До продажу пропонується 2к квартира 69.7 м2 в клубному будинку - ЖК Resident Concept House за адресою Володимирська 86А , що знаходиться на перетині Володимирської та Жилянської. Планування : 2 окремих кімнати, 2 с/в, кухня, є можливість зробити кухню - вітальню 26.7 м2. Будинок клубного типу всього на 66 квартир з іноваційними рішеннями - на поверсі за каскадним типом обмежена кількість квартир, будинкова система кондиціонування зведена на дах, сучасна архітектура комплекса, презентабельне парадне, консєрж-сервіс, карта доступу через магнітні карти, дворівневий підземний паркінг. Піший доступ до м.Олімпійська, м. Площа Українських Героїв, 10 хв до парка Шевченко, 13 хвилин до Золотих Воріт. Локація - історична та бізнесова частина центру Києва. Продаж по переуступці, є можливість отримати право власності та стати першим власником. Зацікавленим надішлю відео з квартири. Без комісії.

Володимирська вул., 86а
rieltor.ua

#5536 До продажу пропонується функціональна простора 4к квартира 125.3м2 в новому КЛУБНОМУ будинку в центрі Столиці - ЖК Resident Consept House по вул. Володимирська 86А (перетин вул. Володимирської та Жилянської). Надійний забудовник Saga Development, будинок побудовано у 2021р., отримано сертифікат та адресу, можна отримувати право власності , поки що діє перепоступка. Будинок клубного типу із іноваційними рішеннями - на поверсі за каскадним типом обмежена кількість квартир (всього 68 кв), будинкова система кондиціонування зведена на дах, сучасна архітектура комплекса, презентабельне парадне, консєрж-сервіс, карта доступу через магнітні карти, дворівневий підземний паркінг. Піший доступ до м.Олімпійська, м. Площа Українських Героїв, 10 хв до парка Шевченко, 5хв авто до Хрещатика. Локація - історична та бізнесова частина Центру Києва. Квартира у стані після будівельників, продуманне рішення архітекторів надасть змогу створити безліч варіантів зонування квартири та насміливіших дизайнерських рішень. Ексклюзивний варіант у серці Києва вже сьогодні може стати Вашою домівкою, ремонти вже проводяться у комплексі. Додатково пропонуємо на продаж велике сімейне паркомісце у підземному паркінгу. Запрошуємо на перегляд!

Володимирська вул., 86А
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується дійсно унікальна пропозиція - сучасна дворівнева квартира в самому серці Європейської Столиці м. Києві. Ці апартаменти розташовані за адресою вул. Володимирська 20/1А (будинок De Luxe ЖК «Софійська Брама»). Будинок був повністю реконструйований на початку 2000-х років з повною заміною комунікацій, реконструкцією внутрішнього двору та будівництвом підземного паркінгу на 160 машино місць. Охорона 24/7. З вікон відкривається чудовий краєвид на Софіївську площу та Рильський провулок. У цих апартаментах на площі 278 м2 розташовані: перший поверх: -вітальня з виходом на терасу (51м2); -кабінет з можливістю використання як гостьової спальні (35 м2); -кухня з великою поверхнею для готування, вікном, великим холодильником, винним холодильником та рештою необхідній техніки (18м2); -спальна кімната – дитяча, з власною ванною кімнатою (25 м2); -вхідна група з вбудованими шафами і з внутрішнім освітленням (20 м2); -гостьовий санвузол з ванною (10 м2). другий поверх повністю зроблено за принципом - «master quarters»: -хазяйська спальня (52 м2); -зона відпочинку (45 м2); -гардеробна кімната (10 м2); -ванна кімната з ванною та просторим тропічним душем (15 м2); -сан вузол з пральним обладнанням (8 м2). У квартирі виконаний без перебільшення унікальний дизайнерський ремонт "тільки найкраще": -мармурові підлоги; -паркет Berti; -мозаїка Sicis (60000 EUR); -кухонна техніка GAGGENAU (50000 EUR); -шафа для вина; -травертин на стінах; -пральна Miele; -дуже якісна і надійна сантехника; -центральне опалення (у квартирі дуже тепло); -тепла підлога; -унікальні меблі з натуральними деревяними фасадами; -найкращі вікна завдяки яким у квартирі абсолютно відсутній сторонній шум; -система очищення води; -просторий сейф. Всі ці дизайнерські та технічні рішення вдало доповнені чудовою багаторівневою системою освітлення. У пішій доступності усі унікальні локації історичної частини Києва. Є два місця в підземному паркінгу, які при необхідності продаються окремо. Все буде Україна!!! Вас зацікавила ця квартира? Тоді швидше зателефонуйте або пишіть нам! Ваші дбайливі "One Realty"

