Продаж квартири у ЖК Ярославичи, вул. Кургузова, б. 1А, корп. 2. третий поверх, у домі консьєрж, поштомат поруч з домом кінцева зупинка маршрутки у Київ велика однокімнатна квартира переоблаштована у двокімнатну, перший власник, квартира вільна. Продаж з меблями ( вбудована кухня, 2 великих шафи, ліжко транформер, диван, уся побутова техніка. 50 000 у.о. без %. торг

ексклюзив
Кургузова вул., 1А
rieltor.ua

посилання на відео

Кургузова вул., 11 Г
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Вишгород, ЖК Французький бульвар, Шолуденка вул. 24. Продам 2х кімн. квартиру, 6/11 пов. цегляного будинку, 57/28/11, кімнати окремі, лоджія. Будинок з червоної цегли, власна котельня. У квартирі є теплолічильник, лічильники на воду і світло. Без оздоблення. Закрита територія, наземний паркінг, сучасний благоустрій, дитячий і спортивний майданчики. На території комплексу є магазини, кавярня. Недалеко супермаркети Фора, Новус. Поруч парк Межигіря, Київське море, зупинка транспорту. Всі документи на руках. Ціна 50 тис.у.о Повний юридичний супровід Галина, АН Корсгал

можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 24
rieltor.ua

Терміново! Эксклюзив! Ключи на руках! Продам 3-к квартиру,3/5 кирпич 55/36/6,5 с Н=2,75м,спецпроект ,идеальный двор с гортензиями и разметкой для парковки, чистый подъезд !В квартире выполнен евроремонт свежий, никто не жил, металлопластиковые окна, балкон застеклен металлопластиковыми окнами и обшит пластиковой вагонкой, санузел раздельный, новая сантехника , двери, фактурная покраска стен, на кухне новый кафель, линолеум, современный кафель , електрика и трубы поменяли раньше, есть сигнализация, отличное расположение в центре, но тихо! Рядом супермаркеты, пляжная зона Днепра! Чистая продажа, 50000 у.е. Возможен розумний торг! Комісія АН 5%.

Богдана Хмельницького вул., 6
rieltor.ua

Продаж 1к квартири, по просп. Шевченка, 2Д, м. Вишгород. Площа 41/19/10 м2. Поверх 22 / 23 поверхового будинку. ЖК Ольжин Град - Монолітнокаркасний проект. Пропонуємо Вашій увазі однокімнатну квартиру з меблями та технікою (все залишиться новим власникам) в центрі міста, з яскравим і не повторним видом на м. Київ та річку Дніпро. Кімната поєднана з коридором, що додає простору і свободи. Дві вбудовані шафи, непомітні (одна дзеркальна). Балкон з склопакетами, можно використовувати, як окремі кімнату (робочий простір або зона для бігу ). В кухні тепла підлога. Лічильники на світло, воду, опалення! Є власна кладовка на поверсі - це дуже облегшує життя ,оскільки слугує додатковою шафою для сезонного одягу. Поруч з будинком зупинка транспорту, магазини (АТБ, Новус, ФОРА) аптека, магазин ROZETKA, ресторани та кафе. Внутрішній двір облаштований, закритий дитячий майданчик, спортивна площадка, у дворі паркінг для автомобілів. Дзвоніть, відповімо на всі Ваші запитання. Є відео огляд!

можливий продаж по єОселя
Шевченка просп., 2Д
rieltor.ua

Тихий спальний район, поруч ліс, лікарня, поліція, школа, дитячий садок, нова пошта, магазин АТБ. Не далеко від центру де є автобусна зупинка, автобуси їздять до ст. М. Героїв Дніпра, Почайна, їхати 15-20 хв. Є кладова та погреб.

власник
Кургузова улица, 4А, Вышгород, Вышгород, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Кургузова 11Г, ЖК Ярославичі-2, новий термобудинок, 10/25кб 50/18/18 косметичний ремонт, вбудована кухня, електроплита, витяжка, спальний гарнітур, холодильник, бойлер, пральна машинка, лічильники на тепло, лічильники на воду, на світло. Ідеальна квартира для комфортного проживання

Продам 1к.квартиру  Вишгород Кургузова 11Г ЖК Ярославичі-2
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири, м. Вишгород, вул. Шолуденко 26 ЖК Зіркова Вежа вул. Шолуденка 26, місто Вишгород, 2-кімнатна квартира 70.5 м2 після будівельників. 10 поверх 12-ти поверхового будинку Встановлено радіатори, лічильники на воду та світло (двохзонні). Зроблено лазерне стягування підлог. Зроблено штукатурку стін. Закрита територія, зовнішнє відеоспостереження, передбачені дитячі та спортивні майданчики, для машин наземна автостоянка. Біля будинку зупинка громадського транспорту, Перші поверхи будинку комерційні приміщення (кафе, прод. магазини, приватний дитячий садок тощо) продаж квартири по переуступці. Телефонуйте. є відео огляд.

