Продам євродвокімнатну квартиру 48 м2 в ЖК Буча Квартал. Квартира з ремонтом і меблями, внутрішня, на 7/8 поверсі. Простора кухня-вітальня зі спальнм місцем та робочою зоною - 25 м2, окрема спальня з лоджією + балконом - 18 м2. Будинок 2013 року, з червоної цегли, теплий і якісний. Двір внутрішній, без заїзду для машин, закрита парковка, відеонагляд території, дитячі та спортивні майданчики. Поруч державний садочок, Сільпо, АТБ, пошта, розетка, ринок, жд станція, зупинка міського транпосрту, басейн. Комплекс дуже зручний для проживання. Один власник, документи готові до продажу. На всі питання відповім по телефону. Оформелення 2%. Покупець комісію не сплачує. Швидкий показ.

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 10
rieltor.ua

Ціну знижено -2000 Продам 1к 37.3м2 з ремонтом ЖК Нова Буча 7-ма черга поверх 2/9. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога по всій квартирі,також виконано шумоізоляцію, замінені вхідні двері від забудовника на дуже якісні 8.5% Іпотека сертифікат так

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 14
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропоную простору трикімнатну квартиру в ЖК Нова Буча. Квартира знаходиться на першому високому поверсі, будинок зданий, більшість квартир вже заселені. Площа квартири майже 75 м.кв. І місця в ній вистачить великій родині. Квартира двостороння з кімнатами правильної форми, що дозволяє функціонально використати всю площу. Опалення індивідуальне газове. Навколо доглянута прибудинкова територія з великою кількістю дитячих та спортивних майданчиків. В сусідньому будинку знаходиться сімейна амбулаторія, поруч дитячий садочок. В пішій доступності Варшавський ринок, ТРЦ Авенір Плаза, кінотеатр, різноманітні кав’ярні та магазинчики. Поруч з комплексом розташовані зупинки маршруток 421 (до м. Г. Дніпра) та 352 (до Ірпеня), а також до зупинка електрички на станції Склозаводська, можна дістатися за 7 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11/5
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж однокімнатної квартири зі світлим та якісним ремонтом. Квартира розташована на середньому 3/5 поверсі. В квартирі майже не жили. Все залишається як на фото.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11/6
rieltor.ua

Є відновлення, постанови, єОселя, готівка - працюємо! Продам 2-х кімнатну квартиру в житловому комплексі «Нова Буча» за адресою вул.Гмирі Загальна площа квартири 59 кВ,м.+ паркомісце у постійне користування на закритій території. Вдале планування. Вікна виходять в бік лісу. В будинку індивідуальне газове опалення. Будинок введений в експлуатацію. Документам більше 3-х років. На території ЖК є магазини, аптеки, салони краси, спортзал, дитячий садок, ринок, поліклініка. Біля комплексу зупинки громадського транспорту — автобусів та маршрутних таксі до метро Святошин, Академмістечко, Оболонь. Квартира має дуже гарне розташування (схід). Опалення - двухконтурний котел (вже встановлений)! Квартира дуже світла, простора, тепла. Територія комплексу закрита від паркування стороніх авто. На території комплексу є приватний дитячий садок, в сусідньому комплексі є державний садок, амбулаторія, магазини, салони краси, зупинка громадського транспорту (по Бучі, Ірпінь, Київ) Додатково, безкоштовно є розвозка дітей до школи! Є відео за запитом! Більш детально по телефону

