Продам дворівневу квартиру (таунхаус) на Ленселище. Нове котеджне містечко, в межах міста, розвинена інфраструктура: поруч школа, дитячий садок, парки. Неподалік "Біопарк". Зручна транспортна розвязка, кінцева 201 маршрутка. На першому поверсі є простора кухня-студія, вихід у власну зону барбекю. На другому поверсі затишна спальня. Закрита територія, що охороняється, ведеться відеоспостереження, паркомісце. Переутупка входить у вартість. Телефонуйте, вигідна пропозиція!

Горизонтальна вул., 24
rieltor.ua

Однокомнатная двухуровневая квартира от строителей 35 м2, расположенная с внутренней стороны двора, в новом сданном двухэтажном доме на ул. Горизонтальная, 22. Газ, вода электроэнергия подведены. Есть готовый проект под установку газового котла. Окна металлопласт. Дверь входная металлическая. Перекрытие межэтажное - деревянное.Есть место под стоянку. Вид из окна второго этажа в сад. Кухня и санузел на первом этаже. На втором спальня и гардеробная. Есть выход в палисадник из кухни.

власник
Продам 1 комнатную квартиру в новом доме на Ленпоселке
olx.ua

Продам двухуровневую квартиру от хозяина в построенном котеджном доме. Квартира на Ленпоселке по ул Горизонтальной 24 А.Дом построенный полностью Есть право собственности. В квартире все коммуникации есть свой дворт барбекю и парковочное место Первый этаж прихожая кухня студия.второй этаж спальня Хорошая развязка рядом школа магазины конечная остановка 201 маршрута Дом введен в эксплуатацию.Разумный торг.

власник
Продам двухуровневую квартиру от хозяина
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру на Ленселищі 34кв.м. Під чистову обробку. Надаємо допомогу в ремонті. Квартира дворівнева. На першому поверсі кухня-студія, з виходом на власну BBQ-зону, санвузол і передпокій. На другому поверсі простора кімната з великими вікнами. Перед будинком велика зона парковки на всю довжину будинку і шириною 6м. Міська каналізація і водопостачання, світло і газ. У кожну квартиру заведений газ під плиту і під автономне опалення (двоконтурний котел). У 5 хвилинах ходьби знаходяться - дитсадок, школа, універсами, аптеки, парк, кінцева маршрутки. На фото представлена візуалізація споруджуваного будинку та прилеглої території (паркування) на фінальному етапі будівництва, а так само квартир в майбутньому вигляді. Здача будинку 2 квартал 2022г. Будинок буде під цілодобовою охороною і відеоспостереженням. Кожному покупцеві надається подарунковий сертифікат. Можлива розстрочка.

Горизонтальная улица, 22, Ленпоселок, Одесса, Одесская 12000.0 USD
dom.ria.com

продається дворівнева квартира 46м2 на лепаселке здача будинку осінь 22года жвавий селище, до жд 25 хвилин

Горизонтальная улица, 24А, Ленпоселок, Одесса, Одесская 19000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Одеса