Продам затишну 1 к квартиру. Вишневе ЖК Чорновола. Новий сучасний будинок, поруч з м-н Сільпо та Макдональдс. Відразу зупинка транспорту. Красивий двір. Квартира не кутова Має практичне планування . Кухня велика не вузька. Велика ванна кімната. Продається з меблями та технікою. Телефонуйте, всі деталі за номером телефону.

власник
можливий продаж по єОселя
пр Весняний, 2
rieltor.ua

Продаю гарне місце та затишну квартиру . В середині житлового комплексу, цегляний будинок. Дуже тиха вікна в зелений двір. Квартира спеціально для тих, хто любить тепло і багато світла В будь-який час року буде залита сонцем.. Багато в чому це плюс, наприклад, якщо у Вас є кімнатні рослини або Ви обожнюєте працювати при природному освітленні. Взимку це бонус мати таку світлу і при цьому, досить теплу квартиру. Економна в експлуатаціі прямі договора та споживчий тариф. В квартирі правильно спланований простір - балкон з кухні. Кімната з місцем для великої гардеробної. Правильна квадратної форми кухня.Велика ванна кімната. Газовий котнл з закритою камерою згорання. До Києва 5 хвилин! ІПОТЕКА, держ.програми - ТАК!

власник
Молодіжна вул., 30 А
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії! 1 кімн квартира в ЖК Променада за адресою вул. Європейська 8Б, в самому центрі міста Вишневе. Будинок теплий, зовні утеплений мінватою. Квартира розташована на 11 поверсі 17-ти поверхового будинку. Загальна площа 41.4/17.5/9.1м2. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел). Спринклерна система пожежогасіння із датчиком задимлення. Незавершений ремонт, броньовані двері, зроблена ванна кімната та встановлена інсталяція для унітаза, пластикові вікна, зроблений водяний теплий пол по всій квартирі, стяжка, також зроблена сантехніка і електрика та стартова штукатурка, технічне виведення для кондиціонера, по всій квартирі лежить плитка (крім спальні). Поряд з будинком розвинена інфраструктура: школи, дитячі садки, супермаркет Новус, кафе, ресторани, магазини, Торговий центр Cherry Moll, фітнес центр Спорт Лайф, аптеки, центральний парк. В пішій доступності Залізничний Вокзал 7 хвилин пішки. Чудове транспортне сполучення з Києвом, електрички та маршрутки. Ідеальне місце для життя! Один власник, без прописаних. Від хазяїна.

власник
Європейська вул., 8Б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную вашій увазі 1-к квартиру в м. Вишневе за адресою вул. Молодіжна 12. Квартира з якісним ремонтом, меблями та технікою. Кімната: - 2 дивани - велика шафа (шафа купе, шафа з поличками, ящики, полички) - комод - настінні полички - 4K телевізор Samsung - інверторний кондиціонер Daikin Кухня: - кухня зроблена під замовлення - стіл + стільці - мийка Franke - холодильник LG - варочна поверхня Electrolux - духовка Electrolux - посудомийка BOSH - мікрохвильовка LG - фільтр для води ECOSOFT (система зворотного осмосу) З кухні та кімнати є виходи на балкон. Балкон відкритий, не засклений. Ванна кімната: - ванна - умивальник - шафа - душова система Hansgrohe (тропічний душ) - пральна машина Hotpoint Ariston - бойлер Gorenje 80 л - електрична рушникосушарка Mario Туалет: - унітаз RAK Ceramics - шафа - інсталяція Grohe Коридор: - шафа-купе Комунікації: - опалення централізоване (власна котельня у будинку) - на батареях встановлені термоголовки - гаряча вода - бойлер у ванній - встановлений двозонний (двотарифний) електролічильник - у квартирі оптоволоконний WiFi інтернет (працює при відключенні світла) - домофон

власник
Молодіжна вул., 12
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в цегляному будинку 50 кв.м., Вишневе, вул. Машинобудівників, буд. 17а - 10 поверх 15 поверхового будинку, цегляний - загальна 50 кв.м., житлова 19.7 кв.м., кухня 11 кв.м. - роздільний санвузол, ванна Квартира з ремонтом, панорамні вікна, навпроти відсутні багатоповерхові забудови. Лічильник електроенергії день/ніч, лічильники на опалення та водопостачання. Консьєрж, закритий поверх, дружні сусіди. В квартирі немає прописаних. Біля будинку прогулянкова зона, парк, озеро. Поруч школа та садок, супермаркети, зупинка маршруток. Відмінна інфраструктура, паркування біля дому, шлагбаум. Ціна 65000 у.о. Торг.

