Продаж трикімнатної квартири. Вул. Тарасівська 22А 2 поверх 3 кімнатна 63,7 м2 (житлова 43,6) Квартира потребує ремонту в санвузлі 2 великих балкона Оформлення -2% Телефонуйте у зручний для Вас час!

Трикімнатна квартира з балконом
olx.ua

Продаж ЖК Буча Квартал / вул. Бориса Гмирі 10А / Квартира № 54 1 кімнатна Площа: Загальна 44.2 м2 /Кухня 15 м2 / Житлова 18.6 м2 Поверх : фактичний 7 / 8 загальна поверховість Ціна : 50 000 $ Оформлення : 2 % Державні програми -Так Опис Продаж євро 2к квартири в ЖК Буча Квартал. Будинок розташований за адресою : м. Буча , вул. Бориса Гмирі Комплекс комфорт класу включає в себе : якісні матеріали будівництва, закриту територію, відеоспостереження, дитячі та спортивні майданчики. Поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура: державний садочок, ринок, магазини, пошта, торговий центр, зупинка міського транспорту. Квартира розташована на 7-му поверсі 8-ми поверхового будинку Зручно перепланована. Загальна площа її складає 44.2 м2. Кімната з лоджією і балконом та простора кухня-вітальня зі спальним місцем. Якісний ремонт та повна комплектація меблів та техніки для комфортного проживання в квартирі . Опалення індивідуальне газове. Оформлення мінімальне 2%. Квартира дійсно хороша і варта вашої уваги. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону.

ПРОДАЖ 1К квартира з ремонтом ! ЖК Буча Квартал Мінімальне оформлення
olx.ua

Продаж євро 2к квартири в ЖК Буча Квартал. Будинок розташований за адресою : м. Буча , вул. Бориса Гмирі Комплекс комфорт класу включає в себе : якісні матеріали будівництва, закриту територію, відеоспостереження, дитячі та спортивні майданчики. Поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура: державний садочок, ринок, магазини, пошта, торговий центр, зупинка міського транспорту. Квартира розташована на 7-му поверсі 8-ми поверхового будинку Зручно перепланована. Загальна площа її складає 44.2 м2. Кімната з лоджією і балконом та простора кухня-вітальня зі спальним місцем. Якісний ремонт та повна комплектація меблів та техніки для комфортного проживання в квартирі . Опалення індивідуальне газове. Оформлення мінімальне 2%. Квартира дійсно хороша і варта вашої уваги. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону.

ул. Бориса Гмыри, 10А, Буча, Буча, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Леонида Бирюкова бульвар, 4, Буча, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Леонида Бирюкова бульвар, 2А, Буча, Буча, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Бориса Гмыри улица, 7, Буча, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Трикімнатна квартира в Бучі! Без комісії! Мінімальне оформлення! Квартира під ремонт! За детальною інформацією телефонуйте!

Трикімнатна квартира в Бучі!
olx.ua

Продається 2-х кім квартира на 3 пов.в 5 пов цегляному будинку, утеплена 10 см пінопластом. Розташування: вул. Яблунська, недалеко від вул Вокзальна, Фори. В квартирі зроблений ремонт: нова проводка, ламінат, ремонт лоджії. Дитяча після дітей (треба переклеїти шпалери), на полу паркет, вікна виходять на захід, дуже тепла кімната. Поряд дит. садок “Яблунька” (200м), Бучанський ліцей 3, супермаркет Новус, Фора у дворі. Зупинка 423 біля Фори, 422 на Вокзальній. В парадному зроблений капремонт. З меблів залишаються шаф-купе, диван, полки та ін. (як на фото) Комунальні: зима опалення від 1000- до 1800 грн, ЖЕК-300 грн, домофон -25 грн. Проведений оптоволок інтернет. Є підвал та невеликий город для вирощування петрушки/ кропу. Є місце для машини під вікнами лоджії. Сусіди дуже привітні. Причина продажу-переїзд на нову квартиру. Перегляд за домовленыстю пысля 19:00. Ціна 54000 долл. Посередникам не турбувати.

