Вигідна пропозиція на ринку нерухомості. ЖК Парковий, вул. В.Вергая. Зданий будинок 2018 року та вже заселений. Закрита територія, земельна ділянка забудована за найсучаснішими європейськими мірками. Переваги житлового комплексу: • Безпосередня близькість до шкіл та дитячих садків • Розташування поряд із великим ринком • Лікарні та поліклініки у пішій доступності • Банки та поштове відділення • Обладнані пандусами для візків підїзди • Якісний сучасний ремонт підїздів та внутрішніх приміщень • Зупинки громадського транспорту • Два фонтани розташовані у дворі, забезпечать вам приємне проведення часу. Понад те, житловий комплекс забезпечив оформлення прилеглої території. У двораі є: • Тротуари та розмітка під пішохідні переходи • Вуличне освітлення • Дитячі майданчики та спортивні комплекси для розваг та відпочинку. Квартира розташована на комфортному другому поверсі, загальною площею 71 кв. Встановлено склопакети, зроблено чернові роботи, стяжку стін, розведено електрику, встановлено двоконтурний газовий котел, велика перевага – індивідуальне опалення. На все встановлені лічильники. Житлова площа – 35,5. Кімнати 22,5 та 13. Кухня 11,3. Ванна 5 кв.м., коридор 11,9 та 2,8. Лоджія засклена 4,3 кв.м. Висота стель 2,7 кв.м. Вибираючи квартиру в «Парковий», ви забезпечите комфортне проживання у новому районі. Дзвоніть, покази по домовленості. Працюємо по цій квартирі за програмою ЄОселя. Право власності понад три роки.

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 52
rieltor.ua

Продаж по переуступці 1-но кімнатної квартири в ЖК Парковий квартал, по вул.В. Вергая (1 секція) Квартира світла, не кутова знаходиться на 7 поверсі, 10- ти поверхового цегляного будинку, площею 43 м2, в 1 секції, вікна виходять на вулицю В. Вергая. 7/10/Ц 43.2/20.8/8.5 Є відео огляд квартири (при необхідності можу скинути). Будинок утеплений ззовні, закрита територія яка охороняється, дитячий майданчик. Лічильники - вода, світло (10 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру. Встановлено якісні вхідні двері та металопластикові вікна. Переуступка, можливий торг.

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 59
rieltor.ua

Продаж 1к квартири на ПЗР по вулиці Вергая. В квартирі зроблений свіжий ремонт. Лічильники на воду газ та електро енергію встановлені. Також в щитовій встановлені нові реле напруги на квартиру. Все що бачите на фото залишається. Хороше розташування, поряд з будинком є школа та дит.садок також в пішому доступі лікарня, супермаркет, ринок і тд. Вікна балкону виходять на 26 Школу. Покажемо в зручний для вас час. Ключі в агенства. Відомості про обєкт: - Тип будинку: Цегляний. - Загальна площа 36 м2. - Вікна: Металопластикові. - Поверхність: 6 з 9. - Опалення: Централізоване. - Кондиціонер. - Встановлений бойлер. - Кладовка. Для узгодження дня огляду або додаткових запитань телефонуйте. Агенство нерухомості "Вектор".

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 18
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Двокімнатна квартира в ЖК Парковий квартал, площею 59,8 м2 є вибір поверхів, вікна виходять в сторону вул.Г.Путейка, 5 секція. Здача на грудень 2025 року. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см) + 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини в перших 3 секціях, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). Запрошуємо на перегляд.

Двокімнатна квартира
olx.ua

Двокімнатна квартира 64,4 м2 в ЖК Парковий квартал, вікна виходять у двір комплексу. Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см) + 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). Запрошуємо на перегляд.

Двокімнатна квартира
olx.ua

Двокімнатна квартира 60,3 м2 в ЖК Парковий квартал, квартира виходить на вул.В.Вергая (на школу), 2секція. Будинок збудований, на етапі здачі в експлуатації. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см) + 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). Запрошуємо на перегляд.

Двокімнатна квартира
olx.ua

Двокімнатна квартира в ЖК Парковий квартал,4 секція, вікна у двір,зручний 2 поверх. Здача на кінець 2024 року. 4 секції 1 поверх житловий. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см) + 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини в перших 3 секціях, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). Запрошуємо на перегляд.

Двокімнатна квартира
olx.ua

Двокімнатна квартира в ЖК Парковий квартал, вікна у двір, 7 поверх,площа 63,69 м2,4 секція. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см) + 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). Запрошуємо на перегляд.

Двокімнатна квартира
olx.ua

Трикімнатна квартира з кухнею-залою,та двома окремими кімнатами, квартира облаштована гардеробною кімнатою та функціональним коридором,де можна встановити шафу-купе,загальна площа 77,1 м2, зручний 5 поверх. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см) + 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). Запрошуємо на перегляд.

