1-кімнатна квартира, малосімейка, вул. Академіка Кримського 2, на 4-му поверсі 9-поверхового будинку, загальною площею 35 м2, кімната 18м2 з виходом на балкон, роздільний санвузол, кухня 9 м2. В квартирі нова електропроводка, нові металлопластикові вікна та засклення балкону. Частково поштукатурені стіни. Зручне місцерозташування, поруч галерея магазинів, базар, АТБ, зона відпочинку, паркінг, зупинка міського транспорту. Вартість- 31000уо. Ексклюзивний продавець- Агентство нерухомості -КвартЛандія- Показуємо щодня.

1-кім. квартира вул. Ак.Кримського 2. Реальна!
olx.ua

Продаж квартири в будинку малосімейного типу на м-ві Леваневського, 4й мкрн Квартира в серединці, суха, без грибка Потребує ремонту. Фото відповідають Гарні сусіди. Чудова локація. Поруч навчальні заклади, маркети, ринок, зупинки громадського транспорту 26000$

Терміновий та швидкий продаж квартири Недорого
olx.ua

Пропоную до продажу найдешевшу одно кімнатну квартиру на масиві Леваневського. Квартира не кутова, знаходиться на середньому поверсі пяти поверхового будинку. Встановленні металопластикові вікна та балкон. Кімната площею 17,3 м², кухня 5,2 м². Просторий сумісний санвузол в сучасному кахелю. Зроблений косметичний ремонт. Чудово підходить як для проживання так і для орендного бізнесу. Залишаються деякі меблі та техніка. Для прямого клієнта. Пропозиція від Агентства нерухомості Компроміс. Телефонуйте домовимося за перегляд.

Продаж найдешевшої 1но кімнатної квартири
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Нове надходження. Продаж 1-но кімнатної квартири. м. Біла церква вул. Томилівська. Квартира малосімейного типу загальною площею 36 м². Не кутова,середній поверх. Тепла та затишна квартира. Зроблений добрий косметичний ремонт. Замінена електрика та сантехніка. При продажу залишаються вмонтовані меблі на кухні, дві шафи купе та стінка в кімнаті. Стартова ціна 35000 долларів США. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном Ан Фенікс Анна 09******19

Продаж однокімнатної квартири
olx.ua

Квартира мс типу в цегляному будинку по вулиці Митрофанова. Зручне місце розташування поруч з будиноком садочок, школа, супер маркети, зупинка. Квартира з косметичним ремонтом кімната 19 кв.м мпв, мпб, в сан узлі кахель, світла, тепла, затишна. Телефонуйте покажемо в зручний для Вас час!

ТЕРМІНОВО 1 кімнатна квартира на Митрофанова
olx.ua

Терміново!! Квартира варта вашоі уваги!!! Продам 1 кім.кв в самому серці нашого міста Центр не кутова, видова, ремонт-залишаються всі меблі та техніка-телефонуйте покажемо в зручний для вас час-ключі!!!

Продам  1 кім.кв в Центрі міста в ремонті  з меблями та технікою
olx.ua

Житлові комплекси у Біла Церква