Володимирська вул., 20/1а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Власник. До продажу пропонується простора квартира без ремонту у центрі столиці, вул. Володимирська 86, комплекс бізнес-класу RESIDENT Concept House від SAGA Development. Клубний будинок із сучасною архітектурою всього на 66 квартир. Параметри: * квартира знаходиться на 9-му поверсі * загальна площа 107 м.кв. * функціональне планування: простора кухня-вітальня 45 м.кв., дві окремі спальні , два санвузла * висота стелі 3,3 м * прекрасні видові характеристики, з усіх кімнат відкритий вид на місто * у будинку є підземний паркінг на 42 авто, місце в якому можна придбати за окрему плату. Будинок побудований з червоної цегли, вентильований фасад, презентабельна вхідна група, відеоспостереження на поверхах та по зовнsшньому радіусу будинку, встановлені лічильники на тепло та світло (світла на квартиру заходить майже 20 кВт). Опалення від власної котельні. Право власності оформлене.

власник
Володимирська, 86а
rieltor.ua

Володимирська, 5. Без комісії. До розгляду пропонується чудова квартира в історичному центрі Києва, царський будинок, залізобетонні перекриття, ліфт, фасадний вхід, шлагбаум та парковка. В кварирі є окрема спальня з гардеробом, велика кухня -вітальня, душова кімната з вікном та гостьовим санвузлом, балкон. Виконаний новий ремонт в скандинавському стилі, мебльована, оснащена технікою, підігрів підлоги, кондиціонування, два бойлера, меблі індивідуального виготовлення, Smart-TV, інтеренет, сигналізація. Повністю готова для життя. Унікальне місце розташування будинку царської епохи, поруч Андріївський Узвіз, історичні собори та храми, Пейзажна Алея та парк-заповідник Володимирська Гірка, біля будинку справжня вишукана галерея образотворчого мистецтва.

Володимирська вул., 5
rieltor.ua

Продається чудова квартира від власника. Будинок знаходиться в центральній частині Києва, підїзд чистий, двері з домофоном. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з використанням матеріалів високої якості, вікна дуже добре зберігають тепло, є сигналізація Ajax, інтернет. Квартира складається з великої кухні-вітальні, а також спальної кімнати. Санвузел сумісний, просторий. Є окрема гардеробна кімната. Опалення в квартирі централізоване і індивідуальне (тепла підлога). Одна власниця. Квартира продається за довіреністю, власниця знаходиться за кордоном, з нею можна поспілкуватися по відео-звязку з будь-яких питань. Приїждайте дивитись, з радістю зустрінемо хороших людей.

власник
Володимирська вул., 81
rieltor.ua

Продаж 6-кім. квартири в історичному центрі , вул. Володимирська ,37 на розі Ярославова Вала ,Золоті Ворота. Дворівнева квартира знаходиться на 5-6 поверсі 6 поверхового царського будинку , загальна площа 231 кв.м. 1-й рівень: гостьова з каміном, гостьовий санвузол, кухня з балконом , кладова, вбудовані шафи в коридорі. 2-й рівень : спальня с балконом , 3 дитячі спальні, кабінет, 2 балкони у двір, гардеробна, пральна кімната , 2 санвузли (один зі спальні). В кожній кімнаті очищувач повітря. Опалення автономне - газовий котел . Будинок з ліфтом, розташований в центрі столиці, поруч Золоті Ворота , Михайлівський Золотоверхий, Володимирська гірка, Софія, Андріївський узвіз, Майдан Незалежності.

