Сучасна та світла квартира з новим ремонтом. Велика простора кухня зі столовою зоною , відкрита вітальня з зоною відпочинку , окрема спальня з великою гардеробною, зручна вхідна зона , роздільний санвузол. Квартира повністю мебльована і оснащена всією необхідною технікою, повністю готова для проживання .

власник
Військове містечко 11, 11
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в одноповерховому будинку в районі базару,є гараж і місце під грядки). Зупинка,базар,магазини,супермаркети,аптека поряд.Гарні привітні сусіди.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 2 кім квартиру, Васильків, Кімнати окремі, стан відмінний. 50/31/9. Два балкони, індивідуальне опалення. Лічильники на все. Система очистки води, кондиціонер. Лічильник на світло день, ніч. Чисте парадне, тихий двір, ліфт. Рядом ринок, зупинка на Київ. Зона відпочинку річка Стугна. Електричка до Київа, - 7 хвилин пішки. Чудові сусіди. Фото 1-7 Є в центрі 3 кімнатна під ремонт, 30 тис. Фото з 8 і далі Всі питання по телефону.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру в центрі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В одноповерховому будинку продається двокімнатна квартира!ЗАГАЛЬНИЙ коридор на 5 квартир,у кожної квартири свої счетчики і опалення,один до одного не касаемся!!!як в багатоповерхівці тільки одноповерховий будинок!дуже добре тому,хто хоче жити в квартирі але й мати кусочок своєї землі,вийти попити каву посидіти,або пожарити з друзями шашлик(до речі є мангал)!навколо дуже гарно і тихо,озеро,природа!плруч є дитяча площадка,недалеко зупинка автобусів і електрички на Київ !живеш в центрі ,але в стороні цієї всієї метушні і шуму.каналізація на 2 квартири!!!Завжди є тепло та вода.своя Скважина,двоконтурний котел,фасад утеплений,дуже тепла квартира(зимою відкриваємо вікна) Зроблений свіжий євроремонт,продається зі всією новою технікою і меблями,заходь та живи,є гараж,багато квітів,туї,свій виноград

власник
Продається  квартира в приватному будинку одноповерховому є генератор)
olx.ua

Двокімнатна квартира з готовим ремонтом, вбудованими меблями і побутовою технікою. Все нове, ніхто не жив, будинок зданий і заселений, індивідуальне опалення. 2 санвузли.

власник
Двокімнатна квартира ЖК Столичний
olx.ua

Перший корпус. Другий підїзд. Четвертий поверх. Жили в квартирі з 2016р. По всім питанням краще дзвонити.

власник
Квартира в ЖК Столичний
olx.ua

Якщо ви шукаєте нову, приємну, комфортну, свіжу квартиру з сучасним ремонтом та обставлену меблями і технікою біля Києва - ця пропозиція для вас. Пропоную вам найкращий варіант за умовно невелику ціну . Поруч все необхідне: дит. садок, зупинка, аптека, банкомат, приват термінал, асфальтована дорога і тд. Інтернет вай-фай працює навіть при виключеному світлі. Кондиціонер можливо включити на обігрів, хоча квартира тепла. Також встановлена якісна система очищення води «зворотній осмос». Звертайтесь буду радий допомогти, я власник.39 5000$, торг

власник
Продаж 2х-кімнатної квартири ВАСИЛЬКІВ
olx.ua

Продам 2 кім квартиру, стан чудовий, продається з меблями і технікою, кімнати окремі, Два балкони утеплені і кухня утеплена , індивідуальне опалення. Лічильники на все. Чисте парадне, тихий двір, ліфт. Рядом ринок, зупинка на Київ. Зона відпочинку річка Стугна. Електричка до Київа, - 7 хвилин пішки. Чудові сусіди. Є 3 кімнатна квартира в цетрі 5/5 під ремонт 52 м 30 тисяч уо

власник
Продам 2 кім квартиру район базару
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в будинку по вулиці Сагайдачного (Масив). Квартира затишна і тепла, вікна на дві сторони будинку, балкон. Санвузол розєднаний, ванна (не душ). Гарний будинок, цегляний та теплий, чистий двір та доглянутий підїзд з кодовим замком, порядні сусіди. Вхідні двері подвійні, теплі. Вікна металопластикові. Ідеальна інфраструктура - поруч продуктові магазини, школа, зупинка маршрутки 50м, відділення Укрпошти. Район тихий та дуже зелений. Лояльні комунальні. Торг.

власник
Продам 2-к квартиру в м.Васильків, Київська обл.
olx.ua

Власник. Без посередників. Квартира без прописаних. Документи поновлені. 2-Х кімнатна на в.масиві+металевий гараж(в гаражном кооперативі)+гарна кладова(підвал). Дві кімнати потребують косметичний ремонт. Тихий спальний р-н. Поряд зупинка, магазин, садочок. Є-оселю розглядаємо. Торг.

власник
2-Х кімнатна Квартира+гараж+комора
olx.ua

Житлові комплекси у Васильків