Продаж 3-кімнатної квартири з функціональним плануванням для сімї , в облаштованому житловому комплексі «ЖК Столичний», вул. Декабристів, буд.153. Квартира з базовим ремонтом, зроблена розводка електрики ( потужність10 кВт), води, підключено газ, фінішка стін, підготовлена підлога, стеля, встановлені 2 кондиціонери. Загальна площа 92 кв.м., 2 окремі спальні, 2 санвузли, велика та світла кухня-вітальня, комфортний 3-й поверх. Комплекс зараз включає в себе 3 корпуси, є своя внутрішня інфраструктура: магазини, дитячі заклади, кафе, пекарня, бьюті-сфера, поруч сквер зі стадіоном, , поштове відділення Укрпошта, приватний садочок та школа приємний внутрішній двір з дитячим простором, затишно і чисто. Поруч автобусна зупинка, продуктовий маркет "АТБ", маркет "Аврора", аптеки, пункт видачі "Rozetka. Документам більше 3 років. Власники в Україні. Ціна 85000 у.о.

Декабристов улица, 153, Васильков, Васильков, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продаж: Остання однокімнатна квартира 47 кв.м. (2 поверх) в першiй черзi ЖК Сонячний за ціною: 36 000 долл. Будинок вже побудований та введенний в експлуатацію. Документи для реєстрації права власності на квартиру готові. Продається без комісії. ЖК Сонячний будується в затишному та безпечному районі міста Васильків Ваша квартира вже чекає на вас. ТЕЛЕФОНУЙТЕ ВЖЕ СЬОГОДНІ! Чому варто обрати ЖК "СОНЯЧНИЙ": - цегляні стіни утеплені мінеральною ватою - опалення від встановлених у квартирах індивідуальних котлів - комплекс обладнаний централізованою системою доочистки водопровідної води, що дозволить безпечно вживати воду з-під крану - закрита територія з концепцією «без авто та сторонніх», системою відеоспостереження та освітленням, включно з місцями загального користування - для дітей у дворі обладнають кілька ігрових майданчиків різної спрямованості зі спеціальним безпечним гумовим покриттям - для автомобілів мешканців та гостей по периметру комплексу передбачена відкрита стоянка, також за проєктом буде зарядка для електромобілів - стоянка для велосипедів - майданчик для вигулу собак

Остання 1-кім. квартира в готовому домі ЖК "Сонячний"
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам квартиру у новому ЖК «Сонячний». Квартира знаходиться на етапі ремонту. Квартира 2-поверхова, з терасою на даху. На першому поверсі простора вітальня та кухня-студія, вбиральня. На другому поверсі 2 окремі кімнати, ванна кімната, гардеробна та приміщення під пральну. Повністю поштукатурені стіни, залита підлога, на першому поверсі облаштована тепла підлога. Усі комунікації розведені, установлені інсталяції у вбиральнях. Також розведена електрика. Готовий проект квартири з візуалізацією першого поверху. Можливий обмін на будинок.

власник
Продам квартиру ЖК «Сонячний»
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру від власника в новому будинку, який вже в эксплуатації. Квартира після будівельників, без ремонту з можливістю перепланування. Зручне місцезнаходження, військове містечко. Дуже якісна, чиста та смачна вода. Поруч школа, садочок, магазини, зупинка в Київ. Квартира знаходится на першому поверсі (за ліфт не потрібно платити), хоча реально на другому (має технічний поверх під комерцію). Продаж квартири нетермінова! В квартирі встановлений якісний газовий котел. Болкон засклений. Дуже гарне планування. Будинок на 90% заселений. Сонячна сторона, вікна виходять в двір. Квартира у власності більше трьох років, тому платежі при оформленні мінімальні. Хто купить не пожалкує, буде насолоджуватись проживанням! Всім гарних покупок! Оформлення по домовленістю, торг присутній! Дзвоніть, пишіть на Viber, WhatsApp. Якщо я не в мережі пишіть.

власник
Квартира в новобудові (ЖК Дом 20). Власник.
olx.ua

Масив Поверх 3/5 Площа загальна 44 м.кв., житлова 30,5 м.кв. Ціна 27 000 у.о. Додаткові питання за телефоном.

2-кімнатна квартира, Масив
olx.ua

Продаж невеликої однокімнатної квартири в цегляному будинку в місті Васильків у військовому містечку. В квартирі встановлено теплі поли по всій квартирі, газовий лічильник, газовий котел, розведено електрику, засклена лоджія. Квартира не кутова. Недалеко від будинку Знаходяться нова пошта, Укрпошта, ресторани, Ринок, супермаркет, кафе, дві державні школи, державний садочок, приватна школа, приватний садочок та багато іншого.

