ВЛАСНИК! Продам 3-кімнатну квартиру з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ на проспекті Незалежності 55 стометрівка біля парку. В квартирі зроблений якісний ремонт, сучасний кахель, новий лінолеум, двері, металопластикові вікна, балкон і лоджія, кондиціонер. Залишається вмонтована кухня і кладовка між поверхами . Сонячна сторона з обох боків, вікна виходять в двір і парк. Дуже зручна транспортна розвязка, все в пішій доступності, поруч ринок, супермаркети, дитячі садки, школи, Макдональдс, маршрут на Київ. Квартира під охороною.

власник
Леваневського вул., 55
rieltor.ua

Продаємо свою 3-кімнатну квартиру з автономним опаленням (електро котел,документи) по вулиці Героїв Крут (Комсомольська) буд. 45. Світла,затишна оселя з якісним свіжим ремонтом.Все робилося добротно,для себе і на довго. Повністю мебльована і обладнана якісною технікою та сантехнікою.Меблі дуже дорогі,не такі як зараз виробляють , були замовлені та привезені із за кордону.Як раз наразі проводиться капітальний ремонт двору (асфальт,бардюри та решта).Зроблений так званий "предбаннік" з якісними дверима. В квартирі увесь час проживала одна родина.Діти повиростали та розіхалися,а батьки переіхали в село.Однім словом кому потрібна затишна з надзвичайною аурою квартира,телефонуйте,все роскажу і покажу.При особистому перегляді набагато краще все роздивитися та зробити порівняння та висновки для себе.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру з автономним опаленням
olx.ua

Продаж просторої двокімнатної квартири з квадратним холом та гардеробною. Зовні квартира має фасадне утеплення. Встановлені металопластикові вікна. Додатково встановлено система фільтрування питної води "ОСМОС" Квартира в гарному стані, чиста та охайна.

власник
Продаю 2х-кімнатну квартиру.
olx.ua

Квартира 3 кімнатна загальна площа 86,3м жилий стан двері броньовані вхідні вікна пластикові балкон полулоджія 2 коридори довгий і квадратний+кладовка в квартирі

власник
Продам 3км квартиру на Таращанськом  масиві
olx.ua

3/3/9 Леваневського (100 метрівка) Не кутова, зроблений капітальний ремонт, залишаються всі меблі та техніка: холодильник, телевізор, пральна машинка, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духовий шкаф, варочна поверхня 80 000 Можливо під всі виплати програм

Черных Запорожцев (Леваневского) улица, 73, Леваневского, Белая Церковь, Киевская 80000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную Вашій увазі продаж 3 кімнатної квартири на Таращанському масиві. Таращанський масив один з найкращих у місті. Дуже розвинена інфраструктура, все , що забажає під рукою, і школи, і садочки, ринок, супермаркети, хороша транспортна розв’язка. Квартира площею 90 м.кв. в хорошому стані. Квартира світла, простора, не кутова, з хорошою атмосферою, приємними сусідами , чистим підїздом та новим літом. У квартирі зроблено все : замінена сантехніка та електрика, в санвузлі кахель, вікна та балкон металопластикові. Планування квартири Вас вразить: просторий окремий санвузол, велика кухня та лоджія ,завбільшки з кімнату. При продажі лишають всі меблі та всю побутова техніку (пралка, бойлер, холодильник, витяжка, мікрохвильва піч, посудомийна машинка, 3 плазмові телевізори). Все сучасне, в хорошому, майже новому стані. Тож Вам залишається лише занести свої особисті речі. Не пропусти можливість стати власником одного з кращих обєктів на ринку нерухомості, телефонуй поки пропозиція ще актуальна. За всіма питаннями звертайтеся 09******99 Іра АН Фортеця.

Продам  хорошу 3 кімнатну квартиру на  Таращанському масиві
olx.ua

2-кімнатна квартира по вул. Млинова 5 (колишня Гагаріна), в сучасному житловому будинку, розташованому в самому центрі міста. Цегляний будинок, побудований в 2002 році будівельною компанією МЖК-БУД БЦ, з високою якістю будівництва та естетичним фасадом, закритим двором, гостьовим паркінгом. Квартира розташована на 2-му поверсі 5-поверхового будинку, загальною площею 70 м2, сучасного планування, окремі кімнати, вітальня 21 м2, спальня 18 м2, кухня 12 м2 з виходом на балкон, роздільний санвузол, великий хол. В квартирі індивідуальне опалення газовим 2-контурним котлом, міжкімнатні двері з натурального дерева, вхідні металеві двері. В будинку функціонує ОСББ. Зручне розташування, максимально розвинена інфраструктура, в пішій доступності ринок, торгово-розважальні заклади, сфера послуг, зона відпочинку. Вартість- 80000уо. Ексклюзивний продавець- Агентство нерухомості -КвартЛандія- Фото відповідають дійсності. Показуємо щодня.

