Трикімнатна квартира на Героїв України 8. Не потребує ремонту. Стан - "заходь і живи". Другий поверх, середній підїзд. Роздільний санвузол. Автономне опалення. Лічильники на всі комунікації. Вікна на дві сторони. Лоджія поєднана зі спальнею. Балкон засклений. Вікна - металопластикові.

власник
Трикімнатна квартира на 3-му
olx.ua

Продам малогабаритну трьохкімнатну квартиру в місті Вознесенськ, Миколаївської області за адресою вул. Шевченка 51. Будинок 1966 року. Перший поверх трьохповерхового будинку (кутова) є можливість прибудови додаткової житлової площі. Вікна на кухні та у великій кімнаті - металопластик. Підлога в трьох кімнатах- паркет. У ванній кімнаті - плитка. На кухні - лінолеум. Квартира продається з меблями (три дивани, меблева шафа, шафа для посуду, стіл, стільці, телевізор, холодильник, пральна машинка). Є комора і підвальне приміщення. До базару 15 хвилин пішки. Поруч є парк, магазини, дитячі садки і майданчики, басейн. Тиха і спокійна зона, вікна виходять у двір. В квартирі ніхто не прописаний. З усіма питаннями - 38********53 Світлана.

власник
olx.ua

Трикімнатна квартира на третьому районі, 5 поверх, не кутова. Квартира без опалення, опалювалася електричними конвекторами. Встановлено нові вікна. Усе інше під ремонт. Є дві лоджії.

olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3 кімнатну квартиру на 3 мікрорайоні по вул. Героїв України. Квартира без опалення але дуже тепла так як має дуже вдале розташування на 3 поверсі 5 ти поверхового будинку. Прошу про контакт краще через вайбер.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

3 кімнатна квартира студія, з меблями , площа 73 м2. + гараж у дворі.

власник
3 кімнатна квартира студія.
olx.ua

Квартира трикімнатна, загальною площею 62,9 кв.м, житловою площею 36,6 кв.м. Немає прохідних кімнат, гарне планування. Не треба витрачати гроші на ремон, що зараз коштує дуже дорого, тепла підлога з регуляторами температури полу для кожної кімнати окремо, встановлена сигналізація. Мебльована кухня з всією необхідною технікою- посудомийна машина, холодильник, газ.плита, пральна машина, кондиціонер. Облаштована дитяча кімната. Закритий двір, затишний. Є гараж, підвал. Адреса: м.Вознесенськ, вул. Кутвицького, 57 кв.8. Гарні сусіди. Торг реальному покупцю

Трикімнатна квартира.
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири в центрі міста. Велика квартира з усіма зручностями у гарному житловому стані. Розташування: загальний двір по вулиці Є.Бош, фасадна (можливе використання під комерцію) + додатково є гараж. Квартира з газовим опаленням, є працюючий камін. Велика вітальня, дві окремі спальні та гардеробна. Висока стеля, вікна нові з гратами, сигналізація. Є підвал. Детальніше за номером телефону та при огляді.

Продаж трикімнатної квартири в центрі міста
olx.ua

Продається 3ьо кімнатна квартира, 5эт./5эт. дому. Третій район, будинок навпроти Спорткомплексу та ЗОШ N 8. Не вуглова, улучшене планування, має зовнішне та внутрішні утеплення. Лоджия застеклена, на кухні є балкон (под крышей ). Ремонт, як в однокімнатної квартирі. Індивідуальне опалення, залишається мебель, побутова техніка. Затишний, сімейный двір. Школа, супермаркет, спорткомплекс, парк, заправка, все поруч. Довідки за тел.: 09******69. Оксана

власник
Продаю 3х комнатную квартиру
olx.ua

Пропонується до продажу затишна 3-кімнатна квартира після капітального ремонту з меблями на третьому мікрорайоні. Квартира знаходиться в новому будинку з високоякісними матеріалами, зі зручним плануванням та великими вікнами, що забезпечують достатньо світла. У квартирі зроблено капітальний ремонт, який включає в себе нові сучасні комунікації, сантехніку, електропроводку та стіни. Кухня оснащена вбудованою технікою та меблями, а ванна кімната має сучасні плитки та сантехніку. Квартира готова для заселення та проживання. Квартира розташована в затишному місці, зручному для проживання, зі зручним доступом до транспорту та магазинів. Це ідеальний вибір для сімейного життя. Не пропустіть свій шанс на придбання затишної квартири з меблями на третьому мікрорайоні. Дзвоніть зараз, щоб домовитися про перегляд!

власник
Продаж 3-кімнатної квартири на третьому мікрорайоні!
olx.ua

Дослідити місцевість

Популярні запити

Географія Вознесенськ