Продаю простору та світлу однокімнатну квартиру у ЖК Чорновола по пров.Весняному 2 Будинок введено в експлуатацію, працюють усі централізовані мережі! Праву власності більше трьох років! Можливий продаж по державним програмах та ЄОселя! Сама квартира та будинок дуже теплі, має гарне та функціональне планування: - простора кухня, яку можна обʼєднати з лоджією - спальня з нішею під гардероб, або ж спальне місце В квартирі виконаний базовий ремонт: - штукатурка стін (частково є оздоблення) - розводка електрики - розводка опалення - встановленні радіатори опалення з регуляторами температури - в кімнаті на підлозі - ламінат, в кухні, ванній, коридорі та балконі - плитка - на кухні встановлений кухонний гарнітур, є стіл, холодильник - у ванній встановлена ванна, туалет Хто шукає варіант, щоб переїхати та робити ремонт - ось він Телефонуйте, більш детально Вас проконсультую та домовимось про перегляд

Провулок Весняний, 2
rieltor.ua

У пошуках готової квартири з ремонтом та меблями під Києвом? Пропонуємо двокімнатну квартиру у м. Вишневе, ЖК Піонерський квартал, вул. Молодіжна 30А Основна інформація: -Загальна площа: 50,9м2 -Площа кухні: 29м2 -Поверх 10/10 -Опалення газове, встановлено котел Якісний ремонт свіжий ремонт! Всі меблі та техніка залишаються! Що поряд?: -Супермаркети: "Сільпо", "Новус", АТБ -До школи та садочка 10 хвилин пішки -Зупинка громадського транспорту Працюємо по державній програмі єОселя! Звертайтесь за телефоном для запису на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Молодіжна вул., 30А
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 1 кімнатної квартирив ЖК One House, вул. Паркова (Ломоносова), 40. Площа 48.7 кв.м. 17 поверх 17 поверхового будинку. В квартирі встановлений електричний 2 контурний котел, розведені труби та опалення. Штукатурка стін та стяжка підлоги від забудовника. Розглядаємо покупця під Є-оселю, сертифікат, є-відновлення та інші державні програми. Мінімальні витрати на офрмлення. Ціна нижча ніж у забудовника!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ломоносова вул., 40
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в житловому комплексі Атмосфера! Цегляна технологія будівництва.. Квартира внутрішня, НЕ кутова, з роздільними кімнатами. Чудове ергономічне планування! Якісна стяжка та чистова гіпсова штукатурка. Енергозберігаючі ламіновані вікна WDS з шестикамерним профілем товщиною 70мм та двокамерним шумоізоляційним склопакетом. Встановлені міцні броньовані вхідні двері з МДФ накладками. Індивідаульне опалення з надійним італійським двоконтурним газовим котлом. Лічильники на всі комунікації. Вся необхідна інфраструктура в безпосередній близькості - дитячий садок, парк, лісова зона, зупинка транспорту (на Київ та по місту), магазини, амбулаторія. БЕЗ додаткових комісій за оформлення угоди. Телефонуйте за деталями до відділу продажу!

Європейська вул., 32
rieltor.ua

єОселя, Євідновлення! м.Вишневе, ЖК Чорновола. 37м кв. 2/10 пов. Світла, простора квартира, в якій є все необхідне для проживання, в той же час в квартирі немає нічого зайвого. Вишуканий мінімалізм додає привабливості облаштування житла під себе персонально. Меблі та техніка залишаються. Комфортний другий поверх. Високий, комерційний цоколь. Вікна виходять на вулицю. Двір облаштований дитячим майданчиком. Присутня вся інфраструктура. До Києва 15-20 хвилин громадський транспортом. Запрошуємо на перегляд. Ціна всього 55000$ АН ТЕРРА, +38 093 0 149 159 Євген

