. Можлива покупка в іпотеку, під сертифікат, з готівкою – є невеликий торг!

г. Сковороди, 13
rieltor.ua

Велика двокімнатна квартира з просторою кухнею-вітальнаю 40м2 (можна розділити і додати ще одну кімнату) Загальна площа 74м2 Якісний сучасний ремонт Неймовірний вигляд з вікна Район з розвиненою інфраструктурою Без комісії Можливий продаж під держпрограми та іпотеки

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 2
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Продам затишну двокімнатну квартиру в новому ЖК Синергія 3+. Квартира тільки після ремонту, ніхто раніше не жив. Зроблена шумоізоляція. Розведена тепла підлога на кухні, коридорі та ванній. Вид у тихий двір. Має гарне планування: - велика кухня-вітальня; - дві окремі кімнати; - гардероб; - суміщений санвузол; - велика прихожа. На підлозі плитка та ламінат. Будинок вибудуваний з цегли, на газу. Є ліфт, встановлені всі лічильники (вода, світло, газ). Красива вхідна зона. Поряд є все необхідне для комфортного життя: магазини, кавʼярні, дитяча площадка, садочок, фітнес клуби, зупинка громадського транспорту одразу біля будинку, зони відпочинку, парки, ліс. По документах 1 власник більше 3 років, ніхто не прописаний, ніхто не проживає - готові на швидку угоду. По всім іншим питанням звертайтесь за телефоном - 0639575961.

Григорія Сковороди вул., 13
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Актуальна, реальна квартира яка точно варта вашої уваги ! Продаж 1 кімнатної квартири з сучасним та світлим ремонтом. Житловий комплекс закритого типу, без доступу машин на територію. Квартира розташована в розвиненій локації міста. Поряд є абсолютно все необхідне для сучасного вашого життя : - дитячий садок, - аптека, - супермаркети (Фора, АТБ) - нова пошта, - парк Мами. - зупинка маршрутки для швидкого виїзду на Київ Квартира укомплектована всією технікою та меблями – все залишається новим власникам. Квартира має такі характеристики : - площа 37 м2, - поверх 3/10, - індивідуальне газове опалення, - тепла підлога санвузол та лоджія, - на кухні встановлений фільтр – осмос - система охорони Аякс. Власники погоджуються продати квартиру по програмі Є-оселя, АТО/ВПО та сертифікату . Повна база всіх актуальних квартир на ринку. Підбір квартир конкретно під ваш запит та бюджет за лічені хвилини. Допоможу з проведенням іпотечних угод, Єоселі, державних програм ВПО, АТО та інших пільгових програм.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 21
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира у ЖК Синеогія-3. Закритий двір, відеонагляд на території та у будинку, магазини кафе, дитячий садок, перукарні та багато іншого, що потрібно для комфортного проживання.Квартира продається повністтю мебльована та укомплектована дя проживання(вбудована кухня з технікою та двуконтурним газовим котлом , холодильник, витяжка газова поверхня, пральна машина, кондиціонер, стінка у кімнаті, двуспальне ліжко, вбудована шафа-купе, елементи інтерєру.). Комісійна винагорода 3%, сплачується покупцем.

Григорія Сковороди вул., 11
rieltor.ua

Дорогий друг, це повноцінна 2-кімнатна квартира зі зробленим чорновим ремонтом! ЖК "Синергія 3+", вул. Григорія Сковороди, 13/2 В квартирі вже виконано: - Стяжку підлоги; - Оштукатурено стіни; - Тепла підлога; - Розводка електрики; - Встановлено лічильники та газовий котел Bosch Ремонт планували робити для себе, на 100% якісно! Змінились життєві плани, тому готові продати. Варто зазначити, що квартира знаходиться на зручному 3-му поверсі. Всі документи готові до продажу! ЖК «Синергія 3+» - це популярний комплекс, продовження вдалого проекту «Синергія». Середня поверховість будинків та сучасний підхід до створення прибудинкової территорії робить це місце комфортним та затишним, орієнтованим на відпочинок людини в наш буремний час:) Звертайтесь, з радістю відповім на всі питання та проведу перегляд!

