Дуже затишно , спокійні сусіди, є у будинку бомбосховище

Щаслива, 6
rieltor.ua

Продам простору, 3х кімнатну квартиру. Зроблений якісний ремонт. По кімнатах - дубова паркетна дошка, кухня, коридори, 2 санвузли - хороша плитка. Дві лоджії оздоблені деревяною вагонкою, та господарськими шафами. Два кондиціонери, стоять лічильники тепла. Тому квартплата невелика. Дім теплий, опалення включаємо рідко - весь час 22-23 градуса. Меблі майже всі залишаються - шафи-купе, ліжка, кухня, стінки в коридорі і залі. ОСББ своє, тому завжди порядок і чистота. Територія закрита і охороняється цілодобово. Є дитячий майданчик і стоянка для машин. 50 метрів від дому ціла галерея магазинів - продуктові, меблі, господарчі, сантехнічні та центральний ринок. Школа і садок через дорогу! Можливий обмін на приватний будинок, можна недобудований.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру. р-н Центр. Ринок
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 3х-комнатную квартиру по ул. Якуба Коласа 11. 4 этаж, хорошая транспортная развязка, поменяна проводка, пластиковые окна, светлая, теплая, до м. Святошин 10 минут. Подробнее по телефону. Хозяйка

власник
Продам 3х-комнатную квартиру ул.Якуба Коласа
olx.ua

Первый этаж панельного дома, вход в квартиру с лестничной клетки через первую железную дверь в тамбур и вторую дверь в квартиру. 1 - кухня, 3-коридора, 4 - спальные комнаты где одна с балконом, 1 - зал с выходом на двойной балкон, 2 сан узла (1й= ванная и туалет раздельные и установлен бойлер), (2й = душ, туалет и сушка составляют около 10 м.кв.) В зале окно и балкон пластиковые. Балконы не застекленные. На одном решетка сварная. Полы утеплены и покрыты ламинатом. Стены покрыты рулонными обоями. Выгодное расположение под комерц/назначение.

власник
Квартира 5- комнат (1-й этаж) г. Васильков. 114 м.кв.
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з чистою водою. Військове містечко- Городок де ізюмінкою на сьогодні є Чиста вода. Загальна Площя квартири 65 кв.м.. Планування : всі кімнати окремі,санвузол окремий. Перший поверх з балконом. Зелений охайний двір. Поряд зупинка,школи,садочкі,магазини,базарчік. 30км. від Київа.

Продам  3кімнатну квартиру Васильків
olx.ua

Продам власну квартиру в м.Васильків, ЖК Столичний. Квартира з індивідуальним газовим опаленням, свіжим ремонтом та чудовою технікою. Вся мебель та техніка залишається новому власнику. 4 поверх з 9 в середині будинку, 3 черга! Ремонт виконаний тільки з кращих матеріалів, техніка відповідної якості. Будинок та підїзд під відеоспостереженням, якісний ліфт, якісне обслуговування території. Поруч школа та дитячий садок як державні так і приватні в жк, супермаркет, магазини, барбершоп. На всі інші питання з радістю відповім по телефону, не рієлтор! Власник!

1 кімнатна квартира Васильків ЖК Столичний з меблями та технікою!
olx.ua

Продаж 1но кімнатної квартири в ЖК Столичний.Кімната прохідна. 2/6 поверх.

Продаж 1но кімнатної квартири в м. Васильків
olx.ua

Васильків, ЖК «Столичний», Декабристів вул., 151, корпус 3, однокімнатна квартира – студіо розташована на 8-ому поверху/9 пов.будинку. Загальна площа 43,5 кв.м, великий санвузол, газовий котел, автономне опалення, оптоволоконний інтернет, кондиціонер. Квартира з якісним євроремонтом, з гарним краєвидом. Залишається вбудована кухня с побутовою технікою (газова варильна поверхня с духовою шафою, витяжка), кухонний стіл і стільці. Інші меблі за домовленістю! В ЖК «Столичному» є своя зона відпочинку і спорту, магазини, салони краси, піцерії та бургерні, поштове відділення Укрпошта, приватний садочок та школа. Поруч автобусна зупинка, продуктовий маркет "АТБ", маркет "Аврора", аптеки, пункт видачі "Rozetka". До Києва на авто – 20 хвилин. Вартість: 54 000 у.о., чистий продаж.