Весняний пров., 2
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в центрі Вишневого Загальна площа 38 м2. Хороше наповнення : Лазерна стяжка пола ,штукатурка стен , індивідуальне опалення, газовий котел. ЖК Комфорт класу ,дитячі майданчики, магазини, аптеки, садики в пішій доступності

Європейська вул., 32/1-Б
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у ЖК Чорновола м.Вишневе пров.Весняний, 1а Загальна площа: 36,6м2 9 поверх з 10 Квартира без ремонту, що дозволить вам втілити всі ваші ідеї та побажання в облаштуванні простору саме так, як ви хочете, створення унікального інтерєру, який відображатиме ваш стиль та смак. Панорамні вікна дозволять насолоджуватися природним світлом та чудовим краєвидом на місто. Квартира розташована в затишному районі, поруч зі всіма необхідними установами та послугами. Поруч знаходиться школа, дитячий садочок, супермаркети, аптеки та багато ін. Не втрачайте свою можливість зробити це житло своїм власним. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб домовитися про перегляд та дізнатися більше про цю чудову можливість!

Весняний пров., 1а
rieltor.ua

Продаю большую 1 к.кв площадью 47 м.кв. в готовом, сданном в эксплуатацию ЖК Променада. Комплекс находится в 3 км от окружной Киева, в самом центре г.Вишневое по ул. Леси Украинки,62а. 7/16 этаж. кухню можно расширить за счет лоджии до 14 м.кв.. Окна на восток, в тихий двор. В пешей доступности от комплекса имеются в наличии разнообразные заведения для социального и культурного досуга – рестораны, кофейни, фитнес-центры, спортивные клубы различного плана, творческие и языковые студии. За несколько минут можно дойти до нескольких детских садов, общеобразовательных школ и центров раннего развития. Прямо напротив комплекса функционирует крупный супермаркет «Novus». Почтовые и банковские отделения, аптеки, медицинские учреждения тоже вокруг имеются в предостаточном количестве. 3 км от Киева. К метро Житомирская ехать примерно 20 мин. Дом сдан, активно заселяется, можно заходить на ремонт, коммуникации все подключены. В квартире автономное отопление - двухконтурный газовый котел. Продажа у любого нотариуса. Право собственности на руках.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 62
rieltor.ua

Без комісії! Є- оселя Затишна 1к квартира з паркомісцем. Вишневе. Піонерський квартал. Добре Місто. Молодіжна, 30 А • 1 високий поверх над цоколем. Загальна площа 35,5 кв.м. 15,1/8,2/3,9 • Сучасно- яскравий інтерєр. • Комфортно- мякий диван-ліжко у вітальні. • Надійно - побутова техніка найкращих виробників. • Тепло - індивідуальне опалення, двоконтурний котел. Утеплений фасад. • Зручно- велика засклена лоджія в кухні. • Безпечно-ЖК з охороною, територія на шлагбаумі, закритий підїзд. • Економно - лічильники на все. • Доглянуте парадне. • Все- поруч! Нова інфраструктура. • Супермаркет Сільпо, "NOVUS", АТБ, ФОРА. • Фітнес-клуб, басейн. Ресторації та кавярні . Дитячі освітні заклади. • Власний паркувальний майданчик. • Громадський транспорт до Києва в будь-якому напрямку. • На авто -15 хвилин. • Чудова ціна-всього 46500 у.о. Без комісії.

можливий продаж по єОселя
Молодіжна вул., 30А
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира зі стильним свіжим ремонтом у новому ЖК комфорт-класу ЖК Чорновола. Будинок монолітно-каркасний, утеплений, з індивідуальним газовим опаленням в кожній квартирі. Введено в експлуатацію листопаді 2018р. Площа – 58,9 кв.м. Поверх 2/10 Планування: – кухня 14,3 кв.м. – спальня дитяча 12,3 кв.м. – спальня основна 17,2 кв.м. – с/в роздільний, ванна кімната та туалет; – великий передпокій. У квартирі зроблено дизайнерський, продуманий до дрібниць, ремонт. Всі меблі виготовлялися за індивідуальним проектом безпосередньо під цю квартиру (не массмаркет). Індивідуальне газове опалення за рахунок газового котла та теплої підлоги, що дозволяє регулювати температуру та економити на комунальних. Продається зі всією необхідною технікою та меблями. Розвинена інфраструктура, на території будинку дитячі майданчики сортмайданчик. У пішій доступності 2 супермаркети Сільпо, АТБ, Фора, Новус. Нещодавно відкрився Макдоналдс, ТРЦ. Школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок.

