Володимирська вул., 107
rieltor.ua

Продаж двох кімнатної квартири в центрі Білогородки. Квартира з балконом в житловому стані з меблями та технікою. Будинок знаходиться в самому центрі Білогородки, в пішій доступності 2-3 хвилини: школа, садок, пошта, магазини, аптека, кавярні, тренажерний зал, зупинка громадського транспорту, парк, ліс, ринок та інше. До метро "Житомирська", "Академмістечко", "Нивки", "Теремки" курсують маршрутки кожні 3-5 хвилин. Продаж здійснюється представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Юрієм, за ціною узгодженою з власником.

Продається 2к, 50м2, вул. Володимирська 54, Білогородка
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам свою ( власник) однокімнатну квартиру 36,7м.кв на четвертому поверсі в будинку, що знаходиться в самому центрі Білогородки на вул. Володимирська 56. Квартира НЕ кутова, дуже тепла. На прибудинковій території є свій власний погріб. Продаж ТІЛЬКИ за налічку ( з Єоселею не хочемо мати справу) Будинок лише на 4 поверхи. Квартира повністю в житловому стані. Опалення: індивідуальне, встановлений газовий котел Гаряче водопостачання: індивідуальне, встановлений електричний бойлер

власник
1к квартира від власника Білогородка центр
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-кімнатна квартира, на вулиці Володимирська 54, загальна площа 68.5м² за документами. Комісія 3%

Владимирская (Ленина) улица, 54, Белогородка, Киевская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-х кімнатна квартира у центрі з усім необхідним! Адреса: м.Білогородка, вул. Володимирська. Квартира на 5 поверсі 5 поверхового будинку. - Загальна площа - 55,4 м2; - Житлова площа (2 кімнати) - 29,6 м2 з виходом на балкон-лоджію. - Кухня - 8,2 м2. - санвузол роздільний, встановлений бойлер. В квартирі зроблено частковий ремонт. В даний час відсутній газовий котел і батареї. Хороша локація з усією необхідною інфраструктурою, поруч (магазини, зупинка громадського транспорту, школи, дитячі садочки та багато іншого) ! Телефонуйте, домовимося про перегляд у зручний для Вас час!

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі Білогородки, 55 м2
olx.ua

Житлові комплекси у Білогородка

Географія Білогородка