Продається 2кімнатна квартира площею 45 м2 на 5 поверсі пятиповерхового кооперативного будинку. Будинок знаходиться по вул Ювілейній 2а. Поряд АТБ, риночок,нова пошта, зупинки,школа, дитсадок. Кімнати окремі, кухня -студія, санвузол сумісний. Повний ремонт, бойлер,лічильники на електрику та воду. Газ до плити без лічильника.Квартира умебльована та з побудовою технікою Переоформлення за рахунок продавця

Продам двокімнатну квартиру з ремонтом
olx.ua

продам 3 кімнатну квартиру з ремонтом, утеплена, всі батареї замінені на сучасні радіатори, евровікна, нова сантехніка, та електрика, можна з меблями та тахнікою з балкону зняте скло, лоджія перероблена в кабінет.

власник
продам 3 кімнатну квартиру з ремонтом
olx.ua

Продається двокімнатна квартира на пятому поверсі квартира з ремонтом при договорі частково з уміблюванням обща площа квартири 60 квадратів кухня 13 два балкона один з яких застекленный взимку в квартирі тепло так як є технічний етаж то влітку не жарко поблизу знаходиться магазин АТБ звонить за номером вказаному в описі ціна договірна 09******71.

власник
Продається двокімнатна квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира на першому поверсі в центрі міста з ремонтом та частково з меблями. Своє автономне опалення з теплою підлогою, нова електро проводка та двох тарифний лічильник. Біля будинку погріб та місце для гараж.

власник
olx.ua

Квартира знаходиться по вулиці Грушевського ( стара Чайковського) з ремонтом, технікою та меблями. Тепла підлога, власне опалення, склопакети та грати на вікнах, замінена вся система водопостачання. Перший поверх, утеплена підлога

власник
Продається двокімнатна квартира
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з ремонтом. Із усіма зручностями. Вся детальна інф за телефоном

власник
olx.ua