власник
Машинобудівників вул., 17а
rieltor.ua

Квартира 32кв.м. за дуже привабливою ціною. 9/9 поверхів, дуже гарний вид. Стіни -гіпсова штукатурка, підлога -чистова стяжка. Індивідуальне газове опалення. Продаж по договору переуступки. Отримання документів в квітні-травні 2024р.

власник
Європейська вул., 31
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру на 15 поверху ЖК "Квартал Авіа". Квартира мебльована та обставлена технікою для комфортного проживання. Лоджія утеплена, без опалення, але з розеткою та освітленням. Встановлено лічильники води та тепла. Двозонний лічильник світла, активовано двозонну тарифікацію електроенергії. Бойлер на 50 л. Встановлено тепло регулятори на батареях, що дають змогу регулювати температуру в приміщенні та економити на витратах на опалення. Суттєвий нюанс: в квартирі всередині виконано шумо- та звукоізоляцію мінеральною ватою товщ. 50 мм. Покриття стін виконано з OSB плит товщ. 12мм що є додатковою тепло та шумоізоляцією. Витрати на опалення в холодний зимній місяць становлять близько 300 грн. Підлога теплоізольована, покрита OSB плитою 22 мм та полупрофесійним лінолеумом на войлочній (утепленій) основі. Взимку в квартирі температура підтримується на рівні +23..24 градуси, що складає близько 300/грн в міс. на опалення. В ЖК індивідуальна централізована котельня із автономним дизельним генератором. В квартирі відеодомофон із можливістю відкривати вхідні двері в будинок. Все освітлення LED-світильники. Плита індукційна. Витяжка на кухні на варочною поверхнею та додатково вбудована в меблі. Встановлена система очистки води "осмос". Тиск води по ЖК близько 5..6 атм. на вході встановлено редуктор тиску із комфортним тиском 3 атм. Контактний номер телефону дружини: 097 663-78-25

власник
Вітянська вул., 2б
rieltor.ua

Продаю 1к смарт квартиру в ЖК "Smart Oseli" г. Вишневое ул. Киевская 2м. Площадь 23 кв.м. на 9эт 10эт. дома. В квартире сделан качественный ремонт, кафель, ламинат, натяжной потолок, подогрев пола, вывод под кондиционер. Своя газовая котельная на крыше, консьерж, парковка, свой парк. Рядом ТРЦ "Черри Мол" кинотеатр, фитнес клуб, KFC. Продажа без комиссии от собственника, хорошее вложение для сдачи в аренду. На все интересующие Вас вопросы отвечу по телефону, звоните договоримся.

власник
Смарт квартира от хозяина без %  Вишневое ул. Киевская 2м
olx.ua

Продаётся 1-комнатная квартира с ремонтом и мебелью 36.6 кв. м. В Г. Вишневое по пер. Весенний 2 10 этаж окна панорамные, не угловая с видом на Киев.

