Комплекс Розенталь, затишна світла квартира 45м з євроремонтом. залишаються меблі і техніка. лоджия засклена.

Будівельна, 50
rieltor.ua

Від будівельників.Будинок сдан.плюс комора навпроти вхідних дверей (3: 52м). вид на Дайберг і море.Юго/Схід

Строительная улица, 1, Таирова, Одесса, Одесская 28500.0 USD
dom.ria.com

Код объекта: 117612. АН "Атланта".Возможно приобретение в кредит по программе єОселя 3%2-кімнатна квартира 72, 86 кв.м у новому зданому комплексі "Маршал-сіті".Стан після будівельників. Функціональне планування.У будинку просторий хол із якісним оздобленням.Велика закрита територія, підземний паркінг, цілодобова охорона, відеоспостереження, Власна інфраструктура та гарна упорядкована прибудинкова територія у поєднанні з комплексною безпекою забезпечують справжній домашній затишок.Зручне місце розташування, до супермаркетів "Метро", "Епіцентр" та оптового ринку 10 хвилин ходьби.До зупинки маршруток 30м.Зручна транспортна розв`язка.Якісне житло за чудовою ціною.

Строителей, 24, Киевский, Одесса, Одесская 58288.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код об`єкта: 232601. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%1-но кімнатна квартира в ЖК РозентальІллічівська дор / вул. Новосілов.Квартира правильного планування з просторою кімнатою та кухнею.З кухні вихід на засклену та утеплену лоджію 9 кв.Лоджія може використовуватись як ще одна кімната. За фактом квартира двокімнатна.У квартирі виконаний сучасний євроремонт з екологічно чистих матеріалів:німецький ламінат 33 класу, іспанська плитка, австрійські шпалери, французька натяжна стеля.Санвузол сучасно фанерований. Сантехнічні труби та сантехніка провідних європейських виробників.Квартира може комплектуватися меблями та технікою.Після ремонту ніхто не мешкав.Будинок повністю автономний: даховий котельня, газогенератор на випадок екстреного відключення електрики.Упорядкована та закрита прибудинкова територія. Цілодобова охорона, відеоспостереження. Паркінг.Це найкраща цінова пропозиція для подібних квартир з новим ремонтом у ЖК Розенталь!Можливий торг!Телефонуйте!

Строительная улица, 48/504, Киевский, Одесса, Одесская 38500.0 USD
dom.ria.com

До вашої уваги пропонується квартира в сучасному, новому житловому комплексі від надійного забудовника. Житловий комплекс, малоповерховий, з облагородженою зеленою територією та сучасним дитячим майданчиком. Квартира однокімнатна, загальною площею 38, 68 м2 Школа та дитячий садок за 10 хвилин їзди від ЖК, курсує шкільний автобус. Здача, будинки в 3 кварталі 2022 року. Також діє розстрочка до 1 октантів 2022 року без подорожчання при першому внеску 50%

Строительная улица, 48-50, Киевский, Одесса, Одесская 25528.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 198571. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%1-но кімнатна квартира покращеного планування в ЖК РозентальІллічівська дор / вул. Новосілов.Квартира правильного планування з просторими кімнатою та кухнею-вітальнею.З кухні вихід на засклену та утеплену лоджію 12 кв.Лоджія може використовуватись як ще одна кімната.За фактом квартира двокімнатна. Усі приміщення з вікнами!У квартирі виконаний сучасний євроремонт з екологічно чистих матеріалів:німецький ламінат 33 класу, іспанська плитка, австрійські шпалери, французька натяжна стеля.Санвузол сучасно фанерований. Сантехнічні труби та сантехніка провідних європейських виробників.Квартира може комплектуватися меблями та технікою.Після ремонту ніхто не мешкав.Будинок повністю автономний: даховий котельня, газогенератор на випадок екстреного відключення електрики.Упорядкована та закрита прибудинкова територія. Цілодобова охорона, відеоспостереження. Паркінг.Це найкраща цінова пропозиція для подібних квартир з новим ремонтом у ЖК Розенталь!Можливий торг!Телефонуйте!

Строительная улица, 48/503, Киевский, Одесса, Одесская 43000.0 USD
dom.ria.com

До вашої уваги пропонується квартира в сучасному, новому житловому комплексі від надійного забудовника. Житловий комплекс, малоповерховий, з облагородженою зеленою територією та сучасним дитячим майданчиком. Квартира однокімнатна, загальною площею 46, 82 м2 Школа та дитячий садок за 10 хвилин їзди від ЖК, курсує шкільний автобус. Здача, будинки в 3 кварталі 2022 року. Також діє розстрочка до 1 октантів 2022 року без подорожчання при першому внеску 50%

Строительная улица, 48-50, Киевский, Одесса, Одесская 30901.0 USD
dom.ria.com

Ремонт косметика, вікна мп, сан роздільний вузол, кімнати роздільні, балкон засклений і утеплений. Плита електро, централізованеопалення. Школа, дитсадок, магазини, спорт.майданчики, скейт майданчик (видно з вікна) все поруч. До моря 5 хвилин. (3-9)

