Пропоную розкішний пентхаус. Цегляний будинок 2016 року. Автономне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, у зонах з плиткою підлога з підігрівом. Планування: кухня-вітальня, 5 кімнат, 3 ванні кімнати, 2 гардеробні, 2 гостьові санвузли, величезна тераса по всьому периметру, балкон. Квартира дуже простора та затишна. Сучасний та якісний ремонт з дорогих матеріалів. Меблі з натуральних матеріалів та преміальна техніка - все залишається новим власникам. Особливий шарм цій квартирі надає простора вітальня з каміном, що діє, а також величезна видова тераса з мангальною зоною. Пентхаус займає весь поверх, доступ до якого має лише його власник. У вартість включено 2 гаражі. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Грибоєдова вул., 1
rieltor.ua

Продаж шикарного пентхауса з РЕМОНТОМ, меблями та технікою у р-ні ТЦ "Дастору". Неймовірна тераса з чудовим видом, мурована піч, камін у вітальні, дизайнерська ванна - це справжні родзинки цього унікального помешкання. Авторський ремонт виконаний у світлих пастельних кольорах. Використано багато світлого дерева, скла, мармурової плитки. Затишку оселі додають стильні мякі меблі: зручний кутовий диван у вітальні, стільці-крісла у їдальні, спальні ліжка із тканинною оббивкою. Кухня у пентхаусі не тільки функціональна, але ще й дуже гарна. Світлі деревяні фасади, кухонний острів зроблені у тому ж вишуканому ключі, що й у всій квартирі. Вся техніка вбудована. У квартирі індивідуальне опалення, кондиціонери. Три спальні кімнати, кабінет, гардероб, дві ванні кімнати, вітальня, кухня і прихожа - це все, що треба для комфортного проживання великої родини. Панорамні вікна впускають у всі приміщення сонячне світло і тепло. Велика тераса, встелена "штучним газоном", стане улюбленим місцем для сімейного барбекю чи запальних вечірок під зоряним небом. Обирати вам! Чудовий вид відкривається з вікон та тераси на околиці. Пентхаус знаходиться у сучасній новобудові з безшумним ліфтом, охайним підїздом, доглянутим подвірям. На одному поверсі з пентхаусом є окрема 2-кімнатна квартира, перероблена під спортзал. Поруч все необхідне: ТЦ "Дастор", маг. "Амбар", клініка "Превеншн", ліцей. До центру міста 7 хв. машиною. Пропозиція вд агенції з комісією. Бажаєте переглянути пентхаус, тоді телефонуйте.

Грибоєдова вул., 4а
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира площею 101.8 м² у новобудові в р-ні ТЦ “Дастору”. У ціну входить і ГАРАЖ площею 22 м², у якому вже зроблений ремонт, встановлена автоматика. Розміщена квартира на 4-му поверсі із 6-ти у сучасному житловому комплексі “Еко Таун”. Будинок з ЛІФТОМ. Закрита територія, повний благоустрій, ландшафтний дизайн, дитячий та спортивний майданчики, крита велопарковка. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, роздільний санвузол, гардеробна, балкон, лоджія. У квартирі чорновий стан ремонту: чорнова штукатурка стін, чистова стяжка підлоги. Індивідуальне електричне опалення: електричний котел та батареї. Розводка світла, води та каналізації. Протипожежні вхідні двері. Двокамерні вікна (три скла, шестикамерний профіль). Гарний район, до центру міста 7 хв. машиною. Поруч ТЦ “Дастор”, медичні і освітні заклади, університет. Пропозиція від агенції з комісією.

Грибоєдова вул., 6B
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сучасна квартира , в хорошому тихому районі , всі меблі та техніка. Спальня та кухня студія,4 спальні місця . Поруч університет, лікарня , супермаркети, школа та садочок. Для детальної інформації звертайтесь , все покажемо , розкажемо. Провулок Грибоєдова 3а

власник
Комфортна квартира
olx.ua

Продаж нового пенхауса з великою терасою з видом на місто. Три спальні кімнати, кухня - студія, кабінет, гардероб, дві ванні кімнати. Гараж на два паркомісця.

Николая Амосова (Грибоедова) улица, 1111, БАМ, Ужгород, Закарпатская 520000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-437-200-DR. Національна Агенція Нерухомості VАLION пропонує придбати квартиру в Ужгороді. Район ТЦ «Дастор». Квартира повністю облаштована, можна заїжджати та жити. Ремонт робили 4 роки назад, з дорогих, якісних матеріалів. Тільки електрика, УЗО, вирівнювач напруги, редуктор пониження тиску води, вентиляція, утеплення - еко вата (усе згідно норм та стандартів), бельгійський ламінат, дошка паркетна, тепла підлога, кондюки і тп. Дитяча кімната облаштована кілька місяців тому, на стіні авторскький розпис. Є своє паркомісце. Є кладовка. Дуже зручна локація, поряд супермаркет, дит.садочки, стадіон, лікарня, набережна, до кордону зі Словаччиною 2км, до центру міста 5хв на авто, або 15хв пішки. Можливий торг. Можна в довгострокову оренду. Національна агенція з нерухомості VALION (Ужгород, Львів, Івано-Франківськ, Київ, та ще 7 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості створює розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин; * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. ДЗВОНІТЬ та записуйтесь на перегляд!!! Бажаємо гарного та вдалого дня!!!

Грибоєдова, 8, БАМ, Ужгород, Закарпатская 90000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1,5 кімнатної квартири Провулок Грибоєдова Поверх 1/5(високий) Загальна площа 54 кв.м Кухня-вітальня з балконом ,простора спальня,ванна кімната,коридор Всі меблі та техніка залишається Індивідуальне газове опалення(двохконтурний котел) Якісні меблі та техніка (Bosch)робили на замовлення Зручне розташування,поруч вся інфраструктура:магазини ,аптека,зупинка транспорту,лікарня і т.д. 75000$(без торгу)

Продаж 1,5 кімнатної квартири (бам)
olx.ua

Підійде для пари, оренди Переваги: - розташування (ТЦ, продуктові, кав‘ярні, офіси, спортзал, все для комфортного життя) вулиця Грибоєдова - закрита територія - гостьовий паркінг - ліфт та балкон Комплектація: - котел - бойлер - рушнико сушка - розведена електрика - розведена сантехніка - стяжка - штукатурка Опис: Будинок побудований із цегли. Технологія будівництва цегляна. Якісні вікна та двері. Є правовласності, будинок 2022 року За детальною інформацією телефонуйте [09*********09] Також за номер є телеграм Комісія агенції 2% від вартості об‘єкту оплачується додатково

Продаж 2-кімнатної | ЖК Eco Town | БАМ
olx.ua

Продається 2кімнатна квартира з окремими кімнатами в цегляному будинку ЖК ЕКОТАУН в Ужгороді по вул. Грибоєдрва / р-н ТЦ Дастор,. Квартира розташована на 2-му поверсі, працює ліфт. Електропроводку виконано мідним кабелем, опалення від електрокотла,(водяний контур). Потребує внутрішнього оздоблення. Зареєстровано право власності. Уточнити деталі та домовитись про перегляд - звертайтесь за ноером...

2кімнатна квартира на 2му поверсі
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Географія Ужгород