Крута дворівнева з терасою 2-кімнатна квартира. Поверх 7-8/8 Площа 77м2 Індивідуальне газове опалення, будинок бізнес класу. Вид з тераси і вікон на ліс, сама квартира обладнана всім необхідним для життя. Будинок знаходиться в тихій і спокійній локації Якщо Ви цінуєте затишок і комфорт, а шум авто і звуки міста для Вас гірше сусідського ремонту, ласкаво просимо до нашої квартири. Деталі за телефоном, на звязку

Шевченко улица, 1А, Буча, Буча, Киевская 95000.0 USD
dom.ria.com

Ж/к центральний 56 кв.м плюс велика кладова 10м2 - в подарунок Продам 2-х кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес класу «Центральний» міста Бучи , без комісії. Квартира з якісним стилізованим ремонтом, укомплектована дорогими меблями та всією необхідною побутовою технікою. Квартира затишна та простора, площею 56 кв.м. Квартира має автономне газове опалення та кондиціювання. Комплекс знаходиться в центральній частині міста з розвинутою інфраструктурою. Поруч стадіон, школи, дитячий садочок, супермаркети, маршрутки, аптеки, кафе, поліклініка та інше, все в пішому доступі. Ласкаво просимо на перегляд!

Новое Шоссе улица, 8, Буча, Буча, Киевская 95000.0 USD
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається велика двокімнатна роздільна квартира за ліквідною ціною. Розташована всередині будинку В квартирі лишається абсолютно все, меблі, техніка. Від метро 20 хв пішки В дворі вся необхідна інфраструктура: садок, школа, супермаркети Дуже гарне розташування. Вікна виходить у двір Ціна нижче ринкової.

Двокімнатна квартира Пчілки. Програми-так! Супер ціна!
olx.ua

Продається готова трикімнатна квартира в комплексі Гранд Бурже. 2га черга. 7 поверх, 82кв.м. + кладове приміщення на поверсі поруч з квартирою 3.2кв.м (обєднано 2 кладовки в 1 ) + підземний гараж (паркінг) на 2 авто, який має зручне розташування відносно квартири, достатньо лише спуститися ліфтом. Є можливість придбання паркінгу і квартири окремо. єВідновлення. Власник!

власник
Зк квартира  в Гранд Бурже +кладовка + паркінг на 2 авто! єВідновлення
olx.ua

Продається велика двокімнатна роздільна квартира за ліквідною ціною. Розташована всередині будинку утеплена зовні пінопластом 10 см . В квартирі лишається абсолютно все, меблі, техніка. Від метро 5 хв пішки В дворі вся необхідна інфраструктура: садок, школа, супермаркети Дуже гарне розташування. Вікна виходять на озеро Ціна нижче ринкової.

Двокімнатна на Позняках, 5 хв Метро! Програми - Так!
olx.ua

ЖК Преміум класу ! Квартира 2 кімнатна 58 м2 з Дорогим і якісним ремонтом ! Опис: кухня студія 20 м2 з зоною під диван і зоною кухні, має 2 санвузла, тепла підлога, котел. Vaillant, посудомийка, духовка і газова поверхня Bosch, Холодильник самсунг, стіральна машинка LG, також є гардероб, в кожній кімнаті є кондиціонер і телевізор, 2 шафи, сигналізація, великий балкон, диван і ліжко 2 спальне! Фото реальні ! Перегляд в будь який час !

ЖК Річ Таун Буча  ! Продам 2 кімнатну з Ремонтом
olx.ua

Сімейна двушка в заселеному комплексі з меблями та технікою. Терміново! Загальна площа 59.5м². Будинок бізнес класу, введено в експлуатацію. В квартирі зроблено ремонт. Можна одразу заселятися. В квартирі є меблі та техніка, підключені всі комунікації. Розвинений район з усією інфраструктурою міста. Закрита територія комплексу, тому ви і ваша родина в безпеці. Можливий продаж за державними програмами єОселя та єВідновлення! Не працюю з агентствами нерухомості. Продаж без комісії! Терміново! Звертайтесь!

Сімейна двушка в заселеному комплексі з меблями та технікою. Терміново
olx.ua

Житлові комплекси у Буча