Строительная улица, 7, Южный, Одесса, Одесская 27000.0 USD
dom.ria.com

Продам дешевше, ніж у будівельної компанії Варіант без комісії у зданому будинку Будинок другий, поверх другий У подарунок комора 8м2 Будинок зданий, можна проступати до ремонту

Строительная улица, 48-50, Киевский, Одесса, Одесская 36000.0 USD
dom.ria.com

ID 12035 Квартира в новому клубному будинку на Таїрова! Будинок на 120 квартир! Сім поверхів! Лаунж-зона на даху! Двір без машин! Підземний паркінг, дитячі майданчики, просторі візки, консьєрж-сервіс, відеоспостереження! 1167 $ за квадратний метр з ремонтом від забудовника! Є варіант покупки - під чистове оздоблення. Усі подробиці по телефону. Телефонуйте! Оформлення 0%

Строителей, 2, Киевский, Одесса, Одесская 33431.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Одеса

ID - 9701 Поспішайте придбати квартиру у новому малоповерховому комплексі! Тільки тут оптимальне поєднання ціни, якості будівництва та метражу квартир! Квартира 57 кв.м. із заскленою лоджією. Є можливість перепланування та втілення свого дизайн-проекту. Площа та технологія будівництва дозволяють. Кімнати 20 та 12 кв.м, квадратна кухня 8, 5 кв.м., простора та світла передпокій, два санвузли. Комплекс розташований в екологічно чистому районі, недалеко від міста.

Строительная  Лиманка, 5, Киевский, Одесса, Одесская 38604.0 USD
dom.ria.com

ID - 9586 Це індивідуальний проект, який заслужив високу похвалу та довіру одеситів. Місце, в якому знаходиться комплекс, припаде до душі тим, хто бажає перебувати в тиші, проте поряд із розвиненою інфраструктурою та транспортним вузлом. Магазини, супермаркети, торгові центри, школи, дитячі садки, ринки та розважальні заклади все це в пішій доступності. Палевий фундамент будівель та монолітно-каркасна конструкція основа їх міцності. Стіни виконані з газобетону, що гарантує звукову ізоляцію та комфорт у будь-яку пору року. Будинок утеплений. На кожну секцію автономна газова котельня. Для попереднього підігріву води на даху встановлені системи сонячних батарей, що забезпечує 30% економії газу та зниження тарифу на опалення та гарячу воду. Газовий генератор для безперебійної роботи безшумного, швидкісного ліфта, підкачування води та освітлення парадних у разі відключення електрики.

Строительная  Лиманка, 5, Киевский, Одесса, Одесская 27828.0 USD
dom.ria.com

ID - 9588 Це індивідуальний проект, який заслужив високу похвалу та довіру одеситів. Місце, в якому знаходиться комплекс, припаде до душі тим, хто бажає перебувати в тиші, проте поряд із розвиненою інфраструктурою та транспортним вузлом. Магазини, супермаркети, торгові центри, школи, дитячі садки, ринки та розважальні заклади все це в пішій доступності. Палевий фундамент будівель та монолітно-каркасна конструкція основа їх міцності. Стіни виконані з газобетону, що гарантує звукову ізоляцію та комфорт у будь-яку пору року. Висота стель у приміщеннях оптимальна та становить 2, 80 метра. Для майбутніх мешканців створено всі комфортні умови у плануванні простору та підтримання температури у приміщеннях. З цією метою встановлено дахову газову котельню, а додатковим джерелом енергії стануть сонячні батареї. Металопластикові вікна високої якості дозволять надійно утримувати тепло у квартирах та захистити їх від вуличного шуму. У кожній секції курсують вантажні та пасажирські ліфти. Вся територія обгороджена і знаходиться під охороною, а отже, мешканцям не доведеться переживати про збереження свого майна та безпеки. Покупцям представлені однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири загальною площею від 36 до 78 кв. м. Крім житлових, тут пропонуються до продажу та комерційні приміщення з усіма необхідними умовами. Власники автомобілів та гості зможуть скористатися просторим та зручним паркінгом.

Строительная  Лиманка, 5, Киевский, Одесса, Одесская 30038.0 USD
dom.ria.com

ID - 9597 Однокімнатна квартира у новому ЖК комфорт класу. На кожну секцію автономна газова котельня. Для попереднього підігріву води на даху встановлені системи сонячних батарей, що забезпечує 30% економії газу та зниження тарифу на опалення та гарячу воду. Газовий генератор для безперебійної роботи безшумного, швидкісного ліфта, підкачування води та освітлення парадних у разі відключення електрики. Красива впорядкована територія, парк, розарій, зелений газон, дитячі та спортивні майданчики, фонтани, зони відпочинку. Паркінги, стоянки, гостьова парковка для автомобілів. Магазини, аптеки, салони, спортклуб, банк, нотаріус, салони, кафе, ресторани та ін. Чудова транспортна розвязка. Житловий мікрорайон клубного типу.

