Продаж 1-кімнатної квартири у новобудові “Silver One” біля Боздоського парку та річки, поруч з центром міста. Вартість квартири: – 1200$ (при 100% оплаті) – 1250$ (при оплаті першого внеску в розмірі 50%) – 1300$ (при оплаті першого внеску в розмірі 30%) Здача у експлуатацію: 4 квартал 2025 року. Квартира площею 46.7 м², яка знаходиться на 2 поверсі 5-миповерхівки з ліфтом. Планування: кухня, спальня, гардеробна/кладовка, роздільний санвузол, велика лоджія. У квартирі чистова стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї), тепла підлога у санвузлі. Будинок цегляний, утеплений мінватою, покращена шумоізоляція між квартирами. Якісні панорамні вікна, міцні вхідні двері. Територія закрита, гарне подвір’я, благоустрій, дитячий та спортивний майданчики, підземний та наземний паркінг. Вигідна локація: поруч ТЦ (“Токіо”, “Bozdosh”), гіпермаркети (“Епіцентр-1” та “Епіцентр-2”), супермаркети (“Велмарт”, “АТБ”, “Сільпо”), магазини, до центру міста по набережній усього 5 хв. машиною. Дана квартира продається від забудовника без додаткових % та переплат!

Володимирська вул., 62
rieltor.ua

Пропоную трикімнатну квартиру в центрі Ужгорода. Цегляний обкомівський будинок, газифікований, квартира розташована на 5-му поверсі. Планування: кухня, 3 окремі кімнати, простора ванна кімната, балкон і лоджія. Автономне опалення, тепла підлога на кухні, у ванній кімнаті та коридорі. Встановлено двоконтурний газовий котел та кондиціонери. Повністю обладнана кухня, є вся необхідна техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина). Меблі лишаються частково. У дворі дитячий майданчик та паркувальні місця. Прекрасна локація, з дому вихід прямо на набережну. У пішій доступності школи та дитячі садки, магазини, ринок, відділення пошти та банків, зупинки громадського транспорту, 5 хвилин ходьби до центру старого міста. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Володимирська вул., 1
rieltor.ua

Пропоную простору двокiмнатну квартиру в Боздошi. Квартира знаходиться на третьому поверсі, є можливість добудови мансарди на додаткових 50-60 м.кв. при потребі. Квартира перероблена з оригінальної 4-х кімнатно на 2-х кімнатну з виходом на мансарду. Планування: кухня-їдальня, дві великі окремі кімнати, просторий передпокій, роздільний санвузол, балкон. Автономне газове опалення. Встановлено нова кухня. Продається разом із гаражем, який знаходиться у цокольному приміщенні будинку під квартирою. Чудова локацiя, поряд Боздоський парк, дитячі садочки, школи, магазини. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Володимирська вул., 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3-кімнатної квартира у новобудові “Silver One” біля Боздоського парку та річки, поруч з центром міста. Вартість квартири: – 1200$ (при 100% оплаті) – 1250$ (при оплаті першого внеску в розмірі 50%) – 1300$ (при оплаті першого внеску в розмірі 30%) Здача у експлуатацію: 4 квартал 2025 року. Квартира площею 99.8 м², яка знаходиться на 2 поверсі 5-миповерхівки з ліфтом. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, 2 санвузли, лоджія, балкон-тераса. У квартирі чистова стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї), тепла підлога у санвузлі. Будинок цегляний, утеплений мінватою, покращена шумоізоляція між квартирами. Якісні панорамні вікна, міцні вхідні двері. Територія закрита, гарне подвір’я, благоустрій, дитячий та спортивний майданчики, підземний та наземний паркінг. Вигідна локація: поруч ТЦ (“Токіо”, “Bozdosh”), гіпермаркети (“Епіцентр-1” та “Епіцентр-2”), супермаркети (“Велмарт”, “АТБ”, “Сільпо”), магазини, до центру міста по набережній усього 5 хв. машиною. Дана квартира продається від забудовника без додаткових % та переплат!

Володимирська вул., 62
rieltor.ua

Продається 4-х кімнатна квартира , загальною площею 142 м кв, 2-х ярусна, з якісним ремонтом. Квартира розташована на 4-му поверсі, мансардного типу. На першому поверсі квартири - велика вітальня, хол, кухня-їдальня, с/вузол. Облаштована шафою купе, вмонтованою кухнею з технікою. Пральна машинка з сушилкою, посудомийна машинка. Під плиткою - тепла підлога, решта - якісний ламінат. Підвіконня - натуральний мармур. Сходи на другий поверх - з ясеня. В мансардному поверсі - три спальні, с/вузол. В квартирі - три кондиціонера. Продається зі всіма меблями та технікою. Ст ціна квартири 165000 $

