Васильків, нижній масив, Сагайдачного (Фрунзе) 36, 1 парадне, 4 поверх. Спокійний дворик, тихі сусіди, 1 хвилина до зупинки, на київську маршрутку (280 до ВДНГ), поряд садок, школа, стадіон, дитячі майданчики, супермаркет за 5 хвилин ходьби. У квартирі встановлено газовий котел. Централізоване опалення взимку не холодно. Квартира кутова, вітальня з балконом у двір, спальня у розі. Прописана 1 людина, документам більше 3 років. Комісія 2,5%

Сагайдачного, 36
rieltor.ua

Продається Чудова, затишна, тепла 2-х кімнатна квартира в ЖК Столичний Зручне планування кухня- вітальня 22 м з якісними вбудованими меблями, залишається посудомийна машина Bosch, фільтри води, холодильник ,Samsung, пральна машина Siemens на 7 кг, бойлер ferolli, в спальні велика вбудована шафа і ліжко з нішею для білизни, друга спальня дитяча з двоповерховим деревʼяним ліжком і місцем для навчання, у прихожій раціонально використаний простір для зберігання речей , квартира тепла, окна у внутрішній дворик, де розташований дитячий майданчик і багато зелені і квітів, також на території комплексу є нова почта, садочок, школа, дитячі кружки, йога, стоматологія, салони, кавʼярні, аптека, магазинчики , зона барбекю, стадіон, є відео нагляд, спортивний майданчик. Дуже Комфортний і Приємний комплекс.

Декабристів, 2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Коли хочете жити зараз, а не чекати завершення ремонту Коли хочете жити в теплі, а не чекати початку опалювального сезону Коли хочете жити в тиші, а не чекати, що сусіди зверху нарешті перестануть щодня пересувати меблі або гоцати по вашій стелі… Обираєте готову квартиру з індивідуальним опаленням на крайньому поверсі А на додачу отримуєте меблі, побутову техніку та приміщення для зберігання велосипеда, комплекту зимової резини, консервації або речей, які вам ще можуть знадобитися в побуті Продається двокімнатна квартира на масиві в цегляному будинку по вулиці Сагайдачного в місті Васильків Площа 45 квадратних метра Вартість 32000 доларів. Без комісії для покупця. Розглядаємо всі зустрічні пропозиції. Є-Оселя, державні програми Телефонуйте 0660016963 та записуйтесь на перегляд 19 травня з 12.00 до 15.00 закінчення ремонту

Сагайдачного, 59
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сучасна та світла квартира з новим ремонтом. Велика простора кухня зі столовою зоною , відкрита вітальня з зоною відпочинку , окрема спальня з великою гардеробною, зручна вхідна зона , роздільний санвузол. Квартира повністю мебльована і оснащена всією необхідною технікою, повністю готова для проживання .

власник
Військове містечко 11, 11
rieltor.ua

Васильків, вул. Володимирська, 11 Продам простору 2к квартиру. Площа 51/30/9кв.м, 6/9 поверх. Квартира внутрішня. Кімнати окремі, ванна та туалет окремі. Балкон заксклений та утеплений. Опалення централізоване. Акуратний жилий стан. Квартира пропонується укомплектованою меблями та побутовою технікою. Охайне парадне. Ліфт, Код замок. Домофон. Поруч вся інфраструктура міста. Документам більше 3-х років. Можливий продаж по програмі єОселя. Вартість договірна.

Васильків, Володимирська, 11. Продаж 2К. Укомплектована. єОселя!
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в м. Василькові в районі базару вул. 1-го Травня 6 (дом з кірпічний). Квартира розташована 8/9 поверх , 53,2 кв. м. Квартира має 2 великі лоджії.

