Азербайджанська, 16/4
rieltor.ua

Продається світла 2 кімнатна квартира, Дніпровський р-н, вул. Азербайджанська, 2 на 3 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа квартира 46,7 м2, дві суміжні кімнати 14,8 м2 та 14,7 м2, кухня 7,5 м2, санвузол роздільний. Засклений металопластиковими вікнами балкон. Стан житловий, але загалом квартира потребує ремонту. Меблі та холодильник залишаються. Будинок к/б панель 1966р., охайний та відремонтований під’їзд. Затишний, зелений двір. Поруч з будинком зупинки міського транспорту, який довезе Вас за 15 хв. до метро Чернігівська або за 20 хв. до залізничного вокзалу Дарниця та 10 хв. пішої ходи до Дарницької площі. А також в пішій доступності дитячі садочки, школа та магазини. Буду рада Вас бачити на перегляді, дзвоніть!

Азербайджанська вул., 2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Терміновий продаж! Пропонуємо Вашій увазі чудову можливість придбати комфортне житло на вулиці Азердайджанська,8А. Квартира розташована на 12-му поверсі 16-ти поверхового будинку в затишному районі з розвиненою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням. Будинок теплий, цегляний з працюючим ліфтом та домофоном. Загальна площа квартири 68 м2, житлова площа 30 м2. В квартирі замінені вікна, комунікації, частково зроблений ремонт з можливістю власного дизайнерського оформлення. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири. Для отримання додаткової інформації або для узгодження перегляду, будь ласка, звертайтеся за телефоном. Ціна квартири 42000$ без комісії для покупця

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Азербайджанська вул., 8а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. Продам світлу, дуже теплу, затишну 3-кімнатну квартиру на 12 поверсі 16-поверхового монолітно-каркасного будинку (ознайомитись з характеристиками будинку можна тут: bit.ly/3wiZshV ). Загальна площа 77 м кв. Кухня обєднана з вітальнею, є спальня та окрема велика вітальня, два коридори та лождія. Санвузол суміщений, просторий. Зроблений євроремонт, стан цілком житловий. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Будинок розташований у затишному дворі, подалі від трас - у зеленому затишному місці. Завжди є місце для парковки автомобіля. Вся необхідна інфраструктура розташована поруч - дитячі майданчики, АТБ, кавярня, ТРЦ Проспект, дитячий садок, школа, тощо. Найближче метро - Чернігівська (5 хв. трамваєм, або 10-12 хв. пішки). Всі витрати угоди купівлі/продажу - навпіл. Запрошуємо на перегляди.

власник
Азербайджанська вул., 16/4
rieltor.ua

Однокімнатна квартира під ремонт Дніпровський район на вул. Азербайджанська 6, поруч Дарницька площа. Метро Лівобережна та Дарниця 15 хвилин на транспорті. Площа 40.3 кв.м, кухня 9.9 кв.м., кімната 18.5 кв.м., велика лоджія. Квартира знаходиться на 5 поверсі. Гарний будинок 1994 року, індивідуальний проєкт, висота стелі 2.75, чудове планування квартири. Поруч знаходяться дитячі та спортивні майданчики, школа, дитсадок, супермаркети, пошта, кафе, аптеки. Спокійний район. Телефонуйте! Домовимося про перегляд та відповім на всі питання.

Продам 1к квартиру Дарницька площа Дарниця вул. Азербайджанська
olx.ua