Продаж 1- кімнатної квартири 38 м2 у ЖК «Київській маєток». Будинок повністю готовий і зданий в експлуатацію. Заселений на 70%. Житловий комплекс закритого типу, та знаходиться у центрі Софіївської Борщагівки. Поруч розташований ТЦ «Європарк», NOVUS, ТЦ «Маєток» та інші необхідні заклади у пішій доступності.

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

ПЕРЕУСТУПКА. Пропонується до Вашої уваги чудова 1-кімнатна квартира-студія у затишному та сучасному житловому комплексі Київський маєток, що знаходиться у с. Софіївська Борщагівка, вул. Бишівська, 14. Про квартиру: • Загальна площа 42 м2 • Квартира має кухню-студію (з виокремленим спальним місцем), санвузол, 2 засклені лоджії. • Індивідуальне газове опалення. • Продається з меблями та технікою. Квартира дуже тепла та світла, з вдалим функціональним плануванням: студія з двома заскленими лоджіями. Ремонт зроблено з якісних та сучасних матеріалів, створюючи атмосферу затишку та сучасності.

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії! Нова та сучасна квартира в ЖК Київський маєток, вулиця Бишевська 7.Поруч ЖК У-Квартал, Львівський маєток. Комплекс закритого типу На території є дитячі майданчики, магазини, салони, кафе. Біля ЖК зупинка транспорту до метро. 15-20 хвилин Будинок з червоної цеглини, тому квартира дуже тепла. Ремонт у квартирі робили для себе. Якісно, продуманий кожен куточок, вбудовані меблі та техніка. Відмінний варіант як для життя, так і для орендного бізнесу. ID: 77931

ексклюзив
Бишівська вул., 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Світла двокімнатна квартира у ЖК Київський маєток. Повністю укомплектована меблями та технікою. Два балкони. Ніжна спальна кімната - двоспальне ліжко, окрема робоча зона для навчання або дистанційної роботи. Затишна вітальна із зручним диваном. Кухня укомплектована меблями та технікою (газова плита). Опалення індивідуальне (газовий котел), додатково встановлений бойлер. Санвузол суміщений (ванна/туалет), є пральна машинка. ЖК Київський маєток - повністю розвинута інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Дзвоніть!)

Бишівська вул., 7
rieltor.ua

Терміново!!!! Єоселя під 3%, 7%. Пропонується квартира в мальовничому житловому комплексі " Київський маєток" за адресою: вул. Бишівська, 14 А.. Комплекс закритого типу, на території якого є дитячий садочок, кавярні, дитячі майданчики, салони краси, продуктові магазинчики. Поруч супермаркети, Новус, АТБ, Фора, Сільпо. Зупинка транспорту , який курсує до метро Академмістечко, Житомирська.

можливий продаж по єОселя
Бишівська вул., 14 А
rieltor.ua

Гарна пропозиція в Софіївській Борщагівці. ЖК Київський маєток, по вул. Бишівській 1. Продаж двоповерхової просторої квартири, площею 110 кв.м: кухня-студія, три окремі кімнати, два с/в, дві гардеробні. Якісний ремонт, вбудовані меблі та побутова техніка. Квартира обладнана всім необхідним (система очищення питної води, вхідний фільтр, автономне газове опалення, розводка системи охорони та відеоспостереження в кожній кімнаті, система водних теплих підлог, телевізори, інтернет, кабельне ТБ, пральна, посудомийна машина, газова плита, два санвузли, дві гардеробні кімнати, комора, холодильник, джакузі). Сходи, підвіконня, робоча поверхня і робоча стінка на кухні з натурального граніту.

можливий продаж по єОселя
Бишівська вул., 1
rieltor.ua

ЖК Київський маєток. Будинок, зведений з надійної червоної цегли, який забезпечує не тільки естетичний вигляд, але й високу міцність та довговічність. Увесь комплекс пропонує неперевершений комфорт та затишок. Наша пропозиція - простора 2-кімнатна квартира площею 75 метрів. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує просторість та функціональність. Великий балкон. Окремі кімнати. ЖК "Київський маєток" має чудове розташування - всього кілька хвилин ходьби від центральних вулиць та транспортних магістралей. Ви можете насолоджуватися мальовничими краєвидами міста та мати швидкий доступ до всіх сервісів та закладів.