Васильків Продам 2-х кімнатну квартиру в районі базару
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в будинку по вулиці Сагайдачного (Масив). Квартира затишна і тепла, вікна на дві сторони будинку, балкон. Санвузол розєднаний, ванна (не душ). Гарний будинок, цегляний та теплий, чистий двір та доглянутий підїзд з кодовим замком, порядні сусіди. Вхідні двері подвійні, теплі. Вікна металопластикові. Ідеальна інфраструктура - поруч продуктові магазини, школа, зупинка маршрутки 50м, відділення Укрпошти. Район тихий та дуже зелений. Лояльні комунальні. Торг.

власник
Продам 2-к квартиру в м.Васильків, Київська обл.
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в одноповерховому будинку в районі базару,є гараж і місце під грядки). Зупинка,базар,магазини,супермаркети,аптека поряд.Гарні привітні сусіди.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Масив Поверх 3/5 Площа загальна 44 м.кв., житлова 30,5 м.кв. Ціна 27 000 у.о. Додаткові питання за телефоном.

2-кімнатна квартира, Масив
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира на масиві. Квартира в чистому житловому стані. Всі вікна м/п окрім одного. Тихий спальний район. Поряд магазини, зупинка, базарчик, садочок. При продажі залишається все, що на фото. Є-оселю розглядаємо.

Продається 2-х кімнатна квартира на масиві
olx.ua

Житлові комплекси у Васильків

Продаж 2х кімнатної квартири в м. Васильків. Квартира в гарному стані. Кімнати окремі. Кухня 13кв. Залишається кухня вбудовані шафи. Лічильник на опалення. 12/16 поверх. вул.Щаслива

Продаж 2х кімнатної квартири  ( розглядаємо продажчерез банк)
olx.ua

Продам простору 2 кімннатну квартиру з автономним опаленням в військовому містечку. В квартирі гарний ремонт та лишаються всі меблі. Будинок новий (цегляний). Гарні сусіди. Звертайтеся. Заходь та живи.

Продам простору 2 кімн. квартиру з автономним опаленням (городок)
olx.ua

Продам 2 кім квартиру, стан чудовий, продається з меблями і технікою, кімнати окремі, Два балкони утеплені і кухня утеплена , індивідуальне опалення. Лічильники на все. Чисте парадне, тихий двір, ліфт. Рядом ринок, зупинка на Київ. Зона відпочинку річка Стугна. Електричка до Київа, - 7 хвилин пішки. Чудові сусіди. Є 3 кімнатна квартира в цетрі 5/5 під ремонт 52 м 30 тисяч уо

власник
Продам 2 кім квартиру район базару
olx.ua

Продам 2 кім квартиру, Васильків, Кімнати окремі, стан відмінний. 50/31/9. Два балкони, індивідуальне опалення. Лічильники на все. Система очистки води, кондиціонер. Лічильник на світло день, ніч. Чисте парадне, тихий двір, ліфт. Рядом ринок, зупинка на Київ. Зона відпочинку річка Стугна. Електричка до Київа, - 7 хвилин пішки. Чудові сусіди. Фото 1-7 Є в центрі 3 кімнатна під ремонт, 30 тис. Фото з 8 і далі Всі питання по телефону.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру в центрі
olx.ua

В одноповерховому будинку продається двокімнатна квартира!ЗАГАЛЬНИЙ коридор на 5 квартир,у кожної квартири свої счетчики і опалення,один до одного не касаемся!!!як в багатоповерхівці тільки одноповерховий будинок!дуже добре тому,хто хоче жити в квартирі але й мати кусочок своєї землі,вийти попити каву посидіти,або пожарити з друзями шашлик(до речі є мангал)!навколо дуже гарно і тихо,озеро,природа!плруч є дитяча площадка,недалеко зупинка автобусів і електрички на Київ !живеш в центрі ,але в стороні цієї всієї метушні і шуму.каналізація на 2 квартири!!!Завжди є тепло та вода.своя Скважина,двоконтурний котел,фасад утеплений,дуже тепла квартира(зимою відкриваємо вікна) Зроблений свіжий євроремонт,продається зі всією новою технікою і меблями,заходь та живи,є гараж,багато квітів,туї,свій виноград

власник
Продається  квартира в приватному будинку одноповерховому є генератор)
olx.ua

Продаж 2х кімнатної квартири в військовому містечку з гарним краєвидом. 5/5. Внутрішня, двох стороння. Кімнати окремі, ванна та туалет окремі. Опалення централізоване. Зроблена лоджія на кухні. І великий балкон в залі. Меблі залишаються.