2 к квартира Буча, з ремонтом та меблями. Без комісії!
olx.ua

Однокімнатна квартира загальною площею - 37 м2, максимально функціональна ( коридор з шафою, кімната + гардеробна кімната, кухня з лоджією та ванна кімната) В квартирі виконаний новий ремонт + укомплектована меблями та необхідною технікою ( кондиціонер, холодильник, плита та духовка) Територія комплексу закрита з власним дитячим та спортивним майданчиком та озелененням. Тел. 05*********04

Однокімнатна квартира з ремонтом та меблями. ЖК Міленіум стейт
olx.ua

Продам простору квартиру в центральній частині міста Буча Поруч вся інфраструктура, зручна розвязка Кімната з великим 2-спальним ліжком ( з підйомним механізмом і великою нішею) Опалення індивідуальне газове + є підігрів підлоги в кухні, ванній, коридорі . Великий засклений балкон-лоджія (з електричним підігрівом) Телефонуйте та швидше записуйтесь на перегляд! Є вся база нерухомості по регіону.

Велика 1 к квартира з кухнею студією!
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Буча

Продається красива квартира з сучасним ремонтом. Комплекс знаходиться в оточенні соснового лісу. Загальна площа квартири складає 39,4 м.кв., 3 поверх. Індивідуальне газове опалення: 2-контурний котел Bosch, тепла підлога, в вартість входять меблі та техніка. Зелена зона . На території дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку та барбекю посеред соснового лісу та березового гаю. В зоні доступу все необхідне : ресторани, супермаркети, мотузковий міні- парк, салони краси, кавярні, дитячий садок, піцерія, стоматологічний кабінет, зоомагазин та навіть фонтани. Комплекс знаходиться під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. В 100 метрах від ЖК зупинка громадського транспорту, дістатись до Києва можна за 10 хвилин Варшавською трасою. Телефонуйте за додатковою інформацією та записуйтесь на перегляд.

Однокімнатна квартира  з ремонтом біля лісу
olx.ua

Преміальний Житловий комплекс. Видова квартира з неймовірно гарним видом із вікна. Розвинена інфраструктура! Все, що необхідно для комфортного життя на території! А головне - швидкий виїзд на Киів! Дзвоніть - відповім на всі питання!

Квартира в елітному ЖК! Вид на сосни!
olx.ua

Продам квартиру в бізнес комплексі на прорізній В квартирі якісний ремонт Квартира знаходиться на 6 поверсі Індивідуальне газове опалення Поруч вся необхідна інфраструктура Запрошую на перегляд

Квартира в бізнес комплексі на Прорізній
olx.ua

Продається Велика 2 кімнатна квартира з готовими документами, від Хорошого забудовника, з запущеними комунікаціями. Загальна площа 68м2, кухня вітальня 17,2м2, 2 кімнати. Квартира під ремонт (чистова стяжка стін, лазерна стяжка полу), встановлений котел, встановлені лічильники на газ, світло, воду. Будинок заселений, можна заходити на ремонт. Розвинена інфраструктура: магазини, аптеки Школа і садочок в шаговому доступі. Транспорт, в пішому доступі: маршрутне таксі на Київ, місцевого призанчення 10хв, еклектричка 10хв. Ціна 50 000у.е. право власності Можна в іпотеку. Чекаємо за перегляд) З повагою Ольга