Продаж 1-к квартири в м. Васильків
olx.ua

Продається 1к кв., з великою кухнею-студією площею 42.8 кв з частковим ремонтом з індивідуальним газовим опаленням. Кімната 15,5 кв м, кухня майже 20 кв м., Це новобудова у ЖК Столичний на 8 поверсі. Будинок був зданий в 2020 році. Переваги даної квартири: - Документам про право власності 3 роки; - Повністю заселений будинок і зданий комплекс; - Віддаленість від дороги і неперевершений пейзаж, який відкривається з вікон; - 20 хвилин до м.Теремки в Києві; - Відсутність прописаних; - Розташована всередині; - На поверсі всі ремонти закінчені і проживають люди; - Є можливість перетворити в 2 кімнатну . Поруч школа, дитячий садок, магазини, супермаркети, аптеки, зупинка громадського транспорту. Чудово розвинена інфраструктура. Відеогляд квартири можу надати по зацікавленості. Комісію АН сплачує покупець!

Продаж 1-но кімнатноі квартири в ЖК"Столичний"
olx.ua

Житловий комплекс "Будинок 20" в Василькові розташований у військовому містечку № 11. В будинку: -автономне опалення ( газовий котел) - стяжка підлоги - вхідні металеві двері - металопластикові вікна - лічильники ( газ, вода, світло) - безшумний ліфт - поручні з нержавіючої сталі. Поряд знаходиться школа № 8, продуктовий ринок, супермаркет АТБ, кафе, аптеки. Будинок розташований в 3-х хвилинах від зупинки з якої можна дістатися до Києва. Розстрочка 0% За детальною інформацією звертайтесь за тел. 06*********03

КВАРТИРА від забудовника
olx.ua

Продаж 1но кімнатної квартири в місті Васильків ЖК Столичний. Новобудова з частковим ремонтом. 6/9 Зроблена електрика, стяжка стін. Розведено опалення та вода. Новий газовий котел, батареї. Лоджія з відом на стадіон.

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Столичний
olx.ua

Продаж 1к у центрі м.Васильків, пр. Миру 1(раніше вул. Карла Лібкнехта).2/5пов .Метраж 31.5/17.5/5.4. Квартира не кутова. Квартира повністю готова до ремонту під власника та повноцінного проживання.  Недалеко від будинку Знаходяться нова пошта, Укрпошта, ресторани, Ринок, супермаркет, кафе, дві державні школи, державний садочок, приватна школа, приватний садочок та багато іншого а також максимальна зручна та необхідна інфраструктура, три хвилини ходу  "Сільпо" і АТБ. Одна хвилина і зупинка маршрутки №280 на Київ до метро,, Теремки. Маршрутка на ,, Калинівку і по місту. Медичний центр,, Діла і,, Сінєво. Аптеки. .Вдале вкладення коштів з метою здачі у найм, так житла. Дзвоніть, із задоволенням організуємо перегляд.Приємне спокійне місто Васильків чекає на вас.Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів безкоштовно.. Ціна 21500у.е.

Продажа 1к у центрі м.Васильків пр. Миру
olx.ua

Житлові комплекси у Васильків

Продається 1-но кімнатна квартира з лоджією в новобудові в Містечку. Підходить під Є-Оселя. 34 м 2. На 2-му поверсі 6-ти поверхівки. Квартира з індивідуальним опаленням, електрика, газ, та вода заведені. Від забудовника. В живу виглядає краще ніж на фото! Реально зручне планування. Будинок 20- збудований з цегли та газоблоку, утеплений, з декоративною штукатуркою. В будинку ліфт, відеоспостереження. ЖК розвивається- збудовано і вводиться в експлуатацію 3-тя черга. Зручне розташування, функцірнує магазин продтоварів, поруч багато гаражних кооперативів. Поруч магазини, ринок, школи, садочки, лікарні, аптеки, церква, ЖК Столичний, тощо. Неподалік ліс, озеро.

Підходить під Є-Оселя. Квартира з індивідуалкою, за найкращою ціною.
olx.ua

Продается 3ох комнатная квартира в военном городке под капитальный ремонт с свободной планировкой. Окна качественные двухкамерные пакеты пластик (Salamander).Первый этаж и фасадная часть дома подойдут под коммерцию. Готовы документы на индивидуальное отопление. Звоните. Тел. 06******78

Продается 3ох комнатная квартира.Городок.
olx.ua

Квартира ЖК Столичний 2 кімнатна 2/9 ,Тепла підлога ,кухня, ванна кімната та прихожа площа 60кв.м кухня 17 кВ.м

Продаж 2к квартири в ЖК Столичном
olx.ua

Квартира в затишному місці, з зручним розташуванням, до м.Теремки 20 хв, маршрутки 303,280

власник
1-кімнатна квартира Васильків
olx.ua