Декабристів, 151
rieltor.ua

Васильків, вул. Володимирська, 11 Продам простору 2к квартиру. Площа 51/30/9кв.м, 6/9 поверх. Квартира внутрішня. Кімнати окремі, ванна та туалет окремі. Балкон заксклений та утеплений. Опалення централізоване. Акуратний жилий стан. Квартира пропонується укомплектованою меблями та побутовою технікою. Охайне парадне. Ліфт, Код замок. Домофон. Поруч вся інфраструктура міста. Документам більше 3-х років. Можливий продаж по програмі єОселя. Вартість договірна.

Васильків, Володимирська, 11. Продаж 2К. Укомплектована. єОселя!
olx.ua

Продам 2 кім квартиру, Васильків, Кімнати окремі, стан відмінний. 50/31/9. Два балкони, індивідуальне опалення. Лічильники на все. Система очистки води, кондиціонер. Лічильник на світло день, ніч. Чисте парадне, тихий двір, ліфт. Рядом ринок, зупинка на Київ. Зона відпочинку річка Стугна. Електричка до Київа, - 7 хвилин пішки. Чудові сусіди. Фото 1-7 Є в центрі 3 кімнатна під ремонт, 30 тис. Фото з 8 і далі Всі питання по телефону.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру в центрі
olx.ua

Житлові комплекси у Васильків

Житловий комплекс "Будинок 20" в Василькові розташований у військовому містечку № 11. В будинку: -автономне опалення ( газовий котел) - стяжка підлоги - вхідні металеві двері - металопластикові вікна - лічильники ( газ, вода, світло) - безшумний ліфт - поручні з нержавіючої сталі. Поряд знаходиться школа № 8, продуктовий ринок, супермаркет АТБ, кафе, аптеки. Будинок розташований в 3-х хвилинах від зупинки з якої можна дістатися до Києва. Розстрочка 0% За детальною інформацією звертайтесь за тел. 06*********03

КВАРТИРА від забудовника
olx.ua

Квартира Вашої мрії! Увага вся побутова техніка та меблі залишається в квартирі. У чудовому новому затишному мікрорайоні ЖК "Столичний", де є вся розвинена інфраструктура. Біля кожного будинку своя паркова зона та дитячий майданчик. Продаж 1-кімнатної квартири ЖК Столичний. Загальна площа – 40м2 розташована на 1/9 у поверховому будинку. Квартира з терасою, яка переглядає на зелену площу. У квартирі ремонт, вся побутова техніка з відомих брендів, на кухні встановлено кондиціонер. Усі документи, що встановлюють на квартиру є. Будинок цегляний із зовнішнім утепленням стін. У підїздах встановлено відеоспостереження, якісні двері. Чиста доглянута прибудинкова територія. Зелені газони, туї, декоративні рослини. Безліч дитячих майданчиків. Розвинена інфраструктура (на території комплексу: паркування, стадіон, зупинка, ринок, школи, лікарня, дитячі майданчики тощо). Встигніть купити поки що є в наявності.

Продається однокімнатна квартира ЖК Столичний
olx.ua

Продається 1к кв., з великою кухнею-студією площею 42.8 кв з частковим ремонтом з індивідуальним газовим опаленням. Кімната 15,5 кв м, кухня майже 20 кв м., Це новобудова у ЖК Столичний на 8 поверсі. Будинок був зданий в 2020 році. Переваги даної квартири: - Документам про право власності 3 роки; - Повністю заселений будинок і зданий комплекс; - Віддаленість від дороги і неперевершений пейзаж, який відкривається з вікон; - 20 хвилин до м.Теремки в Києві; - Відсутність прописаних; - Розташована всередині; - На поверсі всі ремонти закінчені і проживають люди; - Є можливість перетворити в 2 кімнатну . Поруч школа, дитячий садок, магазини, супермаркети, аптеки, зупинка громадського транспорту. Чудово розвинена інфраструктура. Відеогляд квартири можу надати по зацікавленості. Комісію АН сплачує покупець!