Бишевська, 1
rieltor.ua

Код 292248 В продажі 1 кімнатна квартира с незавершеним ремонтом в Софіївській Борщагівці, вул. Бишивська 9. Загальна площа 27 м.кв.,кухня 11 м.кв. Квартира на 4 поверсі 5 поверхового будинка. Індівідуальне газове опаленя. Лоджия. Кімната і кухня окремо.. Комфортний ЖК Київський Маєток. Фахівець Ольга Вікторівна.

Бишівська вул., 9
rieltor.ua

Продаж, 1-кімнатна, Софіївська Борщагівка, ЖК. Без комісійних! ЖК «Київський маєток», вул. Бишівська,7, пов.5/6, площа 48,2/20/20 Затишна світла квартира із сучасним дизайнерським ремонтом в новому ЖК! Кухня-студія с усією необхідною технікою, окрема кімната для відпочинку, гардеробна. В квартирі продумано все для комфортного проживання. Встановлено лічильники, кондиціонер. Індивідуальне опалення - газова колонка. Майже всі меблі залишаються. Підвищений рівень безпеки - територія комплексу цілодобово охороняється. На території комплексу магазини, кав’ярні, салони красоти, дитячі майданчики. Будинок цегляний, побудований в 2017 році. Відмінна інфраструктура і транспортна розв’язка. До метро Академмістечко, Житомирська до 20 хвилин маршруткою. Зупинка громадського транспорту біля ЖК. Продаж по перепоступці, сплачує продавець. Оформлення права власності одразу на нового власника. Квартира вільна, перегляди за домовленістю. Ціна всього 62 900$. Без комісійних для покупця!

Бишівська вул., 7
rieltor.ua

Софіївська Борщагівка, житловий комплекс «Київський Маєток» Вулиця Бишівська Продаж двох смарт квартир загальною площею 57 м2 з мансардною стелею. В квартирах виконаний ремонт, вони повністю оснащені усім необхідним та здані в оренду Житловий комплекс затишний та доглянутий, з відеоспостереженням та системою ОМО. На території є маленькі продуктові крамнички та кав’ярні, супермаркети в пішій доступності (200 метрів). Також поруч тц Sofia Mall де є kfc, jusk та інше; трц ЄВРО парк, де є кінотеатр, дитячі розваги та багато іншого. Телефонуйте!

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Пропонується 2кімн. квартира в чудовому ЖК "Київський Маєток", по вул. Бишівська,14. Будинок цегляний, зданий в 2020року, уже заселений. Квартира має гарний вид з вікон і двостороннє планування: простора кухня, дві окремі кімнати в різних частинах квартири, великий санвузол - 5м., 2 засклені балкони; можна перепланувати в євродвушку. В квартирі автономне газове опалення: двоконтурний газовий котел. Не дорогі комунальні послуги. Дуже гарний комплекс і доглянута територія. Поруч Novus, Фора, АТБ, аптеки, відділення банку, ресторани, кафе, школа, дит.сад і та багато іншого. Метро Академмістечко - 20хв. транспортом. Ціна: 60000 USD.

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

Продаж 4 кімнатної квартири з якісним ремонтом Софіївська Борщагівка, ЖК Києвський МАєток вул.Бишевська 7 Дворівнева 4 х кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в світлих тонах 4-5 поверх 5 поверхового будинку Автономне газове опалення, тепла підлога в санвузлі Укомплектована технікою Siemens, Bosh ПЕрший поверх: кухня-вітальня 34 кв.м., санвузел, балкон Другий поверх : три спальні 25+11+11 кв.м., гардеробна з санвузлом Закрита охороняєма територія ЖК ПОруч Новус, Фора, Сільпо, АТБ, ТРЦ , зупинка транспорту До м .Академмістечко 20 хвилин