можливий продаж по єОселя
Чорновола вул., 48
rieltor.ua

Без комісії. Продам 1кім. квартиру в м.Вишневе, ЖК Чорновола, вул.Чорновола,50А, 36/16/9кв.м., 7/9пов. Квартира з євроремонтом. Є меблі і техніка: мякий куточок, шафа-купе, кухня з вбудованою технікою - газова плита, витяжка, холодильник, бойлер, пральна машина. Квартира в середині будинку, дуже тепла. На світло, газ, воду встановлені лічильники. Мінімальні комунальні платежі. Планування роздільне. Санвузол суміжний. Велика лоджія 4кв.м. з видом на Київ. Цегляний будинок 2015 року. Закритий двір, відеонагляд. Багато місць для паркування. Розвинена інфраструктура району - дитячі садочки, школа, супермаркети, відділення банків, салони, кавярні. Зручна транспортна розвязка - поруч зупинка маршруток - до метро 15 хвилин, 302 маршрутка до Контрактової площі. Поруч залізничний вокзал - до Шулявки - 16 хвилин,до метро Вокзальна - 20 хвилин. Ціна 47000у.о. Документам більше 3х. років. Оформлення мінімальне - 1%. Без комісії. єОселю, постанови, єВідновлення розглядаємо. Запрошую на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чорновола вул., 50А
rieltor.ua

Без комісії Продаж однокімнатної квартири в ЖК Чорновола, вул. Чорновола 46д поруч такі ЖК як: Акварелі, Євромісто, Атмостфера, Paradise Avenue. квартира продається з усіма меблями та технікою (як на фото) Поряд з будинком знаходиться все необхідне для комфортного життя, школа, садочок, супермаркет, салони, аптеки, зупинка транспорту. Квартира підійде як і для життя, так і для здачі. Телефонуйте за більш детальною інформацією або для запису на перегляд.

Чорновола вул., 46Д
rieltor.ua

єОселя так, Сертифікат ще краще! Вишневе, провулок Весняний 2 Підходить під єОселя 3%, єВідновлення та інші державні програми • Кухня гостина 14м² • Простора кімната 20м² • Якісні меблі та сучасна техніка • Світла та тепла, не кутова квартира всередині будинку *Холодильник *Духова шафа *Мікрохвильова піч *Пральна машина *Бойлер на 80 літрів Поруч у пішій доступності: *McDonalds *Нова пошта *Супермаркети *Точка видачі Rozetka *Спортивний клуб Олімп *Дитячі приватні клуби та садочки • Комісію платити не потрібно • Документам більше 3 років • Мінімальні витрати на оформлення • Квартира вільна, зареєстрованих немає Задати питання чи домовитись на перегляд, телефонуйте або пишіть: 067 | 646 | 05 | 46 Ексклюзивний представник власника Сертифікований рієлтор Анатолій Олексенко

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Весняний пров., 2
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Піонерський квартал» (ЖК Dobre Misto), вул. Молодіжна буд. 30а, Бучанський район, місто Вишневе, станція метро "Академмістечко" або "Іподром" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-902-854 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «Доброград». 6-й поверх 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 51 кв.м: кухня 8.3 кв.м, 2 кімнати, 1 балкон, 2 санвузла. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Продається з меблями та технікою. Не кутова. Вартість - $70 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Молодіжна вул., 30а
rieltor.ua

