ТЕРМІНОВО!!! НОВА СУПЕРПРОПОЗИЦІЯ!!! МОЖЛИВА ПЕРЕПОСТУПКА! Терміновий продаж шикарної 1к квартири у кращому ЖК Подільського району. Повна комплектація меблями та побутовою технікою. В ремонті НЕ використовувалися дешеві матеріали, все зроблено якісно. Планування передбачає простору кухню-студіо, окрему спальню, санвузол з душовою кабіною. Три зони теплої підлоги, мультимедіа система кондиціонування, італійські меблі на замовлення. Поруч із ЖК є все необхідне для комфортного проживання: ТРЦ Ретровілль, продуктові супермаркети, ресторани та кафе, зони відпочинку тощо. Будується метро. -------------------------------------------------------------------------------------- ШАНОВНІ ПОКУПЦІ. Якщо Ви бажаєте придбати 1, 2, 3+ кімнатну квартиру у ЖК Варшавський/Варшавський Плюс/Варшавський-2, то телефонуйте, і я запропоную Вам всі актуальні варінти по ЖК. Окрім того: - проводжу повний юридичний і процесуальний супровід від завдатку до угоди - допоможу у роботі з банківськими установами з питань "Є-Оселі" - перевірю нерухомість на наявність арештів, боргів та інших можливих обтяжень.

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ У ВАРШАВСЬКОМУ-2 ЗА ВІДМІННОЮ ЦІНОЮ!! Затишна і світла 1к квартира на середньому поверсі у ЖК "Варшавський-2". Виконаний ремонт з використанням тільки якісних матеріалів, квартира повністю укомплектована необхідними меблями иа побутовою технікою, готова до проживання. Тепла підлога на лоджії. Поруч іх ЖК є все необхідне для комфортного життя: ТРЦ "Ретровіль", продуктові супермаркети, ресторани та кафе, місця для відпочинку, зупинки громадського транспорту, тощо. Будується метро. -------------------------------------------------------------------------------------- ШАНОВНІ ПОКУПЦІ. Якщо Ви бажаєте придбати 1, 2, 3+ кімнатну квартиру у ЖК Варшавський/Варшавський Плюс/Варшавський-2, то телефонуйте, і я запропоную Вам всі актуальні варінти по ЖК. Окрім того: - проводжу повний юридичний і процесуальний супровід від завдатку до угоди - допоможу у роботі з банківськими установами з питань "Є-Оселі" - перевірю нерухомість на наявність арештів, боргів та інших можливих обтяжень.

Генерала Грекова вул., 2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Найнижча ціна у Варшавському-2. Будинок введений в експлуатацію. Можливо отримати документи. Світла та простора квартира на 5 поверсі з 13. Квартира без ремонту, підведено світло, опалення автономне, планування роздільне, санвузол суміжний, планування 2С7. В будинку активно йдуть ремонтні роботи. Остання можливість придбати по перепоступці. Є відео-огляд квартири.

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ! Продаж по переуступка! ЖК Варшавський 2, вул. Генерала Грекова 4 Пропонується 1 кімн. квартира загальною площею 45.9 м2, новий ремонт, комфортний 4 поверх В квартирі виконаний сучасний ремонт з якісних матеріалів, продумані всі дрібниці для комфортного проживання. Планування квартири передбачає велику кухню-вітальня та окрему спальню. Квартира укомпдлектована технікою світових виробників: пралка, телевізор, бойлер, посудомийна машина, електрична плита, духовка, холодильник Закрита територія житлового комплексу, двір на три будинки, є гостьовий паркінг, дитячі і спортивні майданчики. Через дорогу від комплексу великий ТРЦ Retroville. Гарна транспортна розвязку. Будується метро ЖК Варшавський - одне з найкращих місць для проживання в столиці. Розвинена внутрішня інфраструктура, поруч ліс, два озера, дитячі та спортивні майданчики, продумана організація простору, раціональне планування квартири Все готово до угоди! Переуступку оплачуємо. Телефонуйте, домовимся про перегляд Є ІНШІ ВАРІАНТИ 1/2/3к КВАРТИР У ВАРШАВСЬКОМУ МІКРОРАЙОНІ/ВАРШАВСЬКОМУ-2/ВАРШАВСЬКОМУ+