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11/6
rieltor.ua

Продаж просторої двокімнатної квартири в чудовому ЖК "Буча-Квартал". Поверх 3/9, загальна площа квартири 56,5 м2. В квартирі незакінчений ремонт, але вже зроблена основна чорнова робота, залишилось поклеїти шпалери і обставити необхідними меблями та технікою. Дві окремі кімнати зі спокійним і гарним краєвидом, велика кухня-студія, балкон, роздільний санвузол, двоконтурний газовий котел, зроблена тепла підлога по всій квартирі, плитка на підлозі, підвісна стеля, балконні двері, кахель у ванній та санвузлі. Зроблена додаткова звуко- та тепло ізоляція по стінах та стелі. Розведені сантехнічні комунікації та електропроводка. В кімнатах прокладені магістралі для встановлення кондиціонерів. Якісні вхідні двері, заведена вхідна пара під інтернет. Чисті підїзди, ліфт, ОСББ, красива доглянута територія, зелені газони, поруч багато місць для відпочинку на природі, численні магазини та кафе, салони краси, стоматологія, садочки. Будинок та територія ЖК знаходиться під відеонаглядом. Розвинена інфраструктура. Поруч зупинка маршруток на Київ. Неподалік розташовані: продуктові магазини, ринок «Варшавський», ТЦ Retail Park Bucha, медичний центр Adonis, магазини Comfy, Foxtrot, Rozetka, Сільпо, Avenir Plaza, аптеки, кінотеатр, спортивні клуби з басейном. Оформлення 8,5%.

Бориса Гмирі вул., 20А
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у ЖК Буча Квартал. Квартира охайна та доглянута. Не потребує додаткових вкладень. Укомплектована усім необхідним. Розташована на цокольному поверсі. Цоколь сухий та дуже теплий. Опалення елктричне, тариф переведений в житловий. Лічильник день-ніч. Квартира дуже затишна та світла. Хороший варіант як під здачу в оренду так і для життя. На вікнах в цілях безпеки встановлені захисні решітки. Вид з вікна на гарну прибудинкову територію. Телефонуйте!

Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК "Буча квартал" з ремонтом. Оформлення 2% Загальна площа 35 м2 Площа кухні 10 м2 Поверх 4/5 Ціна 38000$ Оформлення 2% Опалення індивідуальне газове. Велика територія ЖК, багато дитячих майданчиків, варшавський ринок. 5 хв. зупинка громадського транспорту. На території ЖК дитячий садок.

Бориса Гмирі вул., 14
rieltor.ua

Новий об‘єкт! Буча Буча Квартал, вул. Бориса Гмирі, 14а 44 м2 9/9 поверх Будинок з ліфтом, індивідуальне газове опалення, тепла підлога на кухні, коридорі, с/в. Дві лоджиї, гардеробна кімната. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Оформлення 2% Іпотека, держпрограми - так! 51 500$

Бориса Гмирі вул., 14 а
rieltor.ua

Є відновлення, постанови, єОселя, готівка - працюємо! Продам 1-но кім квартиру з частковим ремонтом! Загальна площа квартири 36 кВ,м. В квартирі виконано все, залишилось на свій смак поклеїти шпалери, чи пофарбувати стіни, на підлогу постелити ламінат, плитку , санвузол повністю зроблено повністю! Квартира в середині будинку, на середньому поверсі, є ліфт! Квартира має дуже гарне розташування (схід). Опалення - двухконткрний котел (вже встановлений)! Квартира дуже світла, простора, тепла. Територія комплексу закрита від паркування постороніх авто. На території комплексу є приватний дитячий садок, в сусідньому комплексі є державний садок, амбулаторія, мазагини, салони краси, зупинка громадського транспорту (по Бучі, Ірпінь, Київ) Додатково, безкоштовно є розвозка дітей до школи! У вартість квартири входить - комора ! Більш детально по телефону

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11
rieltor.ua

Житлові комплекси у Буча

ЖК Буча квартал, квартира в гарному жилому стані, вікна виходять на захід і поле. Підлога - ламінат. Робочі поверхні в кахелі. Балкон з кухні - заскленний. Стан квартири - заходь і живи. Перегляд за попередніми домовностями

Бориса Гмирі вул., 8а
rieltor.ua

Квартира з гардеробом. Видова світла та досить простора квартира . Хороше планування з великою кухнею, панорамні вікна. Опалення газовий двоконтурний котел. Будинок готовий чекаємо на документи.

