Продам 3 кімнатну квартиру по вул. Генерала Свободи. Квартира на 3 поверсі, загальна площа 72 кв.м. (дві окремі спальні+кухня студія), сучасний ремонт, автономне опалення, залишаються вмонтовані меблі та техніка, утеплена по фасаду. Розвинена інфраструктура району: поруч супермаркети Сільпо та АТБ, дитячі садочки, школа, гімназія, тренажерний зал, перукарня, зручна транспортна розвязка.

Генерала Свободи вул., 8
rieltor.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-929-337-DR. Продається 2-кімнатна квартира на 6 поверсі 9 поверхового словацького будинку. Квартира готова для проживання. Будинок в обслуговуванні ОСББ. Квартира знаходиться між квартирами, дуже світла та простора, сторона не сонячна (сонце до 11 ранку). Залишаються всі меблі та техніка. До квартири бонусом йдуть 2 кладові кімнати. Поруч 8 школа, гімназія, 2 дитячі садочки, сільпо, спортзал, тощо. У власності більше 3 років. Це ідеальний варіант для власного житла чи як інвестиція. Затишна квартира зручно розташована в новому районі, що надає комфорт і зручність мешкання. Торг можливий. Не втрачайте можливості стати власником цієї нерухомості. Телефонуйте!

Свободы Генерала улица, 9, Новый, Ужгород, Закарпатская 45000.0 EUR
dom.ria.com

Продається 2х км квартира на 6 поверсі 9 пов словацького будинку. Будинок в обслуговуванні ОСББ. Квартира знаходиться між квартирами, дуже світла та простора, сторона не сонячна (сонце до 11 ранку). Залишаються всі меблі та техніка. До квартири бонусом йдуть 2 кладові кімнати. Поруч 8 школа, гімназія, 2 дит садочки, сільпо, спортзал іт.д. Вул. Ген. Свободи. У власності більше 3 років

власник
Продається 2х км квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Шикарна квартира на Генерала Свободи,агв,сигналізація,вбудовані меблі та техніка

Шикарна словацька панель
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Географія Ужгород