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Без комісії! Продається простора 2-х кімнатна квартира в ЖК "Варшавський-2". Будинок 14.1, зданий, і введений в експлуатацію, після угоди можна заходити на ремонт. Найкраще планування, у квартирі два роздільних санвузли. Кухня-вітальня 19м2 і дві великі роздільні спальні. Засклений балкон з виходом з кухні та спальні. Через дорогу зданий паркінг. У квартирі встановлені теплозберігаючі склопакети, якісні радіатори, лазерна стяжка підлоги, бронедвері, лічильники, своя котельня на 3 будинки, охорона. Територія з дитячими та спортивними майданчиками закрита від сторонніх і авто. У трьох хвилинах ходьби ТРЦ Ретровіль, супермаркети NOVUS, Епіцентр, Леруа Мерлен, кінотеатр 8 залів, SportLife з 3 басейнами). Кілька шкіл і садочків у пішій доступності. Зручна транспортна розвязка, недалеко ліс і озеро. До метро Нивки, метро Лукянівка 7-12 хвилин. ID: 76861

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

В будинку вже активно ведуться ремонтні роботи в квартирах, але ще можлива перепоступка до кінця травня. Планування квартири досить зручне, не зважаючи на площу. Легко переплановується, адже несучі конструкції лише по периметру, та з двох сторін "мокра точка". Вікна виходять на сторону ЖК Ліпінка. Гарному виду "в горизонт" нічого не заважає. Сонячна сторона, але за рахунок конструкції фасадних стін, в квартирі не будже спекотно влітку. В будинка власна котельня на даху, враховуючи це - у Вас завжди буде хороший тиск на гарячу воду та опалення )) Доволі розвинена інфраструктура - поруч Новус, кафе, аптеки, дитячі майданчики, школа, дитсадочок. Перспективою є і дуже ймовірнеа добудова метро, що є прям поруч )) Ключ на руках, перегляди в будь який зручний час. З колегами співпрацюю. Без комісійних

можливий продаж по єОселя
Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Продаж просторної , з дуже комфортним плануванням 3 кімнатної квартири ЖК Варшаський 2, вул. Грекова,4. Будинок 14.1 13/18 Квартира 105.6 кв.м. Будинок повністю здан, можна заходити на ремонт і отримувати право власності. Три окремі кімнати 19.82 кв.м/16.62 кв.м/15.63 кв.м, та велика кухня-вітальня 24.02 кв.м. Два санвузла, окрема гардеробна. Поруч розвинена інфраструктура, магазини, кавярні,салон краси,за 10 хв. ТЦ, дитячий садок. Чудова ціна для такого планування. Квартира без ремонту. продаж по переуступці.

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Продаж 2кімнатної квартири в ЖК Варшавський м-он 2, будинок 14.1 8/25 поверхового будинку, планування 2С3. Площа 69,62 кв. м. Вікна виходять на майбутню забудову. Введений в експлуатацію. В будинку їдуть ремонті роботи. Воєнізована охорона 24/7. Поруч вся необхідна для життя інфраструктура квартала, ТРЦ Ретровіль. Зручна транспортна розвʼязка.

можливий продаж по єОселя
Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Без % Комора в подарунок!!! Розкішна трикімнатна квартира площею 97 кв.м. з кухнею-студією в житловому комплексі Варшавський 2. Безпечне розташування посередині будинку, на 4-му поверсі. Вид на дитячий майданчик у внутрішньому дворі. Особливості: - Велика кладовка площею 5,5 кв.м на -1 поверсі поруч з ліфтом! Подарунок для нових власників! - Відсутність однокімнатних квартир у будинку, що виключає орендну публіку. - Лише 5 квартир на поверсі, що створює уеднання та комфорт. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує тишу та затишок. Телефонуйте прямо зараз, щоб записатися на перегляд і стати власником цього затишного житла!

Генерала Грекова вул., 2
rieltor.ua

ЖК Варшавський-2! Терміновий продаж. Торг можливий. Можлива переуступка! Будинок зданий рік тому, заселений, ключі на руках Можна заходити на ремонт. Лоджія, гарний краєвид.Закрита територія ЖК, зони для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, школи та садочки, кавярні та ресторани, супермаркети, салони краси, ТРЦ "Ретровіль", зупинки громадського транспорту, метро 15-20 хвилин.