Строительная  Лиманка, 6, Киевский, Одесса, Одесская 27302.0 USD
dom.ria.com

ID 12095 : Двокімнатна квартира в новому клубному будинку на Таїрова! Індивідуальне опалення! Будинок на 120 квартир! Сім поверхів! Лаунж-зона на даху! Двір без машин! Підземний паркінг, дитячі майданчики, просторі візки, консьєрж-сервіс, відеоспостереження! Оформлення 0%. Телефонуйте!

Строителей, 2, Киевский, Одесса, Одесская 49371.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу квартира в новому зданому будинку в ЖК Розенталь (Район Таїрове). середній поверх, загальна площа 44 метра. Перепланована в 2-х кімнатну. В квартирі євроремонт. Гардеробна.

Строительная улица, 48/50, Таирова, Одесса, Одесская 34000.0 USD
dom.ria.com

Продам (переоформити пай) квартира 33м2 без ремонту 1й поверх - високий цоколь будинок зданий 17000уе плюс переоформлення

Строительная улица, 4, Малиновский, Одесса, Одесская 17000.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири. Виконано сучасний ремонт. Велика лоджія 7, 5м. Панорамне скління. Перепланована у 2 кімнатну квартиру. Закрита територія з відео спостереженням, заходь, живи і насолоджуйся.

Строительная улица, 48-50, Киевский, Одесса, Одесская 28000.0 USD
dom.ria.com

ID: 15452 Малоповерховий комплекс закритого типу комфорт класу. Цей новий мікрорайон створений для вашого комфорту та за доступною ціною. Відмінне місце - поблизу парк, далеко від міської суєти, зі своєю інфраструктурою в комплексі, а також для вашої зручності, безкоштовний шатл до ТРЦ Панорама. Телефонуйте сьогодні, організуємо показ. Єдина квартира у комплексі від забудовника. Оформлення 0%

Строительная  Лиманка, 50, Киевский, Одесса, Одесская 49722.0 USD
dom.ria.com

9716... Продається 1-кімнатна квартира в новому житловому комплексі на Таїрова. У квартирі виконано якісний ремонт робили для себе. Світла кухня. Тиха закрита територія, що охороняється. На подвірї є дитячий майданчик. Зручна транспортна розвязка. Поблизу є все необхідне для комфортного життя та дозвілля.

Строительная улица, 50В/2, Киевский, Одесса, Одесская 35000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 264514. АН "Атланта".Квартира студійного типу у новому будинку.Стан від будівельниківНеймовірна ціна на Вікна з МТП від компанії RehauЕлектричне опаленняВхідні двері броньованіХороший варіант для здачі, а також для житла.Недалеко від будинку зупинки громадського транспортуПоруч, продуктові магазини, аптеки, центральний автовокзалТелефонуйте, із задоволенням покажу та ознайомлю вас із об`єктом

Строительная улица, 1Б, Пересыпский (Суворовский), Одесса, Одесская 13000.0 USD
dom.ria.com

Однокомнатная квартира на Таирова ЖК Розенталь Однокомнатная квартира в ЖК Розенталь на Таирова с ремонтом В двух километрах от Таврии Маршал В квартире выполнен хороший новый ремонт Полностью укомплектована всей необходимой мебелью и техникой Кухня гостиная с панорамным остеклением Парковка есть во дворе, что позволяет оставлять машину Звоните Компания Stage Devolopment

Строительная улица, 48-50, Киевский, Одесса, Одесская 37000.0 USD
dom.ria.com

16909. В продаже однокомнатная квартира в новом доме жилого комплекса Розенталь. Состояние от строителей позволит вас сделать ремонт по индивидуальному дизайн-проекту. Жилой комплекс расположен в тихом районе. Придомовая территория закрытая, с зонами для прогулок, детскими площадками и местами отдыха. В близости крупные супермаркеты Метро и Эпицентр, оптовый рынок. До моря 15 минут на авто

Строительная улица, 9, Киевский, Одесса, Одесская 26000.0 USD
dom.ria.com

В продаже однокомнатная квартира с ремонтом в новом сданном ЖК Розенталь! Квартира площадью 34 кв. м. , находится на 6 этаже 7 ми этажного дома. Выполнен ремонт в светлых тонах, укомплектован санузел, мебель и техника на кухне. Все новое, никто не жил. Большая лоджия застеклена панорамными окнами. Вид на Часный сектор. ЖК Розенталь представлен комплексом из 7 ми малоэтажных домов, охраняемая закрытая территория. Есть место для парковки автомобилей. Во дворе детские площадки и места для отдыха. Стоимость 35 000 уе , продажа от инвестора по переуступке. Звоните, договоримся о показе!

Строительная улица, 48-50, Киевский, Одесса, Одесская 35000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 51 результатів