власник
Продаётся квартира
olx.ua

Собственник! Отличный вариант для жизни и бизнеса! Смартквартира с евроремонтом в ЖК Smart Oseli, г. Вишневое, ул. Киевская 2м. Отличная инфраструктура, рядом остановка транспорта, супермаркеты, ТРЦ. Дом — новострой . Два лифта Квартира общей площадью 23м2 кухня 5м2, жилая площадь 10м2, расположена на 9 этаже 10 этажного дома. Квартира меблирована (Кухня, прихожая, стенка) и укомплектована всем необходимым для комфортной жизни: - диван-кровать - Кухня с варочной поверхностью и вытяжкой - холодильник - чайник, кофеварка - микроволновая печь - стиральная машина - телевизор LCD smart + ТВ 2 с приставкой караоке - заведён Интернет с WiFi роутером - пылесос, посуда, гладильная доска, утюг, обогреватель - ванная, бойлер и полотенцесушитель - кондиционер. Вид из окна не ограничен стоящими перед домом другими зданиями, что позволяет любоваться закатом в вечернее время. На все установлены счетчики. В доме - круглосуточная охрана, рядом ТЦ Черри Молл, хорошая транспортная развязка, маршрутки (до метро Нивки или ВЛНХ) или электричка. До окружной 10 мин транспортом. Також, можливий обмін на дачу в Київській області по рівній ціні або з моєю доплатою!

власник
Продаж квартири від власника Вишневе
olx.ua

Продается квартира ЖК София, новый ремонт, без мебели и техники. Ул. В. Стуса, 19. Дом сдан в 2021 году, 38м2, 5 этаж.

власник
1к квартира ЖК София от хозяина
olx.ua

Цена не обсуждается. . Продажа( переуступка прав собственности ) Смарт квартиры в ЖК "Смарт Оселі" - АПАРТАМЕНТЫ. . Без посредников, прямая продажа. Переуступка прав собственности ( Первая секция введена в эксплуатацию, вторая секция, в которой находиться эта квартира - сдача в эксплуатацию планируется в ближайшее время). Дом полностью заселен и всё функционирует. . Адрес: г. Вишневое, ул.Киевская 2м. Вторая секция, 10 этаж. Вид из окна на город. Солнечная, теплая сторона дома. . Фотографий соответствуют действительности. Продажа с мебелью и бытовой техникой- всё что на фото.. Все необходимые коммуникации присутствуют и подключены через счетчики. Электроенергия по коммерческому тарифу ( сейчас+/-8 грн.) Газовая котельная на верхнем техническом этаже- рабочая. В квартире тепло и сухо. Можно установить счётчик тепловой энергии(около 6000 грн.) Квартира технически готова к заселению или сдаче в аренду. Отличная инвестиция. Своя закрытая стоянка, консьерж, видеонаблюдение. Без комиссии и посредников. Договор( 500$) можно оформить сразу в жилом комплексе. . С ув.

власник
Продажа/ рассрочка Смарт квартиры Вишневое ЖК "Смарт Оселі"
olx.ua

Однокімнатна квартира студія МПП від господаря в ЖК Смарт, площа 37м2; ремонт, меблі, техніка, отоплення, вода, світло, бойлер, 1000у.о. за метр.

власник
Однокімнатна квартира студія від господаря
olx.ua

Продам квартиру 40 кв. ЖК САДИ ВИШНЕВІ вул. Святошинська 58 домі. В квартирі зроблена електрика, тепла підлога по всій квартирі окрім кімнати, стяшка зроблена, поміняні вхідні двері ( з середини білі ) , встановлено терморегулятор, куплена плитка біла 40х40 під мрамор на всю квартиру окрім спальні, в спальню куплений ламінат, також куплені двері білі вже покрашені, ванна також в наявності куплена, фурнитура також є. Встановлено підвісний унітаз з інсталяцією. Заселений , люди вже проживають. Інтернет проведений. Продаж від власника , ріелтори прохання не турбувати. Хороше місцерозташування. Звоніть на вайбер якщо телефон не в зоні.

власник
ЖК Сади Вишневі Святошинська 58 від Власника
olx.ua

Продається 1 квартира з гарним ремонтом, в новому будинку з індивідуальним опаленням , по вул Святошинська 58 ЖК Вишневі Сади.