Продаж гарної квартири в самому центрі міста Вишневе в новому будинку по вулиці Лесі Українки 62-А ЖК Променада. Укомплектована вбудованою кухнею, холодильником, пральною машиною автомат, кондиціонером та бойлером. Встановлені шафи-купе. Будинок має власну газову котельню. Проведений газ. Ліфт великий. Поруч супермаркет Новус, АТБ, дитячий садок, школа, безліч банків. В пішій доступності Залізничний Вокзал 7 хвилин пішки. Чудове транспортне сполучення з Києвом, електрички та маршрутки. Фотографії відповідають дійсності. внизу під описом і фото є відеоогляд ❗️⬇️⬇️⬇️❗️

Лесі Українки вул., 62-А
rieltor.ua

Продаж новенької 1к квартири на щасливому 13 поверсі. Квартира в новому ЖК Променада, що знаходиться в центрі м. Вишневе за адресою: вул. Європейська, 8Б. Загальна площа 41,9м. Роздільне класичне планування, є ніша під простору гардеробну. Виконано якісний ремонт, потрібно лише поставити меблі на Ваш смак. Вартість 52000$. Без комісії! Розглядаємо продаж під єОселю 3%,7% та інші програми кредитування. Будинок 2022 року. Є відеоогляд. Перегляди за попередньою домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Європейська вул., 8Б
rieltor.ua

Дослідити місцевість

продаж однокімнатної квартири в ЖК Піонерський квартал - Вишневе, вул.Молодіжна. Загальна площа квартири 38,4м2 Автономне газове опалення,двуконтурний котел. Велика тепла лоджія. Зручний перший поверх. На цокольному поверсі комерційне приміщення. В пішій досяжності зупинки громадського транспорту супермаркет Новус, Сільпо,Фора, АТБ, МакДональдз. Виїзд до Жулянського мосту в 5 хвилин. .Запрошую на перегляд в будь-який зручний час за домовленістю! Пропозиція від власника без %

Молодіжна вул., 28а
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Сади Вишневі», вул. Машинобудівників буд. 31, Бучанський район, місто Вишневе, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-905-61 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «Будінвестконтакт». 7-й поверх 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 40 кв.м: кухня 8 кв.м, 1 окрема кімната, 1 балкон, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги (по всій квартирі). Продається з меблями та технікою. Квартира не кутова. Вартість - $55 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Машинобудівників вул., 31
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Черрі Таун», вул. Чорновола, Бучанський район, місто Вишневе, станція метро "Термки" або "Академмістечко" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-886-854 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «KM Груп». 4-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 57.7 кв.м: кухня 12,5 кв.м, 2 кімнати, 1 балкон, 1 лоджія, 1 роздільний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Продається з меблями та технікою. Вартість - $76 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Чорновола вул., 2
rieltor.ua

Зручна квартира в новому будинку! Продається 1-кімнатна квартира у місті Вишневе, на провулку Весняному, 2. Помешкання з частково зробленим ремонтом, виконана розводка електрики та маячна штукатурка стін, гарне планування, яке дозволяє раціонально облаштувати житло. Комфортна лоджія слугує додатковим простором, який можна використовувати виходячи з власних потреб. Будинок заселений на 80%. Новий та чистий під’їзд, працює ліфт. У дворі є дитячий майданчик. Гарна локація поруч державні садочки та школи, торгівельні центри. Навіть МакДональдс тут є! Відомо, що такі заклади відкривають в гарних локаціях! Поруч зупинка маршрутного таксі та залізничний вокзал міста Вишневе. Гарна локація, до Києва постійно курсують маршрутне таксі, поруч є все необхідне для комфортного та повноцінного життя! Ціна 32 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Весняний пров., 2
rieltor.ua