Продаж 1-но кімнатноі квартири в ЖК"Столичний"
olx.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири у м. Васильків, Київської області, район Масив. Інфраструктура шикарна, поруч НП, Укрпошта, автобусна зупинка у 60 метрах від будинку, багато продуктових магазинів, мінімаркети, аптека, школа, дит. садочки державні та приватні, влада зробила величезний майданчик для дорослих та дітей, тренажери, футбольне, баскетбольне поле, вуличний настільний теніс, гойдалки. Неподалік у пішій доступності є 3 озера, ліс, парки, сквери. !!! 1,2 км до центру міста та всіх держ. організацій!!! Про квартиру: Будинок побудовано на сваях, прораб який вів будівництво прожив все життя у цьому ж будинку, і сам казав, що він дуже надійно побудований! Приватизована, 1 власник, БЕЗ боргів за комунал (все перевіряється одразу при покупцю). 1. Квартира на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку, у підїзді нові європластикові вікна та перекритий з 2018 року новий дах. 2. Виконано ремонт по всій квартирі у теплих бежево-жовтих тонах. 3. Залишаю частково меблі, а саме нова кухня, меблі у ванній кімнаті, стінку у гостьовій, усе інше при розмові. 3. Зареєстрований газовий водонагрівач (колонка), згідно нового перепроектування. 4. Підлога у коридорах та на кухні - плитка, ванна та кухня в плитці, двері усі з масиву дерева, нові вхідні броньовані двері за 900 євро, 2.2 товщина сталі з дорогими замками з блокуванням ручки, також встановлено відеоспостереження індивідуальне в підїзді, з записом та переглядом через хмарне сховище телефону та у реальному часі. Завжди сильний напір води, вона зі свердловини, але без очисних споруд по всій території Масиву, тому за необхідністю можливе встановлення фільтру на квартиру, для отримання питтєвої води. Також по домовленості з клієнтом обговоримо продаж приватизованого цегляного гаражу 6x4м (широкі ворота, джип поміщається, ще є по метру місця навколо авто, світло, розетки по 2-м сторонам) в кооперативі під відеонаглядом. Гараж має підвал ще на пів гаражу.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири, м. Васильків, Масив + Торг
olx.ua

У мене є відмінна пропозиція для тих, хто шукає своє ідеальне житло! Продається простора трикімнатна квартира, яка просто заворожує своєю чистотою та затишком. А що ще може бути краще, ніж жити на 4 поверсі 5-поверхового будинку? Ця квартира як нова особа у вигляді нової кухні та свіжого ремонту. Якісне оновлення та майстерність використані, щоб створити місце, де ви зможете відчути себе дійсно комфортно. Уявіть собі ранок, коли ви прокидаєтеся у своїй новій спальні з усмішкою на обличчі, готові взяти вас в обійми дня. Або чудовий вечір у просторій вітальні, де ви зможете провести час із сімєю та друзями. Прекрасно оснащена кухня дозволить вам з легкістю приготувати найвишуканіші страви для своїх близьких та гостей. Ви зможете дозволити собі трохи розкоші у вашій власній кухні! Поспішайте, поки ця пропозиція досі доступна! Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб дізнатися більше та призначити перегляд цієї дивовижної квартири!

Гетьмана Сагайдачного (Фрунзе) переулок, 22, Васильков, Васильков, Киевская 49900.0 USD
dom.ria.com

Сучасна та світла квартира з новим ремонтом. Велика простора кухня зі столовою зоною , відкрита вітальня з зоною відпочинку , окрема спальня з великою гардеробною, зручна вхідна зона , роздільний санвузол. Квартира повністю мебльована і оснащена всією необхідною технікою, повністю готова для проживання .

власник
Військове містечко 11, 11
rieltor.ua

Продам 3 к квартиру район Западинки,5 поверх, квартира в середині будинку, індивідуальне опалення

власник
olx.ua

Інфраструктура: зовсім поруч дитячий садочок, магазин, недалеко зупинка, школа, в пішій доступності супермаркет та ринок. Вулиця Комарова. Цегляний будинок побудови початку 2000-х років. Просторий парадний. Поверх 4/4. Дах відремонтований два роки тому. Квартира двостороння, має два балкони. Площа 100 м.кв. Чотири кімнати, санвузол роздільний. Простора кухня 10 м.кв. Ціна 48 000 у.о.