Продаж 2х кімнатної квартири в військовому містечку
olx.ua

Новий власник отримає ключі від прекрасної квартири в світлих тонах, декорованої зі смаком в сучасному мінімалістичному стилі. Це житло створено для любителів простоти, функціональності та комфорту. Інтерєр квартири відрізняється своєю витонченістю та рафінованістю. Високі стелі, великі вікна, що наповнюють простір природним світлом, та вид на внутрішній двір ЖК - все це доповнює атмосферу спокою та гармонії. Вітальня відкриває простір для вільного розташування меблів, що дозволяє вам залишати мінімум речей на виду, зберігаючи при цьому простір чистим і незавантаженим. Стильна кухня, обладнана всіма необхідними пристроями, стане ідеальним місцем для приготування їжі та прийому гостей. Спальня, виконана в мяких світлих тонах, є оазисом спокою, ідеальним місцем для відпочинку після напруженого дня. Ванна кімната з душем та ванною виконана з використанням сучасних матеріалів та обладнання, додавши ще більше комфорту в ваше життя. Ця квартира розташована в новому житловому комплексі з відмінною інфраструктурою, поруч з парками, магазинами, кафе та школами. На території ЖК: нова пошта, садочок та школа, різноманітні дитячі кружки, йога, стоматологія, салони, косметологія, кавʼярні, аптека, міні маркети, зона барбекю, стадіон, є відео нагляд, спортивний майданчик. В пішій доступності зупинка автотранспорту, аврора, пункт видачі Rozetka та Западинський ринок. Не втрачайте шанс стати власником цієї прекрасної квартири, яка поєднує в собі сучасний стиль, комфорт та зручність розташування. Зателефонуйте нам прямо зараз!

ЖК СТОЛИЧНИЙ | Продаж сучасної двокімнатної квартири з ремонтом
olx.ua

Двокімнатна квартира з готовим ремонтом, вбудованими меблями і побутовою технікою. Все нове, ніхто не жив, будинок зданий і заселений, індивідуальне опалення. 2 санвузли.

власник
Двокімнатна квартира ЖК Столичний
olx.ua

Продається двокімнатна квартира на масиві. 2/5 пов.панельного будинку. 45/31/6 кв.м, санвузол окремий, кімнати суміжні-прохідні (є можливість відокремлення кімнат). Вікна та балкон засклений, є газова колонка. Жилий стан. Ціна: 28000$

Продається двокімнатна квартира
olx.ua

Квартира ЖК Столичний 2 кімнатна 2/9 ,Тепла підлога ,кухня, ванна кімната та прихожа площа 60кв.м кухня 17 кВ.м

Продаж 2к квартири в ЖК Столичном
olx.ua

Продаж 2х кімнатної квартири на 1 поверсі 9 поверхового будинку. Гарне планування. Квартира в жилому стані. Всі вікна металопластикові. Кімнати окремі. С/в розділений. Балкон дерево. Загальна 52 кв. жила 30 кв

Продаж 2х кімнатної квартири в військовому містечку
olx.ua

Перший корпус. Другий підїзд. Четвертий поверх. Жили в квартирі з 2016р. По всім питанням краще дзвонити.

власник
Квартира в ЖК Столичний
olx.ua

Власник. Без посередників. Квартира без прописаних. Документи поновлені. 2-Х кімнатна на в.масиві+металевий гараж(в гаражном кооперативі)+гарна кладова(підвал). Дві кімнати потребують косметичний ремонт. Тихий спальний р-н. Поряд зупинка, магазин, садочок. Є-оселю розглядаємо. Торг.

власник
2-Х кімнатна Квартира+гараж+комора
olx.ua