Соломянський район Чоколівка Без комісії для покупця! Пропонується чудова двостороння 2 кімнатна квартира загальною площею 74 м2. Дві окремі кімнати по 19 м2. Кожна кімната з панорамним балконом! 18 поверх 20 поверхового цегляного будинку. Санвузол з вікном! 2 панорамні засклені лоджії. Загальний стан квартири - євроремонт. Ліфт опускається в підземний паркінг. Закритий двір з охороною. ОСББ. Все доглянуто, чисто і упорядковано! Чекаємо на перегляд!

ексклюзив
Волинська вул., 10
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири без ремонту по вул. Волинська 15 у Соломянському районі, Чоколівка, правий берег. Розташована на 1-ому поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку Затишна, дуже тепла, зручна квартира. Двостороння. Загальна площа - 59 кв.м, жила площа - 45 кв.м(всі кімнати одинакові), площа кухні - 7,5 кв.м. Опалення централізоване, додатково встановлений бойлер. Роздільний санвузол, простора кухня. Нещодавно виконувався косметичний ремонт. Квартира в житловому стані - заїжай та живи. Продається з усіма меблями та технікою. Додатково: є можливість розширення за рахунок встановлення балкону. Інфраструктура: -Поруч школи, дитячі садки, магазини, аптеки, супермаркети Новус, АТБ, Сільпо, бювет, банки, нова пошта. Транспортна розвязка: - 5 хвилин до автобусної зупинки у різносторонньому напрямку. -15 хвилин на транспорті до метро Вокзальна, Політехнічний інститут Телефонуйте та записуйтеся на перегляд!

ексклюзив
Волинська вул., 15
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

• Без комиссии для покупателя. Продажа 1 комнатной квартиры с ремонтом в новом доме. Правый берег. Соломенский район. Чоколовка. Улица Волынская 9а. Клубный дом. Элитная. Панорамные окна в пол. • Расположена на 12-м этаже 16-этажного дома. Общая площадь – 48 м². Светлая квартира с положительной энергетикой, в которой никто не жил. • Автором проекта стал французский дизайнер. Созданный интерьер стал смешением двух стилей, ампир и прованс, с учетом современных тенденций. Дизайн оценят настоящие ценители роскоши и элегантности. • Все материалы высочайшего класса. Элементы отделки и декора были привезены из Франции. Очень удачная планировка: Большая комната с эркерными окнами. Кухня-столовая где можно уютно посидеть и принять гостей за круглым столом. В ванной комнате можно расположить маленькую прачечную. Из окон можно наблюдать восход и закат. • Новый дом бизнес-класса построен по спецпроекту. Расположен на небольшом удалении от тихой улочки. Очень теплый зимой. Продуманно сделана входная группа. Два лифта. Консьерж. Парковка во дворе на 80 машин. Место есть в любое время суток. Вокруг зелено и тихо. • Инфраструктура весьма достойная. Рядом площадь Космонавтов и Севастопольская площадь. В двух шагах от дома большой супермаркет Фора. В округе множество супермаркетов и специализированных магазинов. Неподалеку большой продуктовый рынок. Есть рестораны и кафе. В двух минутах ходьбы обновленный парк с фонтаном и детскими площадками. Есть где погонять в футбол и погулять с собачкой. • Хорошая транспортная развязка во все направления города. Ближайшие станции метро Шулявская и Вокзальная. Скоростной трамвай. Есть видеообзор. Цена 120000 у.е. Звоните, и мы пригласим Вас на просмотр. Цена 120000 у.е. Без комісії для покупця Продаж 1 кімнатної квартири з ремонтом у новому будинку. Правий берег. Соломянський район. Чортків. Волинська 9а. Клубний будинок. Елітна. Панорамні вікна на підлогу.

можливий продаж по єОселя
Волинська вул., 9а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЭКСКЛЮЗИВ БЕЗ КОМИССИИ! ТОРГ! Рассматриваем покупателей и по программе Є-відновлення. Продажа однокомнатной квартиры Соломенский район, ул. Волынская 69. Гостинка, 1 этаж, дом кирпичный, парадное чистое, первый этаж очень высокий, до окон не дотянешься. Квартира в относительно жилом состоянии. Окна выходят в тихий, спокойный двор. До остановки транспорта 2 минуты. Рядом продовольственные магазины, аптеки, школа и садик, большая продуктовая оптово-розничная база, аэропорт Жуляны. Рассматриваем покупателей и по сертификатам! Документам более 3х лет. Просмотры в удобное для вас время по предварительной договоренности.