Володимирська вул., 37
rieltor.ua

Продаж квартири навпроти Національного Оперного театру вул Володимирська 51/53 третій поверх будинок побудований на замовлення Міністерства культури України світло поки не вимикають 78 м2 загальна площа кухня 8.8 м2 велика вітальня 18 м2 та дві окремі спальні Вітальню можна зʼєднати з кухнею, санвузол розширити та залишити дві окремі спальні Без комісії для покупця

Володимирська вул., 51/53
rieltor.ua

Володимирська вулиця належить до історичної спадщини Києва. Вона знаходиться у центрі нашої столиці - у Шевченківському районі, здавна вона вважається однією з головних міських вулиць. Саме тому було спроектовано та втілено в життя комплекс преміум класу на Володимирській 49А. Комплекс складається з 7 секцій, дві з яких включають офісний центр, а 5 інших - житлові. Він був введений в експлуатацію у 2005 році і вже зараз власники квартир можуть насолоджуватися розкішшю проживання у діловому та культурному центрі міста. У будинку передбачено підземний паркінг, що є великою перевагою у центральній частині столиці. Цей комплекс розташований напроти Національної опери, що, безумовно, говорить про статус його мешканців. Інфраструктура комплексу дозволить почуватися комфортно, а завдяки місцезнаходженням можна дістатися практично в будь-яку точку міста. Квартира простора та захищена по техніці безпеки та особливо у військовий час. Зручний поверх,сучасний хол,чисті ліфти. Квартира складається з 3х кімнат: • спальня з власною ванною кімнатою та балконом • спальня з лоджією або дитяча • додаткова ванна кімната з душем,пральною машиною,може слугувати,як гостьова • кімната центральна: зал з лоджією та телевізором •кухня з технікою : Холодильник,посудомийка,плита,мікрохвильова піч,духова шафа,чайник,витяжка,освітлення,стіл,стрільці. Хороший якісний ремонт Квартира власника ,під оренду не здавалась ‼️!!Хороша енергетика •Гардеробна •коридор просторий та має шафи купе великі . Взимку тепла,влітку прохолодно так як вікна деякі виходять у двір Двір просторий,має і дитячу площадку та паркомісця Заїзд до будинку лише власникам Охорона,шлагбаум Метро Золоті Ворота 1 хв,ресторани ,кафе,магазини,опера,Софіївський собор,інфраструктура дуже зручна ,Хрещатик,та багато іншого. Вам дуже пощастить обравши цю квартиру,весь максимум проживання у столиці,ви отримуєте тільки з нею‼️

Володимирська вул., 49а
rieltor.ua

родається квартира в елітному, історичному будинку преміум-класу (царський будинок) в ЖК ,,Софіївська брама з мальовничим видом на площу Софіївську. Квартира з великими панорамними вікнами, висота стелі - 4.1м. Загальна площа квартири складає 227.9 м2. Апартаменти забезпечені індивідуальною котельнею, підземним паркінгом та закритою територією. Квартира з дорогим дизайнерським ремонтом, інтерєром VIP-рівня та вишуканими Італійськими меблями, Містить в собі велику залу, кухню, обіденну зону, дві спальні, два санвузла та гардеробну. Будинок забезпеченний системою вентиляції та відмінною вхідною групою . Підїзди оздоблені ліфтом. Будинок по периметру охороняється, а також має цілодобову охорону підїздів. Квартира продається з паркінгом та меблями. Прекрасне і затишне місце для життя та відпочинку. Запрошуємо на перегляд квартири з експертом компанії T.H.E. Capital в будь-який час!

Володимирська вул., 20/1
rieltor.ua

Продаж неперевершеної 3-х кімнатної квартири бізнес класу - 112 кв.м + ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ + КОМОРА (все входить в вартість!). 13/16пов., висота стелі - 3м. Будинок введено в експлуатацію. Продаж по переуступці. За потреби можливо оформлення права власності, та продаж за програмою Є-Оселя. Квартира після будівельників. ЖК Resident Concept House житловий комплекс у центрі столиці із сучасною архітектурою, який відноситься до нерухомості бізнес-класу клубного формату на 66 квартир. У будинку є підземний паркінг. У радіусі пішої доступності розташована школа, ліцей, поблизу є бізнес-центр, дитячий садок, кафе, ресторани, магазини, відділення банків і аптеки. По сусідству є зупинка громадського транспорту, зручна розвязка, метро Олімпійська. Продаж по переуступці. Будемо раді бачити Вас на перегляді

