Продаж теплої, затишної, однокімнатної квартири в ЖК "Білий шоколад" в центрі Білогородки. Квартира з гарним ремонтом та автономним опаленням (двох контурний газовий котел). В ванній кімнаті тепла підлога. В квартирі залишаються меблі та техніка: - Телевізор LG 55" - Телевізор Skyword 32" - Пральна машина Skyword - Мікрохвильова піч Samsung - Чайник Tefal - Тостер Tefal - Холодильник - Пилосос... На території ЖК багато різних магазинів, кавярень, аптеки, пошта і т.д. Школа, садок, зупинка громадського транспорту, супермаркети "Сільпо", "Фора", "Варус", ринок все в пішій доступності 5-10 хвилин. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Олександром, за ціною узгодженою з власником.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Михайла Величка вул., 18Б
rieltor.ua

Продається 1-к квартира, вул.Гетьманська 59, ЖК Амстердам, с.Білогородка. Квартира розташована на 4-му поверсі 4-х поверхового будинку. Квартира дуже тепла, світла та простора з незавершеним ремонтом. Квартира з автономним опаленням (двохконтурний, газовий котел ). Гарно розвинена інфраструктура поруч з ЖК: Супермаркет "Фора", ринок, школа, садок державний та приватний, кавярні, зони відпочинку. Будується великий супермаркет "Сільпо" за 200 метрів від ЖК. Є все що необхідно для комфортного проживання та відпочинку. Зручна транспортна розв’язка. Будинок введений в експлуатацію та оформлено право власності, податки сплачує продавець. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» –Юрієм, за ціною узгодженою з власником.

можливий продаж по єОселя
Гетьманська вул., 59
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Гаряче. Ціна нижче забудовника.Введено в експлуатацію.Переуступку сплачує власник.ЖК Всі свої яскравий представник Комфорт класу у передмісті Київа , вільне плануання, комунікації підключено, тариф на електроенергію 2,44. можна робити ремонт. 1секция. Вікна у двір. Можливий діалог . Центр селища Білогородка, поруч школа, садочок, АТБ,спортивний зал, кав"ярні, аптека та укрпошта. Зупинка громадського транспорту в 40м від комплексу, до метро Житомирська та Академмістечко 15 хилин

Олександра Саєнка вул., 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Володимирська вул., 107
rieltor.ua

Терміновий продаж ! Без комісії ! Продаж чудової однокімнатної квартири. ЖК Амстердам, с. Білогородка, вул. Гетьманська 45. Площа: 34 м2. Поверх: 3/4 Ціна: 43500$ В квартирі зроблений гарний якісний ремонт, робили для себе. Кухня простора і світла. Кухонний гарнітур, вбудована побутова техніка. Затишна спальна кімната, є балкон. Просторий коридор із шафою. Тепла підлога в санвузлі. Є фільтр на воду. Квартира, тепла і світла. Гарний комплекс, із затишною атмосферою. Поряд зупинка транспорту, є пряма маршрутка до м.Академмістечко. Поряд школа,садочок, амбулаторія, Сільпо. Перегляди за домовленістю +380935968420 Ольга АН GLOREAL

Гетьманська вул., 45
rieltor.ua

Можно под программу Є-оселя. ЖК Белгород, обжитый городок, асфальтированный подъезд. Объект сдан в эксплуатацию. Квартира с качественным ремонтом ,со своим двориком 15 м2. Подключены коммуникации (свет, вода, канализация ,интернет), Сделан подвесной потолок. Без комиссии для покупателя. Есть несколько вариантов в комплексе. Звоните.

Княжа, 59
rieltor.ua

Продам 1-комнатную квартиру (новострой) Можно в рассрочку. Продам 1-комнатную квартиру -смарт таун хауз, с документами. Закрытый коттеджный городок. Асфальтированный подъезд, свой дворик, парковка, участок 3 сотки, свет 5 квт, канализация антисептик, МПО, входная дверь Маршрутка №374 от Выставочного центра, №796 от Академгородка. Без комиссии.

