Продаж офіса з дизайнерським ремонтом в ЖК Академмістечко по вул. Єфремова 8а. Офіс знаходиться на 2 поверсі 9 поверхового монолітного будинку, є можливість переробити у 1к. квартиру. Загальна площа: 58 м2, 1 кабінет: 14 м2, 2 кабінет: 19 м2. санвузол: 4 м2. кімната очікування 8 м2. хол 4. Висота стель 3 м. Меблі техніка все залишається, на вікна встановлені авто ролети, відеоспостереження, сигналізація. Прибудинкова територія з затишним двором, в якому є дитячий майданчик, супермаркети. Зручна транспортна розв’язка, м.Академмістечко знаходиться в 3хв від будинку. В 10 хв. на авто знаходиться сучасний ТРЦ Lavina, до цента міста 20 хв. Ціна: 82000 у.о.

можливий продаж по єОселя
Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 8а
rieltor.ua

✅Затишна квартира біля метро «Академмістечко»** ✅Продається чудова однокімнатна квартира з новим косметичним ремонтом (2024 року) біля станції метро «Академмістечко». Це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт та зручність. ✅Квартира розташована на 11-му поверсі, загальна площа складає 45,5 квадратних метрів. Завдяки високому поверху, в квартирі завжди багато світла, а з вікон відкривається приємний вид на місто. ✅Житло повністю готове до заселення: тут вже є все необхідне для комфортного проживання. У кухні встановлена сучасна побутова техніка: мікрохвильова піч, холодильник, плита. У ванній кімнаті ви знайдете бойлер та пральну машинку. Для комфортного клімату в будь-яку пору року квартира обладнана кондиціонером. По всій квартирі настелена паркетна дошка, що додає затишку та елегантності інтерєру. Простора лоджія стане приємним бонусом, де ви зможете облаштувати зону відпочинку або робочий куточок. ✅В спальні є можливість облаштувати гардеробну або додаткове спальне місце, що робить простір ще більш функціональним та зручним. ✅Розташування квартири дуже зручне – все необхідне знаходиться у безпосередній близькості: дитячий садочок, школа, магазини, торгові центри та інші обєкти інфраструктури. Метро «Академмістечко» – всього за кілька хвилин пішки, що дозволяє швидко і легко дістатися до будь-якої частини міста. 🔥Це пропозиція, яку ви шукали! Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири. Перегляди в будь-який зручний для Вас час . До зустрічі з GoldenKeyWithIrina

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 19А
rieltor.ua

Продаж квартири з гарною інфраструктурою. До метро Академмістечко 3хв ходьби. Поруч знаходяться садочки, школа, супермаркети та торговий центр Лавіна. Квартира повністю продається з усією мебель. Благоустроєний двір з дитячим майданчиком. Фасад квартири утеплений, що забезпечує теплоенергію та від промерзання стін. Над квартирою чертак висотою 1. 6. У будинку здійснено капітальний ремонт даху літком 2023р. Причина продажу з покупкою іншої квартири. При відключеннях освітлення централізована вода не пропадає, інтернет провайдера на безперебійниках. Все що бачите в квартирі на фото все і продається із вказаною сумою !

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 9
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

м. Академгородок со всей своей инфраструктурой в 5 минутах ходьбы. Ефремова, 7 Этаж 2й/10 ти этажного Дом кирпичный, 1990 года постройки Проект КП Теплый, сухой, высота потолков 2.6 м, есть лифт, широкие лестничные марши и площадки. Тамбур на 3 квартиры. Есть домофон. Квартира в хорошем жилом состоянии. Перепланирована в формат студии. Пол- ламинат, зона кухни- плитка. Стены-обои и декоративный камень С/у кафель, трубы внутри квартиры поменяны Ремонт делался в 2023 году. Есть шикарный застекленный балкон с раскидистой яблоней за окном :) Фотографии актуальны. Хорошие соседи, чистый двор. Транспортная развязка - превосходная! Инфраструктура- в шаговой доступности все, в том числе школы, лицеи, детсады. Право собственности более трех лет, налогов нет. Просмотр по договоренности, ЗВОНИТЕ!

