Нове надходження! Продаж 3 кімнатна квартири в Центрі міста. Вулиця Водопійна 19 Пропонуємо вашій увазі на продаж 3 кімнатну квартиру яка розташована на 4 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира не кутова, не стикова. Планування довгий коридор та три окремі кімнати, є балкон та лоджія. Загальна площа квартири 67 м , кухня 9 м Квартира в гарному косметичному ремонті. Продається частково з меблями. Будинок розташований напроти 9 школи, поряд три садочки,магазини, лікарня, парк Слави, ТРК Вега, поряд АТБ, зупинка транспорту. Дуже гарний двір , чистий підʼїзд . Будинок ОСББ. Ціна 67000$ торг Цікаво ? Телефонуйте 09*********52Таміла АН Дім Мрій

Продам 3-х кімнатну квартиру вул. Водопійна 19
olx.ua

Продаж 4 кімнатної квартири . Центр міста, вулиця Ярослава Мудрого 60. Квартира з краєвидом на церкву та парк. Пропонуємо вашій увазі нестандартного, покращеного планування 4 кімнатну квартиру в самому Центрі міста. Така пропозиція - це рідкість на ринку нерухомості! Якщо ви мрієте жити в престижному районі міста та мати велику простору квартиру з окремими кімнатами для всіх членів вашої родини, то вам пощастило! Ми пропонуємо до продажу 4 кімнатну квартиру загальною площею 83,4 м, житловою площею-48,3 м ;кухня-8,8 м;Кімнати площею:17; 8,8 ;12,6;9,9 м . В квартирі є кладовка та три балкони-лоджії. Квартира розташована на середньому поверсі 9 поверхового будинку. В квартирі зроблена вся чорнова робота: стяжка підлоги ,проводка,сантехніка,виводи під кондиціонер в кожній кімнаті та кухні, первинна стяжка стін. З вікон даної квартири відкривається неймовірної краси краєвид на місто. Будинок розташований в шаговій доступності від парку,лікарні,школи(1 гімназія,1 школа) ,садочків (#7 та #18) ,ТРК Гермес ,ТРК Вега,поряд фітнес зал .Транспортна розв’язка одна з найкращих в місті . Якщо ви готові робити ремонт під свій дизайн проект, то це прекрасна можливість для вас втілити всі свої задуми в життя! Цікаво? Телефонуйте: 09*********52Таміла АН Дім Мрій.

Продам 4 кімнатну квартиру  в центрі міста
olx.ua

Продаж двокiмнатноi квартири. Бiла Церква околиця. Поряд зупинка громадського транспорту, магазини, полiклiнiка. Закрита лоджiя, новi вхiднi дверi, частково металопластиковi вiкна. Лiчильники на воду та електрику ( 2-зонний лiчильник день-нiч). Цiна 15000дол. Реальному покупцю торг. Прохання телефонувати (повідомлення в олх читаю дуже рідко).

власник
Квартира 2 кімнатна
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в Центрі міста Вулиця Ярослава Мудрого Ціна 32500 $ Пропонуємо вашій увазі 1 кімнатну квартиру яка розташована в самому центрі міста Білої Церкви напроти кінотеатру . Локація просто топова. Будинок цегляний 1962 року побудови. Квартира загальною площею 32.6 м ; житлова площа -16,4 м ; кухня 5 м . Квартира розташована на 3 поверсі 5 поверхового житлового будинку. Не кутова. Квартира під ремонт. Вікна та вихід на балкон металопластикові. Будинок розташований в самому центрі поряд ТРК Гермес, центральний базар, лікарня, парк, супермаркет, банки, аптеки, зупинка транспорту під будинком, поряд школа, садочок. Ви ще думаєте? Негайте часу телефонуйте та записуйтеся на перегляд 09******52 Таміла АН Дім Мрій.

Продам 1 кімнатну квартиру в центрі напроти кінотеатру
olx.ua

Житлові комплекси у Біла Церква

Географія Біла Церква