Продається 5-к. дворівнева квартира-сирець з і/о за вул. Кільцева (м. Винники) Код квартири: # 20793157 • площа – 147 кв. м • 5 поверх з 5 • у новобудові • індивідуальне газове опалення • мансарда • документам більше 3-х років Простора квартира з хорошим плануванням. Квартира – сирець, що дозволить облаштувати її відповідно до ваших уподобань. Перевагою є індивідуальне опалення, що забезпечить комфорт та допоможе заощадити при оплаті за комунальні послуги. Поряд з будинком – магазини, зручна транспортна розв’язка. Телефонуйте, щоб оглянути та дізнатися деталі!

Кільцева вул., 11
rieltor.ua

Продається дворівнева 5-кімнатна квартира у районі м. Винники за вул. Галицька. Торг доречний Підходить під єОселя Код квартири - # 17749621 • 4 поверх з 5; • лоджія; • новобудова; • панорамні вікна; • площа кухні – 18 м2; • усі комунікації (газ, вода, електрика, каналізація); • індивідуальне газове опалення; • загальна площа – 154 м2. Дворівнева квартира з функціональним плануванням і панорамними вікнами, є простора лоджія. У помешкання проведено усі комунікації та економне індивідуальне опалення, що дозволить встановити оптимальний температурний режим. Стан оселі – сирець, що доволі зручно, адже нові власники мають можливість облаштувати простір за своїми потребами та обрати дизайн інтер’єру на власний смак. Навколо низька забудова. Будинок зданий у 2021 році. Вдале розташування будинку – затишний та тихий район, початок м. Винники (зі сторони Львова), з однієї сторони вид на ліс, з іншої на місто, поруч транспортна зупинка, відділення пошти, аптека, магазини, супермаркет, школа, дитячий садок. Не зволікайте, телефонуйте зараз, щоб дізнатися деталі.

Галицька вул., 3е
rieltor.ua

Продається пятикімнатна квартира в затишному районі міста Винники на вулиці Винна Гора.Будинок клубного типу, малоквартирний. Квартира є дворівневою і розташована на останньому та мансардному поверхах . На першому поверсі розведений підігрів підлоги, зроблений ремонт, кухня облаштована меблями та технікою. Є два санвузла, засклений балкон та два гардероби. Встановлена сигналізація. Квартира двостороння, правильного планування, простора, світла та суха. З вікон відкриваються гарні краєвиди. Поряд знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання: школа, садочки, магазини, зупинка громадського транспорту, поліклініка, супермаркети, торговий центр. Для детальнішої інформації телефонуйте! Реальним покупцям торг!

Винна Гора вул., 30
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 5-кім.квартира м.Винники вул.Крипякевича Новобудова, будинку клубного типу 145,64//91,5/13 кв.м., 4п./4ц. два рівні, 0- цикл,стяжка ,штукатурка,утеплений дах,м/п вікна. чудовий краєвид,зручний доїзд,поряд розвинена інфраструктура. Розглянуть програму Єоселя.

Крипякевича вул., 4
rieltor.ua

Продається 5-к. дворівнева квартира-сирець з і/о за вул. Кільцева (м. Винники) ___ Код квартири: # 2 0 7 9 3 1 5 7 ___ площа 147 кв. м 5 поверх з 5 у новобудові індивідуальне газове опалення мансарда документам більше 3-х років ___ Простора квартира з хорошим плануванням. Квартира сирець, що дозволить облаштувати її відповідно до ваших уподобань. Перевагою є індивідуальне опалення, що забезпечить комфорт та допоможе заощадити при оплаті за комунальні послуги. Поряд з будинком магазини, зручна транспортна розвязка. ___ Телефонуйте, щоб оглянути та дізнатися деталі!

Кольцевая дорога, 11, Брюховичи, Львовская 80000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную до продажу дворівневу квартиру 127 кв.м. в зданому будинку за адресою Вул. Крип‘якевича, Винники. До центру Львова всього 10 км. В будинку доробляють внутрішні роботи. Остання квартира в продажі ! Малоквартира забудова на 16 квартир. 4-5 поверх / 5 Перший поверх : ізольована кухня, 2 кімнати , санвузол Другий поверх : 3 кімнати, санвузол. Є відео-огляд. Всі деталі за номером телефону. Будинок зданний. 650$/м2 Вартість квартири : 82 500$

продаж 5 кім. квартири вулю Крипякевича Винники
olx.ua

Продаж дворівневої квартири в зданій новобудові вул. Галицька м. Винники Квартира знаходиться на 4-му 5-ти поверхового будинку. В квартирі на першому поверсі дві кімнати і кухня та вигоди. Мансардний поверх три кімнати та вигоди. Квартира двостороння, простора та світла, підведена проводка, лічильник на газ, є право власності, будинок заселяється. Розглядаємо під є Оселю. Ціна 78000$ 06******85 АН Ієрополіс Є відео на прохання скидаю.

Продаж квартири Винники Купити 5-ти  кімнатну квартиру в новобудові
olx.ua

Житлові комплекси у Винники