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 7
rieltor.ua

Продается светлая 1-комнатная квартира, в Святошинском районе города Киева. Квартира расположена на 7 этаже 9-этажного дома, по адресу: Академика Ефремова, 7а (бывшая улица: Командарма Уборевича). Дом, в 3-х минутах ходьбы до станции метро Академгородок. В 5-ти минутах ходьбы максимум, находится вся необходимая инфраструктура для комфортной жизни: продуктовые магазины, кафе, гипермаркет Новус, детская больница. Сразу за домом расположена общеобразовательная школа, детский сад, большой стадион для занятий спортом, зеленая зона для прогулок, детская площадка, гостевой паркинг. Район спальный. Рядом нет никаких военных объектов и объектов промышленного производства. Дом утопает в зелени вокруг, в больших деревьях, находится во дворах, на третьей линии от центральной магистрали - Проспекта Победы ведущей в центральную часть города - 20 минут на автомобиле. В доме есть возможность установить домофон, есть магнитный ключ. В квартиры общий метраж 37,5 м2, раздельный санузел обложен плиткой, на воду установлен счетчик, поменяли краны, установлена новая входная дверь, заменены обои в коридоре , счетчики новые и опломбированы, окна метало пластиковые, выходят во двор. Жилая комната составляет - 18,4 м2. Состояние - жилое, с возможностью заселиться и жить с первого дня покупки, поскольку есть все необходимое для жизни : вода, электричество , хорошая входная дверь, wi-fi, диван, шкаф, кухонный стол, стулья, тумбочки на кухни, на балконе установлены встроенные шкафы. Большой светлый балкон размером - 2,63 м2. Есть ванная , туалет, рукомойник. В доме ЖЕК, тариф на обслуживание - 5.95 грн. Просмотры по договоренности. В квартире не прописаны несовершеннолетние. Стоимость квартиры + оформление (по договоренности)+комиссия 3%. Приходите на просмотры ! Квартира с приятной энергетикой и в реальности, смотрится намного лучше чем на фотографиях.

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 7А
rieltor.ua

Академіка Єфремова вул. 4, однокімнатна квартира 41 м.кв. ,без %. Простора, затишна, розміщена на 1 поверсі 16 поверхового будинку. Квартира в гарному житловому стані, замінена електропроводка, труби, металопластикові вікна з гратами. Квартира облаштована для комфортного проживання, мебльована (вбудована шафа, навісна кухня, диван), є необхідна техніка (пральна машина, холодильник, бойлер, духова шафа). Засклена лоджія. Погріб. Тихий, спокійний двір. Чудова локація, розвинута інфраструктура. До метро Академмістечко – 5 хвилин пішки. Без комісії для покупця. Ціна: 55 000 у.е.

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 4
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру, Академіка Єфремова (Уборевича Командарма) вул., 25. Академмістечко, Святошинський район. Серія будинку - Т-2. Гарний стан. Вбудована кухня (меблi, технiка), кахель, склопакети, ламінат, санвузол роздільний, велика лоджія засклена та утеплена - 5.2 м2. Квартира тепла. Броньовані двері, домофон, кабельне телебачення, інтернет. Чистий підїзд, новий ліфт. Розвинена інфраструктура - школи, дитячі садочки, поліклініка, ТРЦ, фітнес-клуб "Спортлайф", сквер, супермаркети, ринок, озеро. Станція метро "Академмістечко" - 10 хв. пішки.

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 25
rieltor.ua

вулиця Єфремова 19А. Будинок 1997 року. Цегла. Продаж 4-х кімнатної квартири на 2-ому поверсі, S-110 м.кв. 4 окремі спальні кімнати, простора кухня, великий балкон. Висота стелі H-2.65. поруч метро Академмістечко. Розвинена інфраструктура. Школа, ліцей, дитячий садочок. без комісії.

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 19а
rieltor.ua

Продаж просторої 3-х кімнатної квартири по пр-т. Академіка Єфремова 4 біля метро Академмістечко у Святошинському районі. Загальна площа квартири 74м2, яка розміщена на 10 поверсі житлового будинку. Квартира складається з 3 окремих роздільних кімнат. Дві кімнати мають вихід на дві окремі лоджії. Житлова площа складає 42м2. Кухня площею 8,5 м2 стан житловий. Санвузол роздільний. Встановлений бойлер на воду. Квартира укомплектована мебеллю та технікою для комфортного проживання. Біля будинку розташований дитячий майданчик та футбольне поле. Територія закривається шлагбаумом по картковій системі перепустки. В дворі є невеличкий скверик. Квартира знаходиться в 3-х хвилинах в пішій доступності від метро Академмістечко з розвиненою інфраструктурою. В 5 хвилинах знаходиться школа та дитячі садочки на вибір. Також поруч з будинком є супермаркети Novus, Varus, Фора, заклад швидкого харчування MacDonalds , ТРЦ AcademCiti, кав’ярні, пошта, банки тощо. Безкоштовний автобус до ТРЦ Lavina Moll та Епіцентру кожні 30 хв.

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 4
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на 2-му поверсі з роздільними ходами недалеко від метро «Академмістечко». Ремонт. Вбудована кухня (дерево), металопластикові вікна, бойлер, холодильник, кондиціонер, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, дивани. Усі меблі залишаються. У коридорі, санвузлі, ванній і на кухні-керамічна плитка, у кімнатах-паркет. 3 лоджії засклені. Розвинена інфраструктура. Поруч ринок, супермаркети, метро, зупинки громадського транспорту. З повагою Тетяна, Валерій.