Бишівська вул., 7
rieltor.ua

Без комісії для покупця Чудовий варіант як для життя так і для орендного бізнесу. Продаж з меблями та технікою. Квартира тепла й суха. Будинок з червоної цегли. В квартирі все зроблено для себе.Якісно,продумано. Встановлена насосна станція на випадок відсутності води. Є кондиціонер, бойлер. Київський маєток комплекс закритого типу. На території є майданчики,магазини кавярні, салони. Біля комплексу зупинка транспорту до метро. 15-20 хвилин на маршруткою. Мінімальні витрати на оформлення Телефонуйте ! Зараз на ринку це найкращий варіант в таку ціну

Бишівська, 7
rieltor.ua

1 кімн.кв-ра, вул. Бишевська 5, 2/5 эт, 36/15/12., ЖК "Київський маєток ", відмінний стан, меблі, вбудована кухня, техніка, з/в совм, автономне опалення, двоконтурний котел, дуже маленька комуналка, дуже зручне місце розташування , магазини Фора, АТБ , Сільпо, зупинка, 43000 у.о., (067)2729986, (050)4621046, Сюзанна, АН « САФАРІ »

Бишівська вул., 5
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартири в ЖК Київський Маєток, вул. Бишівська 9. Площа квартири 57.3/41.2/10.4 м2. Розташована на 5 та 6 поверхах 6 поверхового будинку. В квартирі зроблений частковий ремонт, на першому поверсі є санвузол 3 м2 з душовою кабіною, та теплою підлогою. Простора кухня студія з балконом, на першому поверсі укладений ламінат. Готові сходи з дерева на другий поверх . Другий поверх без ремонту, площею 30.6 м2. Можна зробити під свої вподобання наприклад дві окремі кімнати, або простору кімнату з гардеробною. В квартирі індивідуальне газове опалення. Встановленно додатково бойлер. Також є пральна машина. Продаж по переуступці Ціна 43900$, без комісії.

власник
Бишівська вул., 9
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в ЖК закритого типу Київський Маєток, будинок побудований, ведуться внутрішні роботи, на ремонт можна заходити влітку, в пішій доступності є супермаркети, кавярні, аптеки, лікарня, салони краси. ID: 75982

Бишівська вул., 22
rieltor.ua

Продається повноцінна 2-кімнатна квартира в ЖК Київський маєток в с. Софіївська Борщагівка. У квартирі дві повноцінні спальні та кухня-вітальня. Квартира знаходиться на 10 поверсі 11 поверхового будинку, площею 63 кв.м. Ремонт робився власником для себе, використовувався дорогий та якісний матеріал. Вбудована сантехніка GROHE, тепла підлога на кухні та в санвузлі. Є вбиральня з полицями. -Квартира продається з меблями та побутовою технікою. На території житлового комплексу є магазини, кафе, дитячі садки та майданчики. У пішій доступності є кілька торгових центрів, кафе, ресторани, розважальні центри. Біля комплексу проходять маршрутки у бік м. Академмістечко та м. Виставковий центр. ID: 71214

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

ЖК Київський Маєток Однокімнатна квартира, будинок зданий та майже повністю заселений. Будинок з червоної цегли (теплий та надійний) Документи право власності, можна придбати по програмі є-оселя 7% ЖК закритого типу з охороною та тихим подвірям. Поряд торгові центри, супермаркети, зупинка громадського транспорту.

можливий продаж по єОселя
Бишівська вул., 7
rieltor.ua

До уваги всіх, хто зараз в пошуках СВОЄЇ майбутньої квартири! Саме зараз є шанс придбати квартиру в класному ЖК в найближчому передмісті Києва за прийнятну ціну! ЖК "Київський маєток" - вулиця Бишівська 22, Софіївська Борщагівка! Знаходиться квартира на 3 поверсі, 11-ти поверхового будинку. В будинок вже заведені комунікації, та виконані фасадні оздоблювальні роботи. Ми пропонуємо 1-кімнатну квартира, загальною площею: 32 кв.м. зі зручним плануванням: простора спальна кімната з лоджією ( 15 кв.м.) та окрема кухня, санвузол - суміжний, але достатньо великий! Всі надані фото - актуальні і саме з нашої квартири! Цей ЖК має відмінну репутацію - всі будинку що будувались, а їх чимало - 11, побудовані та введені в експлуатацію. І окрім репутації має відмінну внутрішню та зовнішню інфраструктуру! - 5 хвилин - ТРЦ ЄURO Парк: Сільпо, кінотеатр, ресторан HANAMI, фітнес-центр, зоомагазин, ЄВА; - 3 хвилини - АТБ та ТЦ Маєток; - у пішій доступності: школи, дитячі садки - приватні та державні; Транспортні сполучення: - кожні 3-5 хвилин до ст.м. Академмістечко; Ціна: 27 500 у.о.