місто Вишгород, Терміново, Продаж 2-х кім. квартири
olx.ua

#1522 Продам 2к квартиру, загальна площа 59м2, в ЖК "Французький Бульвар", в 9-ти кілометрах від Києва, м.Вишгород. Поверх 7/11. Квартира з роздільним плануванням. Стан після будівельників. Цегляний будинок. Закрита територія, на території дитячий майданчик, спортивні майданчики, паркінг. До найближчого метро «Героїв Дніпра» громадським транспортом -25 хвилин, на авто 15 хв. В місті є школи, дитячі садки, магазини й торгові центри, поліклініки Продаж по переуступці! Сплачує продавець! Телефонуйте, не зволікайте! Ми із задоволенням надамо Вам більш детальну інформацію!

Шолуденко улица, 24, Вышгород, Вышгород, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продаж дуже гарної та світлої 2 кімнатної квартири в новобудові з гарними видами з вікон.БЕЗ КОМІСІЇ! ЖК Велесгард, м. Вишгород, вул.Ватутіна 111 В. Право власності з 2018 року.Будинок давно заселений. 2 кім, з роздільними кімнатами . Площа 59/30/11 , 10 поверх 12 поверхового. На підлозі лазерна стяжка,штукатурка на стінах, склопакети та радіатори. Дуже красивий ЖК який знаходиться на віддалі від міського шуму та метушні . Дзвоніть та домовляйтесь на перегляд ! єОселя,єВідновлення,Сертифікат. 49999 $ БЕЗ ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ ДЛЯ ПОКУПЦІВ !БЕЗ КОМІСІЇ! ВІДЕО www.youtube.com/watch?v=I0PspbgcUeM 0937048888 Володимир. PS: ВЛАСНИКАМ ЖИТЛОВОЇ ТА КОМЕРЦІЙНОЇ НЕРУХОМОСТІ, допоможемо максимально вигідно здати, продати Вашу нерухомість. Будемо раді співпраці, дзвоніть-пишіть!

можливий продаж по єОселя
Ватутіна вул., 111в
rieltor.ua

Неймовірне природнє місцерозташування ! Краєвид з вікна на Київське море, вода зі скважини, автономне газове опалення, закрита територія, свій магазин у дворі. Поруч зупинка з маршрутками в центр міста і в Київ. Всі умови для релаксації. Також окремо продається комора в напівпідвальному приміщенні 4 кв.м. ціна 2500 у.е.

власник
Видова квартира ЖК 4 КАРАТИ
olx.ua

Неймовірне природнє місце розташування ! Краєвид з вікна на Київське море, вода зі скважини, автономне газове опалення, закрита територія, свій магазин у дворі. Поруч зупинка з маршрутками в центр міста і в Київ. Всі умови для релаксації. Також окремо продається комора в напівпідвальному приміщенні 4 кв.м. ціна 2500 у.е.

власник
ул. Ватутина, 110 корпус 3, Вышгород, Киевская 49500.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1к квартири на вул. Кургузова, 1А, корп. 1 , м. Вишгород - еОселя - еВідновлення- Площа 44/18/10 м2. Поверх 20/20 поверхового будинку (два технічні поверхи, ще зверху) Світла видова затишна квартира, біля лісу. Консьєрж, три ліфти. Меблі та техника залишаються (Частково) Будинок утеплений сучасним термоізоляційним матеріалом, планування кімнати - роздільне. Сучасні кухонні меблі, шафа-купе, лоджія засклена з шафами! Гаряча вода – електричний бойлер. Опалення центральне. У квартирі лічильники на ВОДУ, СВІТЛО, ТЕПЛО. Автопарковка біля будинку. Розвинута інфраструктура, все в пішой доступності: дитсадок, школа, супермаркет, банки, пошта, поліклініка. Біля ЖК - кінцева маршрутки 396 ( Вишгород - Почайна) До метро Оболонь та Почайна до 15 хв. їзди. Повний юридичний супровід. Дзвоніть, відповімо на ваші запитання. Є відео огляд!