Продаж чотирикімнатної квартири
olx.ua

Продається велика 3 кім квартира у військовому містечку. 3 поверх. Товсті стіни, взимку тепло, влітку прохолодно-комфортно. Достатньо велика, щоб вмістити велику сімю. Окремі кімнати і великий балкон. Окремий с/в. Кімнати площею 12, 16 і 26 м². Кухня-столова. Замінені вікна і система опалення. Нова електро-проводка і лічильники. Сан.техніка і ванна кімната з ремонтом. Ванна, туалет, столова і кухня обладнані витяжками. В кімнатах і коридорі підлога - дубовий паркет. Кухня - лінолеум. Коридор і велика кімната без ремонту. В пішохідній доступності школа, садочок, зупинки транспорту на Київ, магазини, кавярні, тренажерний зал, спортивні майданчики. Навколо будинку розташовані різноманітні дитячі майданчики. У дворі магазин. Поряд гаражні кооперативи. Сама територія Військового містечка спонукає до прогулянок на свіжому повітрі, ніби парк у якому зявилися будинки. Ціна 47000$. Торг можливий. Прекрасна питна вода, забудьте про фільтри!

Продам 3 кім квартиру. Військове містечко
olx.ua

Продаж 2х кімнатної квартири в військовому містечку з гарним краєвидом. 5/5. Внутрішня, двох стороння. Кімнати окремі, ванна та туалет окремі. Опалення централізоване. Зроблена лоджія на кухні. І великий балкон в залі. Меблі залишаються.

Продаж 2х кімнатної квартири в військовому містечку
olx.ua

Квартира ЖК Столичний 2 кімнатна 2/9 ,Тепла підлога ,кухня, ванна кімната та прихожа площа 60кв.м кухня 17 кВ.м

Продаж 2к квартири в ЖК Столичном
olx.ua

Продам 2 кім квартиру, стан чудовий, продається з меблями і технікою, кімнати окремі, Два балкони утеплені і кухня утеплена , індивідуальне опалення. Лічильники на все. Чисте парадне, тихий двір, ліфт. Рядом ринок, зупинка на Київ. Зона відпочинку річка Стугна. Електричка до Київа, - 7 хвилин пішки. Чудові сусіди. Є 3 кімнатна квартира в цетрі 5/5 під ремонт 52 м 30 тисяч уо

власник
Продам 2 кім квартиру район базару
olx.ua

Власник продає затишну теплу квартиру в прекрасному жилому стані. Квартира не кутова. Укомплектована усім необхідним. Знаходиться у новому охайному будинку, який забезпечено новими надійними комунікаціями, дитячими та спортивним майданчиками, стадіоном та власним невеликим сквером, а також максимально зручною та необхідною інфраструктурою. У ванній кімнаті є тепла підлога. На кухні є система очищення води (зворотній осмос).

власник
Квартра 1-кім. в престижному районі
olx.ua

Чудова квартира з ремонтом у новому ЖК! Продається 1-кімнатна квартира в Василькові, на вулиці Декабристів, 151. Помешкання з ремонтом ЖК «Столичний». 2секція, вікна виходять на центральну дорогу, в наявності необхідні меблі, які залишаються після продажу. Квартира розташована на 6 поверсі. Будинок та підїзд під відеоспостереженням, якісний ліфт, якісне обслуговування території. Гостьовий паркінг, паркові зони, дитячі майданчики, комерція у дворі. Поруч ринок, школа та дитячий садок як державні, так і приватні в ЖК, супермаркет, магазини, барбершоп, «АТБ», стадіон, дитячий майданчик, магазини, кав’ярні, салони краси. Маршрутки у напрямку Києва, зупинка біля житлового комплексу, прямують до ВДНГ.

Терміново продам 1 кімнатну квартиру в жк Столичный г. Васильків
olx.ua
1 - 24 з 27 результатів