2-кім квартира с індивідуальним опаленням в модному Гагаріна 5
olx.ua

Продаж 2-ної квартири в новобудові на Таращанськом масиві(Царське село). Квартира має загальну площу 70 м2, 2-ві кімнати, санвузол та надзвичайно простору кухню студію площею 26 м2. Зроблено якісний ремонт по сучасним вимогам(підсвітка, 2-ва контура на підігрів підлоги, охорона, шумоізоляція і тд…). В комплексі закрита територія, відеоспостереження, ліфт, доступ тільки по чіпам, ніхто окрім мешканців зайти не може, що підвищує рівень вашої безпеки, є паркінг та задній двір комплексу. Поряд вся інфраструктура Таращанського масиву: магазини, супермаркети, ринок, ресторани, школа та садочки і тд…

Продаж 2-ної квартири, Таращанський м-в (новобудова)
olx.ua

Продаю власну квартиру з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ та якісним ремонтом , під час якого були замінені:вся проводка на мідну, всі труби та звісно батареї, підігрів полів там де є плитка, двері міжкімнатні деревʼяні Білоруські, у квартирі є кладовка яку можна переробити за потреби на гардероб, продається з меблями та технікою, як кажуть заходь та живи, вся документація на переобладнання квартири присутня, дуже гарне місцерозташування:100метрів Новус, 150метрів МаК, також є 2місця на автостоянці яка знаходиться біля будинку.

власник
Независимости проспект, 30, Леваневского, Белая Церковь, Киевская 79999.0 USD
dom.ria.com

Ваша ідеальна квартира чекає на вас! Захоплююча можливість володіти вкомплектованою квартирою, розташованою в кроковій доступності від чарівної річки та набережної. Представте, як ви розпочинаєте свій день з видом на тиху водну стихію, або ж проводите вечори, насолоджуючись природою просто за порогом вашого дому. Переваги нашої пропозиції: Повністю облаштовано: Від меблів до кухонного приладдя все готово для вашого комфорту. Дизайнерський ремонт: Елегантність та функціональність у кожному куточку. Близькість до природи: Насолоджуйтесь спокоєм та красою річки щодня. Розвинена інфраструктура: Усе необхідне для життя знаходиться поруч. Не пропустіть шанс стати власником цієї унікальної квартири. Звертайтесь до нас зараз, і ми допоможемо зробити вашу мрію реальністю!

Гетмана Сагайдачного улица, 121, ДНС, Белая Церковь, Киевская 77000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Біла Церква

Новинка на ринку нерухомості м.Білої Церкви. Продаж 4 кімнатної квартири . Центр міста, вулиця Ярослава Мудрого 60. Квартира з краєвидом на церкву та парк. Пропонуємо вашій увазі нестандартного, покращеного планування 4 кімнатну квартиру в самому Центрі міста. Така пропозиція - це рідкість на ринку нерухомості! Якщо ви мрієте жити в престижному районі міста та мати велику простору квартиру з окремими кімнатами для всіх членів вашої родини, то вам пощастило! Ми пропонуємо до продажу 4 кімнатну квартиру загальною площею 83,4 м, житловою площею-48,3 м ;кухня-8,8 м;Кімнати площею:17; 8,8 ;12,6;9,9 м . В квартирі є кладовка та три балкони-лоджії. Квартира розташована на середньому поверсі 9 поверхового будинку. В квартирі зроблена вся чорнова робота: стяжка підлоги ,проводка,сантехніка,виводи під кондиціонер в кожній кімнаті та кухні, первинна стяжка стін. З вікон даної квартири відкривається неймовірної краси краєвид на місто. Будинок розташований в шаговій доступності від парку,лікарні,школи(1 гімназія,1 школа) ,садочків (#7 та #18) ,ТРК Гермес ,ТРК Вега,поряд фітнес зал .Транспортна розв’язка одна з найкращих в місті . Якщо ви готові робити ремонт під свій дизайн проект, то це прекрасна можливість для вас втілити всі свої задуми в життя! Цікаво? Телефонуйте 09******29 Алла АН Дім Мрій

Центр міста.Ярослава Мудрого.Продаж 4 кім квартири
olx.ua

Біла Церква, вул. Зенітного Полку 9 поверх в девятиповерховому будинку. Забудова 2000 року Загальна площа 54м2 Кухня 8м2 Квартира з сучасним дизайнерським ремонтом- якісні матеріали, спокійна кольорова гамма. Мебльована новими дорогими меблями!