можливий продаж по єОселя
Кургузова вул., 1А
rieltor.ua

Вишгород, вул. Київська, 4. Однокомнатная квартира 37 кв.м. на 7 этаже 9-ти этажного дома. Дом 2002 года постройки. Сделан качественный ремонт. Установлена вся необходимая техника, мебель. В подвале есть своя кладовка. Есть парковка перед домом, отделение новой почты, магазины, аптека, больница, школы, дет. сад. Через дорогу набережная реки Днепр с пляжем. Автобусная остановка в 2-х минутах пешком, до метро Героев Днепра 15 мин. 49000 уе

1-кімнатна з камином! Київська, 4.
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира зі зручним плануванням по вул. Кургузова 1а корпус 2 з видом на ліс. ПО ТРАСІ В КИЇВ ТА З КИЄВА НЕ РОЗМІЩЕНІ БЛОК.ПОСТИ!!! Будинок розташований в зручній локації, поряд вся необхідна інфраструктура міста для комфортного проживання: зупинка громадського транспорту (до метро Почайна 15 хвилин), супермаркети, магазини, поліклініка, дитячий майданчик, садочок, ліцей "Сузіря", басейн, кавярні, сервісний центр МВС. Охайний підїзд, асфальтований тихий двір, багато зелених насаджень, лави для відпочинку. Вхід по кодовому замку. Квартира загальною площею 50кв.м. знаходиться на 14 поверсі 20-поверхового будинку. Перші власники, з 2014року. Квартира тепла та суха, в житловому стані, повністю мебльована: роздільні кімнати, перепланування кухні та коридору. Санвузол суміщений з повноцінною ванною, є бойлер 100л. Велика засклена лоджія, з якої відкривається неймовірний вид на Київ та лісову смугу Вишгорода. Всі вікна в квартирі якісні, сучасні металопластикові. Є необхідна побутова техніка: електроплита, холодильник, бойлер, пральна машина, обʼємна посудомийна машина Bosh. (розрахована на сімʼю з 4х осіб, або і більше) Встановлені лічильники на світло та воду. Будинок кооперативний, встановлений лічильник тепла на будинок. Чудовий варіант для сімʼї з двох осіб , а також для родини з дітками! Запрошую на перегляди!! Вартість 52000 дол Якщо виникли додаткові питання-рада відповісти в телефонному/мейл/месенджер-режимі. Запрошую до переглядів !

Продаж квартири в Вишгороді, вул Кургузова
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в ЖК Зіркова Вежа 4/12 ., 91,94/53/12. Квартира після будівельників. Велика лоджія на кімнату та кухню, великій хол, панорамні вікна. Квартира з чудовим краєвидом на водосховище . Будинок монолітно-каркасний з утепленням і власною котельною. Територія будинку закрита. На території є спортивний і дитячий майданчик, . Поруч зупинка громадського транспорту, супермаркети. Сдача будинку 3 квартал 2024 року. 49000 у.о

Продам 3-х кімнату квартиру
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам однокімнатну квартиру гарного планування. Новий комплекс Берегиня. Квартира з ремонтом. Частково мебльована. Розташована на комфортному 2 поверсі. В будинку 2 ліфти, вхід облаштований пандусами. Закрита територія. Велика стоянка для авто. Е відеоспостереження, дитячий майданчик, футбольне поле, місце для барбекю, зони відпочинку. Дитячий садочок та школа поряд. Державна клініка в 10 хв. пішки.Поряд з будинком АТБ, через дорогу Сільпо преміум класу, МacDonalds, аптека, піцерія, приватна клініка, салони краси та інше, парк Чайка, вишгородська набережна, пляж затока Дніпра, зупинка транспорту на Київ, станції метро Почайна та Героїв Дніпра 15-20 хвилин будь яким видом транспорту. Квартира підготовлена для швидкого продажу. Документи в порядку, заборгованості по комунальним платежам немає. Розглядаємо також продаж по Державним програмам та в єОселю.