Княжа, 59
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру ЖК Сімейне містечко, ул. Столичная дом 1. Квартира находится на 5/5 эт. 35/16/9 лоджия из кухни, с/у совмещен, кладовка. Индивидуалное газовое отопление, двухконтурный газовый котел. Ремонт, осталось поставить межкомнатные двери. Документам больше 3х лет. Тихий спальный район, пригород Киева, Житомирская трасса. Торг возможен.

Белогородка Продам 1 комнатную квартиру ул Столичная 1
olx.ua

Перепродаж На 1000$ дешевше ніж аналогічна квартира від забудовника Продається 1-к квартира в гарному та комфортному ЖК City Lake. 2-ий поверх вул. Провулок Ювілейний 23А Будинок на стадії будінцтва. Будівництво активно рухається. Продаємо у звязку з переїздом в іншу країну. Від власника На території комплексу приватна Школа, супермаркет, озеро.

власник
1-к Квартира ЖК City Lake Переуступ Дешевше  ніж від забудовника
olx.ua

Продаю свою квартиру в ЖК Амстердам, вулиця Гетьманська 54, відразу заходите на ремонт, підключені всі комунікації, світло на постійному підключенні, є газ та газовий котел, розведена система опалення, централізована каналізація, закрита територія. Можливо зробити під комерцію. По всій квартирі зроблена гіпсова штукатурка, підлога лазерна стяжка, якісні вхідні двері. Можливо розглянути розтермінування до 6 місяців. По всім питанням телефонуйте.

власник
Продам 1к 31,9м2, 1 поверх, на ремонт!
olx.ua

Житлові комплекси у Білогородка

Новий житловий комплекс в Білогородці, поруч із Сільпо. У квартирі площею 32,6 м² ви зможете зонувати простір та облаштувати зручні місця для себе. Комплектація квартири: Вікна – металопластикові, 2 камерний склопакет Двері - металеві з МДФ накладкою (виробництво Україна) Стіни внутрішні – гіпсова штукатурка; Підлоги – цементно-піщана стяжка; Водопровід – централізований; Каналізація - централізована; Електрика – заведено; Опалення - розведені та встановлені радіатори (+газовий котел). Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують чотири автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Житловий комплекс Амстердам Клубний – 2-й проект від Амстердам. Комплекс закритого типу, комфорт класу. Розташований у мальовничій локації, зелена зона біля центру Білогородки. Вдале розташування будинків поблизу природних зелених масивів, свіже повітря та своя територія створюють окремий мальовничий острівець для проживання. Сучасна архітектура, яскраві фасади, закрита територія. Пішохідні двори, парк у центрі комплексу з літнім кафе та зоною відпочинку брукованою паркетною дошкою з підвісними гойдалками-коконами. У внутрішніх дворах будинків будуть дитячі майданчики у скандинавському стилі, прогулянкові зони та зони відпочинку, а також спортивні майданчики для фітнесу. На території комплексу буде супермаркет такий як Сільпо чи Фора, різні магазинчики, кафе, салон краси тощо.

Квартира 32,6 м2 в новому ЖК Амстердам Клубний.
olx.ua

Без комісії! Продам дві кімнати в центрі Білогородки, вул.Саєнко. В кімнатах зроблено ремонт, є можливість збільшити площу і зробити власний санвузел та кухню. Металопластикові вікна,окремий господарський блок. Телефонуйте! Перегляди по домовленості.

Без % Продам 2 кімнати, 30м2 з ремонтом Білогородка/ Святопетрівське
olx.ua

продам сарт квартиру 34м2 зі своєю ділянкою землі, документи готові, вже живуть люди. Оформлення 1000$

власник
Продам смар квартиру
olx.ua

ЖК «Білий шоколад. City lake». 26,55 м2 , дуже вдале планування смарту. 2 поверх (перший над комерцією). Вікна у двір. Перепоступка . Будинок готовий. Встигніть купити гарну квартиру в кращому ЖК. Ціна 26000 долл без комісії для покупця.