Велика 2-х кімнатна квартира, кухня 17,2м2. Можна в іпотеку.
olx.ua

Тип нерухомості: 2-кімнатна квартира. Розташування: Буча, ЖК "Сонячна Оселя", 6 поверх. Загальна площа квартири: 70 кв. Квартира пропонується під чистове оздоблення, що дає новому власнику можливість втілити в життя свої дизайнерські уподобання та створити затишний простір на свій смак. У квартирі розведена електрика та сантехніка, що забезпечує зручність та готовність для завершення ремонту. Є індивідуальне газове опалення, що дозволяє регулювати температуру у квартирі за вашим бажанням. Квартира включає дві окремі кімнати, що надає простір для життя і створення робочого кабінету, спальні або дитячої кімнати. Простора кухня з можливістю організації обідньої зони. Квартира розташована в мальовничому місті Буча, що забезпечує близькість до природи та зручний доступ до всіх міських зручностей. У кроковій доступності знаходяться магазини, ресторани, школи, дитячі садки та громадський транспорт, що робить життя тут дуже комфортним.

Продам 2х комнатную квартиру  в Буче
olx.ua

Обрати розташування квартири

3 комнатная квартира в центре Бучи Сделан качественный ремонт, косметически обновлён Квартира на газу Самый центр Бучи. Рядом со школой, детским садом, двуся торговыми центрами. Развитая транспортная инфрастуктура. Оформление квартиры 2% гос. налог Без риелторских комиссий 2 этаж! Гос. программы рассматриваются индивидуально Просмотр в удобне для Вас время

3 комнатная квартира 64м2, центр Бучи, 2%оф., без комисии, ТОРГ! ГАЗ!
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в готовому, зданому в заселеному ЖК «Модуль»! Центр Бучі, поруч з ТРЦ «Авенір Плаза». 6/10 поверх Загальна площа: 65м2 В квартирі вже зроблена штукатурка на стінах, стяжка на підлозі, розведене опалення, вода і тепла підлога. Встановлені всі лічильники. Потребує мінімальних затрат на ремонт. Сусіди живуть. Тарифи житлові. Гарне планування з великою кухнею-вітальнею ( є вихід на панорамну лоджію), 2-ма окремими кімнатами, вмісткою прихожею та санвузлом. Є поруч кладові в продажу. Мінімальна ціна від забудовника: 2079476 грн Економне оформлення.

Велика 2-кімнатна в центрі Бучі! ЖК Модуль! Забудовник
olx.ua

Затишна однокімнатна квартира з якісним ремонтом, меблями та технікою в житловому комплексі Новатор у Бучі. Теплий цегляний будинок та індивідуально газовим опаленням забезпечить вам тепло та комфорт взимку, система теплої підлоги на кухні та в ванній кімнаті. В кімнаті встановлено кондиціонер для комфорту влітку, є гардеробна та двоспальне ліжко з новим ортопедичним матрацом. Просторий балкон з кухні з додатковим спальним місцем та шафою. Кухонні меблі виконані під замовлення, з вбудованою витяжкою, газовою поверхнею та духовою шафою та новим холодильником. Простора ванна кімната з ванною, новою пральною машиною. Встановлено фільтр на воду. В квартирі встановлено сигналізацію. Є власне паркомісце, яке видно з вікна. З вікон відкривається гарний вид на місто. Житловий комплекс «Новатор» - затишний комплекс, закритого типу без машин. Красива доглянута прибудинкова територія з дитячими та спортивними майданчиками. В комплексі є два магазини та кінцева зупинка маршрутки до Києва. Без комісії!

ул. Михаила Матюшенко, 16В, Буча, Буча, Киевская 49900.0 USD
dom.ria.com

2-кімнатна квартира в самому центрі Бучі! Якісний закритий ЖК Модуль! Заселені будинки! Житлові тарифи! Загальна площа квартири: 65 м2 2 роздільні кімнати, велика кухня-вітальня з панорамною лоджією, санвузол та прихожа з гардеробною зоною. Комплектація квартири: - оштукатурені стіни; - заведені всі комунікації: електрика, вода, газ, каналізація; - встановлені всі лічильники; - залита стяжка на підлозі. Комплекс розташований в центрі міста. Вся інфраструктура в пішому доступі. Поруч ТРЦ, школи, садочки. Краща ціна - 49872$ Без комісії! Продаж від забудовника!

