Продам унікальну 5к квартиру по вул. Європейській (Жовтнева), в центрі Вишневого. 1й поверх. Ідельно підходить для комерції (кафе, бар, магазин, клініка, стоматологія, мінісадок). Широка фасадна частина (10м з кожної сторони). Центр, вихід на обидві сторони будинку. Саме прохідне місце у Вишневому. Можливість використовувати прибудинкову територію для літнього майданчику (1сотку). Ремонт. Рівні стіни, стеля, підлога, нова електрична проводка. По периметру квартири є технічний підвал, можна домовитись на використання. На всіх вікнах металопластик та решітки. Зовнішнє утеплення. Площа без балконів 100м + 4 балкони. Є можливість додати сусіднє хоз приміщення. Розділено на дві автономні квартири. Власниця. Без комісії

власник
Европейская улица, 25, Вишневое, Киевская 150000.0 USD
dom.ria.com

Шикарна квартира 140 кв.м. по супер ціні. В квартирі зроблена сантехніка та електрика. Будинок заселений, знаходиться в самому центрі Вишневого. Мінімально по податкам так як знаходиться у власності більше 3 років. Приїджайте на перегляд.

Терміново! Дворівнева квартира під Єоселю або сертифікат
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Дзвонити або писати на Вайбер або Телеграм!!! Продам по суті дві квартири в одній! При бажанні можна одну здати в оренду. Квартира ТРИрівнева у м.Вишневе по вул.Святошинська 35a. Будинок 2013р. Один підїзд, два ліфти, парковка навколо дому, до Києва 3 км. Загальна площа 246,1 м/кв. Відмінний євроремонт! Робили для себе, а не на продаж! Розділена на дві квартири 180 метрів та 76 метрів, з двома окремими входами. Якщо з вами планують проживати, наприклад, батьки або діти з онуками - цей варіант саме для вас! У квартирі індивідуальне опалення (2-х контурний котел) та централізоване водопостачання, охоронна сигналізація, аквастоп, інтернет, домофон, вікна металопластикові, стіни 60см з цегли. Дуже теплий будинок! Скрізь натяжні стелі. Продаж з меблями і фітобочкою та солярієм! 180 метрів квартира три поверхи 1 поверх: хол, санвузол, кухня столова 27 метрів, комора, балкон засклений; 2 поверх: дві спальні, с/в, комора; 3 поверх: вітальня з маленькою обладнаною кухонною зоною, спальня з гардеробом та с/в; 76 метрів квартира з окремим входом: кухня студія, роздільна з/в, дві спальні з гардеробами, пральня, комора 6 м/кв. Комунальні послуги не великі, якщо порівняти з Києвом ті ж самі метри квадратні. Інфраструктура дуже розвинена! Поряд дитсадок і через дорогу ліцей, магазин «Фора», зупинка громадського транспорту, що їде до метро Житомирська, Святошино, Нивки, Академмістечко, Теремки, Поділ. Всього 3 хвилини розташовані «Новус», «АТБ», «Рошен», «Євразія», піцерії, ресторани, кафе, салони. Хвилин 7 «Сільпо», просторий парк з дитячою площадкою, фонтан і озеро, навколо стадіону лавочки і місце для катання на роликах, а взимку на ковзанах. До Торгового Центру «Чері Молл» 12-15 хвилин пішки. Там кінотеатр, «Спорт Лайф», «KFC” та магазини. Краще це побачити в живу! Пишіть або дзвоніть на Вайбер, або Телеграм! Всі відповіді на запитання в особистій переписці.

Продам 3 рівневу квартиру в Вишневому, 3км від Києва.
olx.ua

Дослідити місцевість