1 кімнатна квартира з ремонтом на 1 поверсі з 3, в Австрійському будинку, на вулиці Грабовського, місто Львів. Загальна площа приміщення 34.6 кв.м., кухня 6.9 кв.м., індивідуальне опалення, підігрів підлоги, санвузол, діючий камін, фасадний вхід, фасадне вікно. Прекрасно для проживання, офіс, косметологічні послуги. Код обєкта 2485

Грабовського вул., 3
rieltor.ua

Представляємо вашій увазі чудову можливість придбати 2-кімнатну квартиру з кухнею-студіо в престижному житловому комплексі "Five Address" на вулиці Раковського 24А. Цей житловий комплекс бізнес-класу від надійного забудовника Resident Development пропонує вам не тільки сучасний комфорт і елегантний дизайн, але й безпеку та зручність. "Five Address" має закриту територію, підземний та гостьовий паркінг, а також добре розвинену інфраструктуру. Зателефонуйте за вказаним номером, щоб отримати додаткову інформацію та організувати перегляд цієї чудової квартири вже сьогодні!

Продаж 2 кімнатна квартира в ЖК "Five Address" вул. Раковського 24а
olx.ua

Продаж 2-ної квартири по вул. Грабовського. Ближній центр, паркова зона. Вхід по балкону в коридор. Будинок розташований на схилі. З однієї сторони другий поверх, з іншої сторони -перший поверх. Кімнати та вигоди ізольовані. Однофункційний котел на опалення, газова колонка на гарячу воду. Паркет. Середній житловий стан. Комірка. Просторе зелене подвіря. Дуже гарне місце розташування. Спокійний та затишний район.

Продаж 2-на вул. Грабовського
olx.ua

Житлові комплекси у Львів