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ В КОМПЛЕКСІ! БЕЗ % ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Продається затишна та простора 3-кімнатна квартира в житловому комплексі Варшавський 2 на другому поверсі 13-поверхового будинку. Загальна площа житла становить 97 м2 (збільшена від реального планування за рахунок забудовника). Будинок 14.2, вул. Генерала Грекова 2, вже зданий в експлуатацію. Три вікна виходять у двір, одне на паркінг. ЖК Варшавський 2 - це сучасне житло зі зручною інфраструктурою та зручним розташуванням. Ця квартира ідеально підходить для сімейного проживання або як інвестиційний обєкт. Просторі кімнати та великі вікна створюють світлу та затишну атмосферу. Продаж за переуступкою. Але можливо вже оформлення права власності, та продаж за Державними програмами. Для отримання деталей та організації перегляду звертайтеся за вказаним номером телефону. Не упустіть можливість придбати власний куточок затишку та комфорту в серці Києва!

можливий продаж по єОселя
Генерала Грекова вул., 2
rieltor.ua

ЖК Варшавський м-он 2, Підходить під Є-оселю вул.Маршавла Грекова 4 ( Будинок 14.3), 15/15, План 2С7, Площа 60кв.м. Зараз почали вже робити у квартирі ремонт. Розвинена інфраструктура, у будинку Военизована охорона 24/7, внутрішні двори з ігровими та спортивними майданчиками. На перших поверхах кавʼярні, магазини, аптеки. ТРЦ Ретровіль. Зручна транспортне сполучення. ЖК Варшавський м-он одне з найкращих місць для проживання в столиці Ціна: 77000у.е

можливий продаж по єОселя
Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Продам 1к квартиру з ремонтом «Варшавський 2», вул.Грекова 4. Вигідна пропозиція по співвідношенню ціни та якості ремонту. - район Подільський, Виноградар; - перепоступка; - поверх 4 з 10, висота стелі-2.7м; - загальна площа – 42,77 м, кімната – 14.15м, кухня -16,68м. Планування роздільне : окрема кімната, велика кухня-вітальня, засклена лоджія. - система мультиспліт Cooper&Hunter; - керамограніт Opozno, сантехніка Koller Pool; - внутрішні двері і плінтуса Папа Карло з алюмінієвим торцем, броньовані вхідні двері; - три зони теплої підлоги ; - електрична фурнітура Aling Konel, водостійкий ламінат з Holz; - всі меблі на замовлення, фасади Cleaf; - вбудована техніка: Electrolux, Samsung, Whirpool. Закритий внутрішній двір на три будинки: дитячий і спортивний майданчики. Гостьовий паркінг. Через дорогу від комплексу ТРЦ Retroville . Недалеко лісопаркові зони: Виноградарський ліс , Сирецький гай , озеро Синє. Поруч будуються 2 станції метро "Мостицька" та "Варшавська". Телефонуйте та плануйте свій перегляд.

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Без % для покупця! Продається затишна однокімнатна квартира в ЖК Варшавський 2 на 13 поверсі, вікна у двір, будинок 14.1. Загальна площа 48 кв.м. Квартира повністю готова для комфортного життя та має величезний ряд переваг. Інфраструктура житлового комплексу включає в себе систему охорони, три ліфти, дитячий майданчик, доступ до якого контролюється магнітним ключем. В районі розташовані різноманітні кафе, ресторани, магазини, клініки, дитячі школи та дитсадки. Неподалік розташований великий ТРЦ Ретровіль. Автобусні зупинки та в перспективі нова станція метро забезпечують зручність транспортного сполучення. В квартирі зроблений якісний євроремонт. Кухня вражає своєю просторістю та підсвічується, створюючи унікальний інстаграмний атмосферний куточок. Спальня в теплих відтінках з просторим гардеробом. Ванна кімната оснащена підігрівом підлоги, дзеркалом з підсвіткою та пральною машиною. У прихожій встановлена дзеркальна панно-шафа, додаючи елегантності та функціональності. Вся техніка та меблі встановлені з урахуванням сучасних тенденцій та готові до використання. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, стиль та зручність у кожному елементі свого житла.

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Продам 1к квартиру з ремонтом «Варшавський 2», вул.Грекова 4. Вигідна пропозиція по співвідношенню ціни та якості ремонту. Без додаткових витрат для покупця. -район Подільський, Виноградар; -перепоступка; -поверх 3 з 10, висота стелі-2.7м; -загальна площа – 43,73 м, кімната – 14.07м, кухня -17.26м. Планування роздільне : окрема кімната, велика кухня-вітальня, засклена лоджія. - меблі італійських виробників : Saviola, Cleaf; - вбудована техніка : Samsung, Whirpool, Electrolux; - сантехніка Koller Pool, ; - три зони теплої підлоги : санвузол, коридор, лоджія. - система мультіспліт Cooper&Hunter; - електрична фурнітура Aling Konel, водостійкий ламінат Holz, броньовані двері . Закритий внутрішній двір на три будинки: дитячий і спортивний майданчики. Гостьовий паркінг. Через дорогу від комплексу ТРЦ Retroville . Недалеко лісопаркові зони: Виноградарський ліс , Сирецький гай , озеро Синє. Поруч будуються 2 станції метро "Мостицька" та "Варшавська". Все готово до швидкої угоди. Телефонуйте для більш детальної інформації та плануйте свій перегляд.

