Простора та тепла квартира, висота стелі 3 метри, стан житловий. Розвинена інфраструктура, поруч парки, школи, дитячи садки, Медмістечко. Зупинка трамваю 3 хв. В сусідньому будинку укриття. Є можливість перепланування під комерцію.

Чумака Василя вул., 13
rieltor.ua

Продаж 2-к. квартири у Солом`янському районі! масив Відрадний. вулиця Чумака Василя 13 * Характеристики якими володіє даний будинок та квартира. - Просторі 2 кімнати; -зручний 3 поверх/ 5 пов. - загальна площа 55, 72 м2; - цегляна Сталінка; - Висота стель 3 метри; - Дуже тепла, в середині будинку. -ГАЗОВА колонка (завжди гаряча вода за досить маленькі гроші) -Металопластикові вікна. -Подвійні добротні двері -Заміна комунікацій, вирівнювання стін *Ремонт не свіжий. Житловий стан. Але на той час робили все капітально ( для себе). - На поверсі три квартири. Порядні сусіди , доглянуте парадне , домофон. -В сусідньму будинку УКРИТТЯ!. На відстані витягнутої руки від будинку знаходиться все, що може стати в нагоді для комфортного життя: дитячий садок, 3 школи, салони краси, розважальні, освітні, культурні організації кафе, , , аптеки, відділення пошти, стадіон та інше. Також безперечним пріоритетом є піша доступність до 14, 15 трамвая за 3 хвилини від будинку. До швидкісного трамвая пішки 5-7 хвилин. Медмістечко за 12 хвилин., **Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Чекаємо на перегляд! Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею та придбаним житлом!

Чумака Василя вул., 13
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж кваритири Продається затишна 2-кімнатна квартира з косметичним ремонтом. Житлова площа 25 м ², кухня 6 м ². Поверх 4/5. Розташована у спальному районі Відрадного, що на вул. Чумака Василя, поряд із метро Берестейська. Квартира економ-класу, продається з меблями та побутовою технікою (газова плита, газова духовка, холодильник). Кодовий замок забезпечить безпеку, а вікна виходять у тихе подвіря. Телефонуйте, 0988021891 - Аліна

Чумака Василя вул., 9
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Комфортна квартира на Відрадному! Чудова локація в оточенні парків! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Василя Чумака, 4. Оселя була весь час у руках однієї сімї, стан дуже охайний, зроблено косметичний ремонт. Все що ви бачите на фото — залишається та входить у вартість. А це означає, що на перший час у вас є всі необхідні меблі та техніка. Квартира знаходиться в середні будинку, дуже тепла та охайна. Є дуже великий та чистий підвал, який можна використовувати як укриття. Будинок теплий, під’їзд після ремонту. У дворі знаходиться дитячий майданчик, двір зелений, охайний та чистий. Достатньо місця для паркування. Дім знаходиться у прекрасному зеленому районі, основна перевага це те, що поруч ви не знайдете висоток, двори всі зелені та охайні, у пішій доступності знаходиться два чудові парка: «Відрадний» та «Орлятко». У дворі будинку знаходиться дитячий садочок, у пішому доступі продуктовий ринок, поруч з будинком декілька супермаркетів, професійне училище політехнічного університету. Поруч з будинком зупинка маршрутки, в радіусі 500-та метрів зупинка швидкісного трамваю у напрямку «Колібріса» та «Кільцевої» дороги. Також зупинка трамваїв, які прямують у бік станції метро «Берестейська». Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Чумака Василя вул., 4
rieltor.ua

ХОЗЯИН Ул. Чумака, 13. Правый берег. Сталинка, 3/5 эт., 64/36,6/11,4, потолки 3м, перекрытие железобетонное.Квартира перепланирована под 3-х комнатную (спальня, кабинет и зал). Пол – натуральное дерево, в ванной есть окно, балкон застеклен. Газовая колонка, счетчики на газ и воду, домофон, железная дверь, водопровод – нерж.сталь. Чистый подъезд, на площадке 3 квартиры. Городским транспортом: 30 минут до Вокзала, 15 минут до м. Берестейская, 20 минут до м. Политехническая. Рядом школа, Медгород, рынок, тихий, зеленый двор и квартал. Квартира принадлежит семье с 1984 года. Документы чистые.

власник
Продам 2-х комнатную сталинку (переоборудована в 3-х комнатную)
olx.ua