1 кімнатна в ЖК «Білий шоколад. City lake”
olx.ua

1-кімнатна квартира 34,2 м2 - можливе Розтермінування на 18 місяців БЕЗ ЗДОРОЖЧАННЯ! Будинок 6-ти поверховий, з ліфтом та бомбосховищем. Також є комори у продажу. Розтермінування від забудовника 0% на 18 місяців. Поруч із комплексом зупинка громадського транспорту, новий супермаркет Сільпо. Комплектація квартири: Вікна – металопластикові, 2 камерний склопакет Двері - металеві з МДФ накладкою (виробництво Україна) Стіни внутрішні – гіпсова штукатурка; Підлоги – цементно-піщана стяжка; Водопровід – централізований; Каналізація - централізована; Електрика – заведено; Опалення - розведені та встановлені радіатори (+газовий котел). Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують чотири автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Житловий комплекс Амстердам Клубний – 2-й проект від Амстердам. Комплекс закритого типу, комфорт класу. Розташований у мальовничій локації, зелена зона біля центру Білогородки. Вдале розташування будинків поблизу природних зелених масивів, свіже повітря та своя територія створюють окремий мальовничий острівець для проживання. Сучасна архітектура, яскраві фасади, закрита територія. Пішохідні двори, парк у центрі комплексу з літнім кафе та зоною відпочинку брукованою паркетною дошкою з підвісними гойдалками-коконами. У внутрішніх дворах будинків будуть дитячі майданчики у скандинавському стилі, прогулянкові зони та зони відпочинку, а також спортивні майданчики для фітнесу. На території комплексу буде супермаркет такий як Сільпо чи Фора, різні магазинчики, кафе, салон краси тощо.

Квартира 34,2 м2 в новому ЖК Амстердам - Розтермінування 0%
olx.ua

1-кімнатна квартира в ЖК Амстердам Клубний - Новий житловий комплекс в центрі Білогородки. Поруч із комплексом працюєвеликий супермаркет Сільпо, Фора. Розтермінування від забудовника 50% перший внесок на 18 місяців БЕЗ ЗДОРОЖЧАННЯ! Характеристики планування: Кухня - 10 м2 Кімната - 15 м2 Санвузол - 5 м2 Коридор - 4,5 м2 Балкон - 4,2 м2 Комплектація квартири: Вікна – металопластикові, 2 камерний склопакет Двері - металеві з МДФ накладкою (виробництво Україна) Стіни внутрішні – гіпсова штукатурка; Підлоги – цементно-піщана стяжка; Водопровід – централізований; Каналізація - централізована; Електрика – заведено; Опалення - розведені та встановлені радіатори (+газовий котел). Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують чотири автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Житловий комплекс Амстердам Клубний – 2-й проект від Амстердам. Комплекс закритого типу, комфорт класу. Розташований у мальовничій локації, зелена зона біля центру Білогородки. Вдале розташування будинків поблизу природних зелених масивів, свіже повітря та своя територія створюють окремий мальовничий острівець для проживання. Сучасна архітектура, яскраві фасади, закрита територія. Пішохідні двори, парк у центрі комплексу з літнім кафе та зоною відпочинку брукованою паркетною дошкою з підвісними гойдалками-коконами. У внутрішніх дворах будинків будуть дитячі майданчики у скандинавському стилі, прогулянкові зони та зони відпочинку, а також спортивні майданчики для фітнесу. На території комплексу буде супермаркет такий як Сільпо чи Фора, різні магазинчики, кафе, салон краси тощо.