власник
Нерухомість квартира
olx.ua

От хозяина БЕЗ % агентству! Дом сдан, СВИДЕТЕЛЬСТВО ПРАВА СОБСТВЕННОСТИ НА РУКАХ более 3-х лет! Все документы чистые и готовы для оформления сделки в нотариусе как положено, без обманов и переуступок! В доме хороший подвал (укрытие). Без торга! Важно! В квартире произошли изменения - заходи и живи. Появилась дополнительно техника: газовая плита, холодильник, пылесос, стиральная машина, большой телевизор 60 дюймов, вытяжка, роутер. Частично добавилась мебель: 2 шкафа, двуспальная кровать с ортопедическим матрасом, тумбы, трюмо с зеркалом, стол и стулья, а так же временная угловая кухня из натурального дерева с которой можно жить на фото этого нет). Это всё входит в стоимость. Рядом в 100 метрах открылись Сельпо и Макдональдс. Квартира достойна Вашего внимания!!! Новая, СВОЯ большая и эксклюзивная - однокомнатная квартира в отсеке «КОМФОРТ КЛАССА» с новым качественным ремонтом 2022 года, были одни из последних, кто ещё не успел завершить - это означает, что в доме не будет шума и грязи! Дом заселён на 100%. «Евродвушка» - БОЛЬШАЯ 1-комнатная квартира, 50 м2, с двумя застекленными-жилыми балконами, 5 этаж 10-ти этажного дома, очень тёплая не угловая! Экономная по коммунальным платежам (всего 400-700 грн месяц). Адрес: ул. Первомайская 27 в заселённом доме в ЖК «Пионерский квартал», город Вишнёвое. Охраняемая территория: парковка с двух сторон, шлагбаумы, домофон, камеры во дворе и на этажах. Важно, отсек «КОМФОРТ КЛАССА»: на этаже всего - 5 квартир, редкость в наше время, для сравнения в соседних отсеках - эконом класса на этаже по (12-16 квартир, как в малосемейках). Тихие, приветливые и вежливые соседи. Толстые кирпичные стены - тёплая, хорошая шумоизоляция. ДОРОГОЙ РЕМОНТ: - Новый кондиционер «Copper Hunter» за 1000$. - Новый мощный котёл «Bosh» с запасом за 1000$, тёплый водяной пол Италия + европейские радиаторы, компьютер (терморегулятор) для управления температуры в квартире, термостат. - Новая заказная, дорогая бронированная дверь за 35 тысяч с Итальянской фурнитурой и замками, не от застройщика! - Весь пол в квартире и ванная комната в ПЛИТКЕ, дорогая и качественная, кафель - высшего класса. - Инсталляция Geberit Швейцария + подвесной унитаз, ванная, раковина + тумба, смесители - Чехия. - Дорогая и качественная сантехника и электрика с запасом. Всё розетки, автоматы и выключатели - немецкие «Schneider Electric». - Led Светильники с разными функциями освещения и пультами. - Флизелиновые обои VIP класса - моющиеся. - Немецкие натяжные потолки, полотно - белый глянец, белые межкомнатные двери + белые плинтуса. - Окна KBE Немецкие оригинал в плёнках. - Фильтр, датчики (сигнализация + автоматическое отключение) на утечку газа, протечку воды «Аквасторож». - Домофон, всё счетчики установлены и подключены, интернет заведён. Изначально всё делали для себя без экономий на материалы и работу! Всё перечисленное входит в указанную стоимость. Без мебели! Право собственности на руках, никто не прописан! Задолженностей нет. Все документы в полном порядке и готовы к сделке! Хорошее благоустройство придомовой территории. Вся инфраструктура - магазины, школы, детсады, общественный транспорт. Возле дома сразу остановка - проходит прямая маршрутка на Киев No 805 , No 302 , No 732 , No 306 . (10 минут до метро). Расположены продуктовые магазины, школа, детский сад, парк, озеро, стадион, тренажерный зал, салон красоты, бассейн, супермаркет «Новус» в 15-ти метрах. В доме: аптеки, «Eva», «Розетка», маркеты, рестораны, клиника, недавно открылись Сильпо и Макдональдс. Севастопольская площадь - 10 мин. (805, 302). Воздухофлотский проспект - 15 мин . до ст . м 10 мин - Ипподром. (732) Святошино, Шулявка, Житомирская (306). Прекрасное сообщение с Голосеевским и Соломенским р - н г. Киева. Звонить только реальному покупателю с 10:00 до 22:00.