Зенитного полка (Некрасова) улица, 95, 4 микрорайон, Белая Церковь, Киевская 76000.0 USD
dom.ria.com

Продаж просторої трикімнатної квартири. Квартира під пультовою охороною. Зовні квартира має фасадне утеплення. Квартира загальною площею 66,7 кв.м з власним АВТОНОМНИМ опаленням. Кімнати - 16,8/8,7/15,5 кв.м Кухня - 9,6 кв.м Коридор - 10,6 кв.м Туалет - 0,9 кв.м Ванна 2,6 кв.м Балкон у маленькій кімнаті - 2 кв.м Встановлені металопластикові вікна. Додатково встановлено система фільтрування питної води "ОСМОС" Квартира в гарному стані, чиста та охайна.

власник
Продаю 3х-кімнатну квартиру з власним Автономним Опаленням! Фастівська
olx.ua

Продам квартиру з автономним опаленням ,видову в елітному будинку під чистову.Поряд річка,набережна, ринок,школа,садочок.Сусіди гарні .

Продам 2-х кім.в новобудові на Вокзальній(Запоріжська)
olx.ua

Ключі Продам класну, видову 2-х кімнатну квартиру в новобудові ЖК "Мрія " Великі, світлі кімнати, простора кухня, два панорамні балкони з гарним краєвидом. В квартирі зроблено: - розведина електрика, - сантехніка, - тепла підлога, - чистова штукатурка( готова під покраску, чи поклейку шпалер ) - виведині магістралі для кондиціонерів Утеплений цегляний будинок з автономним газовим опаленням. Закрита територія, відеонагляд. Гарне місце розташування Зручна транспортна розвязка Поруч школа, дитячий садочок, супермаркети, будинок культури, базар, Макдональдс... Тел. 06*********79 Ірина

Продаж, 2 х кімнатна, двохкімнатна квартира в новобудові ЖК "Мрія"
olx.ua

До продажу пропонується 2-х кімнатна квартира в новобудові ЖК «Королева»(1-й провулок Водопійний). Квартира світла, тепла. Рік побудови 2022. Загальна площа - 76 м2. Зручне планування: велика кухня - 24 м2, велика зала - 21,50м2, велика дитяча кімната - 18,10м2, суміжний санвузол - 4,30м2. Індивідуальне газове опалення. Житло не використовувалось з моменту побудови. Будинок має чудове місцерозташування, в самому центрі міста, в затишному районі. Телефонуйте, покази в зручний для вас час!!! АН «Оберіг»

Продаж 2-х кімнатної квартири в центрі міста(ЖК «Королева»)
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в престижному районі міста . Квартира розташована на 2 поверсі 6 поверхового житлового будинку. Будинок закритого типу , дитячим майданчиком. В квартирі індивідуальні газове опалення. Під свій власний ремонт . Є паркінг , ліфт . Будинок розташований поряд із школою , міським пляжем із набережною річки , салони , ресторани і т.д. Перегляди по домовленості. Телефонуйте . 06******83 Ан Відродження

Продам 2-х кімнатну квартиру в Новобудові Жк Королева
olx.ua

Продам чудову квартиру з ремонтом на Леваневському масиві, поміняна вся сантехніка, електрика, замінені радіатори, кахель на кухні з підігрівом підлоги , по всій квартирі ламінат, хороше місце розташування, поруч школи , садочки, АТБ, дитяча площадка. Встановлена сучасна кухня з підсвітками, вбудована посудомийка. Обладнанні 2 балкони, один з яких зроблений під робочу зону теж з підігрівом підлоги і датчиками. Великий вмонтований шкаф у коридорі лишають, квартира варта вашої уваги. Всі інші питання по телефону.