Однокімнатна 34,8 м2 в Амстердам Клубний - збудований будинок
olx.ua

Однокімнатна В збудованому будинку ЖК "Амстердам Клубний". Продаж від Забудовника. Можливе розтермінування на 12 місяців, внесок від 50%. Поруч із комплексом великий супермаркет Фора та Сільпо. Характеристики планування: Кухня - 8,9 м2 Кімната - 13,6 м2 Балкон - 3,1 м2 Санвузол - 3,4 м2 Передпокій - 3,1 м2 Комплектація квартири: Опалення - індивідуальне газове. Встановлені радіатори та газовий котел. Каналізація - централізована; Водопровід – централізований; Електрика – заведено в квартиру; Двері - металеві з МДФ накладкою Вікна – металопластикові, 2 камерний склопакет Стіни – гіпсова штукатурка; Підлога – цементно-піщана стяжка; Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують чотири автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Житловий Комплекс Амстердам знаходиться в центрі Білогородки. 10 км від Києва. Поблизу ЖК розташований ринок, лікарня, величезна кількість магазинів, дві школи та дитячий садок, Нова Пошта, супермаркет Фора, ПриватБанк - все це в пішій доступності.

ЖК "Амстердам Клубний" - Квартира мрії! 29,9 м² с.Білогородка
olx.ua

"Купуйте квартиру в ЖК Білий Шоколад" Продається 1-кімнатна квартира в новобудові ЖК "Білий Шоколад" (City Lake), площею 29 м² (без ремонту). Квартира розташована на 2 поверсі 5-поверхового будинку. Житлова площа квартири - 12.5 м², кухня - 10.2 м². Квартира комфорт-класу з чудовим краєвидом на двір та озеро. Район заселення, Ювілейний провулок, мікрорайон Білогородка. Це прекрасний варіант для тих, хто шукає невелике, але затишне житло у новому будинку. Не втрачайте можливості стати власником цієї квартири! Телефонуйте нам прямо зараз!

продажа квартиры ЖК Белый шоколад City Lake площадь 29 м²
olx.ua

Продається квартира 1-кімн. в с.Білогородка, Київська обл. ЖК АМСТЕРДАМ. вул.Гетьманська. Квартира площею 33 кв.м. Розташована на 2 поверсі, 4-х, поверхового будинку . В квартирі зроблений якісний євроремонт . Всі меблі залишаються в квартирі. Квартира на дві сторони . І вкухні і в кімнаті є балкон.В будинку газ., є газовий котел. На тереторії є дитячий садок , школа, супермаркети , магазини , все необхідне для комфортного проживання . Тереторія ЖК Амстердам озеленина, з дитячими майданчиками та парко місцями для авто. На перегляди записуєм лише по вихідним дням .Можлива покупка в кредит. Розрахунок лише в євро

Квартира 1к. с.Білогородка Київська обл.
olx.ua

Однокімнатна В збудованому будинку ЖК Амстердам Клубний. Продаж від Забудовника. Можливе розтермінування на 12 місяців, внесок від 50%. Поруч із комплексом великий супермаркет Сільпо та Фора. Характеристики планування: Кухня - 9,7 кв.м. Кімната - 14,8 кв.м. Балкон - 3,1 кв.м. Санвузол - 3,5 кв.м. Передпокій - 3,5 кв.м. Комплектація квартири: Опалення - індивідуальне газове. Встановлені радіатори та газовий котел. Каналізація - централізована; Водопровід – централізований; Електрика – заведено в квартиру; Двері - металеві з МДФ накладкою Вікна – металопластикові, 2 камерний склопакет Підлога – цементно-піщана стяжка; Стіни – гіпсова штукатурка; Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують чотири автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Житловий Комплекс Амстердам знаходиться в центрі Білогородки. 10 км від Києва. Поблизу ЖК розташований ринок, величезна кількість магазинів, лікарня, дві школи та дитячий садок, супермаркет Фора, ПриватБанк, Нова Пошта - все це в пішій доступності.

