продам 3 кімнатну квартиру з ремонтом, утеплена, всі батареї замінені на сучасні радіатори, евровікна, нова сантехніка, та електрика, можна з меблями та тахнікою з балкону зняте скло, лоджія перероблена в кабінет.

власник
продам 3 кімнатну квартиру з ремонтом
olx.ua

Купуйте затишне житло! Продається унікальна 3-кімнатна квартира площею 70 м2 на Пр-кті Незалежності 26. Поверховість 1/3. Кухня 8 м2. Квартира повна історії, яка виростила два покоління, створюючи чудові спогади. Вікна квартири виходять на парк з водоймою, забезпечуючи ідеальний мікроклімат, чисте повітря. Високі стелі, деревяна підлога, атмосфера тепла і затишку. Частково залишаються меблі та техніка. Це не просто квартира, це історія майбутнього і вашої сімї, та затишний куточок. Чекаємо вас на перегляди, дзвоніть.

Унікальна 3-кімнатна квартира на пр-ті Незалежності - 26
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру, свіжий ремонт,вікна пластикові,у квартирі всі зручності,деталі за телефоном,не вуглова

власник
3-х кімнатна квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3к квартири на 1му поверсі, м. Ватутіно, вул. Ювілейна, 6в. Квартира в житловому стані, продаж з побутовою технікою та меблями. У квартирі здійснено приберання, готова як для проживання власника, так і квартирантів. Детальніше за телефоном.

Продаж 3к квартири Ватутіно 17000$
olx.ua

Продається квартира в місті Ватутіне Черкаської області. Трьохквмнатна квартира на четвертому поверсі пятиповерхового будинку. Квартира знаходиться за адресою вулиця Ювілейна 12. Площа квартири складає 64.3 кВ метри. Всі питання за телефонами: 09******20 06******15

власник
Продається квартира місто Ватутіне
olx.ua

Квартира в центрі міста. Зручне розташування. В доброму стані. Заходь і живи. Були замінені вікна, двері, труби та електро кабелі. З автономним опаленням. Італійський котел , сучасні радіатори, дуже економне. Стіни рівні. Все в гіпсокартоні. Також до квартири надається сарай та погріб. Звертатись через WhatsApp за телефоном +34603170029 Проспект Незалежності 2

власник
Квартира в місті Ватутіне
olx.ua

3-кімнатна квартира, на 3-му поверсі (не кутова) Вікна металопластикові, вхідні двері металеві (не Китай), балкон засклений, кондиціонер, зала та більша спальня з натяжними стелями, в дитячій кімнаті стяжка. Коридор в процесі ремонту, туалет і ванна окремі (без ремонту, під старою плиткою, сантехніка свіжа) вул.Ювілейна Вся інфраструктура поряд Можливий варіант продажу з меблями та технікою. Розгляну варіант обміну на будинок.

власник
Продаж або обмін 3-х кімнатної квартири
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з ремонтом. Із усіма зручностями. Вся детальна інф за телефоном

власник
olx.ua