Волинська вул., 69
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира Солом´янський р-н вулиця Волинська 10 квартира розташована на 16 поверсі 16 поверхового цегляного будинку є технічний поверх, будинку 20 років, загальний метраж 70,4 метрів, житловий метраж 30,2 (16,1 метрів та 14,1 метрів кімнати), кухня 12 метрів, дві лоджії, великій хол 15.7 метрів, санвузол окремий, квартира в гарному житловому стані, вбудована кухня, всі необхідні меблі, вбудована техніка, електро камін, лічильники на воду, закритий двір, охорона двору, в будинку є підземний паркінг, гостьовий паркінг. Ціна продажу 110000 у.е. БЕЗ КОМІСІЇ.

ексклюзив
Волинська вул., 10
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по вулиці Волинській 9а 50/26/15 -Кухня вітальня -Спальня -Лоджія Дизайнерський ремонт 2021 року. У квартирі не жили. Цегляний клубний будинок 2010 р. безкоштовний паркінг у дворі на 55 машин. Еркерні вікна, балкон, лоджія. Один із найкращих будинків Чоколівки знаходиться на тихій та зеленій вулиці. Видно, з вікон можна милуватися і сходом сонця. Відмінна транспортна розвязка, поруч супермаркет "Фора", дитячий майданчик, парк, стадіон із зеленою травою цілий рік, обжитий район. Перегляд у будь-який зручний для вас час. 3 1 5 9 1 1 6 9 4

Волинська вул., 9а
rieltor.ua

СОЛОМЯНСЬКИЙ район. Вулиця ВОЛИНСЬКА 69. Поруч проспект ПОВІТРЯНИХ СИЛ,площа СЕВАСТОПОЛЬСЬКА. Квартира з ремонтом,загальною площею 30 м2. ЦЕГЛЯНИЙ будинок. ПРОСТОРА кімната площею 17,5 м2. Шафа-купе на всю ширину кімнати. КОНДИЦІОНЕР, єврорадіатори,ламінат. Санвузол суміжний площею 2,6 м2,ванна.БОЙЛЕР. Плитка,в коридорі шафа з дзеркалом. Для пральної машини та зберігання речей є ніша в коридорі з розсувними дверцятами. Вбудована кухня. Броньовані двері. Відеодомофон,окремий тамбур на поверсі. В будинку є УКРИТТЯ. Індивідуальна КОТЕЛЬНЯ. Розвинута інфраструктура мікрорайону. Поруч стадіон,оптова продуктова база, ринок, парк Українських Героїв,зупинки міського транспорту та маршруток. Проспект ПОВІТРЯНИХ СИЛ,вулиці ЕРНСТА та СМІЛЯНСЬКА,Святослава ХОРОБРОГО та сімї Ідзиковських,Донецька, СЕВАСТОПОЛЬСЬКА площа. Один власник квартири,з часів будівництва будинку. Ціна $ 38 500

Волинська вул., 69
rieltor.ua

Продаж 1к квартири готової до заселення або здачі в оренду. Вулиця Волинська 69. 5/5 цегл. , над квартирою високий техповерх. 21/12/5, без балкону, з ванною. Є кондиціонер, бойлер, гарний паркет. Тамбур на кілька квартир. Квартира в хорошому житловому стані, акуратненька, доглянута. Меблі та техніка залишаються за домовленістю. Поруч аеропорт Жуляни, оптово-роздрібна продовольча база, зупинки тролейбуса, міської електрички. Неподалеку Кадетський гай, Севастопольська площа, радіоринок. Комісія агенства 5%

Волинська вул., 69
rieltor.ua

Обираючи квартиру доволі часто надходить запит від покупців: стан квартири жилий, а краще під ремонт, щоб зробити під себе, зі смаком та якісно, не переплачуючи за чужий дизайн та фантазію. Саме така квартира в продажу, яка розташована за адресою: Волинська 69. Будинок із доглянутою прибудинковою територією, парадне у задовільному стані. Добре транспортне сполучення, зупинка громадського транспорту 2 хвилини від вашого будинку! Телефонуйте та записуйтесь на ПЕРЕГЛЯД! Вартість квартири 29 999 $ Наша пропозиція без комісії для покупця!

ексклюзив
Волинська вул., 69
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру 7/9п будинку 21/12,2/3,5 цегла.Квартира у задовільному стані .Меблі та техніка у подарунок.Чистий підʼїзд. Кодовий замок. Розвинена інфраструктура. Поруч зупинка. Овочевий базар. Супермаркети. Севастопольська площа .

Волинська вул., 25
rieltor.ua

Продаётся двухкомнатная квартира на улице Волынская. Хорошее местоположение рядом развитая инфраструктура. Металлопластиковые окна, бронедверь, паркет, кафель. Много транспорта. Магазины, школа, садик. Рядом шикарный парк. Недалеко радиорынок.