Набережна вул., 6Г
rieltor.ua

Продається простора 1-кімнатна квартира у житловому комплексі "Ярославичі" у Вишгороді по вул. Кургузова, 1А. Загальна площа квартири становить 54 квадратні метри. Знаходиться на 18 поверсі 20-поверхового будинку, що забезпечує чудовий вид на околиці. Житлова площа складає 30 квадратних метрів, а кухня простора та зручна з площею 11.5 квадратних метрів. Комплекс знаходиться в екологічній зоні біля лісу, на території ведеться відеоспостереження. Розвинена інфраструктура: садочки, школи, супермаркети, банки, мед.заклади, кінцева зупинка транспорту до м.Почайна (20хв.) Це чудова пропозиція в економ-класі для тих, хто шукає комфортне житло в тихому спальному районі, недалеко від центру міста. Не пропустіть свій шанс стати щасливим власником цього чудового житла!

продам 1-к квартиру в Вишгороді ЖК Ярославичі
olx.ua

Продається велика видова 1-кімнатна квартира в центральній частині м. Вишгород в ЖК Берегиня по вул. Набережна 6-Г Зручна локація комплексу дозволить вам користуватися усіма вигодами розвиненої інфраструктури міста: ⦁ супермаркети Сільпо та АТБ. ⦁ МакДональдс. ⦁ Кафе та кав’ярні, ресторани, відділення банків, аптеки, медичні центри. ⦁ Зупинки громадського транспорту, до метро Почайна та метро Героїв Дніпра 15 хвилин громадським транспортом. ⦁ Сквери та парки, дитячі майданчики та садочки, школи та гуртки, спортивні зали та комплекси. Будинок побудовано по монолітно-каркасній технології з червоної керамічної цегли, фасад утеплений мінватою, дуже теплий та економний щодо комунальних платежів. Зелений двір з квітучими клумбами, асфальтований під’їзд. Огорожена територія, закритий гостьовий паркінг, шлагбаум біля будинку, прохід та проїзд тільки для мешканців будинку. Окремою родзинкою є чудовий краєвид на Дніпро. Охайний під’їзд, консьєрж, відеоспостереження, вхід по кодовому замку, 2 ліфти, в тому числі вантажний, в будинок заведено інтернет та кабельне TV. Обслуговує будинок та територію ОСББ та ініціативна група мешканців. Квартира загальною площею 56 кв м знаходиться на 16 поверсі будинку Має кімнату 20 кв м та хол-вітальню 17 кв м. Технологія будівництва дозволяє зробити перепланування у 2-кімнатну або будь-який інший варіант на ваш смак. Характеристики квартири: * загальна площа – 55,9 кв.м * кімната – 19,7 кв.м * хол - 17,4 кв.м * кухня – 9,8 кв.м * санвузол - 5,7 кв.м * засклений балкон - 3,3 кв.м * опалення централізоване з індивідуальним лічильником * металопластикові вікна * радіатори опалення Квартира готова до переглядів! Вартість квартири 47 800 у.о. Можливе придбання за програмою Є-оселя Без комісії для покупця! Повний юридичний супровід угоди. За детальною інформацією телефонуйте або пишіть у будь-який месенджер за номером 09*********03 Лариса АН “Happy House”

1-к ⦁ 56 м2 ⦁ Без ремонту ⦁ Можна перепланувати у 2-к ⦁ ЖК Берегиня
olx.ua

Затишна квартирка в будинку 2020 року здачі. Якісний, дизайнерський ремонт з меблями та технікою. Все робили для себе, в ідеальному стані. З квартири відкривається вид на ліс. Знаходиться в ЖК «Французький бульвар» по вулиці Шолуденка. * Простора кухня з вмонтованою посудомийною машиною; * Сушильна машина для білизни; * Кондиціонери в спальні та кухні; * Індивідуальне газове опалення з лічильником; * Лоджія облаштована в кабінет з теплою підлогою, та гамаком для розслаблення; * Велике підвіконня в спальні, для вечірніх посиденьок; * Чистий під‘їзд з конс’єржем та відеоспостереженням; * Хороші та привітні сусіди; * Територія під відеонаглядом; * Кілька дитячих майданчиків; * Достатня кількість паркомісць; * Зупинка громадського транспорту під будинком, в 50 метрах (до метро Героїв Дніпра 15-20 хвилин) Квартира готова до заселення та комфортного проживання. Без комісії. Можливо по єОселя.