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 19А
rieltor.ua

Продаж євродвушки Святошинський р-н вул. А. Єфремова 19а. Будинок 2001 року Квартира перероблена з 2-х в євродвушку, окрема кімната, кухня-вітальня, 2 санвузлів. Балкон. Квартира світла та простора. В будинку ОСББ. Консʼєрж. До метро Академмістечко 12 хв пішки. Поруч школи садочки Є відеоогляд квартири

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 19А
rieltor.ua

Єфремова (Убаревича) 29, до метро 12 хвилин пішки. Серія Т-4. Квартира видова. Квартира в гарному стані. 4 лоджії. Поряд зона відпочинку, озеро.

власник
продаж 4-кімн  вулиця Єфремова 29(Убаревича), метро Академмістечко
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в затишному спальному районі міста Києва по вулиці Єфремова 13 (академмістечко). Квартира розташована на 2 поверсі. Навпроти будинку дитяча поліклініка, дитячі садочки, школа, магазини, церква, укрпошта, до метро 5 хв. Неподалік є озеро.Власник. перегляд нд,пн. Всі деталі по телефону. 068-866-56- 91 П.С. Ріелторів прошу не турбувати(або тільки реальний покупець)

власник
Продається 1 кімнатна квартира біля метро
olx.ua

Продаж квартири по вулиці Академіка Ефремова номер 25. Квартира підготовлена до ремонту розведена нова єлектрична проводка. Площа 56/ 30/ 8 сан. вузол окремий. До метро пішки 10 хвилин. Поруч все у піший доступності. Ринок, супермаркет, зони відпочинку, гарно розвинена інфраструктура. Для реального покупця торг. Терміново чистий продаж.

Продаж 2-х. квартири біля метро Академмістечко
olx.ua

Продаж сучасної однокімнатної (перепланірована, як 2х кімнатна) квартири в новобудові "комфорт" класу. Адреса: вул. Академіка Єфремова 8"а", м. Академмістечко, 3 хвилини пішки від метро. Опис: 1. Площа: 50,7 м². 2. Висота стелі: 3 метри. 3. 7 поверх/9 поверхового будинку. 4. Стіни - подвійні керамічні керамоблоки з прослойкою щільного утеплювача для високої шумоізоляції та ефективного утримання тепла. 4. Двоконтурний газовий котел (горяча вода, опалення). Особливості: 1. Функціональне планування: Велика кімната поділена скляними дверима на спальню зону та вітальню. 2. Індивідуальне газове опалення та теплі підлоги. 3. Велика кухня (15,2 м²) та просторий санвузол (4,5 м²). 4. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Все, що є в квартирі, залишається. Меблі: кухонні меблі, велика шафа у спальні та вхідній зоні, ліжко з матрасом, диван, комод, дзеркало. Побутова техніка: двоконтурний газовий котел, газова плита та духова шафа, холодильник, посудомийна машина, витяжка, пральна машина, телевізор, відео домофон, кондиціонер. Балкон з виходом з кімнати. 5. Безпека та контроль: закрите подвіря, охорона з шлагбаумом, ОСББ. Зручне розташування: 1. 200 метрів до метро "Академмістечко". 2. Розвинена інфраструктура: магазини, аптеки, ринок, ресторани, банки. Додаткова інформація: Готова до продажу, вільна для заселення. Всі лічильники встановлені (газ, вода, світло). Торг можливий.

1(2)к кв. 50м2, потолок 3м, газ.котел, ул.Ефремова 8а, м.Академгород
olx.ua

До Вашої уваги пропонується 1к квартира в Святошинському районі, вул. Єфремова 7а, метро Академмістечко 5 хвилин пішки. Будинок розташований в тихій, зеленій зоні. Поруч стадіон, зона для відпочинку, ТЦ, школа, дитячий садок, метро, зупинка транспорту. Квартира потребує ремонту. Ви маєте можливість втілити свої дизайнерські вподобання. Площа - 31,7/ 12,4/ 8.1 кв. м. Поверх - 7/9. Великий заселений балкон на кімнату та кухню. С/в окремий. Чистий продаж . Чудовий варіант для проживання чи оренди. Ціна 33000 у.о. торг можливий.

Продаж 1к квартири метро Академмістечко, вул. Єфремова 7а
olx.ua

Продаж великої 2к квартири. Ул. Єфремова 21 (Уборевича). Метро Академгородок. Святошинський район. Чиста, охайна квартира в затишному дворі. Кімнати окремі. Санвузол окремий. Балкон. Нові ліфти. Дуже хороша інфраструктура. Метро 7 хвилин пішки. Багато магазинів, ринок, супермаркети, Макдональдс. Багато наземного транспорту. Документи чисті.

Продаж 2х кімнатної просторої квартири Єфремова 21
olx.ua