Продається ( 3 кім. квартира) Вартість: 94.000$ Львів (Винники) вул. Академіка Сахарова Новобудова 2018 року Якісний ремонт (4 роки) Квартира розташована на 5 з 9 поверсі в цегляному будинку. Загальна плоша квартири складає 90 м2; Площа кухні складає 15.1 м2 Є великий засклений балкон , вихід на балкон з кухні та вітальні. Опалення: будинкова котельня Встановлені лічильники на світло, холодну воду, також тепловий лічильник на опалення, тепла вода- електричний бойлер. В будинку сформоване ОСББ. Пластикові вікна з москітними сітками Санвузл, коридор і кухня ( тепла підлога) Розведений кабельний інтернет по всіх кімнатах. Хороший вид з вікон на обидві сторони. Хороше місцерозташування будинку, затишний двір , дитячий майданчик. Деталі та огляд за телефоном, є відео огляд ( Іван - АН “Rise Together”)

Академіка Сахарова вул., 14б
rieltor.ua

Продаж 1 кім. квартири вул. Сахарова, м.Винники. Новобудова здана та заселена у 2022 році. Квартира знаходиться на 6 поверсі, 9-ти поверхового будинку. Цегляний будинок, утеплений фасад. Підведено комунікації - газ, вода, світло, встановлено лічильники. Опалення індивідуальне. Частково почато ремонт - підігрів підлоги (коридор, кухня,ванна) залита стяжка, стіни готові до подальшого фарбування в колір (або ні), встановлений 2-ох функційний котел та радіатори, в санвузлі виведені труби, електрика розведена по квартирі. Металопластикові вікна та броньовані двері. Балкон з кухні, незасклений. Закритий двір, дитячий майданчик та парковка на територіі будинку. Бонус до квартири кладовка ( єдина на поверсі) 3,3 кв, електрика підведена. Будинок заселений на 80%. До центру Винник - 5 хв пішки, поруч продуктові магазини, аптека та інше. Ціна 50 000 дол. Єоселя - Не розглядаємо!

Академіка Сахарова вул., 16
rieltor.ua

власник
Академика Сахарова улица, 16В, Винники (Львов), Львовская 48200.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Злагода в центрі Винників. Будинок зданий та введений в експлуатацію в 2015 році. Повністю заселений. Це цегляний будинок на 10 поверхів, що зведений з екологічно безпечних матеріалів з утепленням стін пінопластом. Тихий затишний двір. Квартира знаходиться на 10 поверсі з 10. З вікон відкривається дуже гарний краєвид, віддалено від дороги. В квартирі ремонт не робився, 0-цикл (є стяжка та штукатурка). Квартира має індивідуальне опалення, встановлені вікна та вхідні двері. Житловий комплекс має гарне транспортне сполучення зі Львовом. У 5 хвилинах від новобудови проходить велика магістраль вулиця Галицька, що веде прямо до обласного центру. Недалеко від будинку проходить і Кільцева дорога, також поруч розташовані автобусні зупинки. Комплекс має власну інфраструктуру. Проєктом передбачене відведення деяких площ під комерційні приміщення. На просторій прибудинковій території розміщений паркінг, дитячий майданчик. Поруч знаходиться великий лісопарк, що підходить для прогулянок і відпочинку. Саме місто Винники також має розвинену інфраструктуру: магазини, ринки, аптеки, банки, дитсадки й школи тощо. Власники готові розглянути продаж по програмі Єоселі. Вартість квартири по Єоселі 49000$ Комісія агентства 5%

Академика Сахарова улица, 16В, Винники (Львов), Львовская 48000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира м. Винники вул. Сахарова ЖЗ Злагода. Будинок зданий і заселений. В квартирі вільне планування. Можливий продаж по програмі єОселя.

Продаж 1 кімнатна квартира вул. Сахарова жк Злагода єОселя
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири в новобудові по вулиці Парковій (Бічна Ак. Сахарова) у Винниках Будинок розташований поруч із парком, закрита територія є можливість паркувати автомобіль Велика , дуже світла та сонячна кімната з двома вікнами та чудовим краєвидом Кухня 11,3 м кв Санвузол 5 м кв. Дуже добрий житловий стан Пропозиція від АН ВАРІАНТ АКТУАЛЬНА

1-но кімнатна квартира в новобудові з ремонтом
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири у м. Винники вул. Сахарова. Квартира знаходиться на 3 поверсі 8-ми поверхового будинку. Будинок зданий та заселений. Квартира світла і дуже тепла взимку. Площа 41,2 кв. м. Дубова паркетна дошка на кухні та в спальні. Підігрів підлоги в ванні, коридорі та на лоджії. Котел 2-х контурний з програматором Сигналізація ДСО Інтернет: 2 провайдера заведено. Оптоволокно, працює якщо немає світла. Вхідні двері замінені. Залишаються всі меблі та техніка. В тому числі: посудомийна та пральна машини, осмос. Сантехніка hansgrohe Побутова техніка bosch, electrolux, пм -LG, вбудований холодильник- hotpoint ariston Мякі меблі фірми Frankoff.

власник
Продаж однокімнатної квартири м. Винники
olx.ua

Географія Винники