ЖК Амстердам Клубний - Квартира мрії! 32,4 м² с.Білогородка
olx.ua

Продаю смарт житло - власник. Продається хороша економний, смарт бунинок - квартира! З меблями та технікою все практично нове. Яка готова до житла, (продаю квартиру з арендарями) це як міні бізнесок! Доречі такий вид житла користується попитом економнімть по комуналці, та можлива автономність, (ціна здачі може бути від 50******00грн), все залежить, що ви оберете: здачу постійним арендарям, чи здачу тимчасову, типу як смарт хостел). - Заг площа житлова 14кв.м. - Закритий дворик 3х3 9кв.м. на якому можна кинути лежак, поставити столик, посмажити шашлик. - Плюси автономність: можна буде собі поставити генератор (як резервне живлення в дворику). - Є куди припаркуватись на авто біля домику. * Опалення: тепла підлога, в зимку добре тримає тепло навіть без обігріву (утеплена). Навіть без опалення не промерзає. * Вода - спільна скважина. * Каналізація - спільний септик. * Кухня: індукційна потужна плита (2комфорки), раковина, витяжка, тумби полиці, посуда є. * Ванна: пральна машинка (7кг загрука), раковина, туалет, бойлер 80л, душова кабінка, витяжка. * Вітальня: меблі шкаф, тумба, вішак для одягу, холодильник, ліжко 3 поверхове, матраци спальні, картини "Ван гога" в подарунок)/ * Інтернет підключнений, вайфай. * Інфаструктура: - фора супермаркет, будмаркет, заправки 1км. - Ринок, центр - 1км. - Школа - 1км

власник
Продам смарт квартиру, рабочий бизнес, с двориком 14кв.м белогородка
olx.ua

На фото визуализация как можно сделать внутри ремонт . Квартира идет без ремонта !Белогородка продам готовую Квартиру 17 , построенная можно заходить на ремонт . Дом 16 квартирный Все комуникации подключены свет вода интернет канализация . Большой городок . Более детально звоните. Внутри квартиры можно достроить второй этаж высота потолков позволяет. Так же есть хорошие условия расрочек звоните уточняйте, рассмотрим обмен на авто

Белогородка продам смарт квартиру за 11500у.e готовая с документами
olx.ua

Новий житловий комплекс в Білогородц від забудовника Амстердам, Поруч із супермаркетом Сільпо. 1-кімнатна квартира 34,8м2 з ділянкою 32,4м2 на першому поверсі Кімната - 9,3 м2 Кухня - 14,9 м2 Санвузол - 4,8 м2 Коридор - 4,5 м2 Балкон - 4,2 м2 Комплектація квартири: Вікна – металопластикові, 2 камерний склопакет Двері - металеві з МДФ накладкою (виробництво Україна) Стіни внутрішні – гіпсова штукатурка; Підлоги – цементно-піщана стяжка; Водопровід – централізований; Каналізація - централізована; Електрика – заведено; Опалення - розведені та встановлені радіатори (+газовий котел). Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують чотири автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Житловий комплекс Амстердам Клубний – 2-й проект від Амстердам. Комплекс закритого типу, комфорт класу. Розташований у мальовничій локації, зелена зона біля центру Білогородки. Вдале розташування будинків поблизу природних зелених масивів, свіже повітря та своя територія створюють окремий мальовничий острівець для проживання. Сучасна архітектура, яскраві фасади, закрита територія. Пішохідні двори, парк у центрі комплексу з літнім кафе та зоною відпочинку брукованою паркетною дошкою з підвісними гойдалками-коконами. У внутрішніх дворах будинків будуть дитячі майданчики у скандинавському стилі, прогулянкові зони та зони відпочинку, а також спортивні майданчики для фітнесу. На території комплексу буде супермаркет такий як Сільпо чи Фора, різні магазинчики, кафе, салон краси тощо.

1-кімнатна квартира 34,8 м2 з двориком 32,4м2 - ЖК Амстердам Клубний
olx.ua

Продаж смарт-квартири в готовому будинку, ця крихітка може бути вашою. Загальна площа 19,6 м2 на першому поверсі з балконом. Чудове місце розташування, поруч інфраструктура, зупинки транспорту та до м. Житомирська 20 хв на автомобілі. Опалення електро. Телефонуйте, домовимось про перегляд. Без комісії для покупця.

Продаж смарт-квартити ЖК ВСІ СВОЇ, Білогородка, Київ 20хв
olx.ua
1 - 24 з 41 результатів