Бориса Гмирі вул., 13
rieltor.ua

Однокомнатная квартира в ЖК Буча Квартал с мега качественным ремонтом, который делался для себя, а это значит, что на материалах не экономили. Характеристики: - комфортный 3 этаж; - планировка - студия с зонированием пространства; - продажа с мебелью и бытовой техникой; - встроенная кухня, качественные фасады с доводчиками; - мебель из натурального дерева; - качественная сантехника в ванной комнате; - теплый электрический пол в зоне плитки, разведен по квартире. По запросу вышлем видео данной квартиры. Данное предложение без комиссии для Покупателя. Единственный представитель Владельца - Агентство недвижимости «ПИК».

Бориса Гмирі вул., 8
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира з вишуканим ремонтом на 1-му поверсі. Це чудове поєднання стилю та комфорту! Якісні матеріали та сучасні технології виконання ремонту забезпечать вашому життю відчуття вишуканості та затишку. Не пропустіть цю унікальну можливість стати власником цього неповторного житла! Перегляд за домовленістю.

Бориса Гмирі вул., 10
rieltor.ua

Покупець комісію не сплачує. Оформлення мінімальне - 2%. Єоселя, Сертифікат - працюємо! Затишна та приємна двокімнатна квартира у Бучі, ЖК Буча Квартал. Квартира у хорошому житловому стані, кухня укомплектована меблями та технікою (плита, духова шафа, витяжка), у кімнаті містка вбудована шафа. Власники забирають тільки телевізор і холодильник. Загальна площа квартири 56,3 м.кв з яких: 1к – 10,3 м.кв, 2к -17,4 м.кв, кухня + лоджія 11,4 м.кв, с/в – 5,6 м.кв, коридор -11.6 м.кв. Опалення автономне газове (двоконтурний котел), будинок цегляний та теплий, поверх 5/5, ліфт не передбачений. ЖК має вдалу локація : поруч виїзд на Варшавську трасу, зупинка громадського транспорту, дитячий садочок, ринок, Сільпо, басейн, кінотеатр, спортклуби, АТБ, залізнична станція, закрита парковка. Будинок пошкоджень не має! Перегляд за попередньою домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 8
rieltor.ua

Продаж 1к квартири з ремонтом в ЖК «Буча Квартал» Площа 35 м2 на 4/5 поверсі Будинок цегляний, 2015 року побудови Планування квартири-студія з виходом на балкон. У картирі залишається меблі та техніка для комфортного проживання: Кухня, газова піч з духовкою, холодильник, витяжка, стіл, шафа-купе, розкладний диван, комод. У санвузлі встановлена душова кабіна та пральна машина. Опалення-газовий двоконтурний котел. Усі тарифи житлові. На території ЖК є дитячий садок, магазини, салони краси, аптека, спортивний та дитячі майданчики, прогулянкові зони, величезна парковка. Вся інфраструктура у пішій доступності. Зручна транспортна розвязка.

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 16А
rieltor.ua

Пропонується на продаж однокімнатна квартира в житловому комплексі «Нова Буча» за адресою вул.Гмирі 11. Загальна площа квартири 37,39 кв.м, знаходиться на 8-му поверсі дев’ятиповерхового будинку. Вдале планування. Вікна виходять в бік лісу. В будинку індивідуальне газове опалення. Будинок на завершальній стадії будівництва. Введення в експлуатацію - другий квартал 2024 року. На території ЖК є магазини, аптеки, салони краси, спортзал, дитячий садок, ринок, поліклініка. Біля комплексу зупинки громадського транспорту — автобусів та маршрутних таксі до метро Святошин, Академмістечко, Оболонь. Вартість 26000$, з урахуванням всіх витрат. Без комісії для покупця

Продаж 1-кімнатної квартири ЖК Нова Буча
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з ремонтом в новому житловому комплексі Нова Буча, за адресою: Київська обл., Буча, вул.Бориса Гмирі, 11/5, 65 м.кв., 9/9пов.. Квартира мебльована, кімнати окремі, кухня укомплектована поб.технікою.. Опалення автономне газове, підігрів підлоги вартири та балкону,тамбур. Гарне транспортне сполучення ( маршрутки, електричка). Без комісії.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру, Нова Буча, ремонт, меблі, без комісії.
olx.ua

Продаю БЕЗ КОМІСІЇ хорошу 1-ну квартиру в Бучі в районі Буча-квартал по вулиці Бориса Гмирі 16 загальною площею 36кв.м. з ремонтом та мебелями. Квартира світла, гарна, тепла, суха, з автономним опаленням , підігрів підлоги, балкон окремо від квартири засклений з ремонтом, з гарним видом, знаходиться в новому заселеному районі на зручному поверсі 2-й 5-ти поверхового будинку,поряд площадка , біля будинку садок, магазини на різний смак, кавʼярні, салони, різні розвиваючі центри, базар , до центру 10 хв. пішки, оформлення 2%, Ціна даної квартири 48000у.е., з повагою Жанна 09*********66.