Трикімнатна квартира
olx.ua

Оплата в розтермінування. Квартира в 3 секції ЖК Парковий квартал. Також є розтермінування до жовтня 2024 року. Залишилось 1 квартира на 9 поверсі! Квартира може бути перепланована в форматі кухні-вітальні та дві окремі кімнати. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см)+ 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стель 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. 3-кімнатні квартири 77,11 м2, квартири з вільним переплануванням. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). www.pk.ck.ua

Трикімнатна квартира ЖК Парковий квартал
olx.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Парковий квартал,4 секція, забудовник успішно здав в експлуатацію ЖК Другий Парковий та Парковий квартал , будинок цегляний, має високі показники тепло- та звукоізоляції. Продумане планування:при вході в коридорі є місце під шафу, простора кімната с великим панорамним вікном, площею 20,81 м2 ,при бажанні кімнату можно розділити на спальну зону та зону відпочинку, кухня ,площею 8,36 м2 , має квадратну форму,що дозволить зручно розтавити меблі, вихід з кухні на засклений балкон дозволить збільшити кухню чи зробити окреме рабоче місце на балконі. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, буд .5 ,оф. 43 ,Центр продажу квартир. Запрошуємо на перегляд квартири.

Однокімнатна квартира
olx.ua

Однокімнатні квартири в ЖК Парковий квартал. Є розтермінування до 20 місяців з фіксацією ціни в грн. Знижка при 100% оплаті. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см)+ 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стель 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. 1-кімнатні квартири з вільним переплануванням. Є вибір поверхів та планувань. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). www.pk.ck.ua

Однокімнатна квартиру ЖК Парковий квартал оплата за 20 місяців
olx.ua

Однокімнатна квартира від 36,38 м2 у новому житловому комплексі Черкас "Парковий квартал". Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". 4 секція, будинок здається в кінці 2024 році. Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см)+ 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Також є варіанти 1-кімнатних квартир від 36 м2 до 43 м2, квартири з вільним переплануванням. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир).

Однокімнатна квартира  Парковий Квартал
olx.ua

Двокімнатна квартира 62,38 м2 в ЖК Парковий квартал,квартира виходить у двір комплексу. Будинок збудований, на етапі здачі в експлуатації. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см) + 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). Запрошуємо на перегляд.

Двокімнатна квартири Парковий квартал
olx.ua

Продається простора, комфортна 1-кімнатну квартиру на 6-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку, ПЗР. Квартира після косметичного ремонту. Побутова техніка та меблі зал даються новому власнику. Поряд школи, д.садочок, лікарні, супермаркети. Розвинена інфраструктура Вигідна пропозиція! За іншими питаннями - телефонуйте.

Батицкого Маршала улица, 18, Сосновский, Черкассы, Черкасская 36000.0 USD
dom.ria.com

Бажаєте жити в квартирі в НОВОМУ будинку з сучасним дизайнерським ремонтом? Тоді ця квартира для Вас!!! Продається 1 кімнатна квартира в новому будинку (ЖК "Другий Парковий") з новим сучасним ремонтом по вулиці Вергая. Будинок вдало розташований в ПЗР з усією її насиченою інфраструктурою, а це завжди зручно та комфортно. Один з найкращих планів в будинку, затишна та тиха сторона. Гарне та зручне планування. Квартира повністю мебльована та з усією побутовою технікою!!! Дорогі меблі та побутова техніка!!! Квартира загальною площею 45кв.м. Знаходиться на зручному 9 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Квартира з ремонтом, в яку Ви зможете зайти і проживати без жодних капіталовкладень. Ремонт виконаний з високоякісних матеріалів. Нова мідна проводка!!! Нові склопакети, нова столярка, нові двері, на підлозі ламінат, керамічна плитка, натяжна стеля. Тепла підлога. Санвузол сумісний в плитці, сантехніка та труби замінені. Встановлені лічильники. Головна перевага даної квартири це індивідуальне газове опалення, що дозволяє мало платити за комунальні послуги!!! Є підвальне приміщення. Новий закритий комплекс з охороною та відеонаглядом. Зручне місце розташування. Гарні сусіди. Будинок ОСББ. Поряд з будинком є дитячий садок, школи, автостоянки, аптеки, супермаркет та кафе. Можливий продаж по програмі Є-ОСЕЛЯ!!! Можу багато і довго перераховувати плюси цієї квартири, але моя Вам порада, приходьте, дивіться та купуйте затишне сімейне вогнище!!!

Вергая Виталия улица, 7/1, ЮЗР, Черкассы, Черкасская 62000.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири в цегляному девʼятиповерховому будинку по вулиці В. Вергая в районі ПЗР. Загальна площа 34 м2. Квартира розташована на шостому поверсі. Всі вікна замінено, балкон засклений. Зроблений хороший косметичний ремонт. Є всі необхідні меблі та техніка, які залишаються новим власникам. Для отримання додаткової інформації звертайтесь за телефоном XXXXXXXXXX Анна

Вергая Виталия улица, 18, Сосновский, Черкассы, Черкасская 36000.0 USD
dom.ria.com

Терміновий продаж! можливий торг. Продається затишна однокімнатна квартира на вулиці Віталія Вергая. Загальна площа 36 кв.м, кухня 7 кв.м, поверх 6/9. Ціна - 35900 $. У квартирі зроблений косметичний ремонт. Заходь і живи. Гарний варіант для здачі в оренду. Чудове розташування поруч є вся необхідна інфраструктура: зупинка громадського транспорту, магазини, супермаркет, аптеки. Не упустіть свій шанс на комфортне житло!