Володимирська вул., 111
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартира у новобудові “Silver One” біля Боздоського парку та річки, поруч з центром міста. Вартість квартири: – 1200$ (при 100% оплаті) – 1250$ (при оплаті першого внеску в розмірі 50%) – 1300$ (при оплаті першого внеску в розмірі 30%) Здача у експлуатацію: 4 квартал 2025 року. Квартира площею 67.1 м², яка знаходиться на 2 поверсі 5-миповерхівки з ліфтом. Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, суміжний санвузол, гардеробна/кладовка, лоджія. У квартирі чистова стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї), тепла підлога у санвузлі. Будинок цегляний, утеплений мінватою, покращена шумоізоляція між квартирами. Якісні панорамні вікна, міцні вхідні двері. Територія закрита, гарне подвір’я, благоустрій, дитячий та спортивний майданчики, підземний та наземний паркінг. Вигідна локація: поруч ТЦ (“Токіо”, “Bozdosh”), гіпермаркети (“Епіцентр-1” та “Епіцентр-2”), супермаркети (“Велмарт”, “АТБ”, “Сільпо”), магазини, до центру міста по набережній усього 5 хв. машиною. Дана квартира продається від забудовника без додаткових % та переплат!

Володимирська вул., 62
rieltor.ua

Продається двоярусна квартира в центрі. Простора, на першому поверсі коридор, кімната, санвузол, хол, кухня з виходом на балкон-лоджію. На другому поверсі велика ванна кімната , простор й коридор та дві спальні. Автономне опалення, газове. Квартира в хорошому стані, продається з меблями та технікою. Поруч будь які магазини, ТЦ, автобусні зупинки, школи та садочки. Недалеко набережна та парк

Володимирська вул., 67
rieltor.ua

Продається дуже гарна квартира в центрі міста, за готелем Ужгород, поруч з набережною. Обкомівський будинок, цегляний з гарним затишним зеленим двором.. Квартира перепланована, все узаконено, дуже простора та гарна. Санвузол суміжний. Балкон-лоджія засклений. Продається з всіма меблями та технікою.

Володимирська, 28
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна квартира в самому центрі міста, позаду готелю Ужгород. Квартира велика та світла. Кімнати всі окремі, просторий коридор, де вбудована шафа-купе. Автономне газове опалення. Гарний затишний зелений двір. Поруч набережна та вся необхідна інфраструктура.

Володимирська, 11
rieltor.ua

Продаж 1 кім.кв. в ЖК Делі Володимирська 75 2/7 є ліфт Котел, бойлер, батареї є в квартирі. Є велика гардеробна. 46 кв.м.

Продаж 1 кімнатної в ЖК Делі
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Продається 4-кімнатна студія в новобудові м. Ужгород,район Боздош , вулиця Володимирська. Загальна площа 133 кв.м, кухня 30 кв.м, поверх 4/5. Є 3 застіклених балкони, 1 роздільний санвузол. Опалення газове,будинок цегляний. Є можливість придбати гараж та кладову за доплату.

Продаж чотирикімнатної квартири по вул.Володимирська.
olx.ua

Продаж 2к квартири ЖК Маєток Боздош Вул. Володимирська 90 - 60 м2; -5/5 поверх; - двір закритого типу з дитячим майданчиком; - 2 окремі кімнати, кухня-студія, суміжний санвузол; - наявний підігрів підлоги. Чудова локація, поруч з парком, розвинена інфраструктура, поруч багато ТРЦ. Всі деталі за телефоном.

Продаж 2-к/Жк Маєток Боздош
olx.ua

Підійде для оренди, студента або пари Переваги: - розташування (садки, школи, абс, кав‘ярні, лікарні, аптеки, Епіцентр, піцерія. Все для комфортного життя). Вулиця Володимирська 75 - гостьовий паркінг - дитячий майданчик - ліфт та балкон Компелктація: - котел - бойлер - батареї - вода заведена у квартиру - електрика до квартири - чорнова стяжка та штукатурка Опис: Продається 1-кімнатна чорнова квартира із виходом вікон на поле. Поруч Сільпо, кав‘ярні і тд. Стіни цегла 40 см. За детальною інформацією телефонуйте [09*********09] звертайтесь у телеграм Комісія агенції 2% від вартості об‘єкту оплачується додатково

Продаж 1-кімнатної | ЖК Делі | Боздош
olx.ua

Продаж 1.5к квартири ЖК Делі - вул.Володимирська 75 - Розвинутий р-н (10хв до парку пішки) - 7/7 поверх - 41 м2 - Будинок зданий в експлуатацію - Дизайнерський ремонт - Тепла підлога - Є вся необхідна техніка для комфортного проживання - Чудовий варіант готового бізнесу під здачу в оренду - Гарний вигляд на місто з балкону Деталі за телефоном

Продаж 1.5к/Жк Дейлі/Новобудова/ПаркБоздош
olx.ua

Кваритира після капітального ремонту,навіть штукатурку збивали повністю! ВСЕ РОБИЛИ ПО НОВОМУ! ВСЕ! Є всі фото від А по Я! Продам квартиру в хорошій частині міста! При купівлі я виписую всіх,тобто ви купляєте чисту квартиру! Знаходится на першому поверсі по вул.Володимерська 63 навпроти Гроклін Карпати. Продам з меблями повністю,за домовленістю. Всі питання по телефону!!! Можлива розстрочка з %!!! Кожного місяця приносить по 700$ так як здана в оренду!!! Також можливо добудувати ще 30 МКВ,і отримати на них дозвіл!!!