ЖК Київський маєток: 1 кімнатна квартира: вул. Бишівська 22
olx.ua

Бишівська 14 ЖК КИЇВСЬКИЙ МАЄТОК.Прекрасна квартира з оздобленням та проведеною електрикою.Автономне опалення через двоконтурний газовий котел. Будинок повністю готовий і зданий в експлуатацію. Заселений на 70%. Житловий комплекс закритого типу, та знаходиться у центрі Софіївської Борщагівки. Поруч розташований ТЦ «Європарк», NOVUS, ТЦ «Маєток» та інші необхідні заклади у пішій доступності.

Софіївська борщагівка Жк Київський маєток Топ Краща ціна Борщагівка
olx.ua

Дизайнерский ремонт. Большая студия полы с подогревом. Охраняемая территория. Рядом новус много магазинов маршрутки в любом направлении.

Київський маєток. Вул Бишевська 14.Софіївська Борщ.Квартира з Ремонтом
olx.ua

Квартира 2-я без посредников Киево-Святошинский р-н, Софиевская Борщаговка, ул. Бышевская,22, 70/35/12 кв.м, 3/9, 62300$ - можно в рассрочку на 3 года без%, Улучшенная планировка, дом из кирпича, высота потолков 2,80м., 2 балкона больших застекленных, двухконтурный газовый котел (автономное отопление). Счетчики на воду, газ, свет; электропроводка разведена по квартире, радиаторы, штукатурка, стяжка. бронированные двери, металопластиковые стеклопакеты «REHAU». Закрытая территория маетка. Бесплатная парковка охраняемая. Хорошая транспортная развязка, инфраструктура развита, детские садики, школы, аптеки, «Приват Банк», детские площадки, рядом магазины и супермаркеты: АТБ, Лоток, Фора, АТБ,.Сельпо, школы, садики. Кафе, рестораны (фото реальное) Торг уместен. 09*********55; 09*********94 - Алла

Продажа 2-й квартиры
olx.ua

Продам 1к квартиру в жк Софіївський маєток вул. Бишівська 22 Софіївська Борщагівка. Квартира продається по переуступці. На ремонт можна буде заходити на початку осені цього року. В квартирі зроблена стяжка, штукатурка, зроблена електрична та сантехнічна розводки. Будинок теплий та якісний з червоної цегли. Є великий балкон де можна в майбутньому облаштувати робочий кабінет або додаткове спальне місце. Комплекс повністю закритий та з охороною. Красива зелена територія, безліч дитячих майданчиків та ін. Розвинена інфраструктура. Зупинка маршруток до двох віток метро біля комплексу. Телефонуйте та приходьте на перегляд.

Продам 1к кв в жк Київський Маєток поряд жк Львівський Маєток
olx.ua

Пропонується чудова 1 кімнатна квартра в ЖК Київський маєток, Софіївська Борщагівка, вулиця Бишевська 1, 43 кв.м., 2 поверх. Квартира світла, затишна, з якісним ремонтом, укомплектована меблями та побутовою технікою - все залишається новому власнику. Будиноу цегляний, індивідуальне газове опалення. Доглянута прибудинкова територія, паркування, дитячий та спотривний майланчики. Поруч супермаркет, відділення пошти, аптика, кав`ярні, зупинки транспорту.

ЖК Київський маєток, Софіївська Борщагівка, 43 кв.м., 2 поверх
olx.ua
1 - 24 з 33 результатів

Географія Софіївська Борщагівка