Батицкого Маршала улица, 18, Сосновский, Черкассы, Черкасская 35900.0 USD
dom.ria.com

Продаж по переуступці 1-но кімнатної квартири в ЖК Парковий квартал, по вул.В. Вергая (1 секція) Квартира світла, не кутова знаходиться на 7 поверсі, 10- ти поверхового цегляного будинку, площею 43 м2, в 1 секції, вікна виходять на вулицю В. Вергая. 7/10/Ц 43.2/20.8/8.5 Є відео огляд квартири (при необхідності можу скинути). Будинок утеплений ззовні, закрита територія яка охороняється, дитячий майданчик. Лічильники - вода, світло (10 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру. Встановлено якісні вхідні двері та металопластикові вікна. Переуступка, можливий торг.

Продаж 1-но кімн. квартири ЖК Парковий квартал (1 секція)
olx.ua

Продам квартиру в ЖК Парковий, на другому 2 поверсі, вул. В.Вергая. Зданий будинок 2018 року та вже заселений. Закрита територія комплексу забудована за найсучаснішими європейськими мірками. В квартирі встановлено склопакети, зроблено чернові роботи, стяжку стін, розведено електрику, встановлено двоконтурний газовий котел, велика перевага індивідуальне опалення. На все встановлені лічильники. Житлова площа 35, 5. Кімнати 22, 5 та 13. Кухня 11, 3. Ванна 5 кв.м., коридор 11, 9 та 2, 8. Лоджія засклена 4, 3 кв.м. Висота стель 2, 7 кв.м. За додаткову вартість можна придбати комору біля квартири пять кв.м., та підвал шість кв.м. На території житлового комплексу є: -Два фонтани. -Тротуари та розмітка під пішохідні переходи -Вуличне освітлення -Дитячі майданчики та спортивні комплекси для розваг та відпочинку. В пішій доступності є все необхідне для комфортного проживання, магазини та супермаркети, школи та заклади дошкільної освіти, зупинки громадського транспорту, ресторани та кафе, ринок тощо. Працює з державними програмами . Телефонуйте та записуйтесь на перегляд, квартира варта вашої уваги.

Продам квартиру в ЖК Парковий
olx.ua

Акційна ціна при оплаті відразу. Трикімнатна квартира у новому житловому комплексі Черкас "Парковий квартал". Здача в 2 кварталі 2024 року. . Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Залишилась 1 квартира на 9 поверсі 10-поверхового будинку! Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см)+ 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на будинок та на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Квартири з вільним переплануванням, тому можна зробити кухню-студію. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). www.pk.ck.ua

Трикімнатна квартира Парковий . Остання  квартира
olx.ua

Квартира 63,68 м2- квартира в 5 секції. Є можливість оформити розтермінування до липня 2024 року Двокімнатна квартира в новому житловому комплексі Черкас "Парковий квартал". Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см) + 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. 2-кімнатні квартири від 58 м2 до 77 м2, квартири з вільним переплануванням. Є вибір поверхів. . Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). www.pk.ck.ua

Двокімнатна квартира Парковий квартал.
olx.ua

Продаж квартири в ЖК Парковий квартал по вул.В.Вергая. Будинок сбудований, квартира виходить у двір комлекса,з панорамными вікнами. Відмінна тепло та звукоізоляція в квартирі -вся квартира в несучіх стінах 51 см цегли. Будинок вже збудований, можно робити ремонт. Житловий комплекс розташований в спальному районі, з розвиненною інфраструктурою, у пішій доступності: школи,садочки, магазини,кавярні, відділення нової пошти та укрпошти. Ніяких додаткових комісій та витрат немає. Запрошуємо на перегляд.

Однокімнатна квартира ЖК Парковий квартал
olx.ua

Продається 3 кім. кв. в новобудові район ПЗР по вул. Вергая ЖК «Парковий квартал». Стан квартири після будівельників. Висота стелі 2.7м. Лічильник тепла на квартиру. На квартиру заведено 10,5 кВт, що дозволяє додатково зробити не просто теплу підлогу по всій квартирі, а навіть встановити індивідуальне електро опалення та а квартиру. Красивий район новобудов, поруч з ЖК «Другий Парковий». Район, де все красиво та комфортно для проживання. Ціна 60000 у.о. Квартира знаходиться в 3 секції, введення в експлуатацію 2 квартал 2024 року. В подальшому ціна може зрости. Тому покупцю варто не зволікати, якщо дійсно цікава дана пропозиція.

3 квартира в новобудові ПЗР, ЖК « Парковий квартал»
olx.ua
1 - 24 з 25 результатів