2-кімнатна 65 м2 в центрі Бучі! 49872$ ЖК Модуль
olx.ua

Продам комфортну кввартиру з автономним газовим опаленням! Квартира світла, тепла, внутрішня. Індивідуальне газове опалення. Вся техніка та меблі залишаються. Є маленька гардеробна кімната. мінімальне оформлення. Детально телефонуйте з повагою Галина 09******86

Породам квартиру ЖК Фортуна
olx.ua

Продам 1-ну квартиру в центрі Бучі по вулиці Шевченка Дуже хороший ремонт, технікою, меблями на 4-му поверсі 5-ти поверхового будику з автономним опаленням газовим. Загальною площею 36кв.м., житлова 16кв.м. , кухня 14. У квартирі зроблений сучасний та якісний ремонт в стилі хай-тек. Укомплектована усіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання! Засклена лоджія. Броньовані вхідні двері. Двоконтурний котел. Газова плита. Індивідуальне опалення! Техніка: Пральна машинка з сушаркою Кондиціонер Посудомийка Холодильник Телевізор Вмонтована мікрохвильовка . Дуже зручне - поруч магазини, садки, школи, супермаркети, аптеки, "Макдональз", парк, ресторани, салони, швидкий виїзд на Київ. Чудова транспортна розвязка. Ціна - 49500тис.дол. Продаж без комісії! Оформлення 2%

Квартира в центрі Бучі, хороший сучасний ремонт
olx.ua

2-кімнатна квартира з максимальним наповненням в самому центрі Бучі! ЖК Модуль - закритий комплекс, заселений і зданий! 2-к квартира площею 67 м2 Простора, світла, затишна. Автономне газове опалення. Оштукатурена, є стяжка на підлозі. Панорамна лоджія з кухні. Комплекс розташований в самому центрі Бучі, поруч з ТЦ «Авенір Плаза». Ціна: 2056540 грн Є вибір поверху

Велика 2-кімнатна квартира 67 м2 в центрі Бучі! ЖК Модуль
olx.ua

Двокімнатна квартира в ЖК Парк Таун. Комплекс розташований при вїзді в Бучі зі сторони Києва. До великої кільцевої дороги - 9км. Сам комплекс розташований в лісопарковій зоні в оточені сосен. Тут панує неймовірна атмосфера затишку. На території комплексу є вся необхідна інфраструктура: магазини, кав’ярні, салон краси, дитячий садок. Поруч супермаркет, школа(через дві зупинки). До самого центру Бучі 7 хв на авто, 15 хв на маршрутці. Сама квартира дуже простора. Площа 78 кв.м. Є дві окремі кімнати та велика кухня-вітальня 18 кв.м. З кухні вихід на балкон/терасу, з якого відкривається вид на сосни. Квартира дуже світла, вікно є навіть у ванній кімнаті. У квартирі виконані стяжка, штукатурка стін, розведена тепла підлога, встановлений двоконтурний газовий котел. Запрошую вас на перегляд. Ця квартира та цей ЖК не залишать вас байдужими! Пропозиція вигідна. Не зволікайте.

Мисливська, 9
rieltor.ua

Без комісій! Єоселя ТАК! Продаю цікаву квартиру в заселеному будинку біля Авенір Плаза Буча. Усі комунікації підключені. Сусіди вже закінчують ремонт! Поруч із будинком зупинка маршруток до метро. Поруч усі обєкти інфраструктури. У 300 метрах Торгово-розважальний центр Avenir. центр. Дитячий садок, нова школа. Упорядкований комплекс. Дитячі спортивні майданчики. 300 метрів до нового, сучасного дитячого садка. Тихий, спокійний район.

Вишневая улица, 35, Буча, Буча, Киевская 2050630.0 UAH
dom.ria.com
1 - 24 з 695 результатів