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

жк.Варшавський 2,будинок 14.2 вул.Генерала Грекова 2,6 поверх,69.03кв.м Будинок здан,введен в експлуатацію Вже можна робити ремонт,заселятися,отримувати права власності 75000у.о жк Варшавський знають як місто в місті,маленька Європа)))доріжки,внутрішні дворики,магазини,трц Ретровіль,Сільпо,Новус,кафешки,школи,садочки,газончики. квартира без комісії для покупця

Генерала Грекова вул., 2
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру у місті Київ, вул. Академіка Грекова 4, ЖК Варшавський 2. Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 17му поверсі, 18-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 46.52 м.кв., кухня - 19.52 м.кв. Квартира в стані від забудовника, є дизайн проект. Будинок зданий в експлуатацію. Закрита територія. Переуступка. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: https://t.me/kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 53 тис. дол., агенські послуги 3,5%

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Пропонується до продажу двокімнатна квартира у новому сучасному житловому комплексі Варшавський 2, поряд зі станціями метро та великим комфортним торговим центром. На території комплексу є вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання: дитячі розважальні центри, школи, садки, магазини, супермаркети, кафе та ресторани. Квартира загальною площею 70 квадратних метрів, дуже вдалого планування складається з двох кімнат, окремої кухні та балкону та санвузла. Всі кімнати правильної форми, квадратні та зручні. Квартира пропонується з ремонтом, вам залишилася лише завести меблі і встановити необхідну техніку. З вікон відкривається вид на весь житловий комплекс та висоти будинків. У ремонті були використані високоякісні матеріали, екологічно чисті та шумоізолюючі. Ремонт виконаний за дизайном проекту, бригадою фахівців високого класу, яких ми вам передамо з рук в руки. Ремонт був зроблений виключно для себе, для власних потреб. 💯 готовність до угоди та продажу. Цега 118 000 $, телефонуйте зараз, із задоволенням покажемо. Є відєо

можливий продаж по єОселя
Генерала Грекова вул., 2
rieltor.ua

Пропонуємо 3-х.кім квартиру, ст.м.,,Дрогожичи ", 5 хвили пішки, вул.Родина Глагольевих 12 (Грекова ), Шевченковский р-н 4/5 поверх, цегля, 56.2, /41.8/5.4 кв.м .студия, с/в сумісний, зроблений капітальний ремонт, відмінний стан, залишається вбудована кухня, шкаф купе в кімнаті, кондиционер, пральна машинка, бойлер, Відміна транспортная развязка метро,маршрутки, супермаркет ЕКО, АТБ, СИЛЬПО, тихій двір, МОЖЛИВО ПРОДАЖ Є ОСЕЛЯ. ВІДПОВІДАЮ НА ЗВІНКІ.

Родини Глаголєвих вул. (Грекова академіка), 12
rieltor.ua

Подольський район, ЖК Варшавський 2, будинок 14.2, вул. Генерала Грекова, буд. 2 ЖК Варшавський квартал - самий популярний ЖК в Києві за рейтингом Lun.ua. Комплекс комфорту класу, розташований в районі з великою кількістю зелених зон. Концепція місто в місті - своя територія з кафе, магазинами, спортивними та дитячими майданчиками, велосипедними доріжками, дитячим садочком. Закрита, охороняєма територія від авто та сторонніх. Будинок 14.2, введений в експлуатацію, інвестори вже отримують право власності. Характеристики будинку: монолітно-каркасна технологія, стіни з газобетону; утеплення стін - мінеральна вата; автономне опалення - у комплексі декілька газових котелень; вхідні групи в єдиній стилістиці; колясочні на перших поверхах. Характеристики квартири: 2 безпечний поверх; 69,26 м2 загальна площа; 2 роздільні спальні; кухня-вітальня; 2 санвузли; гардеробна; балкон. Комплектація квартири: машинна стяжка; сталеві радіатори; двокамерні енергозберігаючі склопакети; вогнетривкі, металеві вхідні двері. Зручна транспортна розвязка, в 6хв. майбутні станції метро «Мостицька» та «Варшавська», 15 хв. Виноградарський ліс, 5 хв. ТРЦ Ретровиль. Продаж по переуступці, можливе оформлення права власності за бажанням покупця.