можливий продаж по єОселя
Володимирська вул., 86А
rieltor.ua

До продажу пропонується 2к квартира 69.7 м2 в клубному будинку - ЖК Resident Concept House за адресою Володимирська 86А , що знаходиться на перетині Володимирської та Жилянської. Планування : 2 окремих кімнати, 2 с/в, кухня, є можливість зробити кухню - вітальню 30.63 м2. Будинок клубного типу всього на 66 квартир з іноваційними рішеннями - на поверсі за каскадним типом обмежена кількість квартир, будинкова система кондиціонування зведена на дах, сучасна архітектура комплекса, презентабельне парадне, консєрж-сервіс, карта доступу через магнітні карти, дворівневий підземний паркінг. Піший доступ до м.Олімпійська, м. Площа Українських Героїв, 10 хв до парка Шевченко, 13 хвилин до Золотих Воріт. Локація - історична та бізнесова частина Центру Києва. Продаж по переуступці, є можливість отримати право власності та стати першим власником. Без комісії.

Володимирська вул., 86а
rieltor.ua

Пропонується квартира із якісним, сучасним дизайнерським ремонтом. Вбудована кухня з побутовою технікою провідних виробників. Лоджия засклена з облаштованою зоною для відпочинку та вбудованою шафою. Дві окремі спальні кімнати з виходом на балкон. Просторий передпокій з великою шафою для зберігання речей. Два санвузли. Висота стелі 3,10м. Презентабельна вхідна група та прибудинкова територія. Цілодобова охорона та відеонагляд. Є підземний паркінг. Можливо придбати паркомісце за додаткову вартість. Розвинута інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Поряд метро Золоті Ворота, Театральна. В 15-ти хвилинах пішки парк ім.Т.Г.Шевченка та ботанічний сад ім.Фоміна.

Володимирська вул., 49а
rieltor.ua

Представляем вам двухкомнатную квартиру в жилом комплексе "Resident Concept House" в центре Киева. Ремонт на стадии завершения. В квартире есть просторная спальня с большой кроватью и гардеробом, кухня-студио, с выходом на уютную террас. Ремонт выполнен из дорогих материалов, обеспечивая долговечность и стиль. Эта квартира находится в новом доме, который идеально вписывается в городскую инфраструктуру. Квартира для тех, кто ценит качество и комфорт, и хочет жить в центре Киева. Не упустите возможность стать обладателем этой уникальной квартиры.

Володимирська вул., 86а
rieltor.ua

Володимирська 49А - житловий будинок бізнес класу розташований в культурно-історичному центрі Києва навпроти Золотих Воріт та Оперного театру. Ексклюзивна 3 кімнатна квартира з власною відкритою терасою знаходиться на 9-му поверсі, загальна площа 154.7 кв.м - Авторскьий ремонт з викорситанням натуральних оздоблюванних матеріалів. - Побутова техніка Miele. - Відкрита тераса 81 кв.м вкрита натуральним камнем -травентин. - Сучасні меблі. - Квартира дуже сонячна. - Парадне з ремонтом. Встановлена система кондиціанування та вентиляціїї Daikin, алюміневи вікна Reynaers, система відеоспостереження, тепла підлога, система очистки та фільтрації води. Планування: простора кухня-вітальня з виходом на терасу, майстер спальня з власною ваною кімнатою, дитяча кімната з ваною та виходом на тераса, гостьовий санвузол, постирочна-кладова кімната. В комлпексі ОСББ, цілодобова охорона, є підземний паркінг. Поруч безліч кафе, прогулянкових зон, метро, бізнес центр, ЦУМ, школи, сквер.

Володимирська вул., 49А
rieltor.ua

Продаж 5-кімнатної квартири в історичному центрі Києва, вул. Володимирська 79. Цегляний будинок бізнес класу. Поверх 8/10. Загальна площа 252,4 кв.м.(в тому числі 23,7 тераса та балкон). Чотири спальні, гардеробна кімната, кухня переходить у вітальню з виходом на терасу, великий коридор, пральна комора. З кожної кімнати є вихід на засклений просторий балкон. Два санвузли з саунами. В квартирі виконано дизайнерський ремонт, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою провідних світових виробників (кондиціонери, холодильник, посудомийна машина, варочна поверхня, пральна машина, сушильна машина, телевізори, два бойлера). Квартира дуже тепла. Встановлені всі лічильники. Підземний паркінг. Територія будинку під охороною. Чудова транспортна розвязка, гарно розвинена інфраструктура, в безпосередній близькості є школи, дитячі садочки, банки, аптеки, спортзали, безліч розважальних закладів. Поруч парк "Шевченка", ботсад ім.Фоміна.