Княгини Ольги бульвар, 15, Белая Церковь, Киевская 73000.0 USD
dom.ria.com

Продаж трикімнатної квартири (район ДНС) 🔑Загальна площа 68 м2 🔑Кухня 9 м2 🔑Квартира в косметичному ремонті 🔑Автономне опалення !!! 🔑Кондиціонер 🔑Сан-вузол сумісний, в плитці нового зразка, підлога в сан-вузлі з підігрівом. 🔑Всі вікна, балкон і лоджія металопластикові. 💰Ціна 72500$ торг

Бульвар Олександрійський, 137
rieltor.ua

Від власника! Будинок зданий в експлуатацію в 2021р. Квартира розташована на 6 поверсі, має гарний вид з вікна. Продам видову та простору 3-х кімнатну квартиру загальною площею 89.9 м2 в новому ЖК бізнес-класу «Набережний» (вул. Запорізька, 17), який розташований в престижному районі міста – Вокзальній, біля набережної та річки Рось. Двір закритого типу, охорона, наземний паркінг, гостьовий паркінг та підземний паркінг з наявністю ліфта, що дає можливість дістатися до квартири відразу після паркування авто. Сучасне планування та якісні будівельні матеріали. Цегляні стіни великої товщини, що дозволить зберігати тепло і енергію. Модульна котельня на житловому комплексі. Просторі під’їзди, в кожному з яких по 2 ліфти (вантажний та пасажирський), парадні входи з місцем для конс’єржа. Дуже зручна локація: поряд школи, садочки, дитячі та спортивні майданчики, супермаркет, ринок, аптеки, кафе, фітнес клуб. Зручна транспортна розв’язка. Ціна 72 500$

власник
3 кімнатна квартира ЖК Набережний
olx.ua

3х кімнатна квартира від власника в самому центрі міста по вулиці Гагаріна.Без комісії рієлтору!Цегляний будинок з широкими стінами та 3х метровою стелею.Вікна виходять на схід та на захід.Влітку в квартирі не жарко.Всі вікна змінені на металопластикові.В будинку лише 10квартир.Також в ціну квартири входить підвал,який розташований на 1му поверсі.Квартира знаходиться на 4му поверсі.Зроблений капітальний ремонт та утеплена криша будинку!В квартирі встановлена колонка на підігрів води.В квартирі є 3 кондиціонери в кожній кімнаті.Площа квартири 73м2 (2кімнати +кухня студія).Перепланування узаконенно!В ціну квартири входять всі меблі не потребує додаткових вкладень!Також варіант для здачі в оренду. Ціна 72000$ + торг. Телефонуйте 05******52

власник
3х кімнатна квартира в центрі від власника!
olx.ua

Квартира в будинку де АТБ на Вокзальній . 3-х кімнатна квартира на середньому поверсі 9 поверхового будинка . Загальна квадратура 62 кв м КУХНЯ СТУДІЯ ТА 2 окремі кімнати Квартира після капітального ремонта . Ніхто не проживав ще в квартирі . Ремонт робився для себе. Будинок цегляний , фасад утеплений . В квартирі зроблено перепланування : кухня студія та 2 окремі кімнати . Сан вузол в ремонті та сумісний . Поміняна повністю проводка , сантехніка . На підлогу постелити ламінат , та плитку . Всі меблі лишають , як на фото . Державні програми не розглядаються.

Александрийский бульвар, 44/2, Вокзальная, Белая Церковь, Киевская 72000.0 USD
dom.ria.com

Продається трьохкімнатна квартира з автономним опаленням в новому зданому будинку по вулиці Леваневського. Житловий комплекс побудований з червоної цегли та утеплений мінеральною ватою. Поряд все необхідне для комфортного проживання: магазини, супермаркети, продуктовий ринок, аптеки, лікарня, дитячі садочки, школи, пошта, зручна транспортна розв’язка. Квартири з таким плануванням є на ІНШИХ ПОВЕРХАХ. Також в наявності є квартири з ІНШИМ плануванням. Для запису на перегляд телефонуйте

БЕЗ %. Продам 3-Х кімнатну квартиру в ЖК Мрія від ЗАБУДОВНИКА
olx.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири на Таращанському масиві. Найкращий масив для сім’ї , дві школи та два садочки, музична школа , безліч магазинів, супермаркетів, сквер та озеро для прогулянок. Квартира загальною площею 87 кВ.м , кухня 17 кВ.м , в косметичному ремонті , мебльована , частково техніка . С/в сувмісний, але великий. Замінена сантехніка, вікна дерев’яні (хороші), квартира дуже тепла, підлога лінолеум, кухня плитка. Пропозиція від Агенції Нерухомості «Щасливий Дім»

Продаж 3-х кімнатної квартири на Таращанському
olx.ua
1 - 24 з 93 результатів