власник
1-к квартира 50м2 ЖК Пионерский квартал, Акварели, Сакура г.Вишневое
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам квартиру в ЖК Південний .Новий монолітно-каркасний будинок (здача 2015 рік). Вишневе, вул. Південна 5Б . Відмінна транспортна розвязка, 4 км до Києва. Немає проблем з переповненими маршрутками, біля будинку кінцеві зупинки маршруток на метро Теремки та Житомирську (15-20 хв), метро Контрактова площа та Залізничний вокзал (20-30 хв). До Залізничного вокзалу Вишневе 500 м (електричка до Центрального Залізничного вокзалу Києва за 18 хв, кожні 15 хв в годину пік). Поруч нова школа та два садка, поликлинника, магазини Фора, АТБ, Новус, ринок. В квартирі зручне планування, велика кімната, широкий коридор, кухня з великою лоджією. Парковка поруч, плюс завжди є місце у дворі. Теплий будинок, сонячна сторона, дуже низькі тарифи на опалення. Документи більше 3 років. Без додаткових оплат й комісій. Можна е оселя. Господар.

власник
Продам квартиру в ЖК Південний.
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру студію в ЖК Атмосфера, вул. Європейська 32. Власник. Поверх 5 29.9 кв.м. Ремонт під чистову обробку Гіпсова штукатурка Тепла підлога Лазерна стяжка Розведена сантехніка Комплектація: Двухконтупний газовий котел Радіатори Енергозберігаючі вікна Якісні броньовані двері Центр міста

власник
ЖК Атмосфера однокімнатна квартира
olx.ua

Однокімнатна квартира студія (Смарт квартира), в місті Вишневому, вул. Київська, 2м, Smart Oseli, корпус 2 (друга черга). Продаж від власника (не агенство). Перша черга вже введена в експлуатацію, друга готується, будинок повністю заселен. Продаж по переуступці права власності, договір можно офрмити у керівництва ЖК, вартує це 500$. Стан квартири як на фото, майже ідеальний, вся техніка працює, меблі майже нові, вікна виходять у двір. Квартира не планувалась для продажу, тому ремонт і матеріали якісні.., вже здається в оренду біля року. В будинку власна газова котельня, опатення через лічильник тепла, з регулятором тепла. Горяча вода через бойлер, але можно підключити і від котельні. Електроенергія наразі по комерційному тарифу, десь 7 грн кВт. Своя закрита автостоянка, консьєрж, відеоспостереження. Поряд зупинка маршруток на Київ та ТРЦ CherryMall.

власник
Однокімнатна квартира в ЖК Смарт Оселі, з ремонтом та меблями, Вишневе
olx.ua

Ексклюзив! Видова однокімнатна квартира під чистовий ремонт у давно заселеному будинку. Шикарний вид з балкону на центральну алею ЖК. Повноцінна однокімнатна квартира з окремою кухнею! Встановлені лічильники на опалення! Взимку рахунок за опалення в середньому 600-1000 грн. Будинок дуже теплий, стіни цегляні, утеплені базальтовою ватою 100 мм. Зроблена розводка каналізації, водопостачання та електроенергії. Оформлено двухзонний економічний тариф на електроенергію. Встановлені якісні вхідні двері. Проведено інтернет. Всі сусіди вже давно заселені! Унікальна можливість зробити ремонт на всій смак і не чути роками ремонту сусідів після заселення! Дитячий майданчик добре облаштований, є баскетбольний майданчик. Прямо навпроти підʼїзду. Багато паркомісць на будь який вибір: безкоштовно, платний наземний, платний підземний. ЖК з неймовірно розвиненою інфраструктурою: ресторани, кафе, аптеки, клініки, дитячі заклади, спортивні зали, відділення Нової пошти, укр пошти, розетка. В пішому доступі є дитячі садочки та школи! В радіусі 1 км є 3 школи, і ще 1 в радіусі 2 км. В ЖК регулярний вивіз сміття! Прекрасне озеленення. В 10 хв пішки є парк! 500м до торгівельного центру з кінотеатром, спортлайфом з басейном. Навпроти ЖК величезний супермаркет Novus. В 15 хв пішки є ринок і супермаркет Сільпо. Також поруч оптовий гіпермаркет FOZZY. Право володіння більше 3 років, при переоформлені відсутній податок. Переоформлення буде коштувати символічну плату, що буде розділено порівно між продавцем і покупцем.