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 13/2
rieltor.ua

Без комісії для покупця продається 2 кімнатна квартира у ЖК "Синергія 3+" по вул. Григорія Сковороди 13. Будинок введений в експлуатацію, мешкають сімї, тихий та затишний дворик, безпечний дитячий майданчик, де можна весело провести час з дітьми, у торці будинку магазин "АТБ", поруч садки, в пішій доступності парки та центр міста. Будинок спецпроект, монолітно-каркасний, висота стелі 2.7 метра, стіни з газоблоку та цегли, зовнішнє утеплення-мінеральна вата. Кімнати роздільні 14,7 та 13.6 метрів, велика кухня 16 метрів. У квартирі встановлено двоконтурний газовий котел "Bosch", газовий лічильник. Біля будинку зупинка транспорту до Києва на машині 30 хвилин. Власник розглядає усі програми за гривневий розрахунок. Документи право власності більше 3 років, немає прописаних, один власник. Зацікавила пропозиція-дзвоніть, перегляди за попередньою домовленістю. ID 76471

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13
rieltor.ua

ЖК Синергія 3 + Продам 2 кімнатну квартиру. Будинок зданий і заселений. В квартирі зроблена лазерна стяжка підлоги, якісні метало-пластикові вікна. Встановлені лічильники. Тарифи всі житлові. В будинку є ліфт та відеонагляд. Комплекс розташований в розвиненому районі. Біля будинку зупинка трансорту по місту і пряма маршрутка на Київ. Також біля будинку всі необхідні магазини, салони, супермаркети, фітнесзали, дитячі навчальні та розважальні центри. Детальну інформацію надам за телефоном 0632937037Вікторія

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 11
rieltor.ua

Продам квартиру в Ірпені! Квартира з новим, сучасним, стильним ремонтом! Меблі, техніка - все як на фото. Все залишається! Квартира НЕ кутова! Дійсно дуже тепла! Панорамне вікно, робить квартиру дуже світлою!

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 29
rieltor.ua

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Продається в м Ірпінь в ЖК Синергія 3 по вул Григорія Сковороди 11 затишна, простора двокімнатна квартира на тринадцятому поверсі. Квартира має зручне роздільне планування загальною площею 59.4 кв м; укомплектована технікою та меблями: кухня -11.5 кв м -встановлена газова плита, духова шафа, холодильник , мікрохвильова піч. Дві відокремлені спальні кімнати з вмісткими шафами, 2 телевізори, в кожній кімнаті кондиціонер, облаштовані кімнати розкладним диваном та двоспальним ліжком. Додатково зроблена кімната-гардеробна. Ванна кімната з сумісним санвузлом. Зроблений підігрів підлоги. Встановлена пральна машина з функцією сушки. Квартира з якісним новим дизайнерським ремонтом. На поверсі додатково в продажі є кладова, там де ви можете залишати дитячу коляску, велосипеди та інші речі. Вікна виходять на дорогу. Комплекс має закриту доглянуту територію на якій розташовані дитячі та спортивні майданчики, кавʼярні. Поряд в пішій доступності знаходиться дитячий садочок, супермаркети, кавярні, салони краси, зупинка транспорту. Зручна транспортна розвязка 15хв їзди до метро Академмістечко. Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

Григорія Сковороди вул., 11
rieltor.ua

Продам свою власну квартиру-студію у місті Ірпінь. Розташована у ЖК "БУРГУНДІЯ" в мікрорайоні Сінергія. Площа 22м2. 4 поверх пятиповерхівки. В квартирі зроблено ремонт. Є меблі і техніка. Опалення електричне. В санвузлі встановлено ванну, є бойлер, електросушилка для рушників. В квартирі встановлена кухня, є варильна поверхня і розкладний диван. Тарифи житлові. Взимку приблизно 3500 обходиться комуналка (разом опалення+світло+вода+ЖЕК). Підїзд заселений. В квартирі ніхто не жив. Меблі нові.

Григорія Сковороди вул., 18
rieltor.ua
123...8
1 - 24 з 182 результатів

Географія Ірпінь