Продам квартиру в центрі міста Верхньодніпровськ , вулиця Дніпровська , будинок 90 . 3 кімнатна ( 44,7 квадратних метра) На первому поверсі, сухий підвал зі своїм місцем під замком. Заборгованості нема. Додаткова інформація по телефону +380 (68) 005 50 47 ( Андрій)

власник
Продам квартиру 3 кімнатну , центр міста .
olx.ua

Срочно продам Жилье (пол дома, 2 комнаты проходные, отопление форсунка)компактное в самом центре города. Возле первой школы по улице Авраменка 41, рядом магазин тюльпан, все удобства, косметический ремонт. Обращаться на Вайбер+38********52 или звонить по телефону Василий 80*******20

власник
Срочно недорого продам жилье в центре города
olx.ua

Пропоную до Вашої уваги, двокімнатну квартиру під Ваш ремонт. Квартира знаходиться по вул Семенова, не дивлячись на те що на поверсі коридор на 6 квартир все дуже-дуже охайно. Сам підїзд чистесенький, пластикові вікна на кожному поверсі, дах відремонтовано не тече, привітливі сусіди. Біля будинку є магазин, до центру на авто 5 хвилин. Дзвоніть і приходьте на перегляд. ДІЄ ЗНИЖКА 5% ДЛЯ УЧАСНИКІВ ВІЙСЬКОВИХ ДІЙ ТА ЇХ СІМЕЙ НА ПОСЛУГИ АГЕНЦІЇ. Мирного неба та міцного здоровя Вам та вашим близьким.

Продам двокімнатну квартиру.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру в м. Верхньодніпровськ в районі лікарні.

власник
Квартира однокімнатна
olx.ua

Квартира однокімнатна на продаж, м. Верхньодніпровськ, вул. Попова 5. Поруч магазини та районна лікарня. Загальна площа 30,6 кв м. Є балкон. Квартира потребує повноцінного ремонту.

olx.ua

Квартира підготовлена до ремонту, без меблів, в самому центрі міста, індивідуальне газове опалення, балкон, санвузол окремо, можлива перепланіровка. Телефонуйте з 10.00 до 22.00.

власник
3-кімнатна квартира в центрі
olx.ua

Квартира знаходиться в центрі міста по пр. Шевченка, напроти супермаркету Маркетопт. Розташована на 4-му поверсі пʼятиповерхового будинку. Частково зроблений ремонт, автономне опалення, металопластикові вікна.

власник
Продам трьохкімнатну квартиру
olx.ua

Продам двухкомнатную квартиру в городе Верхнедровск, квартира находится на земле. Есть частичный евроремонт, бронированая входная дверь, на территории есть хозяйственные постройки. Участок 6соток Находится возле строительного магазина Мастер. По всем вопросам звоните.

Продам 2-ком квартиру на земле
olx.ua

Продам или обменяю на 1ком. (+ваша доплата) свою 3х ком кв. Ин. Газ, от,. М.. пл.окна, лоджия балкон, заменены трубы, батареи, линолеум.. Кв чистая, ухоженная, без долгов. Подъезд чистый, домофон, лифт работает.обмен на Верхнеднепровск или Каменское

власник
Продажа или обмен
olx.ua

Популярні запити

Географія Верхньодніпровськ