власник
Леси Украинки улица, 74В, Вишневое, Киевская 54000.0 USD
dom.ria.com

Собственник. Продам Смарт квартиру 23,5 кв.м., по адресу Киевская 2м. Десятый этаж. Вторая очередь. Первая уже сдана в эксплуатацию В квартире есть все необходимое как для проживания, так и для сдачи в аренду. Установлен новый кухонный гарнитур с встроенной варочной поверхностью, два новых шкафа, стиральная машинка и др. Сделан хороший ремонт. Своя газовая котельная на крыше дома. Ванная комната обложена плиткой. В комнате на полу ламинат. Качественный натяжной потолок. Установлен бойлер. Есть закладка под кондиционер. К квартире подведён интернет. Удобная транспортная развязка. В пешей доступности Торговый центр "Cherry mall" с магазинами, кафе, кинотеатром. Так что есть где провести досуг. Для тех кто любит спорт, в этом же торговом центре находится Sport Life с бассейном.

власник
Смарт квартира Новая с мебелью Переуступка
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру у м. Вишневе,ЖК Акварелі 1. У гарному стані,з ремонтом. З меблями. Дуже тепла.Зручне розташування. Уся інфраструктура поруч.

власник
Продам 1-кімнатну квартиру.м.Вишневе
olx.ua

ЖК Чорновола, велика 1к квартира (євродвушка), 50 м2 Квартира з ремонтом, можна заїжджати та жити. Вода, світло, опалення все по лічильниках. Будинок введено у 2021 р. повністю заселений. Квартира дуже тепла, не кутова шумоізоляція хороша. Локація просто супер, південна сторона м. Вишневе, поряд МакДональдз, Сільпо, Новус, АТБ, тощо. 2 км до м. Києва, поряд є зупинка громадського транспорту (найближче метро Теремки 15 хв.), та все необхідне для комфортного життя. Власник 09*********48.

власник
Продам велику кварт. в новому ЖК у Вишневему Крюківщина. (Власник)
olx.ua

Ексклюзив! Видова однокімнатна квартира під чистовий ремонт у давно заселеному будинку. Шикарний вид з балкону на центральну алею ЖК. Повноцінна однокімнатна квартира з окремою кухнею! Встановлені лічильники на опалення! Взимку рахунок за опалення в середньому 600-1000 грн. Будинок дуже теплий, стіни цегляні, утеплені базальтовою ватою 100 мм. Зроблена розводка каналізації, водопостачання та електроенергії. Оформлено двухзонний економічний тариф на електроенергію. Встановлені якісні вхідні двері. Проведено інтернет. Всі сусіди вже давно заселені! Унікальна можливість зробити ремонт на всій смак і не чути роками ремонту сусідів після заселення! Дитячий майданчик добре облаштований, є баскетбольний майданчик. Прямо навпроти підʼїзду. Багато паркомісць на будь який вибір: безкоштовно, платний наземний, платний підземний. ЖК з неймовірно розвиненою інфраструктурою: ресторани, кафе, аптеки, клініки, дитячі заклади, спортивні зали, відділення Нової пошти, укр пошти, розетка. В пішому доступі є дитячі садочки та школи! В радіусі 1 км є 3 школи, і ще 1 в радіусі 2 км. В ЖК регулярний вивіз сміття! Прекрасне озеленення. В 10 хв пішки є парк! 500м до торгівельного центру з кінотеатром, спортлайфом з басейном. Навпроти ЖК величезний супермаркет Novus. В 15 хв пішки є ринок і супермаркет Сільпо. Також поруч оптовий гіпермаркет FOZZY. Право володіння більше 3 років, при переоформлені відсутній податок. Переоформлення буде коштувати символічну плату, що буде розділено порівно між продавцем і покупцем.

власник
Однокімнатна квартира під ремонт. Вишневе. Акварелі 1. Видова
olx.ua
1 - 24 з 51 результатів