3-кімнатну квартиру-студію з 2 окремими спальнями та повноцінною гардеробною кімнатою з усіма меблями та технікою. Перепланування робилося ще під час будівництва будинку, все узаконене. Здача будинку 4 квартал 2019 рік. У подвір‘ї лавочки, дитячий майданчик, ландшафтний парк, місце для шашлика. У будинку є місце для колясок, велосипедів. Будинок обладнаний камерами відеоспостереження. Будинок дуже теплий, цегляний, автономне опалення (2-х контурний газовий котел) + додатково електричне опалення підлоги 7 регульованих по температурі і часу зон. Квартира економна і дуже тепла взимку та прохолодна влітку. Встановлені зйомні сітки на вікна (актуально влітку). Усі світильники однакові, живляться led-лампочками. Електричний підігрів підлоги має 7 незалежних регульованих по температурі зон: плитка в коридорі (1), обидва санвузли (2, 3), обидві спальні (4, 5), кухня (6), лоджія (7). Вікна виходять на 2 сторони: кухня-студія - у подвір’я, а 2 спальні - на місто (дуже далеко від вікон, вигляд на приватні будинки, тихо і дуже гарно в будь-який час доби та сезон). Кухня має 2 секції, встановлено та підключено 2 плити: електрична індукційна (з 4-ма ізольованими тентами) та газова (на лоджії, додаткова на 2 конфорки) ; великий 2-спальний диван, розкладний стіл із гартованого скла, стільці, що зручно як для щоденних прийомів їжі, так і для прийому гостей. Також є лоджія, де можна поставити додатковий диван/крісла та журнальний столик. В духовці Samsung є функція 2 камер і може готуватися одразу 2 страви: гриль (верхній нагрів/конвекція) та випічка (нижній нагрів/конвекція) без перемішування запахів та економією електоенергії. Індукційна німецька варочна поверхня має окремі елементи живлення на кожну комфорку, також можуть об‘єднуватися під нестандартний посуд (наприклад гусятниця). Рукомийник оригінальний Franke на 2 ємності з гарантією 10 років. Змішувач кухонний гнучкий має 2 функції, струйний. Холодильник side-by-side з дуже великою та вмісткою морозильною камерою, та вмісткою холодильною. Витяжка дизайнерська оригінальна французька стильна, з легким обслуговуванням. Пенал та багато місця для сховку продуктів та кухонного приладдя. 2 санвузли. Плитка у ванній із натуральної ракушки. Дуууууже дорога, друга частина плитки - керамограніт, теж дорогий. Дзеркало-шафка з полицями і підсвіткою. Під достатньо великою раковиною - вмістка шафка для всього необхідного. Ванна повноцінна і розрахована на комфортний прийом ванни для пари (2х дорослих). Є 2 ніші між ванною та стіною. З однієї сторони - щоб був доступ до сантехніки ванної, з другої - ніша під пральне приладдя (порошок/гель для прання, відбілювачі/відплямувачі, кондиціонери і т. д…. ). Пральна машинка LG з 10-річною гарантією на мотор. Багатофункціональна регульована по температурі рушникосушарка живиться від розетки. 2-й санвузол - туалет, додатково облаштований гігієнічним душем та раковиною. В квартирі 2 шафи-купе, виконані на замовлення. В коридорі 4 секції : місце для сумок, шапок/капелюхів/шарфів; є ящики під малі речі і догляд за взуттям; достатньо місця під високі чоботи і низьке взуття; одна секція повністю під взуття; 2 секції під вішалки (коротший і довший одяг). Друга шафа-купе в другій спальні має 3 секції: 2 секції - полиці, 3-тя під вішалки та приховану нішу. Спальня з великим м’яким ліжком, «секретом» (всередині відкидається підставка під келихи/поп-корн) та нішею під ліжком. Ліжко має ніжки. Над ліжком стильне led-бра. Великі підвіконня (в обох спальнях), на яких можна сидіти і навіть облаштувати під робоче місце; витримують велике навантаження (спеціально замовлялися). Також у спальні білий стильний стіл. Друга спальня крім шафи-купе з нішею має 2-спальний розкладний диван з 2-ма м‘якими нішами по бокам та нішею під постільну білизну. Над диваном зручний гнучкий світильник-бра для читання. Також в кімнаті дитячий «ростучий» стіл з стільчиком, стильна брендова стінка (3 секції на 2 яруси + полиці) з підсвіткою. Гардеробна кімната майже 4м2. Обладнана полицями, висувними ящиками, відділами з вішалками для довгих та 2-ма секціями під більш короткі речі на вішалках (сорочки/штани), також достатньо полиць та антрісолі. Є спеціальні ніші під сушарку та доску для прасування. Замикається на двері-купе. Також є простір для занять (танці, фітнес, йога, пілотес, …. ) з дзеркалами. З дизайнером робили максимально органомічний простір і використали кожен сантиметр простору. В цілому квартира виглядає і є дуже просторою, світлою. найближче до Києва зі сторони Жилянського мосту та найближче до переїзду у Вишневе (якщо потрібна та сторона), також виїзд до Теремків без заїзду до Києва. Інфраструктура: майданчик для шашликів, дитячий майданчик, магазини, ТРЦ, ринок, стоматології, клініки, шиномонтаж та сто, парк, озеро, АЗС, ательє, школа, дитячі садочки, приватні школи та садочки, студія танців, поліклініка….