Продам Прадам Квартиру трьохкімнатну Продається трешка Суха Квартир
olx.ua

Продаж 1.5к квартири ЖК Делі - вул.Володимирська 75 - новобудова - 7/7 поверх - 41 м2 - будинок зданий в експлуатацію - дизайнерський ремонт - тепла підлога - повна комплектація по техніці - кондиціонер - телевізор - кухня МДФ - шафи Egger ( преміальний Австрія) - відеоогляд по запиту

Продаж 1.5к квартири ЖК Делі/Новобудова/Боздош/Продаж квартири
olx.ua

Продається простора однокімнатна квартира на першому поверсі. Підійде для сімей з дітьми, людей похилого віку та тих, хто має обмежені можливості. Ця квартира, спроектована з любовю для себе, вразить вас своїм якісним ремонтом і уважністю до деталей. Спальня розширена за рахунок балкону, де також розташовані дві кладові . Кухня також розширена, що дало змогу створити затишний простір для сімейних обідів та вечерь . Простора вітальня з виглядом на скляну лоджію. Розташована в чудовому районі з парками, школами, супермаркетами та легким доступом до громадського транспорту та розважальних закладів. Ця квартира - справжня мрія!

Владимирская улица, 82, Ужгород, Закарпатская 66000.0 USD
dom.ria.com

Планування квартири кухня-вітальня, окрема кімната, гардероб , сумісний санвузол. Балкон з кухні. Тепла підлога, встановлено реле напруги. Вмонтована побутова техніка. Будинок зданий в експлуатацію в 2024 році. Зареєстровано право власності.

Владимирская улица, 75, Новый, Ужгород, Закарпатская 71000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-580-421-DR. Пропонуємо прибдати простору квартиру , переплановану у 2 кімнатну, з просторою кухнею, євроремонтом, меблями та технікою неподалік центральної частини міста Ужгорода. Зроблено вихід на мансарду. Автономне газове опалення. Розвинена інфраструктура.

Владимирская улица, 11А, Боздош, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з ремонтом, індивідуальне опалення. Залишаються меблі. Можливо використовувати як під житло так і під бізнес.

Владимирская улица, 90, Ужгород, Закарпатская 84500.0 USD
dom.ria.com

️Продається 3х кімнатна квартира по вул. Володимирській (р-н готеля Ужгород), перепланована з 4х кімнатної. Заг. по. 74, 70 кв.м. Поверх 3/3 Квартира світла, вікна виходять на дві сторони. Стан середній. Є підсобне приміщення. Можна добудувати мансарду. Вулиця тиха.. виходить на Набережну.

Владимирская улица, 11, Центр, Ужгород, Закарпатская 71000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную однокімнатну квартиру в новобудові. Квартира розташована на 4 поверсі ЖК Deli. Планування: кухня, спальня, ванна кімната, балкон. Квартира світла та затишна, зроблений сучасний ремонт. Встановлені всі меблі та побутова техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, пральна машинка, телевізор). Гарна локація. У пішій доступності вся інфраструктура: великі супермаркети, ТЦ Токіо, магазини та кафе, медичні та освітні установи, Боздоський парк. Відмінний варіант як для проживання, так і для оренди. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Владимирская улица, 75, Боздош, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD
dom.ria.com

Двокімнатна квартира по вул. Володимирська (мкрн Боздош) загальною площею 65 м кв. Вдале планування: кімнати та санвузол окремі, кутова, з двома балконами, шостий поверх з гарними краєвидами на місто. Комплекс зданий в експлуатацію в 2024 році та побудований з якісних матеріалів, утуплений, з паркомісцями, спортивним та дитячим майданчиком. В квартирі зроблений капітальний ремонт: проведена тепла підлога по всій квартирі, пофарбовані стіни, укладений ламінат та плитка, встановлено електричний котел та два бойлера на гарячу воду. Будинок на 52 квартири, більша половина з яких вже заселена щасливими власниками. Поруч вся необхідна інфраструктура. Можливий продаж через державні програми.

Владимирская улица, 75, Боздош, Ужгород, Закарпатская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1 кімнатну квартиру в Жк"Делі" , по вул. Володимирська, квартира з ремонтом, доукомплектовується меблями та побутовою технікою

Владимирская улица, 75, Ужгород, Закарпатская 68000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 43 результатів

Географія Ужгород