Двухкомнатная Чоколовка Волынская 4
olx.ua

Продається гарна 4 кімнатна квартира з євроремонтом та меблями на 8 поверсі 24 поверховому мононолітно-каркасному цегляному будинку на вулиці Волинська 10. Загальна площа 118 мкв, житлова 69 мкв, кухня 13 мкв. Меблі та побутова техніка провідних виробників. Два повноцінних санвузла. Дві теплі засклені лоджії. Ліфти вантажний та два пасажирських з подачею до паркінгу. Закрита та доглянута територія. Гостьовий паркінг у дворі. Охорона, консьєрж. Квартира тепла та вільна. Документи у порядку. У власника є два паркомісця на продаж у підземному паркінгу. Соломенський район.

Продам 4- кім 118 мкв євроремонт вул Волинська 10
olx.ua

Вашій увазі пропонується трикімнатна квартира в тихому мікрорайоні Соломянського району. Елітний будинок 2007 -2010 року побудови. Затишне місце, якісна забудова, великий закритий з охороною двір, наземна і підземна парковки, ОСББ, що якісно обслуговує мешканців будинку. Квартира на три сторони, схід, північ і захід. У квартирі не буває надто гаряче, але завжли тепло і світло. Прекрасні краєвиди з вікон. Квартира має зручне планування, три спальні, кімнати роздільні, зручна кухня і лоджії, що доповнюють досконалість квартири - з кухні і з кожної спальні є вихід на лоджії. До кухні приєднана велика вітальня, що значно розширило її площу і комфортність. Квартира мебльована, залишається все, що на фото. А також залишається обладнання і прилади. У тому числі обємний, на велику сімю, бойлер, на кухні проточний нагрівач для води, холодильник, пральна манина, електроплита, тощо. Сусіди - відомі люди, яких неодноразово ви бачили на телебаченні, в трансляціях з ВР. Комісія агенства Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-828-502-LX.

Пропоную купити трикімнатну квартиру на вул. Волинській, 10
olx.ua

Продаю простору 4-кімнатну квартиру за адресою вул. Волинська 10, Солом’янський район, Караваєві дачі. Всі кімнати окремі та повністю мебльовані. Особливість - дитяча кімната з двоярусним ліжком та ігровим куточком для малечі. Три засклені балкони, вбудовані шафи, а також гардеробна кімната в якій встановлена пральна. Ви можете використовувати її як господарську кімнату- прати, сушити та прасувати білизну. Два санвузли, душова кабіна та ванна, забезпечують комфорт для великої сімʼї. Укомплектована побутовою технікою - подвійний холодильник, духовка, варочна поверхня, витяжка, посудомийна, кондиціонери у всіх кімнатах та відеодомофон. Цегляний будинок, тепла квартира з підігрівом підлоги. Лічильники на воду, світло та опалення- зручно заощаджувати та контролювати витрати. Закрита територія будинку, консьєрж в парадному, кодовий замок. В будинку є підземний паркінг та гостьова парковка. Поблизу знаходяться школа, дитячий садок, транспорт та продуктові магазини. Квартира готова до заселення. Для організації перегляду та отримання додаткової інформації телефонуйте або пишіть

Продам 4-к квартиру вул. Волинська 10
olx.ua

Продаж 3 кімнатної квартири вулиця Волинська 10. Загальна площа 96 кв.м. Розташована на 21 поверсі. Планування : три спальні та велика кухня вітальня, два санвузли. Було виконане перепланування. В квартирі виконаний високоякісний ремонт, повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Квартира світла та затишна. З вікон відкривається чудовий краєвид. Закрита територія двору, є підземний паркінг. Один власник , фізична особа. Повний юридичний супровід угоди. Перегляди по домовленості. Розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення. Квартира варта Вашої уваги! Більш детальніша інформація по телефону. З радістю відповім на всі питання.

Продаж 3 кімнатної квартири  Волинська 10 , Соломянський район
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира; За адресою: вул. Волинська, 69; Загальна площа 21 м2; Житлова площа 134 м2, кухня 4 м2; Висота стель 2, 5 м. 3-й поверх, 5 поверховий будинок. Квартира в хорошому стані , нова електропроводка, сантехніка, замінені труби, витяжку на кухні; Квартира продається з меблями та всією необхідною побутовою технікою; Розвинена інфраструктура, все необхідне для комфортного життя, знаходиться в пішій доступності поруч: магазини, аптеки, салони краси, спорткомплекси, КНУБА, Севастопольська площа; Хороша транспортна розвязка яка дозволяє на автомобілі або на громадському трансорті дістатись до всіх районів Києва; Телефонуйте домовимося на перегляд.

Продаж 1к квартири/Волинська/Соломянський/Повітрофлотський
olx.ua