Володимирська вул., 79
rieltor.ua

Продаж квартири з якісним ремонтом в історичному та діловому центрі Києва. Метро «Олімпійська» 10-15 хвилин пішки. Заміна комунікацій, якісна сантехніка, бойлер Bosch, пральна машина Indesit, сучасна вбудована кухня з технікою Pyramida, холодильник Bosch, телевізор Philips, кондиціонер Midea, дві шафи-купе, меблі, wi-fi. Стіни - фарба, підлога - ламінат та плитка. Великий балкон 5,5 квадратних метрів. Приємний вид з вікон. Новий ліфт Otis, кодовий замок. Поруч Мегамаркет, дитячий садок, ліцей Гранд та British Council, КНУ імені Тараса Шевченка, магазини, бізнес-центри, ресторани, банки, аптеки.

Володимирська вул., 89/91
rieltor.ua

Ексклюзивний продаж. Вашей увазі пропонується ексклюзивна двостороння, дворівнева, світла, простора, видова 7 кімнатна квартира на 6\7 поверхах цегляного будинку в самому діловому центрі столиці. Загальна площа квартири складає 330 мкв, житлова -227 мкв, кухня 43 мкв. Перший рівень: 4 кімнати (18мкв, 41мкв, 17мкв, 21мкв) з хорошим ремонтом, діючий камін; Кухня-їдальня 43 мкв з меблями та вбудованою побутовою технікою провідних світових виробників — газова плита, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч; Вбиральня; Ванна кімната з душовою кабіною, джакузі та пральною машиною; висота стелі поверху 2,9м; 2 балкони засклені 8мкв; Другий рівень- мансарда з висотою стелі 2,73 м: 3 кімнати (84мкв, 20мкв, 27 мкв); Гардиропна 10мкв; Вбиральня; Вана кімната; Підсобне приміщення. На другому рівні незавершений ремонт. В будинку є ліфт, домофон. Поруч з будинком ст. Метро Площа Л.Толстого, 2 парки, КНУ Шевченка, універсітет Харчових технологій, НСК Олімпійский, вулиця Хрещатик. 320000 уе

Продам 7 кімнатну квартиру 330 мкв вул. Володимирська 71
olx.ua

Унікальна можливість придбати квартиру з терасою в престижному житловому комплексі "Паркове місто". Житловий комплекс "Паркове місто" - першокласне місце для комфортного життя в Києві. Тут є дитячі та спортивні майданчики, тенісний корт, футбольне поле і прекрасний парк з озерами, створюючи унікальну атмосферу. "Паркове місто" - пропонує найкращі умови для вашого комфорту. Охорона, зручний ліфт з електронними ключами, підземний паркінг - все це доступно вам. Близько розташована розвинена інфраструктура для вашої зручності. Продаж від КП "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". вул. Володимирська, 42, кім. 222 044-201-20-51

Квартира на ПОДОЛІ з власною терасою на 2 поверсі!
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Простора квартира в історичному центрі Києва в Царському будинку. Планування: 4 спальні, вітальня студія з підігрівом підлоги, два санвузли. На підлозі паркетна дошка. Вбудована кухня (індукційна плита). Двері з натурального дерева, велика гардеробна. Техніка: 2 кондиціонери LG, 2 бойлера, посудомийна машина, телевізор Sharp. Ремонт 2016р. Тихий закритий двір з парко-місцем, охорона, відеонагляд. Готовий подобовий бізнес з чеком 150$ ст.м.Золоті ворота через дорогу. Будинок після реконструкціїї (1998р). Всі деталі розповім по телефону. Чекаємо Вас на переглд :)

БЕЗ % Золоті Ворота Володимирська 45 Прорізна 150м2 Хрещатик Ключі
olx.ua

КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ" Продає 3-х кімнатну квартиру , загальна площа - 81,76 кв м, житлова площа - 42,65 кв м, площа кухні - 9 кв м, секція А Квартира занходиться на 7 поверсі. Будинок збудований, на стадії введення в експлуатацію. Розтермінування платежів на рік. Перший внесок 30%. Фіксована вартість в гривнях. Будинок панельний із зовнішнім утепленням мінеральною ватою. В квіртирі встановлено радіатори-терморегулятор, стяжка підлоги, вікна м/пластик, лічильник гар/хол води, на кожну квартиру буде горизонтальне розведення труб на тепло, що дає можливість встановлення лічильника на тепло, мідна електро проведення. Продаж від КП "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". вул. Володимирська, 42, кім. 222 06*********55 Олександр