власник
можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 24
rieltor.ua

Продаж 2к квартири вул. Кургузова, 11В, ЖК Ярославичі 2, м. Вишгород Площа 49/18/12. Поверх 19/25 поверхового будинку. Світла видова затишна квартира. У квартирі виконано ремонт від забудовника. Кухня з ремонтом та технікою (електро плита, духова шафа, та інше) Розвинена інфраструктура все в пішій доступності: дитсадок, школа біля будинку, 3 футбольні поля, супермаркети, банки, пошта, поліклініка. Відмінна транспортна розвязка біля будинку зупинкфа на Почайну. До центру 7 хвилин пішки (Новус, ФОРА, АТБ, кінцева маршрутки Героїв Дніпра) Квартира стандартна, роздільне планування. Гаряча вода – електричний бойлер. Опалення центральне. Покриття підлог – лінолеум, підігріву підлог немає. Стан стін – ремонт не потрібен. Вікна металопластикові, у нормальному стані. Двері міжкімнатні типові, в нормальному стані. Встановлено лічильники на ВОДУ, ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ, ТЕПЛО. Автопарковка біля будинку. Повний юридичний супровід. Телефонуйте, відповімо на всі питання, що Вас цікавлять. Є відео огляд!!

можливий продаж по єОселя
Кургузова вул., 11В
rieltor.ua

Продам гарну 1-к в ЖК"Ольжин Град" по пр. Шевченка, 2Д на 8 поверсі за 47000 уе без комісії. Чистий продаж квартири, 1 власник, без прописаних осіб. Загальна площа - 40.5 кв.м., житлова - 15.8, кухня - 12.7. Квартира продається з усіма меблями і технікою. Гарний стан ремонту, м/п вікна, с/в сумісний. Є теплолічильник. В кімнаті - диван, мебльована стінка, кондиціонер. Простора кухня з диваном, вбудованою кухнею, холодильником і плитою. В санвузлі залишається бойлер і пральна машина. Ідеальний варіант для тих хто хоче жити в центрі, в теплому будинку з усім необхідним. До зупинки 5 хвилин пішки. У дворі паркомісця і дитячий майданчик. Поруч аптеки, магазини, супермаркети, ресторани.

Продаж 1-к в ЖК"Ольжин Град" по пр.Шевченка, 2Д за 47000 без коміссії
olx.ua

Продаж 1к квартири на вул. Кургузова, 1А, корп. 2 , м. Вишгород
Площа 42,9/18/9,8 м2. Поверх 6/20 поверхового будинку

Світла видова затишна квартира, біля лісу. Консьєрж, три ліфти. Меблі та техника залишаються (Частково)
Будинок утеплений сучасним термоізоляційним матеріалом, 
Сучасні кухонні меблі, шафа-купе, лоджія засклена.
Гаряча вода – електричний бойлер. Опалення центральне. Встановлений квартирний лічильник тепла. Сплата по квитанціям за лютий склала 1500 грн. Є спільний коридор на 2 квартири площею 20 кв.м.
Автопарковка біля будинку.

Розвинута інфраструктура, все в пішій доступності (до 10 хвилин): дитсадок, школа, супермаркет, банки, пошта, поліклініка.
Біля ЖК - кінцева маршрутки 396 ( Вишгород - Почайна)
До метро Оболонь та Почайна до 15 хв. їзди. Повний юридичний супровід.

Дзвоніть, відповімо на ваші запитання. Є відео огляд! Го

Продаж 1-к квартири м. Вишгород, вул Кургузова 1-А
olx.ua

Продається 1к квартира по вул. Кургузова, 1А, м. Вишгород, ЖК Ярославичі. Площа 53/18/12 м2. Поверх 18/20 поверхового будинку. Світла видова однокімнатна затишна квартира, біля лісу. У квартирі ремонт від забудовника, будинок в гарному стані. Кімнати розділені, санвузол розділений, балкон не засклений. Гарне планування, що дозволяє при бажанні зробити двокімнатну квартиру. Лічильники на воду, електрику, тепло. Розвинута інфраструктура, все в пішой доступності: дитсадок, школа, супермаркет, банки, пошта, поліклініка та інше. Біля ЖК кінцева маршрутки 396 ( Вишгород - Почайна) До метро Оболонь та Почайна до 15 хв. їзди. Повний юридичний супровід. Дзвоніть, відповімо на всі Ваші запитання. Є відео огляд!

можливий продаж по єОселя
Кургузова вул., 1А
rieltor.ua
123...5
1 - 24 з 112 результатів