Продаю хорошу  1-ну квартиру в Бучі з ремонтом
olx.ua

Продаж 1 к квартира ЖК Нова Буча, вул. Гмирі, 11. 5/9 поверх 40/14/15 м2 7 черга, будинок 3 Квартира з заскленою лоджією в стані після будівельників, індивідуальне газове опалення, лічильники на воду, газ, світло, стяжка підлоги, встановлений котел. Здача в експлуатацію цією весною. Без комісії для покупця Функціональне та практичне планування, незалежність від ліфта, вікна у двір, не кутова. Прекрасна зовнішня та внутрішня інфраструктура, близькість до столиці, гарна транспортна доступність. Продаж по переуступці.

Продаж 1к квартира в ЖК Нова Буча
olx.ua

Без комісії для покупця!!! Буча ЖК Нова Буча Вулиця Бориса Гмирі б.9 нова ОДНОКІМНАТНА квартира з ремонтом і меблями Загальна площа 36м2 Поверх 3/9 Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, сертифікат, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (8 років на ринку нерухомості Ірпінь, Стоянка, Буча, Гостомель, Ворзель, Немішаєве) - сертифікований рієлтор спілки фахівців нерухомості України. Отримала кваліфікаційний сертифікат, виданий рішенням сертифікаційної комісії СФНУ і внесена до реєстрів сертифікованих фахівців. Працювала із великими забудовниками в місті Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. Дивіться всі мої оголошення. Як співробітник агенції маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

Без комиссии! новая ОДНОКОМНАТНАЯ квартира. Ипотека! Сертификат!
olx.ua

Продається 1K квартира в спокійному районі з гарною інфраструктурою. За адресою:м.Буча, вул. Бориса Гмирі 14а .Поряд є базар, транспортна зупинка, ТРЦ, спортзал. БЕЗ КОМІСІЇ ! Площа :43.3 Житлова:18.4 кухня:10.9 Поверх:5/9 Ціна:48000$ За більш детальною інформацією телефонуйте за номером телефону 06*********65 Оксана Миколаївна )

Продаж 1к квартири 43.3 кв. м на вул. Бориса Гмирі 14
olx.ua

Повноцінна 1-но кімнатна квартира Буча, ЖК Буча квартал, вул. Бориса Гмирі 18-а Поверх 5/5, цегляний будинок , великий балкон, повноцінна квартира, без мансардних скосів З ремонтом, технікою і меблями Автономне опалення, газовий котел Тепла підлога в ванній кімнаті Вартість 42.000$

Повноцінна 1-но кімнатна квартира з ремонтом, балкон 42000 $
olx.ua

Без комісії для покупця!!! Буча ЖК Нова Буча Вулиця Бориса Гмирі, б.9 екзотична ОДНОКІМНАТНА квартира без ремонту Загальна площа 36,05м2 Поверх 9/9 Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, сертифікат, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (8 років на ринку нерухомості Ірпінь, Стоянка, Буча, Гостомель, Ворзель, Немішаєве) - сертифікований рієлтор спілки фахівців нерухомості України. Отримала кваліфікаційний сертифікат, виданий рішенням сертифікаційної комісії СФНУ і внесена до реєстрів сертифікованих фахівців. Працювала із великими забудовниками в місті Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. Дивіться всі мої оголошення. Як співробітник агенції маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

Без комісії! екзотична ОДНОКІМНАТНА квартира. єОселя!!! єВідновлення!
olx.ua
123...6
1 - 24 з 140 результатів

Географія Буча