можливий продаж по єОселя
Генерала Грекова вул., 2
rieltor.ua

Продаж 1к.квартири. вул. Генерала Грекова 4.БЕЗ %. ЖК ВАРШАВСЬКИЙ . Будинок зданий. Загальна площа 49.98 м2. Кухня-вітальня 20.44 м2. Житлова кімната 16.78 м2. ВІанна кімната 4.27 м2. Коридор 4.63 м2. Лоджія 3.68 м2. Поруч із будинком є вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання, зупинка міського транспорту, навчальні заклади, зони відпочинку, магазини, супермаркети та ТРЦ. Закритий двір для мешканців, відеоспостереження. Перегляди по попередній домовленості-телефонуйте. Вартість: 62000$. Код обєкту: #7920.

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Продам 1 кімнатну квартиру (4-й поверх) 9-ти поверхового цегляного будинку (кооператив) iндивiдуальний проєкт 1977 року. 1-кім (34 м2) з великою світлою кімнатою та окремою кухнею, санвузол роздільний, також є великий засклений балкон (8 м2) Вiкна у двip орієнтовані на захід та південь, квартира свiтла та тепла з утепленням стiн. На поверci лише двi квартири та лiфт з коморою (як зазначено на планi). Адреса: Шевченківський район, вул. Академіка Грекова, 15А (Сирець, тихий зелений район, метро Дорогожичі 10 хв. пішки). Квартира з ремонтом (сучасне планування) з заміною електрики та комунікацій. Укомплектована всією побутовою технікою (посудомийна машина, холодильник, газова плита, бойлер, інверторний кондиціонер) та вбудованною кухнею. Є розведення інтернету, Wi-Fi та сигналізація. У парадному зроблено ремонт у 2020 роцi. У дворі, куди орієнтовані вікна, сквер каштанових дерев. Поруч супермаркети, школи №169,199,28,24 з великими спортмайданчиками, дитячі садки №343,428,429, Лiкарня №9, Дитяча полiклiнiка, спортивний комплекс Сирець, великi парки, та лiсопарки (Сирецький парк-дитяча залізнична дорога; Сирецький Гай, Сирецький дендрологiчний парк, Кирилiвський Гай та Бабин Яр).

власник
Родини Глаголєвих вул. (Грекова академіка), 15а
rieltor.ua

Додаткові фото відправлю на вайбер. Всі питання по телефону. Кімнати всі окремі. Квартира від власника! На всіх вікнах встановлені решітки! В квартирі є підвальне приміщення,знаходиться під підлогою кухні! Ванна та туалет окремо! Два кладових приміщення! Тихий,чистий,спокійний двір,з двох сторін немає проїжджої частини для автомобілів! Квартира виходить на дві сторони

власник
Продам 3-х комнатную квартиру,ул.Грекова,5,до м.Дорогожичи 2 мин.
olx.ua

Продам квартиру в ЖК Варшавский 2. В Доме 14.1, дом сдан, дому присвоен адрес ул.Генерала Грекова 4,дом введен в эксплуатацию, ключи на руках, можно приступать к ремонту. Лучшая планировка 1к квартиры - 1с5. Установлены 2х камерные энергосберегающие окна Rehau, отопительные радиаторы, противопожарная бронедверь, счётчики на воду, электричество. Презентабельная входная группа. Лазерная стяжка. Охраняемая территория. Квартира находиться в низкой секции на 1 из 10 этажей. Из кухни-гостинной есть выход на открытую и просторную терасу (внутренний двор) . Приятным бонусом будут более высокие потолки более 3х метров (1 этаж). Территория с детскими и спортивными площадками закрыта от посторонних и авто. Рядом ТРЦ Ретровиль, супермаркеты NOVUS, Леруа Мерлен, кинотеатр , SportLife . Близко к дому планируется запуск 2-х станций Метро . Несколько школ и садиков в пешей доступности. Удобная транспортная развязка, недалеко лес и озеро. До метро Нивки, метро Лукьяновка 15-20 минут. Продажа от Собственника (переуступка в офисе застройщика).

власник
Продам 1-комнатную квартиру в ЖК Варшавский 2, дом 14.1. Собственник
olx.ua
1 - 24 з 32 результатів