Троєщина, 3-х кімнатна квартира
olx.ua

КП "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ" продає 2-кімнатну квартиру по вул. Вишгородська 45-Б/1 на 5 поверсі Загальна площа: 82,10 кв.м. Житлова площа: 40,40 кв.м. Кухня: 13,00 кв.м. Квартира з документами від власника. Ремонт після забудовника. Житловий комплекс Паркове місто вважається одним з найкращих комплексів бізнес класу у місті Києві. Він функціонує за концепцією "місто в місті". На території комплексу є все необхідне для комфортного проживання та проводження дозвілля з сімєю. Безпечна, закрита та під охороною територія забезпечить спокій для кожної сімї та безпеку діткам. Територія доглянута, з ландшафтним дизайном та озерами, місцями для відпочинку. Для діточок наявні сучасні дитячі майданчики, для активних дорослих є спортивні майданчики, поле для міні футболу, тенісні корти, велодоріжки. Для власників авто є підземний паркінг. На перших поверхах розміщені ресторани, кафе, банки, аптеки, магазини, супермаркет. За межами комплексу розвинена торговельна та соціальна інфраструктура (садочки, школи, поліклініки). Адреса відділу продажу: КП "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ" вул. Володимирська, 42, кім. 222 06******55,06******55,06******55

Квартира по Вишгородській 45, Подільський район
olx.ua

Власник квартири КП "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ" продає 2-кімнатну квартиру з документами. Квартира знаходиться по вул. Вишгородська 45-Б/1, на 16 поверсі. Загальна площа: 82,00 кв.м. Житлова площа: 40,60 кв.м. Кухня: 12,80 кв.м. Житловий комплекс Паркове місто один із найпопулярніших комплексів у місті Києві. Закрита територія під охороною (тільки для мешканців комплексу). Ландшафтний дизайн території, каскад озер, променадні доріжки, велодіжки, тенісні корти, поле для міні футболу, дитячі та спортивні майданчики. В будинку є охорона, ліфт по електронним ключам, підземний паркінг. за додатковою інформацією звертайтесь до відділу продажу КП "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ" вул. Володимирська,42, кім. 222 06******55,06******55,06******55

2-кімнатна квартира у Парковому місті.
olx.ua

Продається квартира від власника з документами. Розташовується за адресою вул. Вишгородська 45-Б/1 на 16 поверсі 2-кімнатна квартира має: загальна площа: 117,00 кв.м. житлова площа: 44,30 кв.м. кухня: 12,00 кв.м. тераса Можна зі впевненістю заявити, що цей житловий комплекс ідеально підійде абсолютно усім. По-перше, на зовнішній стороні багатоповерхівок відразу були заплановані приміщення під комерційні об’єкти. Вже зараз мешканці можуть розважити себе походом в кав’ярню чи ресторан, купити необхідні господарчі, харчові продукти та ліки тощо. Крім того, поблизу знаходяться популярні супермаркети – «Фора», «АТБ», «Varus», «Велика кишеня». Всього 15 хвилин пішки – і ви вже поряд з дитячими садками № 72, 98, 578, 598, та центрами дошкільного розвитку №234 «Вогник», №321 «Квіточка». Доросліша дитина зможе навчатись в одній із міських шкіл, розташованих поряд – № 14, 16, 125, 326 тощо. Прихильники спортивного відпочинку також не залишаються без улюбленого дозвілля. На території комплексу є тенісний корт, поле для гри у волейбол, баскетбол та баскетбол, воркаут-майданчики з сучасними тренажерами. Взимку є можливість займатись в одному с фітнес-центрів. .Сприятлива атмосфера, як в самій оселі, так і навкруги робить житловий комплекс затишним місцем для спокійного життя, свого роду оазисом серед шумного мегаполісу. Власна квартира у ЖК Паркове Місто (Київ) стане тим місцем, куди хочеться повертатися після напруженого робочого дня, де кожен квадратний метр спроектований з думкою про людей. Відділ продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, кім. 222 044-201-20-51

Квартира із власною терасою, 117 кв.м.
olx.ua
1 - 24 з 44 результатів