можливий продаж по єОселя
Івана Франка вул., 2
rieltor.ua

Продаємо затишну однокімнатну квартиру в ЖК Євромісто, Жулянська, 2Г 5 /10пов, 44м2. Простора кухня з диваном ( повноцінне спальне місце, балкон. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та бобутовою технікою - заходь і живи ! Ціна 55000$

Балукова вул., 2
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру з терасою у житловому комплексі економ-класу «Променада», вул. Лесі Українки буд. 62, Бучанський район, місто Вишневе, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" - 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-890-813. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 10-й поверх 11-ти поверхового будинку. Загальна площа - 42 кв.м: кухня 12 кв.м, 1 окрема кімната, тераса 80 кв.м, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Власна тераса. Продається з меблями та технікою. Вартість - $65 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Лесі Українки вул., 62
rieltor.ua

Локація: Київська область Бучанський р-н м. Вишневе вул. Чорновола/Івана Франка, 4 (якщо дивитесь локація - орієнтуйтесь на ЖК Черрі Таун) Квартира розташована в ЖК клубного типу що розташований біля ЖК Черрі Таун, поруч заправка Кло, величезний, новий магазин ФОРА. У хвилині від будинку зупинка транспорту - а для власників авто - розташування даного будинку - це мрія - прямий та швидкий виїзд на вулицю Чорновола та відразу на Велику окружну дорогу. Квартира розташована на 3 поверсі в будинку 2021 року побудови. В будинку є ВЛАСНА котельня (комбіноване опалення газ та електрика) та бойлерна. ВСТАНОВЛЕНА нова фільтраційна система води, продумані найдрібніші деталі для Вашого комфортного проживання. Квартира з новим ремонтом, стан відповідає фото. Ніхто не жив. Квартира продається з меблями та технікою. ДУЖЕ ЯКІСНИЙ РЕМОНТ! Будинок клубного типу ідеальний тим - що всі жителі чудові та максимально привітні. Будинок з ОСББ, дуже адекватні комунальні платежі, встановлені лічильники на все, адаптований інтернет, гарна вхідна група, стоянка для жителів будинку та гостей. Інфраструктура: в пішій ходьбі є ВСЕ (нові магазини та кавярні, МакДональдз, Сільпо, АТБ, новий фітнес зал та спортзал. Доставлення. Виїзд та заїзд в Київ - швидкий до ТРЦ Республіка та Епіцентр, Метро, Теремки, Іподром.

Івана Франка вул., 4
rieltor.ua
1 - 24 з 222 результатів