Продаж 3-х кімнатної квартири на Карачунах. Зелений, тихий, затишний район, який живе своїм розміреним життям. Будинок знаходиться одразу біля центрального скверу, поруч у Вас велика кількість магазинів, АТБ, школа, дитячій садок, зупинка транспорту і саме головне, це Карачунівське водосховище (на якому можна відпочити і поплавати). Про квартиру: - заг. пл. 63,2 кв.м., житл. 36,9 кв.м., кухня 8,8 кв.м. - 9-й поверх 9-ти поверхівки, але був зроблений капітальний ремонт криші + технічний поверх над квартирою (головне, що у Вас над головою ніхто не бігає, не гупотить і не шумить) - всі кімнати окремі, великий коридор і простора кухня - вікна м/пл, окрім однієї кімнати - є великий балкон - не засклений і лоджія - засклена, столярка - труби м/пл - замінена система опалення - біометалеві радіатори і труби поліпропілен - кондиціонер - с/в окремий в кафелі - лічильники на світло, газ, воду і тепловий лічильник на будинок - будинок ОСББ - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу Квартира знаходиться в охайному житловому стані, але з часом Ви зможете зробити ремонт своєї мрії. Тому, дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші запитання і організуєм показ у зручний для Вас час ) 0976981920 Олександра

Алмазна вул. (Погребняка), 39
rieltor.ua

Продаж 1к квартири з покращеним плануванням на Карачунах по вул.Алмазній, розташованій на 11 поверсі 16-ти поверхового будинку.(ОСББ). Гарне місце розташування. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, школа, супермаркет АТБ та інші магазини, аптека, лікарня, зупинка. Квартира одностороння, з гарним краєвидом, не кутова, світла, тепла та затишна. Загальна площа-43кв.м, житлова-18кв.м, кухня-9кв.м. Просторі кімната та кухня, великий коридор, є кладова (гардеробна), санвузол роздільний, викладений кахелем. Встановлено металопластикові вікна, лоджія засклена, замінені труби, є кондиціонер для комфорту в спекотні літні дні, бойлер – для нагріву води, лічильники на воду та світло. Загальний коридор із сусідами, два ліфти. Чистий під`їзд, спокійні сусіди, затишний двір. Відмінний варіант в гарному місці! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Алмазна вул. (Погребняка), 27
rieltor.ua

Продаж гарної 3к “сталінки” з автономним газовим опаленням на Карачунах по вул.Алмазна, розташованої на 4 поверсі 4-х поверхового будинку. Криша в гарному стані. Залишаються всі меблі та техніка. Заїжджай та живи! Зроблено перепланування, завдяки якому збільшена кухня, Загальна площа-90кв.м, житлова-56кв.м, кухня-12кв.м, засклена лоджія. Квартира простора, світла та затишна, утеплена зсередини. Планування двосторннє, не кутова. Всі кімнати окремі, велика кухня, є гардеробна. Високі стелі створюють особливу атмосферу. Всановлено металопластикові вікна, замінені всі комунікації. Двері з натурального дерева. Великий плюс квартири – автономне газове опалення, завдяки якому в квартирі завжди буде тепло взимку і можна заощадити значні кошти по комунальним платежам. Вся інфраструктура в кроковій доступності. Поряд дитячий садок, школа, супермаркет АТБ та інші магазини, лікарня, аптека, зупинка транспорту. Поблизу є водосховище, де влітку можна проводити вільний час. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Алмазна вул. (Погребняка), 15
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х комнатную квартиру на Карачунах, по ул. Алмазная д.43. В экологически чистом районе нашего города. Квартира светлая и просторная. Есть просторная лоджия и балкон, практически подготовлена под ремонт, полностью соответствует фотографиям. В доме недавно перекрыли крышу на новую, установили новые лифты. Сам дом ОСББ. Место расположения, очень удобное, конечная остановка маршрутного такси, через дорогу "АТБ" , рядом много магазинов, садик, школа и тдд. Звоните, договоримся о просмотре.

Продам 3-х комнатную квартиру на Карачунах
olx.ua

Продается 2 квартира ул Алмазная д 20 9 этаж крыша в порядке .Есть тех.этаж . Квартира очень теплая . В квартире поменяны окна ,поменяна проводка . В одной комнате выровнены стены пол и потолок. Остальное под ремонт. Звоните.

Продам 2 квартиру на Карачунах
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири загальною площею 42 кв.м. та 1-кім загальною площею 28 кв.м.в Центрально-Міському районі(Карачуні, вул. Алмазна, 21). Розташовані на 5-му поверсі 5 поверхового будинку, на одній сходовій клітці, не кутові. Планування - достатньо просторі кімнати(не прохідні), балкони засклені металопластиком, суміщені санвузли. Кухні мебльовані з вбудованою технікою( варочна газова панель, газова плита, витяжка, ел.духова шафа). Гаряча вода від колонки та бойлера Ariston 80л. У всіх кімнатах натяжні стелі, вхідні двійні металеві двері. Дах добре перекритий, не тече. Трубі водопостачання та водовідведення поміняні, лічильники на всі комунікації. Дім ОСББ. Мебель по домовленності Розташування - все у кроковій доступності: АТБ, базар, школи, дитячий садок, сквер, зупинка біля будинку. Без заборгованості, документи у порядку, квартири повністю готові до продажу. Прошу рієлторів не турбувати.

Продаж двох суміжних квартир(2-кімнатна+1-кімнатна)
olx.ua

Продается со всем необходимым для жизни (мебель, техника, посуда и т.д.). Заезжай с чемоданом и живи Дом - сталинка с железобетонными перекрытиями(ул.Алмазная 15, Центрально- городской район). Решетки на окнах, кондиционер, кладовка в подвале под квартирой, кухня 13 кв.м., остановка 50 м. от подъезда, окна во двор, рядом парк, рынок, 2 школы, садик,АТБ, аптека в доме.... Звоните на Viber, Telegram, WhatsApp

власник
1комнатная (мебель,техника, ремонт) Кухня 13кв, Центр-городской район
olx.ua

Продається 3х к-тна кв. по вулиці Алмазна, центрально-міський район. Квартира світла та простора. Кімнати і сан вузол роздільні. Вікна металопластикові, проводка мідна нова, стіни вирівняні та відшпатльовані. Житловий стан під косметичний ремонт. Продається у звʼязку з виїздом за кордон.

Продаж 3 кімн. Квартири Миколаївське шосе, Николаевское шосе
olx.ua

Продаж видової 3 кімнатної квартири у жилому стані. Капітальний ремонт даху. Зроблені нові вікна та труби. Двостороння. З лоджією та балконом. Роздільний сан вузол. Всі кімнати окремо. Поряд вся інфраструктура. Гарний двір зі стоянкою. Зручне місце розташування.

Продаж 3 кімн. Квартири вул. Алмазна.
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Географія Кривий Ріг